Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
ja mislim da higuaina i dalje niko ne shvata za ozbiljno, pored svega toga
AJMO CRNA GORO !!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
bencivenga, reka je caselogic da se on ne broji jer su pokrali celzi, plus imali ludacku srecu
btw. + rep![]()
Nemoj tako, Zlatko je samo zaljubljen pa je zapuštio fudbal.![]()
posvadjali su se neshto cim se nisu sinoc pojavili zajedno na kosarci
Iguain : 92 šuta 27 golova koeficijent 0.29 i ima 5 asistencija u 31 meč.
Kristiano Ronaldo : 207 šuteva 26 golova, koeficijent 0.12, i ima 4 asistencija u 28 mečeva.
Messi : 0.20
Ibrahimović :0.17
Pedro : 0.28
Vilja:0.15
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
aj vidi za krkica ako ima, molim te
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
A ne no je Ibrahimović "dobio" pa nije pošao na košarku.
Daj otvorite drugi topik gdje ćete postavljat slike i vodit raspravu na nivou vrtića, a ovaj ostavite koliko toliko normalnim...
Izvinjavam se za offtopic.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
[COLOR="Blue"]dobar je pipita ali on zakaze u onim velikim utakmicama onda kad najvishe treba da se pokaze...eo cist primjer je dvomec sa lionom i oba el klasika.../COLOR]
Ovo ne govori zapravo nista, buduci da ovdje nisu uracunati svi "pokusaji" solo akcija, nerezonskog soliranja i suteva, sto takodje podpada pod "trosenje sansi" koje EKIPA stvori
Da ne bude zabune, ja ne govorim da je Iguain LOS igrac.Govorim samo o tome da:
1."Trosi" mnogo sansi koje ekipa stvori
2.Izuzetno je sebican (sto je u kombinaciji sa ovim pod 1. OGROMAN problem)
3.Ima kompleks "velikih" meceva, i protiv iole ozbiljnih odbrambenih igraca se NE VIDI.
Ovo NIKO ne moze demantovati
P.S.Najsimpaticniji su mi ljudi koji porede Iguaina sa RunijemZa mene, ta dva igraca su NEUPOREDIVA - buduci da je Runi najveca klasa, igrac za velike meceve, rodjeni pobjednik i FANATICNI borac (kao Eto, moze da odigra ulogu defanz. veznog, dosta se zrtvuje i u odbani - za razliku od Iguaina koji se "zrtvuje" koliko i Ibrahimovic)...Za mene su to dvije razlicite klase...
Il calcio sono io...
Il calcio sono io...
a koliko ima pljuvanja odje, dobro dodje malo sale
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ne nerviram se ja ne brini, imam mnogo gorih stvari oko kojih bi morao da se nerviram.
Ja ne pišem toliko jer kad vidim ove šege, slike nježnosti i slično nemam želju da čitam a kamo li da postujem išta.
Ovdje smo da pričamo o fudbalu, a ne o tome jesu li se Guti i Ibrahimović mazili sa saigračima,i jesu li se pljeskali peškirima po tuš kabinama.
Simpatičan humor bi bio jednom da se to postavi, ali na svaku uboga stranu...
Šteta što za većinu ne vidim broj godina ovdje, mislim da bi bilo interesantnih slučajeva.
Dobro dođe, ali postavljanje šega, gay fotki i slično je sve samo ne fudbal i ne šala. Što bi The Books of Knjige rekli "može to bolje, mnogo bolje"a moderator ne može stizat da pobriše sve, zato otvorite topic i tamo šegajte, prozivjte gejeve, vadite istorijske podatke i slično, a ovdje ćemo o primeri. Dase pročisti topik od gore navedenoga ne bi 20 strana ostalo od 177.
Momci ajmo o fudbalu, šeganje, drvosječe, gay odnose i ostalo prebacite na drugu temu![]()
Last edited by hercules; 10-05-10 at 23:15.
Ne smetaju, Real Madridu uveliko idu u korist, nego ne znam što imamo od toga što je bilo prije 10,20,30,40,50... xyz godina?
Što Pošta CG ima od toga što je Crna Gora imala prva poštansko auto naBalkanu? Nita.
Od istorije se ne živi, može da se uživa na lovorikama, ali ne dovijeka.
Izvinjavam se Vama profesionalcima ako sam rpećerao neću više
FC Barcelona i Spidey131 rekoh li neka vam je srećna ova titula. I afi, DzoniS, hadivelko, Jim, konta22, laciale, MadGod, manchester-utd, Mickey-HN, OCTAVIAN, ph0enix, rain_wind_storm, Sampdoria, Sanco_Pansa, svet0, the_sorrowlacialeu, da ne nabrajam sad vatrene navijače Barselone. Pa da Vi meni čestitate iduće godine![]()
Last edited by hercules; 10-05-10 at 23:41.
Ja bi prvi "glasa" za normalan pdf, maks ozbiljan, dje se prica o igri po cio dan, ali bi drugi dan posa nekome na kucu sa levorom..
75% forumasa nema dodirnih tacaka sa fudbalom, niti ista znaju o tom sportu, vec samo hejt bacaju i smaraju.
Proba sam vise puta da pricam sa nekima, ali se ne moze.
Pa FC Barcelona je napisa odlican duuug post o nekim stvarima (malo subjektivan i nadogradjen) i narod se sprda sa njim odje.
Sramota je ko sve pise na Sport.
p.s. kakva je banja na strane forume..Kvalitetna normalna rasprava, dopunjavanje, debate..Sve vrh. Imaju poseban pdf dje se jebavaju majke, svadja se, prepucava, i off pise stalno. Milina.
Last edited by CaseLogic; 10-05-10 at 23:36.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
sto sad nekome smeta iguain jedini koji valja nesto u spic reala ove sezone doduse igra i sammomak trazi platu ka benzema 8 ili 9 miliona godisnje ovi nece da mu daju vjerovatno ide ne bi ni ja igra za milion i po dva kolko prima
ma kakvi iguain - bolji je benzema od njega 3x. a dje ga nece prodat pa da ih vidim iduce sezone bez takvog igraca. broje mu se pormasaji u 3-4 utakmice (ka da se nikome ne desava) a svi zaboravljaju njegove golove protiv drugih timova. svi ti golovi donese bodove tako da ne znam cemu rasprava. barsa je jedna, pored nje sevilja i valensija a ostalih timova ima 16. za velike meceve su dovedeni ronaldo i kaka ali mi se cini da su oni najvise podbacili. dje su oni bili u velikim mecevima? dje je bio taj ronaldo?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks