ne znam kakve su kod nas cijene, vidjeh nedje na net, novi 34,000$...
a i da je star 1-2god, cijena masu padne, a opet 5 puta bolje auto...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Brate i sam znas da je golf komercijalan auto uvjek bio na ovim podrucjima i najkvalitetniji za ovakve puteve ,ali mi odje pricamo o GTD-U a ne o obicnome Golfu koji voze taxisti.
U budvu ima udruzenja dje samo voze toyote ili renoe pa neznam sto je tu lose sto voze taxisti to je bas plus jer biraju najizdrzljivija auta.
VW GTI no.1
OK momci ubiste me pet na jedan!
Pozrav
VW GTI no.1
ali ti rece da ne bi za te pare da uzimas komercijalu...golf koji je da je je komercijala i dosada teshka...jedino se eto GTI pomalo izdvaja, mada i njih ima buljuk...
a pogledaj ovo sto momci nabrajaju, ove nove linije Audija, ili Mazdu koja osvaja svudje titule za naj-sexy auto...
da ne pominjem BMNj
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ja sam napisao neku vrstu 'ugovora' , ako ikad kupim golf da me salju u Dobrotu.
f6
Brate ja vozim GTI i uvjek bih dao pare za njega ,a mi pricamo o Golfu GTD koji nije komercijala nego neki stari novi sportski brend dizelasa.
Uvjek bih vozio GTI ili GTD prije nekog obicnog audija 2.0 TDI ili te mazde koju u zivotu nikad nebih ni pomislio da kupim eto je vama ,a dobrog BMWa nemozes ni da snjas za 30000e znaz i sam ,a da ne pricamo o odrzavanju BMWa ili Audija dobar dan ti je 100e.........
VW GTI no.1
Vidjeh ti Gnoja u BD..Sjaji ka Lepa Lukic sa onim felmama..
Najgrdja boja, i najgrdje felme.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Dje sam to napisa kad sam ga vidio?
Mora bit tvoj, nema grdjega dati..
Imam, imam. Kad se zavrsi..Cuce se..
Japanac, nista to ne valja..1.6 a brzi je od tvoga.![]()
dobar ti osjecaj![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vieri, jedno je prica o kvalitetu i ugodjaju auta, a drugo je ekonomicnost, isplativost, itd...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks