View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 13 of 88 FirstFirst ... 3910111213141516172363 ... LastLast
Results 301 to 325 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Oprostiću ti ovu priču pošto si pristrasan, vjerovatno ti je drug pa ga braniš, mada i to nije nikako za pohvalu, po svaku cijenu braniti nekog. Ne znam što je to on učinio za oca? Jesu li fizički nasrnuli na njega pa on uzvratio istom mjerom? U afektu se, što veli NSX, nosi vatreno oružje, koje je usput zabranjeno zakonom? A njegov otac je jedan od onih koji su krojili taj zakon. Nemoj da se blamiraš ovuda sa ovakvim pričama, nema smisla.
    Nisam pristrasan, i ne branim gradonacelnika, vec njegovog sina, jer mi je prijatelj. i poznajem ga lichno, oca sam samo jednom upoznao, i ne interesuje me on u ovoj prici.nego nebitno
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    da su mi iz oka ispali, nakon dvadeset godina ne bih imala obraza da kažem da treba još da budu tu, ali, svih ovih godina uz njih je ova ista opozicija, i dok je tako, DPS neće sići sa vlasti.
    Daj onda da organizujemo izbore pa makar da promijenimo opoziciju
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kao da vi nemate prijatelje, bracu rodjake stu su nekad nasrnuli na nekog fizicki, pistoljem, ovim onim ajde ne pricajte tako.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

I nisu nikad bili kaznjeni za to?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    Nisam pristrasan, i ne branim gradonacelnika, vec njegovog sina, jer mi je prijatelj. i poznajem ga lichno, oca sam samo jednom upoznao, i ne interesuje me on u ovoj prici.nego nebitno
    Za svaki slucaj mu nemoj pricati sta se odje pise da śutra ne citamo u novinama "mojsije sa jednom bubnom opnom"

Thanks Thanks Given 
    4,318
    Thanks Thanks Received 
    8,332
    Thanked in
    3,175 Posts

kao da vi nemate prijatelje, bracu rodjake stu su nekad nasrnuli na nekog fizicki, pistoljem, ovim onim ajde ne pricajte tako.
    Ja ne znam uviđaš li ti koliko je to loše djelo, i to tako olako pominješ pištolj, kao da govorimo o kesici gumenih bombona. Svako se makar jednom nalazio u takvim situacijama, ali makar bih mu rekao 'što ti je džukelo jedna, kakvo je to bahato ponašanje'. No, izgleda da ne pratim ove podgoričke nasilničke trendove.
    Nekad je bolje makar prećutati nego po svaku cijenu pričati.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    ...

Ponoviću ono što sam davno i davno negdje napisao. [B]DPS, tog ogromnog i moćnog Golijata, će u istoriju poslati samo onaj ko ga ne bude potcjenjivao i bude dovoljno strpljiv, kompetentan i posvećen da razumije kako isti funkcioniše i uspije da ga dovoljno udalji od naroda, novca i međunarodne podrške.
    Ja vjerujem u Davida ali ne u praćke. Vjerujem da je DPS još od 2006. zreo za istoriju i da ga treba, da je poželjno i da ga se može pobijediti. No nigdje na horizontu ne vidim i nagovještaj ozbiljne političke snage makar u nastajanju koja bi zaista bila alternativa...
    Stara, umorna prica, ne bi bila starija i umornija ni da ju je Misko Vukovic pisao. Ne lipsi magarce do zelene trave cekajuci idealnu opoziciju. A dotada - dajte glas ovoj i ovakvoj vlasti da vlada jos 2-3 mandata.

Vidis, ja mislim da nije DPS sam po sebi ono sto je problem sa ovom drzavom, vec cinjenica da je jedna partija na vlasti 20 godina. I da je najpostenija pokvarila bi se. I ne treba traziti i cekati idealnu opoziciju vec treba glasati za nju bas ovakva kakva je i bilo kakva da je. Jer je bitno da dodje do promjene, nedostatak iste je ono sto davi ovu zemlju kao zmija zabu. Nebojsa Medojevic kao premijer? Odlicno, bar ce ova zabokrecina da se ustalasa i ljudi shvate da nicija ne gori do zore i da je vlast smenjiva. Mehmet Bardi? Nista protiv nemam, isto vazi kao za Medojevica. Janko Markovic? Zasto da ne, samo da ode ova okostala garnitura koja vec priprema svoju djecu za nasljednu vladavinu.

Zaista, zar iko moze da povjeruje da bi makar i slucajno izabrani covjek sa ulice vladao gore od ovih tipova?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Neću ti komentarisati tezu i procente jer svakako mislim da su daleko od života i stvarnosti. Poštujem tvoju uvjerenost mada, to moram reći, nikada mi neće biti jasan taj fenomen zbog čega se iskreni opozicionari tako često samoobmanjuju vjerujući da će baš ovog puta biti veličanstveni trijumf onih istih koji su na istoj platformi toliko puta bili poraženi . I taj delirijum nade i iščekivanja dostiže vrhunac što se bliži dan izbora. Ne radi se ovdje o tebi...Ovo često viđam. Žao mi je samo što samozavaravanje sužava sposobnost realnog rasuđivanja samo onog koji se samozavarava.
    Da li ti to pišeš s namjerom da ohrabriš nekog drugog ko dolazi na ovaj forum u to neću da ulazim...Hoću da se nadam da ti to nije cilj. Ja lično o agitatorima i propagandistima imam zaista nisko mišljenje.

Šta ti hoću komentarisati...Hoću ti komentarisati ovu tezu o izlaznosti. Tu istu priču o tome da visoka izlaznost ide na ruku opoziciji slušao sam od njih istih u opoziciji još u maju 2006. Šta se dogodilo,..dogodila se tada upravo nevjerovatna izlaznost od čak 86,3% i ta visoka izlaznost, pokazalo se, išla je na ruku ne opoziciji već njihovim protivnicima. Tako da tim šarlatanima ništa ne vjerujem.

Ponoviću ono što sam davno i davno negdje napisao. DPS, tog ogromnog i moćnog Golijata, će u istoriju poslati samo onaj ko ga ne bude potcjenjivao i bude dovoljno strpljiv, kompetentan i posvećen da razumije kako isti funkcioniše i uspije da ga dovoljno udalji od naroda, novca i međunarodne podrške.
    Ja vjerujem u Davida ali ne u praćke. Vjerujem da je DPS još od 2006. zreo za istoriju i da ga treba, da je poželjno i da ga se može pobijediti. No nigdje na horizontu ne vidim i nagovještaj ozbiljne političke snage makar u nastajanju koja bi zaista bila alternativa. Ova opozicija mi već duže od decenije izgleda, Bože me prosti, ko da ju je sam DPS stvorio kako bi imitirao demokratiju i sam sebi produžavao život.
    Kakogod bilo, pozdraviću ko god dobije izbore i ne pada mi na pamet da ovdje navijam. Za mene će uvijek VOX POPULI biti VOX DEI. Ja drugog naroda nemam i neću ga se odricati bilo da me njegovi postupci ljute ili oduševljavaju.
    Previse se podudaraju nasi stavovi...do neukusa.
    Dakle, ni "Ja drugog naroda nemam i neću ga se odricati bilo da me njegovi postupci ljute ili oduševljavaju.[/quote] te je sve receno gore
    Approved by Bone!

POzdrav,
    Last edited by Old Bone; 12-05-10 at 00:08.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam uviđaš li ti koliko je to loše djelo, i to tako olako pominješ pištolj, kao da govorimo o kesici gumenih bombona. Svako se makar jednom nalazio u takvim situacijama, ali makar bih mu rekao 'što ti je džukelo jedna, kakvo je to bahato ponašanje'. No, izgleda da ne pratim ove podgoričke nasilničke trendove.
    Nekad je bolje makar prećutati nego po svaku cijenu pričati.
    Slazem se sa tobom, nije u redu to sto je uradio, posebno ne sa svim njegovim dobrim stranama, ali eto desilo se.Ali moje misljenje je da ne treba osudjivati nekog zbog jedne greske i nazivati ga losim, pored svih dobrih osobina!o tome pricam!Nego da ne gnjavimo ljude i idemo sa teme
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Stara, umorna prica, ne bi bila starija i umornija ni da ju je Misko Vukovic pisao. Ne lipsi magarce do zelene trave cekajuci idealnu opoziciju. A dotada - dajte glas ovoj i ovakvoj vlasti da vlada jos 2-3 mandata.

Vidis, ja mislim da nije DPS sam po sebi ono sto je problem sa ovom drzavom, vec cinjenica da je jedna partija na vlasti 20 godina. I da je najpostenija pokvarila bi se. I ne treba traziti i cekati idealnu opoziciju vec treba glasati za nju bas ovakva kakva je i bilo kakva da je. Jer je bitno da dodje do promjene, nedostatak iste je ono sto davi ovu zemlju kao zmija zabu. Nebojsa Medojevic kao premijer? Odlicno, bar ce ova zabokrecina da se ustalasa i ljudi shvate da nicija ne gori do zore i da je vlast smenjiva. Mehmet Bardi? Nista protiv nemam, isto vazi kao za Medojevica. Janko Markovic? Zasto da ne, samo da ode ova okostala garnitura koja vec priprema svoju djecu za nasljednu vladavinu.

Zaista, zar iko moze da povjeruje da bi makar i slucajno izabrani covjek sa ulice vladao gore od ovih tipova?
    Bas si friske stavove iznio odje.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Slazem se sa tobom, nije u redu to sto je uradio, posebno ne sa svim njegovim dobrim stranama, ali eto desilo se.Ali moje misljenje je da ne treba osudjivati nekog zbog jedne greske i nazivati ga losim, pored svih dobrih osobina!o tome pricam!Nego da ne gnjavimo ljude i idemo sa teme
    bjese li taj tvoj dobri drug pustao na onim reklamnim ekranima po PG slike Ivanovica kako seta sa onim na plazu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    bjese li taj tvoj dobri drug pustao na onim reklamnim ekranima po PG slike Ivanovica kako seta sa onim na plazu..
    MIljan se time bavio ahahhahahahahahahahaahh aj pali druze!haahhhhahahahah
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

firma nekog mugosinog sina je vlasnik tih ekrana koliko me sjecanje sluzi, pa nek me neko ispravi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

firma nekog mugosinog sina je vlasnik tih ekrana koliko me sjecanje sluzi, pa nek me neko ispravi
    mugi ima 2 sina a miljan nije, ko moze bit onda?:monkey:
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

e to ne znam stvarno se ne bavim tudjim familijama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šta znam, ja se nikad nisam tripovao da izlazim sa tatom u kafiće i nosim pištolj
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Kad bi oni koji misle da DPS nema alternativu glasali protiv njih, vidjeli bi da ima alternativu
    Na kraju krajeva, i ove nove bi smijenili, ako bi nastavili ka prethodnici. Makar bi se u svijest naroda ucrtalo to da mogu nešto da promijene ako im se ne sviđa.
    pa što se ne mijenja? Ili misliš da manjina može da smijeni većinu? Možda da pokušaš narod da smijeniš?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ono sto me najvise impresionira kod naseg naroda je to sto u te 4 godine dok nema izbora ne prodje jedan dan da ne izadje 100 kritika na racun vlasti....samo se kuka,optuzuje,najvise slucajeva ide i do suda(gdje se vec zna ishod) i onda opet nakon te 4 godine pruzi se ponovo ta jedna sansa da se sve to ispravi,sredi i narod naravno izabere isto !!! 8) Konkretno za naseg sadasnjeg gradonacelnika,toliko afera,tuca,gradjenja bez dozvole,neispunjenih obecanja i onda opet punim srcem se zaokruzi DPS,i tako opet i opet...i sto je najgore onda su oni krivi...hahahahaha,bolje da se smijem nego da placem

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

Bogomi dogorijeva kako cujem.

Gdin Gvozdenovic je ovih par dana konkretno,kontaktirao vise direktora raznih institucija kroz CG i najstrozije zahtijevao da se obave vrlo ozbiljni razgovori sa svim zaposlenim.
    Last edited by Sidewinder; 12-05-10 at 07:53.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Samo tako
    treba djecu otimat maloljetnu i držat je dok se ne dokaže da je familija glasala za DPS
    aH
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ali moje misljenje je da ne treba osudjivati nekog zbog jedne greske i nazivati ga losim, pored svih dobrih osobina
    Nemoj mi samo reci da studiras pravo.
    Meni je jedan komsija pronevjerio pola miliona eura i to mu je bila prva greska koju je napravio. A dobar covjek. Sto su trebali da urade iz pravosudja?
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Je li to ona ista firma koja za pare zavrsava sve dozvole za izgradnju kuca u rekordno kratkom roku?
    Mugosa senior zakomplikuje proceduru i jedini nacin da je zaobidjes je da platis Mugosi junioru. Prava porodicna kooperativa
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Nemoj mi samo reci da studiras pravo.
    Meni je jedan komsija pronevjerio pola miliona eura i to mu je bila prva greska koju je napravio. A dobar covjek. Sto su trebali da urade iz pravosudja?
    Posto si ti vidim obrazovan, trebao bi da znas, da udariti nekog i ukrasti nekom pola miliona nije isto, jer ne mozes u afektu ukrasti pola miliona, a udariti, upucati, opsovati mozes, koliko se tebi puta kada si se posvadjao desilo da opsujes, udaris itd. jel te to cini losom osobom?ako je tako, onda smo svi dzukele, i treba svi da se ubijemo!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tu istu priču o tome da visoka izlaznost ide na ruku opoziciji slušao sam od njih istih u opoziciji još u maju 2006. Šta se dogodilo,..dogodila se tada upravo nevjerovatna izlaznost od čak 86,3% i ta visoka izlaznost, pokazalo se, išla je na ruku ne opoziciji već njihovim protivnicima.

Dogodilo se to da su takvu izlaznost napravili ljudi koji skoro nikada nijesu bili u CG i koji vjerovatno više nikada neće glasati ni na jednim izborima u CG.Oni su namjenski dovedeni( nekoliko desetina hiljada) isključivo zbog referenduma....Bili su tu za JEDNOKRATNU UPOTREBU!
    Vlada CG je organizovala cijelu akciju sa državnim kompanijama ,,Montenegro airlines",Aerodromi Crne Gore,Autobuski prevoznici...Zbog toga( sumnjam da tu ima spora) je bila tolika izlaznost.
    Sada je drugačije jer tih bar 5 -10 hiljada ljudi koji su bili 2006 i glasali u Podgorici ( jer su samo za to dovedeni) neće GLASATi!
    Ako u ,,normalnim" uslovima izađe preko 65%,odnosno 10 % više nego što je bilo mjerilo zadnjeg istraživanja onda su šanse velike za ,,Bolja Crna Gora"
    Ponoviću evo i stoti put:Ne postoji osoba u Crnoj Gori koja je i milimetrom svoje individue za DPS a da neće izaći na izbore-jer će biti ,,zamoljeni" bar 10 puta preko mobilnog telefona od ,,simpatičnih" pozivaoca...
    Takođe , do sada nijesu nikada izašli svi ljudi koji su protiv DPS-a iz milion razloga.Logički je i jedino realno ako izađe 5% ljudi preko 65%( znači 70%) da će 99% glasati opoziciju!
    DPS ima spisak svih ,,svojih" birača .
    Zar stvarno misliš da će neko od njih apstinirati?
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Logički je i jedino realno ako izađe 5% ljudi preko 65%( znači 70%) da će 99% glasati opoziciju!
    A na osnovu cega je to logicki i realno? Ajde mi objasni molim te?

A sto se price oko referenduma tice ispade da je po tebi drzava = DPS?
    Kako onda da ne glasamo DPS?

Vrli opozicionari, perjanice DPS-a!

Page 13 of 88 FirstFirst ... 3910111213141516172363 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)