da, srediste njihovog kluba xD
da, srediste njihovog kluba xD
Vratih se i ja sa sahrane. FKCZ pocivaj u miru, saucesce svim ozaloscenima. Sto se terena tice, `sex on the pitch (:lolblue`. Totalna dominacija, cigani su imali samo jednu sansu, Kadu makazice i nijedan sut u okvir gola i jako malo lopte u svom posjedu. Stamenkovic jos jedan derbi odlican, ali ce definitivno ovo uticati na njegovo zdravlje. Moreira, Kleo i sad Petrovic. Brani cijelu utakmicu odlicno i onda mu zavuku sa 20+ metara. Derbi se nije mogao kupiti i jednostavno je odlucio kvalitet. Da utakmica nije bila ovoliko vazna, bilo bi bar 3-0, ali i ovako je super
Partizan je poceo malo stegnuto i otuda i ona sansa Kadua, ali nakona 20-tak minuta je sve doslo na svoje i lagana pobjeda. Svi odigrali dosta dobro, Krstajic odlican, pokupio sve u skoku, zatvorio ono drvo od Lekica i jos pomogao Lomicu sto se tice ciganske desne strane, jedino sto imalo vrijedi kod cigana, a i pokazao je Lazeticu i ciganima ko je gazda. Takodje se izdvojio i Sasa Ilic, pogotovo igrom u odbrani, isto protiv te desne strane. I naravno Petrovic:
Nego mene je pomalo iznenadilo sto nije bilo ni D od derbija na tribinama. Prvo, od najavljenih 20000 cigana, 10-tak hiljada se uopste nije pojavilo, ne znam sta je sa njima biloRekao sam prije utakmice da ce biti pola-pola, ali sam se zajebao, bilo je 65%-35% otprilike u nasu korist. A i ovih 10000 cigana sto je doslo iz nekog razloga nisu navijali, da li bojkotuju ili mozda su htjeli tako da ispostuju mrtvaca ili je nesto trece, zna li ko? Mada vidio sam da su povremeno skakali i nesto mahali rukama. Na Jugu fantasticno, kop je brojao oko 10000 ljudi (Jug+trecina istoka) i jos 5000 koji su se cesto ukljucivali. Dolazak K 20-tak minuta prije pocetka utakmice je takodje dosta uticao na pozitivnu atmosferu. Prva setalica sa Manceom i parolom `U NAPAD!!!` pun pogodak, a druga koja je predstavljala sahranu FKCZ odlicna! I jos parola i zastava, sve na Grobarskom nivou.
Cigani su izmislili i novo pismo koje prilicno lici na cirilicu:
http://www.ultraphoto.org/images/rt0...ajnfffbb2m.jpg
A i dresovi igraca, imena pola na cirilici pola na latinici.
Ali nema sumnje da su cigani sve to namjerno uradili, a mi ne kapiramo foru :lolblue:
Poslednji pozdrav crveno beloj ku*vi! Hiljade poruka i nijedna nije ku*vi pomogla, umesto pehara u rukama ce biti nasa ku**ina!!!
Last edited by GrobarNK; 09-05-10 at 13:09.
evo aj da te pitam,al budi iskren,al ne kao ti drugari sa tribine,nego budi iskren bash,evo za forum...cisto za one koji nisu bili...sto se tice karata...jel ste imali ogromnu rupu kod semafora ? dobro se zna koja ekipa tu stoji..i zasto se ta ekipa nasla na istoku ?(odgovor je sasvim jasan,uglavnom presmijali smo vam se na takvim jadnim potezima,da vam tribina zjapi prazna,da vam mi ne bi pravili shou po istoku i zapadu..budi iskren,uostalom to je u par grobara priznalo)...dalje...odvajanje istoka i zapada od severa skoro duplo vise nego od juga? zasto ? jasno je,al mozda forumasima nije,pa objasni
karte ? povlacenje juga iz prodaje dan ipo prije meca kako bi kupovali istok i zapad da ne pukne bruka zbog brojnosti cigana na te dvije tribine (ovo pricam jer znam da ni grobari nisu mogli uzeti jug do ispred samog pocetka meca)...objasni taj potez podmukli
to nikad se nije desilo na marakani,mada nije bilo ni potrebe,jer nema tog urodjenog straha
...dalje...pominjes to pjevanje i slichno...jel znas uopste dje stoji mikrofon rts na stadionu jna > uostalom i na marakani kad je ? tako da te pirce na tv sm ose jace culi,zaobidjimo jer nismo 4 osnovne
dalje...isto pjevanje...samo mi objasni cemu onaj razglas OKRENUT PREMA SJEVERU ? :lolblue: dobili ste kolektivni osmijeh..alo okrenuli razlgas put sjevera ,ahahahah,nezabiljezeno na tifo sceni...PLAYBACK GROBARI ,pozavidio bi vam i acdc na ozvucenju
ostale stvari tipa gejlije i to,ne bih komentarisao,osim sto ste dali besplatnu reklamu azdejkovicu koji je danas izjavio da ste se tako naivno upecali i da je to bio cilj onog intervjua pred derbi :lolblue: (moram priznati,pametno) (uostalom gejlije je kopija,varvari jos davno odradili,tako da ste i sto se toga segmenta tice omanuli ) ...gej zastava oli i zvezda ? to porucuju navijaci cija grupa ima najvise gej brakova na tifo sceni ( cska,paok...itd itd ) ...e ocekujem odg iskren,meni upucen ne,vec forumasima,ja ih znam. sve najbolje,i cestitke za igru na terenu i na tituli...
e da,ulica vam i dalje objashnjava nejke stvari..pozdravi drugare sa juga,posebno ekipu iz kraljeva koja je kuci otisla gola
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1884824_n.jpg
ima tu jos,ali nije za net,cisto da ne bude da je ciganska propaganda,na sta se uvjek vaditepozz
Last edited by prajsles; 09-05-10 at 14:04.
sto se utakmice tice necu komentirasat ali trans gejlije alo pa vama je legenda tribine ebao drugog muskarca :lolblue::lolblue:
http://www.delije-caffe.net/galerija...i/delije01.jpg
i koliko smo jaki govori to da sve posvetite nama pa cak i koreo ...inace sto se tice brojnosti pa jug vam je bio prazan da bi popunili zapad i istok :lolblue:
kompleksi
http://www.redstarbelgrade.com/images/naslovna/ulaz.jpg
svoj svoga najbolje reklamira![]()
ali ovaj alcatraz je presmijesan momak cak mu se i ovaj gorbar nk posprdao par puta haha
nasa zvezda opet najboLa - delije golubovci. Vjerovatno podrshka kaduu i saviu. kup je vash.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
prajsles, koje opravdanje imate za "najboLa" ???
AJMO CRNA GORO !!!
momche? dje se culi ? na tv ? da si ikad bio na stadionu o kojem pricas znao bi dje se nalazi mikrofon rts...(takodje i na marakani)...znas li dje je bio razglas na kojem se culo groblje ? ispred sjevera ?koliko mozes biti jadan da to napravis
e sad ti meni objasni kako da se neko cuje a mikrofon je bukvalno na jugu..a i povrh toga groblje pjeva i ispred sjevera ? mozak treba da bude svega 3 posto u funkciji da se to shvati,ali ipak si ti iz nikshica,pa ti ne uzimam za zlo
![]()
ovaj je lud ili glup...jesi procitao dio o razglasu ispred sjevera...da pojasnim rijec razglas...to je sprava preko koje se emituje pjesam navijacke grupe koja je udaljena 100tinjak metara...a vidji djavola,postavili su taj isti razglas ispred sjevera :lolblue: mislim da ti je logicno da dalje zakljucis sta je pisac htio da kaze a ?ili mozda i to neko da objasni.
p.s. tvoje pitanje ne treba da bude upuceno meni,vec onima koji su radili parolu,valjda je logicno.mada bih rekao da je greska.
bjezi avetinjo...taj alkatraz treeba ugasit...rece momak kojem je nick alkatraz :lolblue: sramotan si![]()
prajsles, moras da se pomiris sa surovom realnosti, da su vas grobari juce razbili i vi tu nista nijeste mogli, i da ste u direktnom duelu sa najvecim rivalom izgubili titulu, i da je ovo partizanu treca titula za redom...
AJMO CRNA GORO !!!
oces da kazes da razglasa nije bilo ?dovoljno si rekao,mada opet ponavljam,niksicanin si,pa ti je oprosten taj manjak navijacke svijesti
pozz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks