View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 73 of 105 FirstFirst ... 236369707172737475767783 ... LastLast
Results 1,801 to 1,825 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SDP je stvarno umislio da ima veliko biracko tijelo, a prosuce se lagano, na kraju njihova racunica ce biti u minusu. Eto vidjecete!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    SDP će biračko tijelo tražiti medju apstinentima, nezadovoljnim glasačima DPS-a (kojih ima poprilično), i glasačima LP/DC i ponekim glasačem PZP koji su nezadovoljni sastavom koalicije iz objektivnih razloga. To je poprilično veliko potencijalno biračko tijelo.
    Ako iskljucimo onih,otprilike 20-25 posto koji uvijek apstiniraju,te nece ni ovaj put izaci na izbore,uzmemo u obzir da su nezadovoljni glasaci DPS-a podjednako nezadovoljni i SDP-om(koalicija),te uracunamo da ce dosta glasaca LP-DC glasati DPS iz prostog razloga shto je LP na listi sa DPS-om,ili opoziciju,gdje je DC,broj potencijalnih biraca se vrtoglavo smanjuje.Kao shto rekoh,polako ka epic fail-u

Quote Originally Posted by madgod
    Ne postoje "opozicioni glasači" - postoje glasači opozicionih partija, a "jedinstvena" opoziciona lista nije ekvivalentna suštinskom jedinstvu opozicionih glasača (daleko je od toga). U tome je uvijek i bio problem "jedinstvenih" opozicionih lista u Crnoj Gori.
    Pod "opozicioni glasaci" podrazumijevao sam one koji iz ovog ili onog razloga zhele glasati protiv DPS-SDP-a.Opet kazhem,teshko da ce neko od tih glasati SDP,samo zato shto,eto ovaj put,nisu sa DPS-om.

Quote Originally Posted by madgod
    Što se programa tiče, imao ga SDP ili ne, promovisao ga ili ne, čisto sumnjam da je to princip kojim se vodi većina birača, čak i na lokalnim izborima. Svidjelo se to nekome ili ne, priča o referendumu , Aćimu Višnjiću i ovo sad oko posjete Srbiji i te kako ima svoj efekat na mentalni sklop prosječnog birača.
    Sumnjam i ja,ali SDP se chak ni tu ne kvalifikuje.A inace teshko SDP mozhe opstati u "suverenistickom" odmjeravanju propagandnih snaga sa DPS-om.DPS ima sve to + Mugi+mnogo bolju partijsku organizaciju i osmishljenu kampanju.SDP je morao ponuditi kvalitetan program kao nadogradnju za njihov suverenisticki pedigre.Umjesto toga,dobili smo chiste ruke(posle 12 godina koalicije) i Krivokapicevo crnogorcenje,i prepaid istoricare tipa Adzica na njihovim listama.Opet ponavljam,epic fail
    Last edited by Recordare88; 11-05-10 at 10:55.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dukacrmnicanin View Post
    a što je ovo Oscare, ođe se trupačke skače u drob SDP-u sa sviju strana
    Vala kad dođe tqaj dan da SDP bude najveći problem u CG, ja ću prestat da se bavim politikom jer ću znat da je ova država u odličnim rukama
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Vala kad dođe tqaj dan da SDP bude najveći problem u CG, ja ću prestat da se bavim politikom jer ću znat da je ova država u odličnim rukama
    a dje nadjoste ove aktiviste sto idu vrata do vrata???sto ce vi niksicani, rozajci itd, da idu po podgorickim kucama?mogli ste platiti podgorickoj omladini da uzme koji euro!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma viđi, da je država ovi forum, iz momenta bi ti mijenja rabotu, od prvog sekunda kako je obznanjeno da se ide razdvojeno, ođe je ka po pranju po SDP-u i na ovi i na oni drugi topic.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    a dje nadjoste ove aktiviste sto idu vrata do vrata???sto ce vi niksicani, rozajci itd, da idu po podgorickim kucama?mogli ste platiti podgorickoj omladini da uzme koji euro!
    Ne plaćamo nikome, to su članovi SDO iz Pg i drugih gradova koji studiraju ođe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Hvala

Sad ozbiljno,jednostavno ne mogu da vidim gdje oni mogu trazhiti svoje biracko tijelo.

Sa jedne strane,DPS ce,sa Mugijem na chelu(koji nije nimalo naklonjen SDP-u),odraditi svoju uobicajenu propagandu koja ce birace koalicije privuci da glasaju njih.Ujedinjena opozicija je DPS-u dobar argument,da se,potencirajuci strah od rasipanja glasova,biraci vladajuce koalicije u PG ubijede da nije svrsishodno glasati SDP,jer to mozhe dovesti do pobjede opozicije.DPS je dodatno ojacan LP-om,koji mu sluzi kao uporiste medju "tvrdolinijaskim" suverenistickim glasovima koji bi inace mogli poci SDP-u.

Sa druge strane,opozicija je ujedinjena,i SDP teshko da mozhe trazhiti podrshku medju njihovim biracima.Prosrpski orijentisani gradjani ih sigurno nece zaokruziti,a dovoljno dugo su saradjivali sa DPS-om da ih opozicija moze predstaviti kao supstancijalni dio rezhima,koji svi opozicioni glasaci zhele da smijene.

Da ne pricamo,da i DPS i opozicija imaju inkorporirane manjinske stranke u koaliciji(a manjine su tradicionalno uporishta SDP-a),te ce to dodatno odvuci glasace.

Inache,od svih ponudjenih opcija(ako ne racunamo Dedejica i kompaniju,koji su prosto neozbiljni),SDP ima ubjedljivo najgori program,to jest,nema ga.DPS ide na sigurnu varijantu,sa isticanjem Mugija i njegovih zasluga(ovakvih ili onakvih) za grad,opozicija standardno-promjene,kriminal,korupcija(vrlo los temelj za kampanju,btw,ali dovoljan da SDP diskvalifikuje),a sa kakvim programom nastupa SDP? Osim bijelih otisaka prstiju i price o njihovim zaslugama na referendumu i posjeti Krivokapica BG?Shta je to shto oni predlazu?Ne zna niko.

Oko glasača...jedino si zboravio da napomeneš da i mi imamo neke članove i simpatizere ođe, pa nas možda oni glasaju

Oko programa...mi smo jedini i objavili neki program...Veći razvoj perifierije i predgrađa, bolja socijalna zaštita vunerabilnih grupa, bolji uslovi za život mladih ljudi, smanjenje firmarine, podsticaj malom biznisu koji zapošljava preko 30.000 ljudi u PG i tako dalje. Sad je na tebi da kažeš što je program drugih partija, pošto ja ne znam.

Oko manjina...one će glasat za listu koja im je ideološki najbliža. Čelnici albanskih partija iz Tuzi su rekli da bi njihovi glasali SDP da nijesu prijavili listi, a lista nezavisnost kandidata od tamo podržava SDP na opštinskom nivou. Nije ni bez efekta ni to što je to lista sa ubjedljivo najviše pripadnika manjina na njoj, dok je na opozicion, recimo, samo 2 nepravoslavaca koliko sam ja vidio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Svi se urotili protiv Ranka i Crne Gore. Od predsjednice Skupštine Srbije do "žestokih" momaka sa podgoričkog asfalta.

U nedostatku boljih tema, jedno odlaganje posjete je iskorišteno da se opet dokazuje kako na s Srbija uništi. Bogu hvala, pa je Srbija i odložila, jer je pravilno procijenjeno da bi se ta posjeta (pardon po$eta) mogla iskoristiti kao politički marketing.

A posjeta Srbiji ne bi bila samo radna i prijateljska, već bi se svako pitanje srpskih novinara analiziralo, našlo bi se nešto d ase protumači kao udar na mladu državu, Ranka bi evakuisali iz Beograda, na naslovnoj pobjede bi osvanuo "SKANDAL U BEOGRADU", na danbevniku bi nas obavijestili da je Medojević bio u BG, tri dana prije Ranka, taman da se popuni rupa do izbora.

Da je Ranku stalo do dobrih odnosa sa Srbijom, ne bi dizao ovoliku dževu. Nije diplomatija podgorički kafić
    A ti pozurio cim prije da odbranis Srbiju .

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    A najbolja je izjava Roćena.Toliko želje da se jedno najobičnije odlaganje zloupotrijebi u DPS-SDP svrhe je smiješno do bola.
    Interesantno je što sada niko od tih veljecrnogoraca ne komentariše izjavu predsjednika skupštine Srbije koja jasno kaže da Ranko predloži koji mu datum odgovara za posjetu!

Je li se pravis ili stvarno nijesi procitao da postoje dokumenti gdje jasno pise ko je zakazao posjetu?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi komentarišu SDP i pričaju o njemu. Znači da razmislim da ih zaokružim?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mononukleoza View Post
    Svi komentarišu SDP i pričaju o njemu. Znači da razmislim da ih zaokružim?
    Razmišljaj, e evo ispada ne valjamo boba, ma ne pominje niko što će i kako ako oni dođu na vlast

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne plaćamo nikome, to su članovi SDO iz Pg i drugih gradova koji studiraju ođe.
    ja ih nisam primio doma, prije svega kada sam cuo nisicki naglasak grrrrr
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post

A ti pozurio cim prije da odbranis Srbiju .
    A ne, samo vraćam loptu u teren. Kad se više nema o čemu pričati, zakačite se za Srbiju. Igrajte sad na malom* terenu

*-lokalni izbori
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A bogami ako ti kažem da je PG imala oko 40.000 stanovnika 1950, a danas ima oko 200.000 dobar dio ljudi koji je naseljavaju nije rođen ođe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aaaa još ćemo u državi od 600.000 ljudi, farbati ih po gradsko-opštinskom porijeklu i pripadnosti....aoooo

opušteno, bolje da su mladi na vratima nego ANB-a ili milicija u civilu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ja cu gledat da nadjem istomisljenike da osnujemo partiju ciji ce jedini programski cilj bit da se sve institucije,fakulteti,uprave...izmjeste iz Podgorice i da joj se oduzme status glavnog grada,jer vidim da Podgoricanima mnogo smetaju "ljudi sa strane"(kao da vecina njih takodje nije porijeklom sa strane).Ako Podgorica ostane glavni grad,bojim se da nece bit nacina da se sprijeci priliv nekulturnog stanovnistva sa strane:sad:

Thanks Thanks Given 
    4,374
    Thanks Thanks Received 
    8,465
    Thanked in
    3,233 Posts

A bogami ako ti kažem da je PG imala oko 40.000 stanovnika 1950, a danas ima oko 200.000 dobar dio ljudi koji je naseljavaju nije rođen ođe.
    Bitan je kvalitet, a ne kvantitet, Oskare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oko glasača...jedino si zboravio da napomeneš da i mi imamo neke članove i simpatizere ođe, pa nas možda oni glasaju
    Izbaci podatke clanova u PG,ako ih imash,mislim da ih nema bash veliki broj.Shto se tiche simpatizera,jesi siguran da su to simpatizeri SDP,ili su mozhda SDPS-a?

Quote Originally Posted by oscar
    Oko programa...mi smo jedini i objavili neki program...Veći razvoj perifierije i predgrađa, bolja socijalna zaštita vunerabilnih grupa, bolji uslovi za život mladih ljudi, smanjenje firmarine, podsticaj malom biznisu koji zapošljava preko 30.000 ljudi u PG i tako dalje. Sad je na tebi da kažeš što je program drugih partija, pošto ja ne znam.
    DPS program-nastavak onog shto vec rade.Imao si priliku da ga cujesh na Mugijevom gostovanju na IN-u.

Opozicioni-standardno,smjena rezhima,kriminal,korupcija i tako dalje.

Taj vash program,bilo ga ili ne,nigdje se ne spominje.Evo,svjezhe,bash jutros su mi dolazili aktivisti SDP-a na stan,pricali smo oko 15 minuta,sva njihova prica je bila o referendumu.Zastava na Ist Riveru,EU,NATO,zli Srbi i Rusi i tako dalje.Podgoricu su mozhda pomenuli dvaput.

Quote Originally Posted by oscar
    Oko manjina...one će glasat za listu koja im je ideološki najbliža. Čelnici albanskih partija iz Tuzi su rekli da bi njihovi glasali SDP da nijesu prijavili listi, a lista nezavisnost kandidata od tamo podržava SDP na opštinskom nivou. Nije ni bez efekta ni to što je to lista sa ubjedljivo najviše pripadnika manjina na njoj, dok je na opozicion, recimo, samo 2 nepravoslavaca koliko sam ja vidio.
    Pa znam ja ko ce glasati za manjinske stranke,nego se zato i pitam-ko ce glasati za SDP? Lishe chlanova,i chlanova njihovih porodica.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ako SDP bude TAS NA VAGI,
    koji ce ODLUCHIVAT o tome, ko ce da vlada PODGORICOM,
    MUGI&Co ili BOLJA CGa,
    oni ce imati SHANSU, da POPU KAZU POP, A BOBU BOB,
    to su radili pochetkom devedesetih za vrijeme Gospodina Rakchevica,
    oce li Ranko pogledat preko plota,
    i prochitat program SKANDINAVSKIH SOCIJALDEMOKRATSKIH STRANAKA,
    i objavit RAT, NEPOTIZMU I KORUPCIJI,
    ili ce tapshati MUGIJA6Co i MILA&Co po ramenu,
    i smjeshtat svoje chlanove po MILOVIM MINASTARSTVIMA, NADZORNIM ODBORIMA I RAZNIM AGENCIJAMA,
    to ce PODGORICHANI IMATI PRILIKU DA SPOZNAJU 23 maja ove godine.

Bez promjena zakona o LOKALNOJ SAMOUPRAVI,
    i jasnih i glasnih IZVORA FINASIRANJA OPSHTINA,
    dje bi odnos bio kao u Danskoj, 30% OPSHTINI, a 5% DRZAVI na prihod od 5000-50000 EURA, porez na LICHNI DOHODAK,
    i svaki GRADJANIN placa porez OPSHTINI dhje STANUJE I SHKOLUJE I LIJECHI DJECU, ne onoj dhje radi, to bi bila EVOLUCIJA,
    i GRADJANE PORESKE OBAVEZNIKE bi PROBUDILA IZ DUBOKE NESVIJESTI I KOME U KOJU SU UPALI, KOMANDOM SA VRHA PREMA DOLJE.

Onda bi GRADJANI znali,
    koga da pitaju, dhje su NASHE PARE,
    ovako POJEDE VUK MAGARCA, a niko q.rcem ne mrda.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Onda bi GRADJANI znali,
    koga da pitaju, dhje su NASHE PARE,
    ovako POJEDE VUK MAGARCA, a niko q.rcem ne mrda.
    Sto bi se mi $ekirali ako je gradjanima dobro..kad neko ima obraza da konstantno glasa sdps a da redovno ide po kuca i trazi 10-20 era do prvoga mi im tu ne mozemo pomoc.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da li SDP podržava neoliberale kapitalističke? tokom vaše vlasti ta filosofija feudalna caruje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Da ne duljimo dugo o TAJKUNIMA I BOGATUNIMA,
    i porezu na PROFIT I NEPOKRETNU IMOVINU,
    na B92,
    emisija o BUDZETU SRBIJE,
    prihodi iz moje LUDE GLAVE po sjecanju.
    od PDV 4,8 milijardi,
    porez na RAD 4,5 milijardi eura,
    porez na PROFIT 300 miliona,
    i porez na imovinu 500 miliona,
    OVO JE PRAVA SLIKA NEOLIBERALNE EKONOMIJE,
    DJE MAZE I PAZE,
    TAJKUNE I BOGATUNE,
    A STRIZU OVCE I KOLJU GOVEDA,
    mislim da MI NISHTA NIJESMO BOLJI OD NJIH,
    sad ce Hari da me demantuje, sa vladinog sajta.

Na ta CHETIRI POREZA POCHIJEVA SVAKI NORMALNI BUDZET,
    NA BALJKANU DVA POREZA HVALE,
    NA PROFIT I IMOVINU,
    SRAMOTA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,785
    Thanked in
    3,904 Posts

Baš me zanima šta bi se desilo da SDP stvarno ima šanse da dobije vlast u PG, da li bi se Vujica pokajao što je pristao da bude kandidat za gradonačelnika. Šta bi onda sa ostalih 15 funkcija? Ili je procjena (gledajući Mugija na djelu) da je ova jedna isplativija od onih 15?

Opet će na kraju izbora svi da budu pobjednici:

Ako DPS dobije, biće - eto, građani prepoznaju da smo i dosad sve dobro radili, a nastavićemo u istom ritmu (taj isti ritam me plaši)

Ako opozicija dobije, biće - evo su nam ostavili dugove i urnisano stanje, trebaće nam par mandata da dođemo na nulu. Ako izgube, reći će da su oni pobjednici izbora jer su dobili više nego na prethodnim, a zajednički nastup je kapital koji će biti oplođen na državnim izborima. Kad već budu izbori.

SDP - ako dobije isto koliko je imao dosad, ili manje, ali pređu cenzus - biće priča da su pobjednici jer je ta njihova snaga sad realna, svi oni koji su govorili da neće preći cenzus mogu da progutaju svvoje riječi... Ako od njih bude zavisilo ko će formirati vladu, onda će opet sa DPS-om zajedno, ali će nas ubjeđivati kako sad imaju više moći za odlučivanje jer, zaboga, oni sad imaju čistu poziciju i mandate, i moći će da utiču na odluke. Kao da se i sa 5 mandata iz predizborne koalicije nije moglo učiniti to isto.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo veli medo da prema njihovom istrazivanju od vrata do vrata imaju 70 odsto glasova u podgorici,xaxaxaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Biće dobro ako uzmu 70 odsto glasova njihovog sopstvenog biračkog tijela.

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Baš me zanima šta bi se desilo da SDP stvarno ima šanse da dobije vlast u PG, da li bi se Vujica pokajao što je pristao da bude kandidat za gradonačelnika. Šta bi onda sa ostalih 15 funkcija? Ili je procjena (gledajući Mugija na djelu) da je ova jedna isplativija od onih 15?
    Ajde de dje je 15 tu je i 16ta, uostalom ne vjerujem da se nesto odire na tim funkcijama osim sto podje prvoga tu isplatu da uzme.

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    evo veli medo da prema njihovom istrazivanju od vrata do vrata imaju 70 odsto glasova u podgorici,xaxaxaxa
    Pa dobro vjerovatno mu tako i kazu, sad sto je on naivcina pa vjeruje da ce oni tako i glasat to je druga prica
    She is only here to annoy herself!

Page 73 of 105 FirstFirst ... 236369707172737475767783 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)