Page 15 of 33 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast
Results 351 to 375 of 801

Thread: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Afrika 2010

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,992
    Thanked in
    4,012 Posts

Na stranu i Španci i Brazilci, meni će bit zanimljivo šta će radit Englezi. Pogotovo ako ne budu imali problema sa povredama. Zanima me kako će Kapelo da igra za trofej u reprezentativnim uslovima igre. Italiju smislit ne mogu, ali se i taj Lipi pokazao kao odličan trener. Uvijek mogu odigrat na neriješen rezultat i proć na penale. I na Evropskom nisu izgubili od fenomenalne Španije. Sve do penala.

Najveće iznenađenje će mi bit ako Argentina bude igrala dobro.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PWNED!!!

BANJA mi je!!!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ponekad se pitam kako je moguće da veliki igrač može biti tako loš trener / selektor. Prvo ime koje mi pada na pamet je Marco Van Basten. Čovjek koji je igrao fantastično i sigurno jedan od najboljih napadača svih vremena. Ostaje veliki žal što je karijeru završio dok je bio u životnoj formi. Sa 29 godina. Ko zna što smo mi mogli od njega još vidjeti. Vjerovatno makar 4 vrhunske godine što dokazuju i revijalne utakmice koje igra. Sa visinom 188 cm, nevjerovatnom tehnikom, brzinom, skokom i osjećajem za gol. Velika šteta što još nijesmo mogli da uživamo u njegovoj igri. Nažalost imali smo priliku vidjeti ga petnaestak godina kasnije kao selektora. Sa jednogodišnjim stažom trenera mlađih karegorija Ajaxa direktno na klupu Holandije. I to četiri pune godine. Zamislite čovjeka koji se odriče Clarencea Seedorfa (Klarensa Sejdorfa) dok je ovaj bio u životnoj formi. Mislim da komentar nije potreban. Osim možda da se poslije toga nije proslavio kao trener Ajaxa. Srećom rekao je da nije zainteresovan za klupu Milana inače bi se tada Milan sigurno grčevito borio za opstanak.
    A Maradona? Suvišno je govoriti kakav je bio igrač. Dobro, nije bio neki čovjek, naprotiv. Ali on je bio pola ekipe. I ako malo bolje sagledate stvari vidjećete da se uspjesi Argentine isključivo vežu za njega. Ako isključimo prvo svjetsko prvenstvo koje su osvojili 1978. kod kuće i uz obilatu pomoć sudija. Zamislite Argentinu 78. godine. Nemoguće je bilo da ga ne osvoje. To se nije smjelo dogoditi. Ko je gledao preglede zna o čemu pričam. I onda dolazi na red era Maradone. 1982-e je još bio mlad. Ali 1986. je bila njegova godina. Zanemarujući gol rukom protiv Engleske, ipak su bili najbolji i to sve zbog njega. I to je taj drugi argentinski mundijal. Malo je falilo da se istorija ponovi i 1990. I pored puno sreće koja ih je pratila do finala (Brazil, Italija, Jugoslavija) sudija je protiv Njemaca izmislio penal za Njemce i onemogućio ih da ponove uspjeh sa prošlog svjetskog. Ipak je Argentina bila vicešampion na čelu sa Maradonom. Zatim 1994. i prvenstvo u Americi. Maradona više nije onaj stari ali i dalje alfa i omega u reprezentaciji i na njegovim krilima Argentina ruši sve pred sobom. Onda stari Diego odluči da malo zakomplikuje stvari i uzima efedrin te biva dikvalifikovan. Od tog momenta se nižu samo neuspjesi argentinske reprezentacije. Odmah u osmini finala kartu za Buenos Ajres u jednom pravcu im rezerviše Rumunija (?!) i to potpuno zasluženo. Batistuta i čitava plejada sjajnih igrača nijesu dovoljni da zakamufliraju potpuno rasulo u igri bez Maradone. 1998. godine u Francuskoj i pored odlične ekipe ih posprema Bergkamp. 2002. u Japanu i Koreji nijesu sposobni da prođu ni grupu, dok 2006. ih izbaca igrački osjetno slabiji domaćin Njemačka. I što sve ovo znači? Da se istorija Argentinske reprezentacije svodi uglavnom na Maradonin period. Džaba bili konji vrani i sjajni igrači i što je glavno ogroman izbor kvalitetnih igrača kad na terenu izgledaju kao grupa građana. Vjerovatno svjesni te činjenice (jer mi drugo izgleda nemoguće) argentinska fudbalska federacija odlučuje da unajmi kao selektora čovjeka koji se isključivo veže za nacionalne uspjehe. Kažem, nemoguće mi je da neko pomisli da Maradona koji nikad nije bio neka pamet a uz to i povremeni narkoman može nekome izgledati kao dobar selektor već da je postavljen iz čistog sujevjerja. Ukoliko je, ipak, ovo prvo onda čelnicima argentinske fudbalske federacije stvarno nije dobro. Jedva, na sto muka, u zadnjim trenucima mečeva, preko sedam mora i sedam gora su uspjeli da se kvalifikuju. I kad je neko pomislio da je ovoj tragikomediji kraj dešava se ova sprdnja sa selekcijom. Ne zvati Zanettija? Niko mi to ne može objasnit. Ajde za Cambiassa ali Zanettija koji je oličenje profesionalizma a uz to i kvalitetan i iskusan igrač. Dobro, možda ne daje golove rukom kao nekad njegov selektor ali kad on igra ekipa je puno sigurnija. I plus nije fer prema ovakvom igraču. Ne omogućiti mu da svoju karijeru nadogradi ovim mundijalom. Ne zbog nekih starih zaskluga već zato što čitave godine igra u vrhunskoj formi. Najgore je to što mislim da ni to nije sve. Pretpostavljam da će sa šireg spiska prije ispasti Millito, Iguain ili Messi nego stari Veron i Palermo. Ukoliko pod ovakvim vođstvom Argentina nešto napravi onda će to biti novo svjetsko čudo. A ovo je velika šansa jer i dalje imaju sjajne igrače. Neću, da se razumijemo, ja navijati za njih već za Holandiju i Italiju ali je greota što čovjek radi.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igraj žvajzbol i izaberi Hrvatsku :lolblue:

http://www.svetskoprvenstvo.com/zabava/zvajzbol.html

što im čine Slovenci...
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

pa zna se zasto su mu sigurni Bolatti i Palermo. on je odmah na kraju kvalifikacija rekao da su mu oni uz Mascherana jedini sigurni putnici za afriku, jer su dali odlucujuce golove :mrgreen: kakav car, bar nece biti dosadno gledati argentinu. mislim da je vec i odredio sastav za prvu utakmicu

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Za prvu? DO finala Koliko je lud i u nekoj sestoj brzini na kakvom koksu, sigurno pravi sve moguce kombinacije od toga ko ce mu izvodit aut, korner i penal, pa do toga sa kim ce igrat u nokaut fazi.
    Lud je Maradona, a bio bi mi simpatican da je pozvao ove koji su zasluzili poziv. Ajvan.

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

da ne ispadne da ga sad nesto opravdavam ili dalekobilo mislim da je u pravu, ali cini mi se da Cambiassa on uopste nije ni zvao u zadnjih godinu za kvalifikacije, mozda i vise. Izgleda da ga je davno prekrizio, i to je to. A Javier mu je igrao sve do zadnje 2 utakmice kad je smislio da ni njega ne treba da zovne. Onda mu je logika sigurno bila: Nema Zanettija ----> mi prosli bez njega ----> a najjace da cu ga zvat' onda!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

PRECRTANI
    Frey (FRA) - Javier Zanetti (ARG), Nesta (ITA), Alex (BRA), Marcelo (BRA) - Diego (BRA), Cambiasso (ARG), Totti (ITA), Ronaldinho (BRA) - Benzema (FRA), Pato (BRA)
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj tim bi se prošetao na svjestko I nevjerovatno kako je izbalansiran. Tu bi još moga i Mexes upast na mjesto Alexa, još bi tim jači bio.

http://www.goal.com/en/news/10/italy...urgery-will-be

Mikoli možda zbog ovoga nije pozvan...

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Ovaj tim bi se prošetao na svjestko I nevjerovatno kako je izbalansiran. Tu bi još moga i Mexes upast na mjesto Alexa, još bi tim jači bio.

http://www.goal.com/en/news/10/italy...urgery-will-be

Mikoli možda zbog ovoga nije pozvan...
    Nije Mikoli bio ni na sirem spisku jos prije povrede...tako da...ostaje Lipi bilde...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Nije Mikoli bio ni na sirem spisku jos prije povrede...tako da...ostaje Lipi bilde...

neka ta prica, Lipi bi i od tebe napravio co'eka :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    neka ta prica, Lipi bi i od tebe napravio co'eka :lolblue:
    Oh noooooooo...Idi procisti se...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

cssr Guest

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    PRECRTANI
    Frey (FRA) - Javier Zanetti (ARG), Nesta (ITA), Alex (BRA), Marcelo (BRA) - Diego (BRA), Cambiasso (ARG), Totti (ITA), Ronaldinho (BRA) - Benzema (FRA), Pato (BRA)
    'nekvalifikovani'
    ceh(ceska)
    evans(s irska) van bujten(belgija) dan(irska) kivu(rumunija)
    valensija(ekvador) flecer(skotska) arsavin(rusija) gigs(vels)
    adebajor(togo) ibrahimovic(svedska)
    Last edited by cssr; 13-05-10 at 17:59.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ne može Zlatko prije Robija nikako.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    povreda izgleda nije ozbiljna
    ...

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Maradona ili sabotira mesija ili oce da napravi od njega najveceg svih vremena... Ne postoji drugi razlg za ovakav izbor tima...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Maradona ili sabotira mesija ili oce da napravi od njega najveceg svih vremena... Ne postoji drugi razlg za ovakav izbor tima...
    Nisi cuo za andjeoski prah?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

**** Zanetti and Cambiasso, we got cocaine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    ostaje Lipi bilde...
    Uh,shto sve ovdje choek nece procitati...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da ce Brazil,Italija i Njemachka bit najveca razocharenja prvenstva...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Italija ne moze biti razocarenje s ovakvom ekipom, jer se od ovakvog sastava sigurno ne moze traziti veliki rezultat...Oni ako sitgnu do cetvrtfinala uradili su dosta...
    Zvati Pacinija i Djilardina prije Totija, Kasana, Mikolija, pa cak i Balotelija ne da je greska nego velika glupost. Da ima Italija ovu cetvoricu u sastavu moglo bi se reci da su jako opasni i da bi svakog stavili na velike muke. Ovako, jedino da se uzdaju u odbranu, sto je skroz bezveze...Ali i pored svega ipak se navija za Italiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih prije zvao Pacinija nego Totija, Mikolija ili Balotelija. Napad bi mi bio Pacini i Kasano. Dobri su obojica, znaju se dobro, ali Lipi nije zvao Kasana, što je baš čudno. Jes da je klošar mali, ali igra odlično.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Ja imam neki osjećaj da će Francuzi dosta solidno da prođu, kad su već onako trulo došli do prvenstva. Ne mogu dovijeka da se blamiraju, a imaju sasvim dobar tim, i pored onog pajaca na klupi.
    U grupi su u kojoj mogu biti prvi ili drugi, pa onda u najgorem slucaju idu na Maradoninu Argentinu, to isto mogu proci... (i uz losu igru)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

di natale-pacini-mikoli (kasano)
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Page 15 of 33 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)