View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 143 of 353 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... LastLast
Results 3,551 to 3,575 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    bice tuguje negdje po Boljevcima... :lolblue:
    to je neko romsko naselje jel???nisam u toku
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da, srediste njihovog kluba xD

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    bice tuguje negdje po Boljevcima... :lolblue:
    ahahahahahaaaaaaa, da oće doći više da nam odsvira nešto, svi ćemo mu dat po koji dinar pa da može da uplati zvezdi
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vratih se i ja sa sahrane. FKCZ pocivaj u miru, saucesce svim ozaloscenima. Sto se terena tice, `sex on the pitch (:lolblue`. Totalna dominacija, cigani su imali samo jednu sansu, Kadu makazice i nijedan sut u okvir gola i jako malo lopte u svom posjedu. Stamenkovic jos jedan derbi odlican, ali ce definitivno ovo uticati na njegovo zdravlje. Moreira, Kleo i sad Petrovic. Brani cijelu utakmicu odlicno i onda mu zavuku sa 20+ metara. Derbi se nije mogao kupiti i jednostavno je odlucio kvalitet. Da utakmica nije bila ovoliko vazna, bilo bi bar 3-0, ali i ovako je super Partizan je poceo malo stegnuto i otuda i ona sansa Kadua, ali nakona 20-tak minuta je sve doslo na svoje i lagana pobjeda. Svi odigrali dosta dobro, Krstajic odlican, pokupio sve u skoku, zatvorio ono drvo od Lekica i jos pomogao Lomicu sto se tice ciganske desne strane, jedino sto imalo vrijedi kod cigana, a i pokazao je Lazeticu i ciganima ko je gazda. Takodje se izdvojio i Sasa Ilic, pogotovo igrom u odbrani, isto protiv te desne strane. I naravno Petrovic:

Nego mene je pomalo iznenadilo sto nije bilo ni D od derbija na tribinama. Prvo, od najavljenih 20000 cigana, 10-tak hiljada se uopste nije pojavilo, ne znam sta je sa njima bilo Rekao sam prije utakmice da ce biti pola-pola, ali sam se zajebao, bilo je 65%-35% otprilike u nasu korist. A i ovih 10000 cigana sto je doslo iz nekog razloga nisu navijali, da li bojkotuju ili mozda su htjeli tako da ispostuju mrtvaca ili je nesto trece, zna li ko? Mada vidio sam da su povremeno skakali i nesto mahali rukama. Na Jugu fantasticno, kop je brojao oko 10000 ljudi (Jug+trecina istoka) i jos 5000 koji su se cesto ukljucivali. Dolazak K 20-tak minuta prije pocetka utakmice je takodje dosta uticao na pozitivnu atmosferu. Prva setalica sa Manceom i parolom `U NAPAD!!!` pun pogodak, a druga koja je predstavljala sahranu FKCZ odlicna! I jos parola i zastava, sve na Grobarskom nivou.

Cigani su izmislili i novo pismo koje prilicno lici na cirilicu:
    http://www.ultraphoto.org/images/rt0...ajnfffbb2m.jpg
    A i dresovi igraca, imena pola na cirilici pola na latinici.

Ali nema sumnje da su cigani sve to namjerno uradili, a mi ne kapiramo foru :lolblue:

Poslednji pozdrav crveno beloj ku*vi! Hiljade poruka i nijedna nije ku*vi pomogla, umesto pehara u rukama ce biti nasa ku**ina!!!
    Last edited by GrobarNK; 09-05-10 at 13:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo aj da te pitam,al budi iskren,al ne kao ti drugari sa tribine,nego budi iskren bash,evo za forum...cisto za one koji nisu bili...sto se tice karata...jel ste imali ogromnu rupu kod semafora ? dobro se zna koja ekipa tu stoji..i zasto se ta ekipa nasla na istoku ? (odgovor je sasvim jasan,uglavnom presmijali smo vam se na takvim jadnim potezima,da vam tribina zjapi prazna,da vam mi ne bi pravili shou po istoku i zapadu..budi iskren,uostalom to je u par grobara priznalo)...dalje...odvajanje istoka i zapada od severa skoro duplo vise nego od juga? zasto ? jasno je,al mozda forumasima nije,pa objasni karte ? povlacenje juga iz prodaje dan ipo prije meca kako bi kupovali istok i zapad da ne pukne bruka zbog brojnosti cigana na te dvije tribine (ovo pricam jer znam da ni grobari nisu mogli uzeti jug do ispred samog pocetka meca)...objasni taj potez podmukli to nikad se nije desilo na marakani,mada nije bilo ni potrebe,jer nema tog urodjenog straha ...dalje...pominjes to pjevanje i slichno...jel znas uopste dje stoji mikrofon rts na stadionu jna > uostalom i na marakani kad je ? tako da te pirce na tv sm ose jace culi,zaobidjimo jer nismo 4 osnovne dalje...isto pjevanje...samo mi objasni cemu onaj razglas OKRENUT PREMA SJEVERU ? :lolblue: dobili ste kolektivni osmijeh..alo okrenuli razlgas put sjevera ,ahahahah,nezabiljezeno na tifo sceni...PLAYBACK GROBARI ,pozavidio bi vam i acdc na ozvucenju ostale stvari tipa gejlije i to,ne bih komentarisao,osim sto ste dali besplatnu reklamu azdejkovicu koji je danas izjavio da ste se tako naivno upecali i da je to bio cilj onog intervjua pred derbi :lolblue: (moram priznati,pametno) (uostalom gejlije je kopija,varvari jos davno odradili,tako da ste i sto se toga segmenta tice omanuli ) ...gej zastava oli i zvezda ? to porucuju navijaci cija grupa ima najvise gej brakova na tifo sceni ( cska,paok...itd itd ) ...e ocekujem odg iskren,meni upucen ne,vec forumasima,ja ih znam. sve najbolje,i cestitke za igru na terenu i na tituli...
    e da,ulica vam i dalje objashnjava nejke stvari..pozdravi drugare sa juga,posebno ekipu iz kraljeva koja je kuci otisla gola
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1884824_n.jpg
    ima tu jos,ali nije za net,cisto da ne bude da je ciganska propaganda,na sta se uvjek vadite pozz
    Last edited by prajsles; 09-05-10 at 14:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se utakmice tice necu komentirasat ali trans gejlije alo pa vama je legenda tribine ebao drugog muskarca :lolblue::lolblue:

http://www.delije-caffe.net/galerija...i/delije01.jpg
    i koliko smo jaki govori to da sve posvetite nama pa cak i koreo ...inace sto se tice brojnosti pa jug vam je bio prazan da bi popunili zapad i istok :lolblue:

kompleksi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali ovaj alcatraz je presmijesan momak cak mu se i ovaj gorbar nk posprdao par puta haha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    sto se utakmice tice necu komentirasat ali trans gejlije alo pa vama je legenda tribine ebao drugog muskarca :lolblue::lolblue:

http://www.delije-caffe.net/galerija...i/delije01.jpg
    i koliko smo jaki govori to da sve posvetite nama pa cak i koreo ...inace sto se tice brojnosti pa jug vam je bio prazan da bi popunili zapad i istok :lolblue:

kompleksi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ra's_Al_Ghul View Post
    jao smekercino

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nasa zvezda opet najboLa - delije golubovci. Vjerovatno podrshka kaduu i saviu. kup je vash.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prajsles View Post
    evo aj da te pitam,al budi iskren,al ne kao ti drugari sa tribine,nego budi iskren bash,evo za forum...cisto za one koji nisu bili...sto se tice karata...jel ste imali ogromnu rupu kod semafora ? dobro se zna koja ekipa tu stoji..i zasto se ta ekipa nasla na istoku ? (odgovor je sasvim jasan,uglavnom presmijali smo vam se na takvim jadnim potezima,da vam tribina zjapi prazna,da vam mi ne bi pravili shou po istoku i zapadu..budi iskren,uostalom to je u par grobara priznalo)...dalje...odvajanje istoka i zapada od severa skoro duplo vise nego od juga? zasto ? jasno je,al mozda forumasima nije,pa objasni karte ? povlacenje juga iz prodaje dan ipo prije meca kako bi kupovali istok i zapad da ne pukne bruka zbog brojnosti cigana na te dvije tribine (ovo pricam jer znam da ni grobari nisu mogli uzeti jug do ispred samog pocetka meca)...objasni taj potez podmukli to nikad se nije desilo na marakani,mada nije bilo ni potrebe,jer nema tog urodjenog straha ...dalje...pominjes to pjevanje i slichno...jel znas uopste dje stoji mikrofon rts na stadionu jna > uostalom i na marakani kad je ? tako da te pirce na tv sm ose jace culi,zaobidjimo jer nismo 4 osnovne dalje...isto pjevanje...samo mi objasni cemu onaj razglas OKRENUT PREMA SJEVERU ? :lolblue: dobili ste kolektivni osmijeh..alo okrenuli razlgas put sjevera ,ahahahah,nezabiljezeno na tifo sceni...PLAYBACK GROBARI ,pozavidio bi vam i acdc na ozvucenju ostale stvari tipa gejlije i to,ne bih komentarisao,osim sto ste dali besplatnu reklamu azdejkovicu koji je danas izjavio da ste se tako naivno upecali i da je to bio cilj onog intervjua pred derbi :lolblue: (moram priznati,pametno) (uostalom gejlije je kopija,varvari jos davno odradili,tako da ste i sto se toga segmenta tice omanuli ) ...gej zastava oli i zvezda ? to porucuju navijaci cija grupa ima najvise gej brakova na tifo sceni ( cska,paok...itd itd ) ...e ocekujem odg iskren,meni upucen ne,vec forumasima,ja ih znam. sve najbolje,i cestitke za igru na terenu i na tituli...
    e da,ulica vam i dalje objashnjava nejke stvari..pozdravi drugare sa juga,posebno ekipu iz kraljeva koja je kuci otisla gola
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1884824_n.jpg
    ima tu jos,ali nije za net,cisto da ne bude da je ciganska propaganda,na sta se uvjek vadite pozz
    ovo treba da predstavlja opravdanje za to sto ste se culi samo kad bi grobari napravili pauzu izmedju pjesama ? :lolblue:

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    nasa zvezda opet najboLa - delije golubovci. Vjerovatno podrshka kaduu i saviu. kup je vash.
    xaxaxa, njihova skola, xaxaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prajsles, koje opravdanje imate za "najboLa" ???
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

momche? dje se culi ? na tv ? da si ikad bio na stadionu o kojem pricas znao bi dje se nalazi mikrofon rts...(takodje i na marakani)...znas li dje je bio razglas na kojem se culo groblje ? ispred sjevera ? koliko mozes biti jadan da to napravis e sad ti meni objasni kako da se neko cuje a mikrofon je bukvalno na jugu..a i povrh toga groblje pjeva i ispred sjevera ? mozak treba da bude svega 3 posto u funkciji da se to shvati,ali ipak si ti iz nikshica,pa ti ne uzimam za zlo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

momche? dje se culi ? na tv ? da si ikad bio na stadionu o kojem pricas znao bi dje se nalazi mikrofon rts...(takodje i na marakani)...znas li dje je bio razglas na kojem se culo groblje ? ispred sjevera ? koliko mozes biti jadan da to napravis e sad ti meni objasni kako da se neko cuje a mikrofon je bukvalno na jugu..a i povrh toga groblje pjeva i ispred sjevera ? mozak treba da bude svega 3 posto u funkciji da se to shvati,ali ipak si ti iz nikshica,pa ti ne uzmim za zlo
    inace otvori bilo koji klip na yt koji je sniman ispod vase tribine pa ces cuti i mnogo jake glasove sa juga

evo da ponovim pitanje
    Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    prajsles, koje opravdanje imate za "najboLa" ???
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    ali ovaj alcatraz je presmijesan momak cak mu se i ovaj gorbar nk posprdao par puta haha

a ti si toliko smijesan da su te vidjeh na nekoj temi proglasili za "dvorsku ludu" (dezurnog za ismijavanje) na ovom forumu... kazu da zato nece ni da te banuju, treba im neko da ih zasmijava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

inace otvori bilo koji klip na yt koji je sniman ispod vase tribine pa ces cuti i mnogo jake glasove sa juga

evo da ponovim pitanje
    ovaj je lud ili glup...jesi procitao dio o razglasu ispred sjevera...da pojasnim rijec razglas...to je sprava preko koje se emituje pjesam navijacke grupe koja je udaljena 100tinjak metara...a vidji djavola,postavili su taj isti razglas ispred sjevera :lolblue: mislim da ti je logicno da dalje zakljucis sta je pisac htio da kaze a ? ili mozda i to neko da objasni.
    p.s. tvoje pitanje ne treba da bude upuceno meni,vec onima koji su radili parolu,valjda je logicno.mada bih rekao da je greska.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo da ponovim pitanje

i opet covjeku ne odgovaras na pitanje, pa evo gatsby rec cu ti ja, nisam 100% siguran jer nisam bio u Boljevce nikad al cujem da tamo nema jos uvjek osnovne skole pa moguce da je to opravdanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bjezi avetinjo...taj alkatraz treeba ugasit...rece momak kojem je nick alkatraz :lolblue: sramotan si

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaj je lud ili glup...jesi procitao dio o razglasu ispred sjevera...da pojasnim rijec razglas...to je sprava preko koje se emituje pjesam navijacke grupe koja je udaljena 100tinjak metara...a vidji djavola,postavili su taj isti razglas ispred sjevera :lolblue: mislim da ti je logicno da dalje zakljucis sta je pisac htio da kaze a ? ili mozda i to neko da objasni.
    p.s. tvoje pitanje ne treba da bude upuceno meni,vec onima koji su radili parolu,valjda je logicno.mada bih rekao da je greska.
    bice da je to :lolblue::lolblue::twist:

inace pitanje je tebi upuceno, jer ocigledno ti sve znas sta se desava, pa cudno kako ne znas da su vam vodje nepismene..
    alcatraz, nije boLJevci, nego boLevci
    Last edited by gatsbyy; 09-05-10 at 15:20.
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prajsles, moras da se pomiris sa surovom realnosti, da su vas grobari juce razbili i vi tu nista nijeste mogli, i da ste u direktnom duelu sa najvecim rivalom izgubili titulu, i da je ovo partizanu treca titula za redom...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oces da kazes da razglasa nije bilo ? dovoljno si rekao,mada opet ponavljam,niksicanin si,pa ti je oprosten taj manjak navijacke svijesti pozz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

oces da kazes da razglasa nije bilo ? dovoljno si rekao,mada opet ponavljam,niksicanin si,pa ti je oprosten taj manjak navijacke svijesti pozz
    :*********************************
    puno pozdrava za vas :****************

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prajsles, moras da se pomiris sa surovom realnosti, da su vas grobari juce razbili i vi tu nista nijeste mogli, i da ste u direktnom duelu sa najvecim rivalom izgubili titulu, i da je ovo partizanu treca titula za redom...
    svaka cast partizanu na tituli...mada penali su bili providni,al iskreno ja se nisam ni nadao tituli,kao sto se necu nadat ni narednih godina dok je tu karadzic,to je jasno sasvim...sto se tice navijanja,nista to vjeruj mi,objasnio sam ti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue:a okle si ti druze ?:lolblue:
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 143 of 353 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)