Sta se cimas cvx, ja sam ga isti taj dan postavio nekom liku...a mislim da si i ti isti taj img na drugi topik nedje iskoristio...tako da udri...ne boj se...nece te banovat...![]()
![]()
Kakav facepalm?
TAKUMI
Sta se cimas cvx, ja sam ga isti taj dan postavio nekom liku...a mislim da si i ti isti taj img na drugi topik nedje iskoristio...tako da udri...ne boj se...nece te banovat...![]()
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ne, necu... Jer ce onda svi kolektivno pocet da ga postavljaju... I tad vec nije vise fora
+ I sad je bezveze jer se do prije 20 dana svaka strana ucitavala 10 minuta zbog facepalmova :P
Moze ovako?
![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Nisam Rakcevic, a znas zasto pitam?
Evo zbog ovoga
Neki znaju a neki ne, ugradio sam plin u BMW-a.
Isao sam u BG, u AC Rasic koji je najbolji u SRB, ugradili su mi Tomasetto Achille.
Od BG-a do PG sam potrosio 34 eura plina, cijena plina tamo je 64 centi/litar.
Napunio sam rezervar i sad cekam zadnje kapi u toroidnu bocu, testiram ga koliko mogu da vozim sa jednom bocom. Boca je od 60l - 20% je vazduh.
Dobio sam godinu dana garancije ili 30 soma km.
Prezadovoljan sam, ali jos je pocetak.
Sistem je takav da signale prima od glavnog BMW-ovog ECU-a a OBC mi prikazuje trenutnu i prosjecnu potrosnju, isto kao na benzin.
Ide isto kao na benzin, a mislim da i potrosnja je ista.
Niko ne svijetu ne bi rekao da auto radi na plin.
Slike sjutra.
[/quote]
NEma potrebe da se iznose podaci, jer cu ja o tebi izbacit full podatke![]()
Last edited by Igor R; 13-05-10 at 14:45.
kako je lijepo zivjet u blizini boce plinske u svakom momentu te moze zajmit u raj?kako lijepo prodjose oni ljudi u onu prodavnicu sto im je pukla boca plinska prije neki dan!ljepota!
!
NEma potrebe da se iznose podaci, jer cu ja o tebi izbacit full podatke[/QUOTE]
Da, i?
Sto si ovime htio da kazes? Da si budala? To znamo.
Ti mislis da sam ja bio u BG samo 1 put? A sto mislis, kad sam bio zadnji put, kad je plin bio 48 centi, a potrosio sam 49 litara plina. Koliko je to para? A budo?
TAKUMI
Da, i?
Sto si ovime htio da kazes? Da si budala? To znamo.
Ti mislis da sam ja bio u BG samo 1 put? A sto mislis, kad sam bio zadnji put, kad je plin bio 48 centi, a potrosio sam 49 litara plina. Koliko je to para? A budo?[/quote]
I ja sam bio za tri eura do BG, napunio sam rezervoar u Irak.
Budalo pricamo o sadasnim cijenama, ne nego uzmem da pricam kad je bio 70 dizel.
Pa sad je tamo 48 centil litar, tako da sad trenutno mogu da dodjem iz BGa za 24 eura.
Idi sad, uzmi erotiku i u WC.
TAKUMI
Ne, ti uzmi Sumijevu sliku pa u WC, ali da obrises guzicu sa njom
Nemote se svadit. Inače ono je pukla pašterija prije neki dan - cafe/restoran a ne prodavnica. A razlog pucanja boce se još ne zna i drugo je boca koja se koristi za šporete od one koja se koristi u kola.
kako ste smijesni...
History comes to life when you get involved and do it yourself.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Vieri, ne pricaj gluposti. To je neizvodljivo, pa sve da ga ja vozim. :mrgreen:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
cus neizvodljivo...onamo ja s mojim audijem vozim 190 kad god oces...ima onamo masu...i to jos 4 u kola ...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks