Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
kao da vi nemate prijatelje, bracu rodjake stu su nekad nasrnuli na nekog fizicki, pistoljem, ovim onim ajde ne pricajte tako.
ja sam ja ti si ti
I nisu nikad bili kaznjeni za to?
She is only here to annoy herself!
Ja ne znam uviđaš li ti koliko je to loše djelo, i to tako olako pominješ pištolj, kao da govorimo o kesici gumenih bombona. Svako se makar jednom nalazio u takvim situacijama, ali makar bih mu rekao 'što ti je džukelo jedna, kakvo je to bahato ponašanje'. No, izgleda da ne pratim ove podgoričke nasilničke trendove.
Nekad je bolje makar prećutati nego po svaku cijenu pričati.
Stara, umorna prica, ne bi bila starija i umornija ni da ju je Misko Vukovic pisao. Ne lipsi magarce do zelene trave cekajuci idealnu opoziciju. A dotada - dajte glas ovoj i ovakvoj vlasti da vlada jos 2-3 mandata.
Vidis, ja mislim da nije DPS sam po sebi ono sto je problem sa ovom drzavom, vec cinjenica da je jedna partija na vlasti 20 godina. I da je najpostenija pokvarila bi se. I ne treba traziti i cekati idealnu opoziciju vec treba glasati za nju bas ovakva kakva je i bilo kakva da je. Jer je bitno da dodje do promjene, nedostatak iste je ono sto davi ovu zemlju kao zmija zabu. Nebojsa Medojevic kao premijer? Odlicno, bar ce ova zabokrecina da se ustalasa i ljudi shvate da nicija ne gori do zore i da je vlast smenjiva. Mehmet Bardi? Nista protiv nemam, isto vazi kao za Medojevica. Janko Markovic? Zasto da ne, samo da ode ova okostala garnitura koja vec priprema svoju djecu za nasljednu vladavinu.
Zaista, zar iko moze da povjeruje da bi makar i slucajno izabrani covjek sa ulice vladao gore od ovih tipova?
Last edited by Old Bone; 12-05-10 at 00:08.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Slazem se sa tobom, nije u redu to sto je uradio, posebno ne sa svim njegovim dobrim stranama, ali eto desilo se.Ali moje misljenje je da ne treba osudjivati nekog zbog jedne greske i nazivati ga losim, pored svih dobrih osobina!o tome pricam!Nego da ne gnjavimo ljude i idemo sa teme![]()
ja sam ja ti si ti
firma nekog mugosinog sina je vlasnik tih ekrana koliko me sjecanje sluzi, pa nek me neko ispravi![]()
e to ne znam stvarno se ne bavim tudjim familijama![]()
Šta znam, ja se nikad nisam tripovao da izlazim sa tatom u kafiće i nosim pištolj
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ono sto me najvise impresionira kod naseg naroda je to sto u te 4 godine dok nema izbora ne prodje jedan dan da ne izadje 100 kritika na racun vlasti....samo se kuka,optuzuje,najvise slucajeva ide i do suda(gdje se vec zna ishod) i onda opet nakon te 4 godine pruzi se ponovo ta jedna sansa da se sve to ispravi,sredi i narod naravno izabere isto !!! 8) Konkretno za naseg sadasnjeg gradonacelnika,toliko afera,tuca,gradjenja bez dozvole,neispunjenih obecanja i onda opet punim srcem se zaokruzi DPS,i tako opet i opet...i sto je najgore onda su oni krivi...hahahahaha,bolje da se smijem nego da placem![]()
Bogomi dogorijeva kako cujem.
Gdin Gvozdenovic je ovih par dana konkretno,kontaktirao vise direktora raznih institucija kroz CG i najstrozije zahtijevao da se obave vrlo ozbiljni razgovori sa svim zaposlenim.
Last edited by Sidewinder; 12-05-10 at 07:53.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Samo tako
treba djecu otimat maloljetnu i držat je dok se ne dokaže da je familija glasala za DPS
aH
Posto si ti vidim obrazovan, trebao bi da znas, da udariti nekog i ukrasti nekom pola miliona nije isto, jer ne mozes u afektu ukrasti pola miliona, a udariti, upucati, opsovati mozes, koliko se tebi puta kada si se posvadjao desilo da opsujes, udaris itd. jel te to cini losom osobom?ako je tako, onda smo svi dzukele, i treba svi da se ubijemo!
ja sam ja ti si ti
Tu istu priču o tome da visoka izlaznost ide na ruku opoziciji slušao sam od njih istih u opoziciji još u maju 2006. Šta se dogodilo,..dogodila se tada upravo nevjerovatna izlaznost od čak 86,3% i ta visoka izlaznost, pokazalo se, išla je na ruku ne opoziciji već njihovim protivnicima.
Dogodilo se to da su takvu izlaznost napravili ljudi koji skoro nikada nijesu bili u CG i koji vjerovatno više nikada neće glasati ni na jednim izborima u CG.Oni su namjenski dovedeni( nekoliko desetina hiljada) isključivo zbog referenduma....Bili su tu za JEDNOKRATNU UPOTREBU!
Vlada CG je organizovala cijelu akciju sa državnim kompanijama ,,Montenegro airlines",Aerodromi Crne Gore,Autobuski prevoznici...Zbog toga( sumnjam da tu ima spora) je bila tolika izlaznost.
Sada je drugačije jer tih bar 5 -10 hiljada ljudi koji su bili 2006 i glasali u Podgorici ( jer su samo za to dovedeni) neće GLASATi!
Ako u ,,normalnim" uslovima izađe preko 65%,odnosno 10 % više nego što je bilo mjerilo zadnjeg istraživanja onda su šanse velike za ,,Bolja Crna Gora"
Ponoviću evo i stoti put:Ne postoji osoba u Crnoj Gori koja je i milimetrom svoje individue za DPS a da neće izaći na izbore-jer će biti ,,zamoljeni" bar 10 puta preko mobilnog telefona od ,,simpatičnih" pozivaoca...
Takođe , do sada nijesu nikada izašli svi ljudi koji su protiv DPS-a iz milion razloga.Logički je i jedino realno ako izađe 5% ljudi preko 65%( znači 70%) da će 99% glasati opoziciju!
DPS ima spisak svih ,,svojih" birača .
Zar stvarno misliš da će neko od njih apstinirati?
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks