Ne znam ko ce osvojiti, ali znam da Argentina nece, tacno kao da su ukleti.
Po imenima svakako,ali to je SP zna se koje reprezentacije kolo vode![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne znam ko ce osvojiti, ali znam da Argentina nece, tacno kao da su ukleti.
Mogao bi da se stavi POLL ko osvaja svetsko!
ja sam ja ti si ti
Bolje odmah staviti poll "za koga navijate na svjetskom", i onako se svaki "ko osvaja" poll na to svodi.![]()
spanija brazil engleska, favoriti prema kladionicama tacno ovim redom![]()
...
Kapelo objavio spisak od 30 igrača, nema Zamore i Kola u napadu, i to zbog Heskija.
Skot Parker je zato tu
Nova lica takođe, Karager, štoperski tandem iz Totenhema, ali i Džo Kol i Daren Bent.
engleski predvidjam ispadanja tj domet najvise do 1/4 finala
italija ce se namucit u grupi, ako prodje ide u finale..
njemacka ispada vec u grupi...
brazil u osmini
holandija na penale u 1/2
srbija ce postic 2-3 gola ali ce zato odigrat 3 remija i nazad u chachak![]()
finale spanija-argentina pa ko sta ponese![]()
Pozvan Dzo Kol. Toliko o njemu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Italija ili Argentina. :twist:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Engleska ili Brazil.Niko treci,sanse nema
Raise my hammer,take my aim
Spanija pa Engleska.
Bijo si poziw koi se neodbija
Brazil po prvi put u istoriji ima jacu odbranu nego napad
Goalkeepers
Julio Cesar Inter (ITA)
Heurelho Gomes Tottenham (ENG)
Alexander Doni Roma (ITA)
Defenders
Maicon Inter (ITA)
Daniel Alves Barcelona (ESP)
Gilberto Cruzeiro
Michel Bastos Olympique Lyonnais (FRA)
Lucio Inter (ITA)
Juan Roma (ITA)
Luisao Benfica (POR)
Thiago Silva AC Milan (ITA)
Midfielders
Gilberto Silva Panathinaikos (GRE)
Felipe Melo Juventus (ITA)
Kaka Real Madrid (ESP)
Julio Baptista Roma (ITA)
Josue Wolfsburg (GER)
Kleberson Flamengo
Elano Galatasaray (TUR)
Ramires Benfica (POR)
Forwards
Robinho Santos
Luis Fabiano Sevilla (ESP)
Nilmar Villarreal (ESP)
Grafite Wolfsburg (GER)
Nije pozvao Ronaldinja i Pata. Aj zuba nekako, al Pata da ne povede... DUnga, dabogda ispao u grupi.
Nema ni Adriana ni Ronalda naravno..
Dunga je nesto najgore sto se Brazilu desilo u zadnjih 20 godina.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kada ce Maradona objaviti spisak?
Bolesnik...da mu Nilmar igra prije Pata:burp:
Dunga je nesto najbolje sto se desilo Brazilu,odlucio se za tim,ne za zvijezde i zvjezdice,vidjeli smo kako je prosao mocni Brazil(najbolja reprezentacija svih vremena tada je bila prica) 2006.
Jedino mi nije jasno zasto je izostavio Pata,ostalo je ok.
Brazil nece igrati sexy fudbal po prvi put u svojoj istoriji. steta, mada pitanje je da li bi ga igrali sexyje od spanije. kako god, dungi respect jer ne trpi sranja ni od koga, bilo igraca bilo medija. ova ekipa mu je iznijela kvalifikacije i kup konfederacija, zasto to mijenjati, tako se stvara tim, pogotovo sto se ovdje tacno zna ko sto radi.
sto se engleza tice, ko god izvisi sa spiska bice malo nepravedno, ali imena(a i forma igraca) izgledaju mocno. + trener, prvi favorit bez sumnje.
i holandija je izbacila spisak, kakva razlika u imenima izmedju odbrane i sredine/napada, lijepo bi bilo da im svaki mec zavrsi 5-4. van bronckhorst je opet tu, pa nema mu bez sjekire. treneri, prventsva, igraci, svi prodjose, on igra od '98.
dajte poll ljudi :0
ja sam ja ti si ti
Osvaja Francuska,ALLEZ! :razz:
Kakva odbrana Brazila , mogu se 2 extra jaka stoperska para napravit i da im niko nista ne moze. Dunga ima komplexe i nista vise . ne kapiram zasto ne zove pata. mlad je, drzao je milan cijele sezone. ronaldinjova forma je na vecem nivou od prosle sezone i svakako vise zasluzuje mjesto od npr gilberta silve, josuea,mela, baptise, koji znamo kako su igrali ove sezone..sramota!!!. ali sve to po strani , i samo bi ga upitao jedno pitanje.. zasto Grafite???? zasto taj covjek koji je izgubljen ove godine, koji ne moze pomoci ovom timu. ja bi pozvao i ronalda, ronaldinja , pata i adriana, pa ko sto odnese. sa ovakvom odbranom, jos kad se igra za svoju zemlju bilo bi brrr. dabogda ispali sad.
Očekuje se da će se na spisku naći svi igrači koji su igrali u kvalifikacijama za planetarni šampionat, dok bi novo ime na njemu mogao da bude Anđelko Đuričić, golman portugalske Leirije.
Mogući spisak selektora Antića:
golmani: Vladimir Stojković (Vigan), Željko Brkić (Vojvodina), Bojan Isailović (Zaglebje), Andjelko Djuričić (Leirija).
odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Ivan Obradović (Saragosa), Aleksandar Kolarov (Lacio).
srednji red: Dejan Stanković (Inter), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Milan Jovanović (Standard), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Zoran Tošić (Keln), Miralem Sulejmani (Ajaks), Gojko Kačar (Herta), Nemanja Matić (Čelsi), Radosav Petrović (Partizan).
napad: Nikola Žigić (Valensija), Marko Pantelić (Ajaks), Danko Lazović (Zenit), Dragan Mrdja (Vojvodina), Dejan Lekić (Crvena zvezda).
to je sa B92 al mislim da ce ipak biti nekih promjena, Marko Lomic je def. zasluzio mjesto bar na sirem spisku i igrama u Partizanu i nastupom u Japanu, dok ovog poslednjeg na spisku ne bih komentarisao... nego eto vjerovatno ce se ic na to da i Partizan i Czv imaju po jednog igraca u repki pa ce "Drveni Lekic" ostati na spisku...
u pitanju je forma,jednostavno ronaldinjo ,ronaldo i adriano su bili u silaznoj formi. ali zasto ne zvati pata,zasto pozvati oronulog baptistu,budalu mela i gilberta silvu , od kojih smo svi odje brzi.:burp:
nervira me to jer na svjetskom prvenstvu zelis da vidis sve najbolje igrace, a ne grafitea i nilmara.
Slazem se treba na SP da vidimo one najbolje,Ronaldinjo to nije i kraj price!Sto je on to uradio u fudbalu zadnje 4 godine da bi zasluzio poziv?
kakvih bisera od igracha ima ovoj reprezaentaciji brazila izuzev odbrane...pozva je klebersona?!prema ovom sastavu pokazuje da ce njegov brazil igrat na rezultat igrat tvrdo...ali najjace je to shto nije zva pata a zva je grafitea koji nije sveza 2 krshtene utakmice ove godine
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks