Page 370 of 943 FirstFirst ... 270320360366367368369370371372373374380420470870 ... LastLast
Results 9,226 to 9,250 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    naravno da nisam rekao da je bolji ali nisam rekao ni da je gori jer je potpuno drugi tip igraca ali neznalice koje nikad loptu u zivot takle nisu ka caselogic koji bi flaster na messija odigra lagano ne znam zasto prate sport uopste
    Sve to poprima druge dimenzije ako se uzme u obzir da bi ti sačuvao Etoa, samo da si malo brži. :lolblue: :lolblue: :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto to pricas druze ?:eek: kakav crni akvilani xaxaxaxa ne mogu da vjerujem da se naslo 5-6 tipova odje osporava de rosija mozda trenutno nije u nekoj formi ali sigurno u top 5 veznjaka na svijet u zadnjih 5 godina ! i nemoj sad da zamolim nekoga strucnjaka da mi nabraja odje injestu cavija i neke meshalice jer to nisu isti tip igrac ovo je covjek koji odigra 45 od 50 utakmica po sezoni i izgine bukvalno na svaku
    Gerard,Maskerano,Lampard,Modric,Skols,Beri,Fabrega s,Balak,Deko,Esijen,Xavi Alonso,Lass Diara,Snajder,Xavi,Jaja Ture,Pirlo,Sedorf,Bekam,Kambjaso,Nedved,Kamoranezi
    Da ne nabrajam nista dalje.Oces da kazes da je de rosi bolji od nekog od njih?
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Na konto De Rossia, samo da kazem jednu cinjenicu. Dok je Aquilani bio zdravi i igrao u Romu, De Rossia niko nije gledao. Jer je ovaj peglao sve zivo, dok je De Rossi pokusavao da bude Gerrard. E pa kakav fail. Sasvim solidan igrac, nista vise od toga.
    Pecat i potpis. S tim sto je De Rossi prihvatio ulogu koju su mu mediji i sami navijaci "nametnuli".
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Pecat i potpis. S tim sto je De Rossi prihvatio ulogu koju su mu mediji i sami navijaci "nametnuli".
    Ja znam da prije nego se povrijedio, Aquilani je bukvalno cupao Romi bodove, sto bombama sa 30m, sto asistencijama, a i defanzivno. I onda se povrijedio, i tu je De Rossi isplivao. Mogu meni odje pricat sto oce, ja znam da sam uzivao da gledam Aquilanijeve golove i ostale zajebancije.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja znam da prije nego se povrijedio, Aquilani je bukvalno cupao Romi bodove, sto bombama sa 30m, sto asistencijama, a i defanzivno. I onda se povrijedio, i tu je De Rossi isplivao. Mogu meni odje pricat sto oce, ja znam da sam uzivao da gledam Aquilanijeve golove i ostale zajebancije.
    brate ,prije nego sto pricas nesto, prvo provjeri. akvilani je taj koji je bio zamjena u romi. nebitno kakav je danijele de rossi ali ovo sto kazes apsolutno nije tacno.

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,890
    Thanked in
    2,710 Posts

mislio sam da se vise razumijes ali ako si izjavio da je de rosi isplivao kad se akvilani povrijedio onda blage veze nemas.

He made his Serie A debut on 25 January 2003 against Como.
    De Rossi earned his first cap in the senior squad, scoring on his debut in the 2006 World Cup qualifying game against Norway (2-1), at the age of 21

akvilani je prdnjava za de rosija iako je ovaj malo slabije odigrao kraj sezone.

He made his debut in Serie A at the age of eighteen on 10 May 2003 under then manager Fabio Capello against Torino. He was loaned to Serie B club Triestina for the 2003–04 season to gain first team experience

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    mislio sam da se vise razumijes ali ako si izjavio da je de rosi isplivao kad se akvilani povrijedio onda blage veze nemas.

He made his Serie A debut on 25 January 2003 against Como.
    De Rossi earned his first cap in the senior squad, scoring on his debut in the 2006 World Cup qualifying game against Norway (2-1), at the age of 21

akvilani je prdnjava za de rosija iako je ovaj malo slabije odigrao kraj sezone.

He made his debut in Serie A at the age of eighteen on 10 May 2003 under then manager Fabio Capello against Torino. He was loaned to Serie B club Triestina for the 2003–04 season to gain first team experience
    Prvo, nisam mislio da je De Rossi bukvalno isplivao kad se Aquilani povrijedio. Ali aj mi ti reci od kad pamtis De Rossia kao velikog igraca? Zadnje 2 sezone, ako se i to moze ubrojat u "velike". Sezonu prije toga su igrali on i Aquilani zajedno, nije niko nikome bio zamjena. Samo sto je Aquilani igrao 3 puta bolje od njega, dok se nije povrijedio. Kad se povrijedio, tada je De Rossi bio najbolji vezni igrac kojeg je Roma imala, pa je poceo da pruza dobre partije.

Bottom line, on je solidan igrac, nista vise od toga.

Returning to Roma in the 2004–05 season, he broke into the starting XI. In the 2005–06 season, he scored the second goal in the derby victory on 26 February 2006, a victory in which Roma broke the record for the most consecutive wins in Serie A, a record later broken by Inter Milan in the 2006–07 season.
    In the following season, Aquilani was expected to be one of Roma's best players. He was given the number 8 shirt previously worn by Matteo Ferrari. Unfortunately, an injury forced him out of the game for several months.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ovaj na sport klub reče da je Chelsea ponudio 25.000.000 za Mirka Vučinića!!!Dobro bi bilo da ga kupe pa da sledeće godine idu na ligu šampiona
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Samo da se makne iz te Rome više, uh.

Pa ako je dobar, igraće, ako nije, preživjećemo i to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.goal.com/en/news/11/trans...hange-for-jose

Što mislite, je li ovo novinarska zajebancija ili? Ovo bi po meni bio najgori potez Juventusa i totlano nevjerovatan u svakom pogledu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

mozda i ne bi ako ovi dodaju jedno 10-15 miliona ocigledno da ce doc dva krila i dva spica nova i vracaju se na 4-4-2 tu nazalost nema mjesta za diega koji je dosao u lose vrijeme ne bi bio ni prvi ni poslednji da tako ``propadne`` .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa da izvor nije goal.com ne bi me cudilo jer se vidi sta su okupatori napravili od kluba.

Hvala Lijepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Diega nece prodat ali ako misle da postave Delneria za trenera, onda ne znam sta ce nam. jedino da ga Gigi nauci da igra desno krilo . ili da igra u samom spicu uz nekog visokog napadaca
    ja bih ga dao 'glavu za glavu' za Gourcuffa. francuz pokriva vise pozicija, moze i krilno (desno) kao naslednik Camoranezia...

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Diega nece prodat ali ako misle da postave Delneria za trenera, onda ne znam sta ce nam. jedino da ga Gigi nauci da igra desno krilo . ili da igra u samom spicu uz nekog visokog napadaca
    ja bih ga dao 'glavu za glavu' za Gourcuffa. francuz pokriva vise pozicija, moze i krilno (desno) kao naslednik Camoranezia...
    Znam i ja da bi ga ti dao za gurkufa, samo shto niko normalan ne bi pristao na tu razmjenu... Gurkuf je doktor za njega...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Znam i ja da bi ga ti dao za gurkufa, samo shto niko normalan ne bi pristao na tu razmjenu... Gurkuf je doktor za njega...
    hahahaha . ma pristali bi. Bordo igra u formaciji 4-2-3-1, a ne bi mnogo izgubili jer kad prodaju Yoana nece dovesti ni priblizno dobrog. zato bi im Diego bio ko narucen. eto, ako treba, nek uzmu i Treza jos (koji i onako ide)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A mozda prije Amauria.

Hvala Lijepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    a diego bi sigurno potrcha u bordo...
    The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    A mozda prije Amauria.

Hvala Lijepo
    a i to sto velis.
    nije Amauri los igrac (a i mio mi je), ali trebaju nam promjene iz temelja tako da mora ic'. danas procitah kako nam je Dzeko sve blizi

Quote Originally Posted by Junkie994 View Post
    a diego bi sigurno potrcha u bordo...
    ma dje god oce

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da se podsjetimo malo ovog majstora
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    A mozda prije Amauria.

Hvala Lijepo
    Ne bi me srecnijeg bilo da ode u bolognu ili tako neki nebitni klub da mu se bas useru na karijeru kao on u nas ove sezone
    ako odu amauri poulsen tiago grigera zebina sisoko giovinco i tako ti sverceri stari ima nade u ovaj klub

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi me srecnijeg bilo da ode u bolognu ili tako neki nebitni klub da mu se bas useru na karijeru kao on u nas ove sezone
    ako odu amauri poulsen tiago grigera zebina sisoko giovinco i tako ti sverceri stari ima nade u ovaj klub
    nije nam se Amauri usrao nego uprava

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Brazilski igrači def. nisu za Juventus. Diego je majstor, i kladim se da bi u Milanu pružao 3x bolje partije nego u Juventusu. Il npr. Felipe Melo u Interu, pod Murinjom bi bio borbena mašina. Amauri je već promašaj, on bi jedino na PES mogao nešto da valja (ako mu se nabudže ocjene )

Neko spomenu Gurkufa, al ne znam koliko francuz ide u 4-4-2 sa krilima. On je klasični polušpic ala Kaka, koji najbolje igra centralno. Nije krilo, već više organizator igre.. Juventus bi trebao da dovede Vargasa i Krasića (odlično krilo, a i podsjeća na Nedveda). Naravno, odbrana im furi, definitivno Kjaer.

Mada, čitava ekipa mora da se preispita. Melo i Sisoko nisu kompatibilan tandem, čak su (po meni) i defanzivno podbacili. Melo je imao takve kikseve, da mi je čudno bilo kako se tako nešto dešava u ekipi kao Juventus. Sisoko je bolje to odrađivao, al kad dođe do ofanzivne faze (iznijet loptu, organizovat napad isl.), tu nastaje muka. Juventus je sigurno pokušao da napravi kopiju tandema Emerson-Vieira, al očigledno blijedu. Još su uz njih dvojicu forsirali trećeg defanztivnijeg srednjaka (Markizio), tako da je Diego ostajao sam praktično da organizuje igru. Del Piero blijeda sezona, Amauri isto, jedino je Jakvinta nešto činio. O odbrani ne bih pričao, moraju iz temelja da je izgrade.

Trebaće para

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    http://www.goal.com/en/news/11/trans...hange-for-jose

Što mislite, je li ovo novinarska zajebancija ili? Ovo bi po meni bio najgori potez Juventusa i totlano nevjerovatan u svakom pogledu.

nadam se da nije isitna
    ...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Rejes je igrao baš dobro ove sezone, mislim da bi više odgovarao igri Juventusa nego Diego.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

mnogo toga u juventusu nije funkcionisalo ove sezone, tako da diego nije glavni i jedini krivac za lose rezultate, cistka ne bi trebalo da pocne od njega
    ...

Page 370 of 943 FirstFirst ... 270320360366367368369370371372373374380420470870 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)