vrijeme je da Partizan uzme 7. titulu prvaka evrope, nadam se samo da se na tom putu nece isprijeciti sudije, protiv svega drugog mozemo da se borimo...
Drugi na redu je Pro Recco koji je igrao u zadnja 4 finala; 2 je pobjedio, a 2 izgubio. Lani u Rijeci je poražen napustio bazen, a uz njih i o njihovim prvim protivnicima iz Beograda: link
vaterpolski portal - www.dance.hr
zanimljiv text 'hladnokrvnog' filipovica:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/s...Partizanu.html
<--- leuk
Teodosića nam ne fali izgleda
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
jbg, pare su cudo. mada, i u partizanu su se ponijeli prema njemu kao da je najvece smece, tako da nije ni cudo da je otisao (mada za to su najvise krivi braca udovicic).
nadam se samo da ce ovi moji uspjet' nagovorit zlokovica da ostane, jer mislim da ce propast u pro reccu ako bude igrao 8 utakmica godisnje, a samim tim nece ni u reprezentaciji igrat kako valja.
<--- leuk
pored sve odvratnosti pro recca, ipak ne bih mogao sebe da natjeram da navijam partizan ni protiv reprezentacije treceg rajha. tako da, nadam se da ce filipovic i udovicic ispuniti obecanja, stati na put partizanu i tako josh jednom sprijechiti zlo da pobjedi.
a onda u finalu izgubiti, hopefully od primorca, ali ne bi mi bilo previse zao ni da jug osvoji.
no, realno, mislim da ce recco jako tesko ispustiti ovu sansu.
u koliko sati pocinje mec i ima li prenos ?
U 20h je Primorac-Jug sutra ima prenos na sve moguce kanale,samo ne znam ima li na XXX i Private Spiceahha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Pa da rukovodstvo jadrana uvjek nadje ovakvo ili slicno opravdanje kad treba nekog igraca zadrzat.
Uvjek je to interes reprezentacije, Crne Gore, crnogorskog vaterpola...
Mozda Gospodar da vise para od Volpija? :?
P r i m o r a c
a ne, nisi me razumio...ne kazem ja da trebaju igraci za klikere da igraju, isto tako moze on igrati u primorcu, budvi, jugu...jbg, ja bi volio da ostane u jadranu, ali dje mu je bolje, tamo nek ide. ali sigurno nece biti u takvoj formi ako ode u pro recco, kao sto bi bio sad. pogledaj sta su od jokica napravili...mada, meni ni iz dzepa ni u dzep, pa kako god oce.
a i nije sve u parama cattaro. da jeste, i stajnmec i kiss bi vam otisli na po sezone prosle godine, kao sto je otisao JJ, ali isto tako, nigdje nece imati takvu podrsku i publiku kao sto ima u kotor, za ne znam koje pare...
edit: zar vi jos niste otputovali?![]()
<--- leuk
aoooooo, ne potezite tu pricu vise.....
i ti si iz HN-a, pa navijas za partizan, a ne za jadran, pa nikom nista.
svako ima klubove koji su mu dragi, o ukusima se ne raspravlja.![]()
<--- leuk
sto, ovi su hrvati pa se ne smije zanjih navijat?
postedi me jeftinog kvazi patriotizma. ne znam otkud olympiakos u chitavoj raspravi, ali da ti pojednostavim - navijam protiv partizana. tako sam nauchen otkad sam bio klinac, iz vremena kada me i dalje to rivalstvo zvezde i partizana zanimalo. vec par godina ima da mi je sve vise i vise sve jedno, te utakmice partizana u raznim sportovima i ne gledam, ali eto, draze bi mi bilo da bilo ko drugi osvoji, a ne oni.
doduse, ne znam zasto ja odgovaram nekome ko je izabrao sebi za nick ime jedne mafijashke, drug-dealing organizacije. no to je vec druga tema, koja me iskreno i ne zanima vise toliko.
tako da, da zakljuchim, zaobidji me sa pokusajima racionalizacije navijanja -necheg sto u startu, i po definiciji, nije racionalno
Kako me poludje novinar "Vijesti" Doncic sa njegovim forsiranjem rijeci SKVADRA..Ima li ko da mu skrene paznju, da malo osvjezi vokabular..![]()
Ma shvatio sam te ja, ali me tvoja prica neodoljivo podsjeca na price koje slusam zadnjih 5-6 godina...
Stajmnecu i Kisu se nikad necemo oduzit za ono sto su nam dali.
Krecemo ubrzo.
On zna da to cak i kotorane nervira, ali i dalje forsira... Ni da pise za ''Cakuloniju'' a ne ''Vijesti''.![]()
P r i m o r a c
Podjosmo li podjosmo !!!
pa ne kazem za to, ni ja ne bih navijao za zvezdu al ne bih navijao ni za jug kad igraju protiv nje...
Fidimose ja navijam za Jadran u vaterpolu al posto njega nazalost nema na F4 onda sam za moj klub za koji inace navijam u svim drugim sportovima...
SKY - toliko nam je Dubrovnik blizak da ne smijes da odes tamo svojim autom jer ces se u najbolju ruku vratit bez njega...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks