View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 12 of 88 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast
Results 276 to 300 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Moram da priznam da sam iznenađen ovako dobrom prognozom za tu bjelašku koaliciju. Čak i uz sinergetski efekat i minimalno prosipanje glasova ovo je neočekivano dobar rezultat za njih.
    .

he he he sve ko da nećeš
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ja imam informaciju
    DPS 46.2,
    Za bolju CG 43.1,
    SDP 5.8

U DPS-u su u velikoj dilemi da li u završnici kampanje udariti na SDP i pokušati obezbijediti samostalno formiranje vlasti ili predočiti SDP-u šta ga čeka i natjerati ih da unaprijed (ovo mi nije bilo baš najjasnije) smanje apetite.
    S druge strane prednost u odnosu na koaliciju Za bolju CG je smanjena u odnosu na istraživanja prije mjesec dana, tako da mnogi nemaju miran san.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Moram da priznam da sam iznenađen ovako dobrom prognozom za tu bjelašku koaliciju. Čak i uz sinergetski efekat i minimalno prosipanje glasova ovo je neočekivano dobar rezultat za njih.
    Jbg narod je masu ogorcen na ovu vlast da svi losi potezi opozicije tesko da mogu da smanje taj procenat...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PC NEN: Posljednji update: 11. May 2010, 11:51
    Damar: Za DPS u Podgorici bi glasalo 48,3

Prema najnovijem istraživanju javnog mnjenja agencije Damar, na uzorku od 1000 ispitanika, na lokalnim izborima zakazanim za 23. maj, u Podgorici bi za koaliciju DPS-a, Liberalne i Bošnjačke stranke glasalo bi 48,3 odsto građana, za opozicionu koaliciju 42,2, a za SDP 6,5 odsto građana, prenosi Pobjeda.

-----------------------------------------------------------------------

Kakogod bilo, Damar se do sada pokazao kao prilično relevantan i pored svih rezervi ovo valja uzeti ozbiljno. No, moram reći da ja i dalje vjerujem da će se prostor statističke greške kretati prije na štetu nego u korist opozicije iz ovog Damarovog istraživanja.
    Takođe vjerujem da će SDP možda ne puno ali svakao proći nešto bolje nego što su to 6,5%.
    Možda ovi izbori i budu interesantniji nego što se to činilo prije 10 dana.
    To istraživanje je mjerodavno na oko 55% izašlih i takve su interne ankete DPS-a!
    Na 60% je mrtva trka a na 65% pobjeđuje ,,Bolja Crna Gora".
    Ovo je inače i bilo na konferenciji za medije koalicije ,,Bolja Crna Gora".
    Znači u poslednje 2 nedjelje DPS će sve učiniti da zamrzne izlaznost na 55% a opozicija da poveća izlaznost na nekih 10%!
    Ako SDP uđe u parlament Podgorice tu više nema nikave dileme biće tas na vagi!
    Kako sada stvari stoje DPS i njegova predizborna koalicija prvi put od kada se u Podgorici održavaju izbori za glavni grad neće imazi većinu u parlamentu!!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    To istraživanje je mjerodavno na oko 55% izašlih i takve su interne ankete DPS-a!
    Znači u poslednje 2 nedjelje DPS će sve učiniti da zamrzne izlaznost na 55% a opozicija da poveća izlaznost na nekih 10%!
    Kako sada stvari stoje DPS i njegova predizborna koalicija prvi put od kada se u Podgorici održavaju izbori za glavni grad neće imazi većinu u parlamentu!!!

Mislim da nema nikakve šanse da izađe manje od 65% birača.
    Ne bih rekao da veća izlaznost po difoltu odgovara opoziciji, zato što ima i onih koji ne bi izašli, ali hoće da 3M ne dođu u priliku da im utiču na živote.
    Ono što će bit zanimljivo u slučaju slabijeg rezultata opozicije će bit užasan rezultat PZP-a, koji će u konačnom pasti na 2-3% mandata u CG, što je dosta ispod i nivoa sa prošlih parlmentarnih izbora.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Mislim da nema nikakve šanse da izađe manje od 65% birača.
    Ne bih rekao da veća izlaznost po difoltu odgovara opoziciji, zato što ima i onih koji ne bi izašli, ali hoće da 3M ne dođu u priliku da im utiču na živote.
    Ono što će bit zanimljivo u slučaju slabijeg rezultata opozicije će bit užasan rezultat PZP-a, koji će u konačnom pasti na 2-3% mandata u CG, što je dosta ispod i nivoa sa prošlih parlmentarnih izbora.
    Zar sumnjaš da DPS neće izvesti sve one koji i djelićem tijela preferiraju Mugija!
    Ne ide sve preko 55% opoziciji ali sve što izađe a posebno preko 60% će u velikoj većini glasati opoziciju.
    Mislim da se tu svi slažemo.
    Ako izađe 65% birača pobjeđuje ,,Bolja Crna Gora"- mislim da tu nema dileme ni kod DPS-a! Na 70%-glatko!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brzo narod zaboravi Mugosino samaranje i pistolj Mugose juniora uperen na novinara .I pored sve price oko toga i dalje svaku noc su parkirana po 4-5 vozila ispred njihovog lokala i ta vozila niko ne dira.Znaci,coek ne j.ebe zakon 2%.S obzirom da je utvrdjeno da je Mugosa kriv u tom postupku,umjesto da podnese ostavku on placa kaznu 400e.
    Ovaj coek je nosioc liste i bas me interesuje sklop licnosti koji nema direktnu korist od DPS-a,a upravo njih glasa

Thanks Thanks Given 
    4,319
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    3,176 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Brzo narod zaboravi Mugosino samaranje i pistolj Mugose juniora uperen na novinara .I pored sve price oko toga i dalje svaku noc su parkirana po 4-5 vozila ispred njihovog lokala i ta vozila niko ne dira.Znaci,coek ne j.ebe zakon 2%.S obzirom da je utvrdjeno da je Mugosa kriv u tom postupku,umjesto da podnese ostavku on placa kaznu 400e.
    Ovaj coek je nosioc liste i bas me interesuje sklop licnosti koji nema direktnu korist od DPS-a,a upravo njih glasa
    Evo viđećemo koliko će bit takvih koji će podržati lokalnog šerifa. A podržati nekog ko mlati druge ljude i još vodi postupak protiv slijepe osobe... izlišno je više to ponavljati... može ga podržati jedino neko ko ne poštuje samog sebe, jer su to direktni udari na građane. Mada to i pokazuje koliko je građana u ovom društvu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da li je samarao Mugosa ili njegov sin?

Thanks Thanks Given 
    4,319
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    3,176 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Da li je samarao Mugosa ili njegov sin?
    Mugoša nije smirio svog džukca od sina. Mugoša je uticao na to da niko ne pomene pištolj koji je sakriven u autu. Mugoša je uputio novinarima riječi koje su nedostojne njegove funkcije i to ima na audio traci. Mugoša nema stida da prizna što je učinio i napusti sam poziciju. Mugoša gradi na divlje i kaže 'oko toga ćemo se pozabaviti nakon izbora'. Mugoša... dovoljno je.
    I na kraju, pomenu samo ovo u vezi novinara, a slučaj sa slijepom ženom si zaobišao. Pa to treba da shvatiš kao moguće ponašanje prema sebi(ne daj bože da ti se to desi) ili nekom bližnjem(i to ne daj bože) pa da vidiš kako bi se ponašao prema tebi u tom slučaju. Isto ovo sa novinarem treba da ti bude primjer kako će se ponašati prema tebi ako mu se nađeš na putu. I tebi i ostalima. A ako to dozvoljavaš znači da ni najmanje ne poštuješ samog sebe i svoja prava kao građanina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Takodje je rekao da su novinari napali njegovog vozaca i nanijeli mu potres glave,to je bila njegova izjava posle incidenta.Kasnije je nepobitno utvrdjeno da vozaca niko prstom nije takao. Spreman je da tako ocigledno ne govori istinu i da samara novinare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad vec pominjes "kad neko postuje sam sebe" onda se valjda to odnosi i na to da se istina prica Ne valja usput izmisljati. Nemoj da ti pominjem kako si ti sam sebe postovao kad si radio u kladionici i nijesi smio prijaviti mutljavine

Thanks Thanks Given 
    4,319
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    3,176 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Kad vec pominjes "kad neko postuje sam sebe" onda se valjda to odnosi i na to da se istina prica Ne valja usput izmisljati. Nemoj da ti pominjem kako si ti sam sebe postovao kad si radio u kladionici i nijesi smio prijaviti mutljavine
    Pominješ istinitost priče... zaboga Hari... o ovome se stvarno nema što raspravljati, ti biraš u što ćeš da vjeruješ, tu ti niko ne može ništa.
    Ne znam kakav ti je ovo argument gdje si me pomenuo, ali ajde i neka bude da je tako kad si već pomenuo, ali, zaboga, jesam li ja na gradonačelnikovoj poziciji?! Ta pozicija nosi neke odgovornosti, ne odgovara on samo za sebe, razluči neke stvari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mugosa raspolaze parama koje drzava uzima od nas kad placamo porez i ostale dazbine.Treba da glasam za onoga koji ne postuje zakon i u 90% svojih izjava ne govori istinu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Pominješ istinitost priče... zaboga Hari... o ovome se stvarno nema što raspravljati, ti biraš u što ćeš da vjeruješ, ....
    Nema tu sta se da bira u sta ce se vjerovati valjda oni koji su dobili samar znaju od koga su dobili i treba se drzati njihove verzije osim ako ne znate bolje od njega
    Reci kakva je svrha pisati da je on samarao ako je to uradio njegov sin?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Neću ti komentarisati tezu i procente jer svakako mislim da su daleko od života i stvarnosti. Poštujem tvoju uvjerenost mada, to moram reći, nikada mi neće biti jasan taj fenomen zbog čega se iskreni opozicionari tako često samoobmanjuju vjerujući da će baš ovog puta biti veličanstveni trijumf onih istih koji su na istoj platformi toliko puta bili poraženi . I taj delirijum nade i iščekivanja dostiže vrhunac što se bliži dan izbora. Ne radi se ovdje o tebi...Ovo često viđam. Žao mi je samo što samozavaravanje sužava sposobnost realnog rasuđivanja samo onog koji se samozavarava.
    Da li ti to pišeš s namjerom da ohrabriš nekog drugog ko dolazi na ovaj forum u to neću da ulazim...Hoću da se nadam da ti to nije cilj. Ja lično o agitatorima i propagandistima imam zaista nisko mišljenje.

Šta ti hoću komentarisati...Hoću ti komentarisati ovu tezu o izlaznosti. Tu istu priču o tome da visoka izlaznost ide na ruku opoziciji slušao sam od njih istih u opoziciji još u maju 2006. Šta se dogodilo,..dogodila se tada upravo nevjerovatna izlaznost od čak 86,3% i ta visoka izlaznost, pokazalo se, išla je na ruku ne opoziciji već njihovim protivnicima. Tako da tim šarlatanima ništa ne vjerujem.

Ponoviću ono što sam davno i davno negdje napisao. DPS, tog ogromnog i moćnog Golijata, će u istoriju poslati samo onaj ko ga ne bude potcjenjivao i bude dovoljno strpljiv, kompetentan i posvećen da razumije kako isti funkcioniše i uspije da ga dovoljno udalji od naroda, novca i međunarodne podrške.
    Ja vjerujem u Davida ali ne u praćke. Vjerujem da je DPS još od 2006. zreo za istoriju i da ga treba, da je poželjno i da ga se može pobijediti. No nigdje na horizontu ne vidim i nagovještaj ozbiljne političke snage makar u nastajanju koja bi zaista bila alternativa. Ova opozicija mi već duže od decenije izgleda, Bože me prosti, ko da ju je sam DPS stvorio kako bi imitirao demokratiju i sam sebi produžavao život.
    Kakogod bilo, pozdraviću ko god dobije izbore i ne pada mi na pamet da ovdje navijam. Za mene će uvijek VOX POPULI biti VOX DEI. Ja drugog naroda nemam i neću ga se odricati bilo da me njegovi postupci ljute ili oduševljavaju.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Ova opozicija mi već duže od decenije izgleda, Bože me prosti, ko da ju je sam DPS stvorio kako bi imitirao demokratiju i sam sebi produžavao život.
    Nema što da te prosti slobodno...direktnih dogovora između partijskih lidera vjerovatno nije bilo ali se indirektnim namigivanjem postigne dosta toga. Dobro meni dobro tebi, ne diram te ne diraj me, a ovce neka pasu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mugoša nije smirio svog džukca od sina. Mugoša je uticao na to da niko ne pomene pištolj koji je sakriven u autu. Mugoša je uputio novinarima riječi koje su nedostojne njegove funkcije i to ima na audio traci. Mugoša nema stida da prizna što je učinio i napusti sam poziciju. Mugoša gradi na divlje i kaže 'oko toga ćemo se pozabaviti nakon izbora'. Mugoša... dovoljno je.
    I na kraju, pomenu samo ovo u vezi novinara, a slučaj sa slijepom ženom si zaobišao. Pa to treba da shvatiš kao moguće ponašanje prema sebi(ne daj bože da ti se to desi) ili nekom bližnjem(i to ne daj bože) pa da vidiš kako bi se ponašao prema tebi u tom slučaju. Isto ovo sa novinarem treba da ti bude primjer kako će se ponašati prema tebi ako mu se nađeš na putu. I tebi i ostalima. A ako to dozvoljavaš znači da ni najmanje ne poštuješ samog sebe i svoja prava kao građanina.
    a znas li ti Miljana i Marka?
    odakle ti to da su momci dzukci kako kazes...
    prije svega, ako nekog ne znas ne lupaj, drugo, nisu dzukci posebno ne Miljan, vec je jedan pristojan i dobar momak, drug, prijatelj. obrazovan i pametan, za razliku od vecine u CG.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koja kolicina gluposti u jednom postu
    frend, do sad ni jedna anketa nije omanula vise od 1.5-2 % gore dolje ne samo kod nas, vec i u regionu i evropi.To je visa matematika koju ti neces shvatiti ali NIKAD!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    4,319
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    3,176 Posts

-dobar momak
    -pristojan momak
    -pametan momak

i sve je to neko ko nosi pištolj i tuče ljude u sred noći? Od kad su pali ovako kriterijumi za gorenavedene atribute? Prosvijetli me, molim te. Ja izgleda pogrešno karakterišem ljude, izgleda da se još uvijek držim toga da dobre stvari karakterisu dobre osobe, a loše-onu gradsku bagru. Izvini, molim te, što se moji kriterijumi nisu degradirali poput tvojih, u ovim tranzicionim godinama. Primi moje duboko izvinjenje i sažaljenje istovremeno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

-dobar momak
    -pristojan momak
    -pametan momak

i sve je to neko ko nosi pištolj i tuče ljude u sred noći? Od kad su pali ovako kriterijumi za gorenavedene atribute? Prosvijetli me, molim te. Ja izgleda pogrešno karakterišem ljude, izgleda da se još uvijek držim toga da dobre stvari karakterisu dobre osobe, a loše-onu gradsku bagru. Izvini, molim te, što se moji kriterijumi nisu degradirali poput tvojih, u ovim tranzicionim godinama. Primi moje duboko izvinjenje i sažaljenje istovremeno.
    a ti nisi nikad nista lose u zivotu uradio je li???a npr imas sve super osobine, i ja treba da dodjem zato sto si ti u nekom afektu uradio nesto da kazem Mojsije je nista cojek itd.
    Budi malo realan.Ja tvrdim da je DOBAR momak!
    i svako normaln za oca, majku, brata sestru bi uradio isto! bilo o cemu da se radi
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Neću ti komentarisati tezu i procente jer svakako mislim da su daleko od života i stvarnosti. Poštujem tvoju uvjerenost mada, to moram reći, nikada mi neće biti jasan taj fenomen zbog čega se iskreni opozicionari tako često samoobmanjuju vjerujući da će baš ovog puta biti veličanstveni trijumf onih istih koji su na istoj platformi toliko puta bili poraženi . I taj delirijum nade i iščekivanja dostiže vrhunac što se bliži dan izbora. Ne radi se ovdje o tebi...Ovo često viđam. Žao mi je samo što samozavaravanje sužava sposobnost realnog rasuđivanja samo onog koji se samozavarava.
    Da li ti to pišeš s namjerom da ohrabriš nekog drugog ko dolazi na ovaj forum u to neću da ulazim...Hoću da se nadam da ti to nije cilj. Ja lično o agitatorima i propagandistima imam zaista nisko mišljenje.

Šta ti hoću komentarisati...Hoću ti komentarisati ovu tezu o izlaznosti. Tu istu priču o tome da visoka izlaznost ide na ruku opoziciji slušao sam od njih istih u opoziciji još u maju 2006. Šta se dogodilo,..dogodila se tada upravo nevjerovatna izlaznost od čak 86,3% i ta visoka izlaznost, pokazalo se, išla je na ruku ne opoziciji već njihovim protivnicima. Tako da tim šarlatanima ništa ne vjerujem.

Ponoviću ono što sam davno i davno negdje napisao. DPS, tog ogromnog i moćnog Golijata, će u istoriju poslati samo onaj ko ga ne bude potcjenjivao i bude dovoljno strpljiv, kompetentan i posvećen da razumije kako isti funkcioniše i uspije da ga dovoljno udalji od naroda, novca i međunarodne podrške.
    Ja vjerujem u Davida ali ne u praćke. Vjerujem da je DPS još od 2006. zreo za istoriju i da ga treba, da je poželjno i da ga se može pobijediti. No nigdje na horizontu ne vidim i nagovještaj ozbiljne političke snage makar u nastajanju koja bi zaista bila alternativa. Ova opozicija mi već duže od decenije izgleda, Bože me prosti, ko da ju je sam DPS stvorio kako bi imitirao demokratiju i sam sebi produžavao život.
    Kakogod bilo, pozdraviću ko god dobije izbore i ne pada mi na pamet da ovdje navijam. Za mene će uvijek VOX POPULI biti VOX DEI. Ja drugog naroda nemam i neću ga se odricati bilo da me njegovi postupci ljute ili oduševljavaju.
    Uze mi "post" iz tastature...taman htjedoh da napišem da ne znam odakle tolika oduševljenost ovakvim gubitnicima i vjera u mogućnost njihove pobjede, kad su bezbroj puta dosad dokazali da su sposobni samo da naprave smijuriju od svojih postizbornih opravdanja...jedva čekam da vidim što će ovaj put smisliti, a najinteresantnije je kad krenu jedan na drugoga

Mislim da nema šansi da se išta promijeni, eventualno će doći do promjene u nekim sitnim procentima koji ništa bitno neće promijeniti, a i inače, po meni, DPS nema alternativu, nažalost... da su mi iz oka ispali, nakon dvadeset godina ne bih imala obraza da kažem da treba još da budu tu, ali, svih ovih godina uz njih je ova ista opozicija, i dok je tako, DPS neće sići sa vlasti.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    zato sto si ti u nekom afektu uradio nesto da kazem Mojsije je nista cojek itd.
    Otkad se to u afektu nosi pistolj?

Thanks Thanks Given 
    4,319
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    3,176 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    a ti nisi nikad nista lose u zivotu uradio je li???a npr imas sve super osobine, i ja treba da dodjem zato sto si ti u nekom afektu uradio nesto da kazem Mojsije je nista cojek itd.
    Budi malo realan.Ja tvrdim da je DOBAR momak!
    i svako normaln za oca, majku, brata sestru bi uradio isto! bilo o cemu da se radi
    Oprostiću ti ovu priču pošto si pristrasan, vjerovatno ti je drug pa ga braniš, mada i to nije nikako za pohvalu, po svaku cijenu braniti nekog. Ne znam što je to on učinio za oca? Jesu li fizički nasrnuli na njega pa on uzvratio istom mjerom? U afektu se, što veli NSX, nosi vatreno oružje, koje je usput zabranjeno zakonom? A njegov otac je jedan od onih koji su krojili taj zakon. Nemoj da se blamiraš ovuda sa ovakvim pričama, nema smisla.

Thanks Thanks Given 
    4,319
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    3,176 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Uze mi "post" iz tastature...taman htjedoh da napišem da ne znam odakle tolika oduševljenost ovakvim gubitnicima i vjera u mogućnost njihove pobjede, kad su bezbroj puta dosad dokazali da su sposobni samo da naprave smijuriju od svojih postizbornih opravdanja...jedva čekam da vidim što će ovaj put smisliti, a najinteresantnije je kad krenu jedan na drugoga

Mislim da nema šansi da se išta promijeni, eventualno će doći do promjene u nekim sitnim procentima koji ništa bitno neće promijeniti, a i inače, po meni, DPS nema alternativu, nažalost... da su mi iz oka ispali, nakon dvadeset godina ne bih imala obraza da kažem da treba još da budu tu, ali, svih ovih godina uz njih je ova ista opozicija, i dok je tako, DPS neće sići sa vlasti.
    Kad bi oni koji misle da DPS nema alternativu glasali protiv njih, vidjeli bi da ima alternativu
    Na kraju krajeva, i ove nove bi smijenili, ako bi nastavili ka prethodnici. Makar bi se u svijest naroda ucrtalo to da mogu nešto da promijene ako im se ne sviđa.

Page 12 of 88 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)