Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
ovo sad procitah i htio sam da napisem ali me ti preduhitri. ne mogu da vjerujem da ce ovo da urade. e perezu debilcino.
ne vjerujem da ce mancester pustit runija. mozda bi mogli da ganjaju teveza.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
orgullo, ide ti igrac koji daje 30 golova po sezoni i neko ga mora zamijenit. bez ako nece da se kocka sa bezemom.
Benzema + 5M za Evru, to je to.
Pepe se oporavi, Ramos prebači na štopera, a Arbeloa na prirodnu poziciju desnog beka.
Hapšenje je neminovno.
--------------KASILJAS--------------
-------------------------------------
ARBELOA---PEPE---RAMOS------EVRA
---------------LASS-----------------
--KAKA--------ALONSO-----MARSELO-
------------------------RONALDO----
--------------HIGUAIN---------------
Tako malo mozga je potrebno da bi ljudi ovo ukapirali.
hapsite vi evo cijele godine
...ali samo sitne ribe.
Last edited by laciale; 10-05-10 at 15:25.
Sve ovo sto si ti napisao je ok..Ali sta da radimo kad je Perez bilde,kad oce da proda Higuaina??
Ova odbrana koju si ti sastavaio je banja...ako se zna da je tu jos na klupi Albiol i Garaj,to je extra...
Ali sve ovo pada u vodu kad ce Florentino da ponudi Higuaina + 10000000000000000000eura za Runija...bilde...:burp::burp:
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Lako mi je za vas, ja razmishljam oce li berluskoni odvojit od cigara da dovede kakvog muchenika za 10ak meleona...![]()
#fakenews
Doveo je Yepesa, ja stvarno ne znam što bi ti više.![]()
Ne, prije ce biti da je u pitanju igrac koji od 100 stopostotnih sansi realizuje 20, i koji se uvijek izgubi kada se igra protiv neke vece, ozbiljne ekipe, ili kvalitetnih odbrambenih igraca.To je jednostavno tako
NE TREBA Realu napadac koji ce Herezu da da 5 golova, vec koji ce da postigne gol i prelomi mec protiv Barse i Evropskih velikana.Iguain to nije, a sve su prilike da nikada ni nece biti...
Benzema je ove godine bio u nemilosti Pelegrinija, a i nije imao srece ni sa povredama.Da je on imao ovoliki tajming (kao Iguain) i da je Pelegrini imao malo vise povjerenja u njega, ubjedjen sam da bi sada bila drugacija prica sa njim.
Il calcio sono io...
MARCA , pa to su najjadnije novine u čitavoj Španiji , a posebno Eduardo India.
Izgleda da se Marki ne sviđa Iguain pa svim silama vrše pritisak , kako su samo jadni urednici tih tračarskih novina.
Marca je prva kritikovala igru Real Madrida i Kapela , da bi nakon 3 godine veličala Kapela.
Koliko imaju jak uticaj dovoljno govori da su smjenili Kalderona.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
ovo je smesno sta radi ovaj florentino, ali ako uspe da dovede runija mozda i nije lose da proda higuaina, ako ga mancester ne bude hteo moze slobodno u barsu
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Hahahahahaah... Ne, ne, to je ipak igrač rivalaNe treba nam, imamo Pedrita i Krkića kad zaškripi
![]()
Najveca bi steta bila ako bi Higuaina proadali, to bi bila bruka!!! Prije bih volio da prodaju kaku ili ronalda ali pipitu nikako, ono je igracina tesko se radja onakav.
Jeli neko rekao da Higuain od 100 sansi pretvori 20 u golove:lolblue: Ako iko ima zavrshnicu to je on sve zivo reshava laganoo...
kako god oce ali boljeg spica od iguaina (a da je dostupan na trzistu) nece naci. runija mancester ne smije da proda, toresa liverpul nece prodati...mozda jedino tevez.
equilibrium, protiv barse su u igri 6 bodova a protiv ostalih 96 tako da...znas kako je juve osvajao totule? izgubi derbije ali sa "malima" nema kiksa. jedino sto je barsa ove godine odigrala skoro perfektno cijelo prvenstvo tako da ni odlicne igrea realu nijesu pomogle.
prema perezovom shvatanju fudbala runi je bolji za real od pipite...on ce prodat vise dresova od njega..marketinski je iskorstljiviji od pipite i donijece mu vise para.....
shto se tice marke oni nikad nisu zadovoljni kad je kapelo bio trener zamjerali su mu shto ne igra lijep fudbal a on sa njima osvoji titulu...pa su onda susteru nazali manepa eo sad i pelegriniju.....msm da imaju previshe uticaja u realu i da to uopshte nije dobro.....jedno shto stoji jeste da su zadnjih 5 god najtiraznjie dnevne novine u spaniji i da su strasno mocni
neka real cini sto god oce ali ja bi samo volio da onoga nosonju spakujemo i vratimo nazad za italiju. neka dodje vilja i to je to a sa njim ce najvjerovatnije i fabregas.
Tacno, rjesava lagano - iz petog pokusajaDa zaista pratis i znas o cemu pricas ovo moju tvrdnju ne bi sigurno osporavao, buduci da je ona fakat
To su sve samo gole predpostavke, nista se tu ne zna.Tako se pricalo i za Kaku, Ronalda, FIGA i kompaniju - pa svi znamo sta je posle bilo...
...ali je upravo TIH 6 bodova (2 meca, odnosno jedan) i odlucilo titulu, zar neequilibrium, protiv barse su u igri 6 bodova a protiv ostalih 96 tako da...Inace, samo sam tim primjerom ilustrovao CIENICU da Iguaina NEMA u velikim mecevima (rekao bih cak i MANJE nego li Ibrahimovica)...
Rekao bih da je onda i Real isto tako perfektno odigrao prvenstvo, buduci da ima samo BOD manje, ali je Barsa dobila OBA "velika" meca (El klasiko) upravo ona u koima Iguaina nikada nema...jedino sto je barsa ove godine odigrala skoro perfektno cijelo prvenstvo tako da ni odlicne igrea realu nijesu pomogle
Il calcio sono io...
i od ronalda se ocekivao makar gol u 2 el klasiku...1 nije odigrao citav zbog nespremnosti....ali ja mislim da je u onih 60 min odigranih u onom derbiju u novembru pokazao vise i bio opasniji za gol nego u ovom derbiju 10 aprila
Kristiano Ronaldo nije postigao gol u LŠ sve do Rome i čuvenih 7-1 , a do tada je odigrao najmanje 3 sezone.
Iguain ima nevjerovatni trend : prošle godine 22 gola , ove godine 27+
Iguain ima tek 22 godine
Last edited by Markys; 10-05-10 at 19:52.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks