Već postoji. Same shit.
http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/8176/8/
dsg vs manual golf 6 r
f6
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Last edited by aCid_cOokiE; 14-05-10 at 20:05.
Originally Posted by my name is ...
ta je cijena u hrvatskoj i sloveniji.
@CaseLogic, dobro pametni choeche i dobri vozachu, ti vozi manualac, ja cu dsg !
Ja cu do stotke sa 5.7 a ti 6.4 .
Ti ces do od CT do PG za 11 minuta a ja za 20.
Ti ces od Pg do BD za 25 minuta a ja za 45.
enjoy![]()
Za koji auto? Za GTI ili za ovaj adidas?
Gledao sam sve sajtove i svi pisu da nema cijene jos ali u jun krecu da prodajom.
Realno, ovaj GTI u fulu, znaci najskuplji vrijedi 28 000. Svaki euro preko je idiotizam.
TAKUMI
Ti ces do 100jke isto kolko ja jer DSG ima obicaj da usporava auto posle nekih 50.000km.
Sto, sad ces da reces da nije smece? Zasto uzimas "sportsko" auto kad neces da saltas no da upires one glupe rucice?
Pitaj momka sa crvenom V gti je li smece. Od 1 dana je brkao, a onda je crka. 3600 novi. Sreca njegova sto mu je ostalo 10 dana garancije.
Pa se desi ponekad da sam, NICIM IZAZVAN, presalta vecu..hopa hoc, a?
Pametnome dosta.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
TAKUMI
golf gtd - dsg - 30.000 eura
golf gtd - manual - 28.000 eura
golf gti manual - 28.500 eura
golf gti dsg -31.000 eura
golf R manual - 40.000 eura
golf R dsg - 42.500 eura
@Case, u pravu si, DSG je smece. Jos samo da se opameti narod da ga ne kupuje, i da se opamete njemci da ga ne stavljaju u auto. I da se opameti SVIJET koji je dsg proglasio za najvecu tehnolosku inovaciju u automobilizmu u ne znam koliko zadnjih godina.
Last edited by aCid_cOokiE; 14-05-10 at 20:36.
Koliko je puta ovako izmislio niko ne zna
ni on sam![]()
Narod koji ga kupuje je slican tebi. Muka ih, ili ne umiju da saltaju.
Njemci ga stavljaju da ga budale kupuju, tj da bi zaradili. Zar to nije ocigledno?!
Svijet nije proglasio DSG Golfov, vec sam taj sistem. Nema samo Golf flappy pedal, vec masu marki i kola.
Ja bi volio da imam u Massera Flappy pedal ili u Ferdzija. Ali u Gnoja..NOUP.
Svidja mi se unutrasnjost Gnoja V GTI. Sjedista su namrtvo dobra, cak i udobna. Kedawnov jos ima komplet crnju unutrasnjost, banja. Ima dosta onih skrivenih pretinaca, i vrh je fora sa GTI otvaracem za boce.
Eto, da ne bude da ne falim Gnoja nikad.Cak bih radio posjedovao V gti. Bez koze, bez DSG-a, sa tamnim enterijerom.
Ali kad pomislis da je 14.000 polovni, a da za te pare (plus 1-2k) mozes uzet Lexus GS300 u fullu, 3.0 224 hp rwd...MJAU.
Ja tako zovem to generalno. Ne interesuju me strucni nazivi, bitno je da smo se razumjeli.
I ne tepaj mi, nijesam gay, vec ti 3 put kazem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks