usli su rece komentator RTS da su tu vec navijaci Primorca i Juga ako dobro cuh !
gledam utakmicu i navijaci juga su lijevo reka desno,na strani kamere grobari desno,a lijevo isto pune tribine a nema bestija.Jesu li usli na bazen dje stoje ili dje ce stat?
usli su rece komentator RTS da su tu vec navijaci Primorca i Juga ako dobro cuh !
5-4 nista ne dadose vrati se pro recco...
5-5 na 4 minuta do kraja.
Bijo si poziw koi se neodbija
Partizan je potpuno stao.
Release Yourself
6-6 regularni dio
Last edited by Mad_dog_KO; 14-05-10 at 18:12.
Bijo si poziw koi se neodbija
treba li sta reci o ovakvom sudjenju, sem da je sramota i da ovakvih kradja cak ni u fudbalu nema...
mozda su uracunali taj ponisteni gol.
btw, ovo je smijesno, eto ispostavilo se da je ta 1 situacija gdje su sudije ocigledno presudile za pro recco, donijelo produzetke. pro recco sto se igre tice i dalje smijesan, ali individualci rjesavaju stvari. partizan ima kolektiv i disciplinu, ali niko osim vujasinovica (koji je par puta dosta forsirao sut) nema muda da sutne.
<--- leuk
partizan je imo odlicno sudjenje...vidi se koliko im ljevak fali
No Signature
Ma za ***** je to sve kad Partizanu nema ko da puca osim Vujasinovica...Inace korektno sudjenje, sto nisam ocekivao...![]()
Last edited by B3lv3d3r; 14-05-10 at 18:44.
I meni izgleda prihvatljivo sudjenje, sto cudi. Mislim da bi igraci Partizana potpisali prije utakmice za ovakvo sudjenje.
Nazalost, Partizan od poluvremena u napad ne postoji. Tako da je to jedini razlog sto su ispustili, za sad, finale.
Release Yourself
kako je zavrsilo??
8:7 za pro recco nakon produzetaka. partizan fulao zicer s igracem vise sa stative u zadnjem napadu.
<--- leuk
8-7 za Pro Recco
Zao mi je Partizana, ali je ispustio ogromnu sansu za finale. Nema na koga bit kivan, nego na same sebe.
Release Yourself
prvi poraz za partizan uopste ove godine sta god da su igrali
odlicno je bilo sudjenje ako ne na stranu partizana onda potpuno jednako...samo partizanu fali jos jedna opcija u napadu tj ljevak pogotovo kod igraca vise..a i milanovic je rano trazio oba tajmauta mislio je da ce se odlijepit ali nista....
No Signature
ako se izuzme onaj ponisteni gol, a chini mi se i nedosudjeno iskljucenje na koroliji prije gola recca za 5:4, sudjenje dobro. jebiga, ali bash su te greske kostale partizan. no, prije svega su ga kostale svoje greske i nedostatak iskustva u utakmicama protiv vrhunskih klubova.
recco je rjetko odvratna ekipa i desilo se neshto chega se duboko stidim - navijao sam malo za partizan![]()
Jbg, ipak Partizan izgleda nije spreman za osvajanje evrolige, drugo poluvrijeme su totalno pali sto nije smjelo da se desi bez obzira na sve. Takodje Soro los drugo poluvrijeme, a Tempesti jako dobar.
A je li moguce da ima ljudi sto misle da je bilo dobro sudjenje? Zbog cega je ponisten gol Vujasinovica za 5-2? Dalje, nisam siguran, ali Pro Reko je imao oko 15 igraca vise, kad god im je trebalo dobijali su ga, onaj zadnji u regularnom dijelu presmijesan, a i onda jednom kad se Partizanov centar izborio za poziciju a ovaj ga povukao i sudije sviraju samo obican faul.
Sudjenje je bilo sramotno, mada i bez obzira na to, Partizan je nakon onakvog pocetka morao da dobije, totalno su stali nakon poluvremena.
A dobro je sto je poraz protiv Pro Reka na njegovom terenu (moze se reci) u produzecima kiks. I sto Vasas ili Olimpijakos nisu ozbiljni protivnici.
eno, svi rekoshe da je taj ponisteni gol vujasu velika i mozda presudna greska. ali *****mu, greske tog tipa se desavaju i u polufinalima fudbalske lige sampiona, svjetskim prvenstvima isl. ne tjesi partizana, ali tough shit.
ostalo je bilo prilicno dobro, a partizan je na kraju imao vise puta igraca vise nego recco.
dakle, partizan je sam sebi kriv. simple as that
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks