nemaju ti sajtovi veze sa vezom. Benzinci se manje kvare, i lakse je odrzavanje. I ne koriste se za iste svrhe kao dizeli, nego za uzivanje.
a normalno je da ces nalazit GOLF V tdi sa 150 000km, jer je neki Švaba koristio da ode na posao i vrati se, 150km dnevno.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
I da se vratimo na temu, ako je ikako moguće...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
nemoj se uvrijedit, ali ima tema Benzin vs Dizel, pa da ne kenjamo BMW-ovcima na temu
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Svaka diskusija na ovom forumu se na kraju svodi đe naša stranka odnosno mi (bmw-ovci) - moja malnekost, fabija, nsx, vasilije ne damo na bmw a opozicija (audi) balsa, tihomrdj, trile i ekipa ne daju audi. BMW aaa , BMW Power, bmw ultimate driving machine, M power aaaaaaaaa![]()
Vrh sajt http://www.bimmian.com/
Naručio bih gauge rings jer ih nema ovdje...
Last edited by kenneth; 12-05-10 at 19:50.
Ja ne znam odakle vam ta prica za turbine?
Crkavaju ako se ne vozi kako treba, a to sto pola ljudi ne zna da ne smijes stiskat turbo dizela kad tek upalis motor to je druga stvar. Ja nisma 3 slucaja cuo da je crkla turbina, pa da se toliko kvare i crkavaju morao bih cut
prica im je odavde, iz CG, od cg posranog goriva (nafto-vode i benzino-vode) koje unistava turbake...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ljudi zaboravih da vam recem vozio sam vec par puta novi M3 gledali ste ga sigurno u Budvu bjele boje PG table to nije auto to je motor uz one prve tri trake iznad Budve ide 240km ,a zvuk da ne pricam!!!
VW GTI no.1
ima li plincic?
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Vidio sam u Njemackoj mercedes c klasa iz 2000. (e on je turbo dizel, ustvari common rail) prosao je 541 000 km i prodaje ga za 5-6 hiljada, a prije pola godine cak i nekoliko C 220 CDI koji su presli 400 000 km i prodvali su se za 6-7 hiljada Eura. Znam da volis benzince, ali da kilometrazu dovodis u pitanje kod dizela? Pored dizela imamo i benzinca doma, automatik i bas voli gorivo.
Last edited by appelle moi; 12-05-10 at 22:33.
Ima i dosta E klasa žutih taxija po 400-500.000 km na prodaju, sve dizel...
A i ja nenormalan pa skrećem temu zajedno sa vama...
Nisi. Pa i da jesi ne bi zapamtio.
A da, nisi, nego ti je tako odgovaralo.
A to na forumski se kaze - OWNED.
No nema veze.
Poljubio bih te ali znam da ces staviti onu sliku, ne udarenog BMWa nego onog crtica (koje ti inace gledas i dalje)...znas? Ono, kiss my ass.
Nemas pojma. Turbo dizeli se kvare vise i nisu toliko izdrzljivi.
Kao prvo imaju neke djelove koji su toliko osjetljivi da je to bruka. Turbine, ubrizgavanje, elektronika, uljno hladjenje.... Benzinci, za razliku od njih su ful normalni. Nemaju turbinu, klasicno MPI ugrizgavanje, normalno uljno hladjenje, manje elektronike.
Ja sam cuo za nekih 50 turbina. Pa toliko crkavaju da imas nekoliko remont radionica u SRB. Ja sam do sad promijenio nekoliko njih. Crkavaju zbog toga sto se griju jer neki proizvodjaci stavljaju male turbine na velike motore da bi smanjili turbo rupu, ali na visokim obrtajima te turbine se griju do maksimuma, to znaci da u tim trenucima nemaju adekvatno podmazivanje, gap izmedju rotora i statora je manji i dira, pa onda dobije lufta i td. Onda, najvise crkavaju posle cipovanja. Onda crkavaju jer neki frajeri, recimo Trile odmah gase motor posle trkanja na kombinat.
Dalje, ful gas pri hladnom startu ne utice na radni vijek turbine.
Ti coko, a ja stek.
Vidio sam ja Figu staru 30 godina u voznom stanju.
Vidio sam Chevy Savana sa 400000 milja. OK, ali koliko puta je bio u servis? Koliko kvarova je imao?
Dalje, vidio si kante koje su vozene na autobahn, ful autobahn, mozda 300-400 km bez gasenja.
TAKUMI
Ne ono je staro, ima tu drugog zanimljivog materijala, ali drugi put, ovaj put ti je oprosteno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks