Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
Jos jedna od briljantnih Re-analiza.
Neven Gosovic je jedan od najboljih pravnika koji sjedi u Parlamentu. No, naravno, znanje je manje bitna kategorija pri zaposljavanju. Bahatost i hvalisanje, taj mugizam, mozda ima vecu vrijednost. Pogotovo ako se zaposljava u nekoj security agenciji.

Neki se mozda ponasaju kao da su pali s Marsa, ali ti se ponasas kao veliki bijeli gospodar koji je dosao u neko africko pleme pa prosipa mooda za boobrege.
Srecom, ovdje na forumu visi jos nekoliko ljudi koji godinama rade u medjunarodnim organizacijama, sto onima prisutnim u CG, sto onima vanka - pa se mogu uporediti njihova iskustva sa zaposljavanjem ljudi.

Ja nisam gledao - vec sam licno ucestvovao u previse panela za zaposljavanje ljudi u nekoliko medjunaordnih organizacija u kojima sam radio, sto evropskih, sto americkih, sto multilateralnih (u CG i vanka) - pa kad citam ove tvoje mastarije - kao da gledam neki los film u kojem regrutuju nove clanove CIA. Cus komisijsko posmatranje... E qq
Ti drug imaš neki ozbiljan problem sa samim sobom.
Samo ti pušti ljude i sami će oni i bez tvoje pomoći zaključivat da li El Re prosipa gluposti ili ne. Možda si u pravu. Možda je sve ono što napišem sama glupost do gluposti ali ti ljudima zaista nisi potreban da bi oni do tog zaključka sami došli. Ja ne dolazim ovdje u lov na duše pa zato pozdravi te u tom izbornom štabu za čiji račun izgore ovđe.