Ja znam da prije nego se povrijedio, Aquilani je bukvalno cupao Romi bodove, sto bombama sa 30m, sto asistencijama, a i defanzivno. I onda se povrijedio, i tu je De Rossi isplivao. Mogu meni odje pricat sto oce, ja znam da sam uzivao da gledam Aquilanijeve golove i ostale zajebancije.
DICIOTTO
mislio sam da se vise razumijes ali ako si izjavio da je de rosi isplivao kad se akvilani povrijedio onda blage veze nemas.
He made his Serie A debut on 25 January 2003 against Como.
De Rossi earned his first cap in the senior squad, scoring on his debut in the 2006 World Cup qualifying game against Norway (2-1), at the age of 21
akvilani je prdnjava za de rosija iako je ovaj malo slabije odigrao kraj sezone.
He made his debut in Serie A at the age of eighteen on 10 May 2003 under then manager Fabio Capello against Torino. He was loaned to Serie B club Triestina for the 2003–04 season to gain first team experience
Prvo, nisam mislio da je De Rossi bukvalno isplivao kad se Aquilani povrijedio. Ali aj mi ti reci od kad pamtis De Rossia kao velikog igraca? Zadnje 2 sezone, ako se i to moze ubrojat u "velike". Sezonu prije toga su igrali on i Aquilani zajedno, nije niko nikome bio zamjena. Samo sto je Aquilani igrao 3 puta bolje od njega, dok se nije povrijedio. Kad se povrijedio, tada je De Rossi bio najbolji vezni igrac kojeg je Roma imala, pa je poceo da pruza dobre partije.
Bottom line, on je solidan igrac, nista vise od toga.
Returning to Roma in the 2004–05 season, he broke into the starting XI. In the 2005–06 season, he scored the second goal in the derby victory on 26 February 2006, a victory in which Roma broke the record for the most consecutive wins in Serie A, a record later broken by Inter Milan in the 2006–07 season.
In the following season, Aquilani was expected to be one of Roma's best players. He was given the number 8 shirt previously worn by Matteo Ferrari. Unfortunately, an injury forced him out of the game for several months.
DICIOTTO
Ovaj na sport klub reče da je Chelsea ponudio 25.000.000 za Mirka Vučinića!!!Dobro bi bilo da ga kupe pa da sledeće godine idu na ligu šampiona![]()
deuscroix
Samo da se makne iz te Rome više, uh.
Pa ako je dobar, igraće, ako nije, preživjećemo i to.
http://www.goal.com/en/news/11/trans...hange-for-jose
Što mislite, je li ovo novinarska zajebancija ili? Ovo bi po meni bio najgori potez Juventusa i totlano nevjerovatan u svakom pogledu.
mozda i ne bi ako ovi dodaju jedno 10-15 miliona ocigledno da ce doc dva krila i dva spica nova i vracaju se na 4-4-2 tu nazalost nema mjesta za diega koji je dosao u lose vrijeme ne bi bio ni prvi ni poslednji da tako ``propadne`` .
Pa da izvor nije goal.com ne bi me cudilo jer se vidi sta su okupatori napravili od kluba.
Hvala Lijepo![]()
Diega nece prodat ali ako misle da postave Delneria za trenera, onda ne znam sta ce nam. jedino da ga Gigi nauci da igra desno krilo. ili da igra u samom spicu uz nekog visokog napadaca
ja bih ga dao 'glavu za glavu' za Gourcuffa. francuz pokriva vise pozicija, moze i krilno (desno) kao naslednik Camoranezia...
A mozda prije Amauria.
Hvala Lijepo![]()
da se podsjetimo malo ovog majstora![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Brazilski igrači def. nisu za Juventus. Diego je majstor, i kladim se da bi u Milanu pružao 3x bolje partije nego u Juventusu. Il npr. Felipe Melo u Interu, pod Murinjom bi bio borbena mašina. Amauri je već promašaj, on bi jedino na PES mogao nešto da valja (ako mu se nabudže ocjene)
Neko spomenu Gurkufa, al ne znam koliko francuz ide u 4-4-2 sa krilima. On je klasični polušpic ala Kaka, koji najbolje igra centralno. Nije krilo, već više organizator igre.. Juventus bi trebao da dovede Vargasa i Krasića (odlično krilo, a i podsjeća na Nedveda). Naravno, odbrana im furi, definitivno Kjaer.
Mada, čitava ekipa mora da se preispita. Melo i Sisoko nisu kompatibilan tandem, čak su (po meni) i defanzivno podbacili. Melo je imao takve kikseve, da mi je čudno bilo kako se tako nešto dešava u ekipi kao Juventus. Sisoko je bolje to odrađivao, al kad dođe do ofanzivne faze (iznijet loptu, organizovat napad isl.), tu nastaje muka. Juventus je sigurno pokušao da napravi kopiju tandema Emerson-Vieira, al očigledno blijedu. Još su uz njih dvojicu forsirali trećeg defanztivnijeg srednjaka (Markizio), tako da je Diego ostajao sam praktično da organizuje igru. Del Piero blijeda sezona, Amauri isto, jedino je Jakvinta nešto činio. O odbrani ne bih pričao, moraju iz temelja da je izgrade.
Trebaće para![]()
Rejes je igrao baš dobro ove sezone, mislim da bi više odgovarao igri Juventusa nego Diego.
mnogo toga u juventusu nije funkcionisalo ove sezone, tako da diego nije glavni i jedini krivac za lose rezultate, cistka ne bi trebalo da pocne od njega![]()
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks