ja vozim plin...al zivot pise lijepu muziku...kako ono bjese tico?
ne vozim ja plin..ja vozim B E N Z I N
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bježite More Wiše
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
zivot je ruzan al pise prelijepu muziku!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ajte brisite ovo pet strana o plinu i nafti na temi o BMWu..
She is only here to annoy herself!
Sve ne valjaju dizeli
Ovaj Q7 će ti potrošit nafte ISTO ka M5 benzina to je sigurno. Nije napravljan da bude štedljiv no da se kurče kako mogu da naprave brzi i jaki V12 dizel, obrtni mu je ka kamionu.
A što se tiče plina ja vala nemam ništa protiv i ako vozim visoko kubikažno auto na benzin. Nemam tih 1200 eura da ugradim plin a imam za benzin.
Da ti se smije narod..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Inače taj auto košta 110 000 evrića...
Smijesno je kad neko kupi auto od 50-100k eura i razmislja oce li mu auto trositi 200-300e goriva manje ili vishe na godisnjem nivou . Od cega misli odrzavati to auto ako nema za tu razliku u gorivo ... A povrh svega ovoga da ne pricamo o tome kad se kupuje novo auto koliko su skuplji dizel motori od benzinskih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
svaka cast benzincu ali plinaricu kad vidim zaobilazim u sirokom krugu
Jok, mnogo veca. Auto sa zadnjom vucom i toliko snage nije bas lagano startovati po kisi. I po suvom bi Q7 bez obzira na tezinu ugrabio prvih 20-30 metara a ne po kisi. Uostalom ne vidim poentu taj dzip ima 1000 kubika 2 cilindra i 2 turbine vise...neuporedivo.
i tonu vise
f6
Pa i nema bas tonu ali nije ni bitno. Ta 2 auta tj. auto i polukamionet nisu uporediva.
Nema sanse, 0-100 je 4.7 za M5 a 5.5 za Q7(ovo su podaci fabrike) a kasnije je M5 jos i brzi...
http://www.supercarworld.com/cgi-bin...eneral.cgi?270
0 - 100 mph
0 - 160 kmh 9.7 sec
Eto tako![]()
benzinac nekome ima ljepsi zvuk, lakse radi, mada moderni dizeli isto dosta lako rade i tu su im blizu, mislim na buku, a dizel je jeftiniji, eto to je to, ko oce da stedi vozi dizel, ko voli benzinski zvuk benzinca, no ovo je forum![]()
@appelle_moi,
1. Dizeli su skuplji
2. Dizeli se 5 puta vise kvare, a i kvarovi su im dooosta skupi
3. Servis za dizela je skuplji u odnosu na servis benzinca
4. Benzinac duze traje
5. Benzinca je 5 puta ljepse voziti
Ima li pitanja?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a plinasi kakve su to munje?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks