Procitajte ove komentare koje salju ovom liku koji daje sasvim dobre i opravdane argumente protiv Islama. Toliko o religiji mira i tolerancije
http://www.patcondell.net/page4/page4.html
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zašto bi neko nekoga potkopavao?
Opet ponavljam, da ima mnogo ljudi koji su strastveni navijači a da ih pritom ne interesuje fudbal. Ali OK i to na neki način ima smisla.
Religija za neke je pusti balans koji prividno osmišljava devastiranu psihu. Sve je to guranje mrvica sa poda ispod tepiha. I nije ni čudo što ti sve izgleda protivriječno i nebulozno. Uzgred divne opise si upotrijebio...baš ti je sve maglovito, jer , žargonski rečeno, nosiš naočare sa pogrešnom dioptrijom. Ti si samo rob kompleksa niže vrijednosti...
Svaki put kada nekoga vrijeđaš...pričaš o sebi.
A ti si toliko napričao o sebi...mnogo
Počni da vjeruješ...možda je vrijeme![]()
Oko čega se prepirete? Čija je vjera najbolja? I islam i hrišćanstvo su došli sa istoka.Nijesu proizvod naših naroda.Ako ste produhovljeni i pravi vjernici u obije ćete religije naći ono što vam daje snagu i pomaže. Treba čitati kako bi svoje vidike proširili,sebe radi. Puštite sad Turke seldžuke. I ne budite zadrti 'branioci' svoje vjere.
C R N A G O R A
Potkopan u smislu- shvaćen sa moje tačke gledišta, nema šta tu da te vrijeđa. Svako ko nešto piše iskazuje sadržinu svoga bića. Evo po Vanji ja imam 17 godina, ali to je slabost njegovog uma, jer ne može da razumije da neko mnogo zna više, pa da samim tim biva nesvatljiv.
Nijesam čitao od početka. U svakom slučaju se izvinjavam zbog of topica![]()
C R N A G O R A
Srećom Vanja, ti nisi kriterijum ocjenjivanja mog znanja. Jer ako hoćeš istinski da ti kažem šta mislim o tebi, sve nakaradno. Jer da si obrazovan, svatio bi da su muslimani i islam bili najnaprednija civilizacija do 18-tog vijeka. Dok su evropljani pili sa izvora i srali u zemlju, muslimani sredenjeg vijeka su imali navodnjavanje, vodovod i kanalizaciju, otkriće parfema i sapuna, otkriće brojeva, osnove hemije i fizike kao i mnogo drugih naučnih otkrića. Pročitaj koju knjigu o islamskim filozofima, koji su znali da se svemir širi, i da će se širiti do određene granice i početi da se sažima. To sad neki evropljani natucavaju, KAO DA GOVORE VELIKE STVARI. I nisam toliko star kako me zamišljaš nego u najzrelijim godinama 31-voj, za razliku od tvojih po mojoj procjeni neiživljenih i neiskustvenih 22-godine.
Last edited by Ibn Sinan; 13-05-10 at 16:04.
Ne genije. Nego su muslimani zapostavili vjeru. A osnovno pravilo islama je učenje i nauka u ime Boga. Otvorile su im se ovosvjetske ljepote, i počeli su da slijede komunizam, demokratiju, socijalizam i ostale gluposti.
Pa kad velish da je ova Evropa toliko razvratna, nazadna i pije vodu sa izvora i sere u zemlju, shto potrchaste ovamo?
Pa i ostatak svijeta je zapostavio vjeru pa je upravo zato napredovao. Ja bas mislim da ste unazadjeni upravo zbog toga sto ste vjeri davali i i dalje dajete prevelik znacaj. A argument da su bili najrazvijenija civilizacija nije neki poseban argument. Jer je i Egipat bio najrazvijenija civilizacija NEKAD, i Grcka je bila tu negdje, pa Rimsko Carstvo a da ne govorimo o Kini kojoj nijedna od ovih navedenih nije bila ni do koljena. Sve sto tvrdis da su Muslimani izmislili su Kinezi imali davno (osim arapskih brojeva ocigledno). A mene tvoje misljenje o meni zanima isto koliko i misljenje bilo kojeg drugog slijepog primitivnog zatucanog vjernika koji ne prihvata dokazane cinjenice.
Moji su primili vjeru, za razliku od mnogih na ovim prostorima koji ostadoše zatucani. Evo na SNN-u prije neki dan gledah podatak da je u poslednjih 10-godina- milion i dvesta hiljada amerikanaca prešlo u islam. To govori o svjesnosti ljudi, a ne o nacionalizmu i šovinizmu, kakav postoji na ovim prostorima u odnosu na druge religije. Vanja za mene si poluobrazovan i to je to.
Last edited by Ibn Sinan; 13-05-10 at 16:58.
Nije bitno koliko ce ljudi da predje u Islam, ne gine vam zaborav. Ako mislis da grijesim pogledaj samo sve velike civilizacije i njihove religije, i vidi sta se desilo sa tim religijama kad je civilizacija nestala. To se desava stalno i desice se opet. Danas vise nema velikih civilizacija jer se narodi mijesaju. Bas zbog tog mijesanja naroda nestace i Hriscanstvo i Islam a polako i ostale religije. Islam je relativno mlada religija ali ce nestat, u to nema sumnje. Ja znam da si ti u zabludi da ce vjecno trajat ali istorija nam je pokazala drugacije dosta puta.
Boldovano: oh the irony...
To su samo tvoje puste želje. Za razliku od drugih vjera islam je religija koja je bliska čovjekovom razumu i srcu, zbog toga mi je milo što sve više ljudi u svijetu shvataju istinu prelazeći u islam. A ti ostani u svom jadnom ateizmu, učenju koje nema svoj sistem vrednovanja i kriterijuma istine, nego se zasniva samo na negaciji postojanja Boga.
Ako nisi znao, svakim danom je sve vise i ateista. To je cinjenica. A na kraju cemo vidjet ko je u pravu ja ili ti. A garantujem ti da neces bit ti. Jer jedina grupa ljudi koja se svo vrijeme postojanja religije odrzala to su ljudi koji ne vjeruju u boga. Njih ce uvijek bit a religije ce se smjenjivat. Ali ti ocigledno nemas pojma o istoriji tako da ne vidis taj sablon koji se ponavlja vjekovima.
Istorija govori da su ateisti i mnogobošci nestali sa svjetske pozornice poluobrazovani stvore.
Civilizacije koje su nosile takvu kulturu, veliki logičaru.
Ateisti nestali hahahahahahhaa
A koje su to civilizacije sto su se zansivale na ateizmu?
rm -rf /
Sve one koje su kasnije primile hrišćanstvo i islam.
Kao na primjer stari sloveni, od kojih vodimo porijeklo kud ćeš bliže. Bili su dijelom ateisti, a dijelom mnogobošci i ćao, nema ih više na karti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks