Page 258 of 321 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... LastLast
Results 6,426 to 6,450 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ne mogu da vjerujem da neko ima dovoljno moci da pokusa ubistvo a nema da se prijethodno informise da ovaj vozi blindiran auto...e qq.
    To je bilo pri kraju strane .Nije obnovio tu lekciju

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ili je možda samo zastrašivanje bilo u pitanju..ali što je onda trošio toliku džebanu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ili je možda samo zastrašivanje bilo u pitanju..ali što je onda trošio toliku džebanu
    Mozda su htjeli da ga bas dobro zaplase

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    1. KUPOVINA GLASOVA – ROŽAJE

Kradja glasova u Rozajama je pocela da se vrsi preko super marketa WAHELS velikim dijelom a nesto manje ide preko ALDI-ja. Sve to ide preko BDS-a (Bosnjacka Demokratska Stranka) na cijem se celu u rozajama nalazi Redzep Kurbardovic.Odani spiun DPS-a. DPS je obecao da ce da plati za svaki izdati kupon po 30 eura. Redzep Kurbardovic je glavni za izdavanje, potpisivanje i pecacenje kupona u vrijednosti od 30 eura sa kojim kuponima osiromaseni narod ide u navedene markete. Dokaza za sve ovo poseduje dr.Izet Bralic clan SDP-a. On kod sebe poseduje tri takva kupona . Ovo su sve tacne i puno puta proverene informacije. Informacije o tome kako DPS krade glasove preo komunalnog i vodovoda cu biti u mogucnosti tek sutra da vam dostavim.- “ROZAJAC”

……………………

Ti vlasnici super marketa, pouzdano SE ZNA, rade za DPS i finansirali su i prosle izbore. Vlasnik WAHELS-a, to citav grad zna, radi sa drogom, cak je nekoliko njegovih momaka u zatvorima u Srbiji. Jedan od njih je i Binjaka Kalac koji je pao sa 130kg heroina (125 KG, decembar 2006 – prim. KP) na granicnom prelazu u Srbiji.Takodjer da napomenem da se vlasnik WAHELSA preziva Kalac.Vlasnik ALDI-ja je mog rodjaka tast a njemu su Kalaci rod sa majcine strane, znaci blizak rodjak predsjednika opstine Nusreta Kalaca .Moram da kazem i to da vlasnik ALDI-ja ne radi sa drogom za njega sviznaju da sa citavom porodicom radi posteno
    ali je posao toliko razradio da je vrlo imucan covjek. – “ROZAJAC”

………………….

NAPOMENA vezano za gornje

Nusret Kalač, predsjednik opštine Rožaje i nosilac liste DPS-a, juče je na predizbornom skupu u OŠ “Bukovica” u selu Bukovici u opštini Rožaje, žestoko napao nosioca liste PZP-a Kadaifa Šutkovića, profesora rayredne nastave, koji radi I u toj školi, I zaprijetio da će nakon iybora iygibiti posao. Kadaif mi kaže da je Nusret jako ljut zbog pominjanja njegovih rođaka ( Binjaka, i njegovog brata, vlasnika WAHELS-a) . Mi cemo sjutra reagovati u odbranu Šutkovića, a očekujem da Kalačev nastup osude I opštinske organizacije LP-a, SDP-a I BS-a.

…………………..

2. PRITISCI NA ZAPOSLENE – POŠTA CG

Pozdrav!
    Nisam bio u CG, a i nisam imao previse vremena da napisem ovo… Obistinilo se nesto sto sam pretpostavljao… Donijeta je odluka o novoj sistematizaciji radnih mjesta u Posti CG, iako je prije tri mjeseca, takodje na bordu direktora, receno da nema potrebe za njom i da nema tehnoloskog viska. Sada se situacija “iznenada” promijenila i treba da se otpusti dobar dio radnika… To je prica koja je namjerno pokrenuta medju radnicima, a sad sam i siguran da onaj spisak nije slucajno , vec namjerno “dat na uvid”, da bi se zastrasili nepodobni… I cudio sam se kako neko moze takav dokumenat da ostavi na stolu i da izadje na pola sata?? Sada svi znaju da su pribeljezeni i ujedno znaju da ce biti otpustanja!? Meni licno i nije toliko bitno, Posta mi je samo “usputna stanica”, jer sam vise u inostranstvu nego u CG (cudi me kako me nisu i dosad otpustili), ali ostali radnici su u panici i osjeca se strah i dosaptavanje na svakom koraku… Zamislite sad ovaj sistem u svim javnim preduzecima, a da ne pricamo o privatnom sektoru koji je u vlasnistvu CG tajkuna!? Mislim da ih je vrlo tesko pobijediti na ovim “fer” izborima… A ovo je samo jedan od
    nacina na koji oni racunaju, zamislite ih jos na desetine… od placanja, ucjenjivanja, pritisaka… Tesko, ali ne treba odustati, naravno…

……………

ok… potrudicu se da pribavim sve to u sto kracem roku… Sto se tice sindikata, on u Posti postoji samo na papiru,,, Predsjednik sindikata Erakovic je covjek koji ima nevidjene povlastice za takvo mjesto (novi sluzbeni auto iz Rokspeda 24 sata na raspolaganju, gorivo na pumpi Poste, sekretaricu, niko nema uvid u racun sindikata (svaki radnik izdvaja 4 eura svakog mjeseca za sindikalnu clanarinu) osim njega i niko ne zna sta je sa tim parama.. niti ko postavlja to pitanje… Stalno je sa direktorima na ruckove i vecere.. i sta ocekivati onda… Nisam saznao kad treba da krene nova sistematizacija, ali saznacu sto vise o tome i javljam…

3. KUPOVINA GLASOVA I L.K. SELO Poda B.POLJE

Nebojsa Medojevic May 4 at 11:32pm
    narod ce progovoriti kada ga na to natjerahu hrabri ..kao sto si ti..samo napriejd.sto vise detalja to bolje..znaci Rifat i Hamid kupuju glasove je li tako…Aladin Jasarovic May 5 at 9:57am Report
    ………
    Ako glasom ne mogu da pomognem a ono mogu makar nekim informacijama koje eto mogu biti korisne…Ovaj put nijesam dolje pa ne znam da li se ista promijenilo ali ne vjerujem da je.
    Rifat je clan DPS-a i u nasem kraju zajedno sa Hamidom placa glasove. Tako je makar bilo sve do proslih izbora.Aladin Jasarovic May 5 at 10:06am Report
    Sve to po cijeli dan budno motri Fekrim Hajderpasic, neki opstinar zaduzen za kapitalne investicije opsine Bijelo Polje.
    Bio sam svjedok kada je Fekrim dosao u Srdjevac, klekao na koljena pred Ikanom Hasanagicem i nudeci 50€ nebi li mu ovaj izisao na glasanje. nakon sto je propalo ubjedjivanje isti je nazvao Hamida Hajderpasica, covjeka kod kojeg ovaj Ikan kad kad ponesto odradi, uglavnom fizicki poslovi pa mu je valjda nesto para dao i unaprijed, isti se je u roku od 3 minuta stvorio na licu mjesta i govoreci: “Ikane jel’ neces da glasas za nas”
    -Necu (Ikan)
    -Dobro, onda one pare sto si mi duzan da si u roku od sat vremena stvorio.
    -Dobro, nema problema. (Ikan)

Nije uspio da nadje novac da vrati Hamidu i na taj su ga nacin primorali da ode da glasa pa je usput i uzeo 20€ kod Fekrima.Aladin Jasarovic May 5 at 9:47pm Report
    …………
    Evo jos par imena
    Esad Dervisevic, domar u OS “Rifat Burdzovic Trso”, zaduzen za penzionere na teritoriji Srdjevca.
    Izet Erovic, profesor “maternjeg” jezika i knjizevnosti u Skolskom centru u Bijelom Polju, zaduzen da prepada zitelje sela Poda.
    Cim dodjem do novih nformacija odmah cu Vam ih proslijedit’.

……………

4. KUPOVINA L.K. MASLINE – PODGORICA

Dejan Vujisić iz Maslina je počeo da nudi da kupuje lične karte. Dejanov brat je inspektor MUP-a, a Dejan se bavio preprodajom automobola. Poslacu vam sliku sjutra.

5. KUPOVINA L.K. KONIK & TUZI – PODGORICA

Mirsad Hamza u naselju URNEBES ( Konik) – nelegalno naselje Roma u blizini ZGRADA za raseljena lica sa Kosova ( takođe Romi)
    On vodi ljude bez LK u MUP, i to u vremenu kada nema rada sa strankama, i pribavlja im LK
    Enes EĆO – policajac – ulice PROLETERSKA, Isidore SEKULIĆ, KADINJAČE, HUSINJSKIH RUDARA
    …… HAMZA ( HAMZIĆ) – vlasnik minimarketa START, brat Mirsadov
    CIJENA LK JE 130 eura ( cijena BRUTO – 100 ide vlasniku LK a 30 posredniku, otkupljivacu)
    Lična karta ide NA PROVJERU , I POSLIJE DVA DANA SE PLAĆA AKO JE VLASNIK, u bazi podataka DPS-a, UKNJIŽEN KAO GLASAČ OPOZICIJE. U protivnom, glasač ne dobija ništa, a LK se vraća vlasniku.

U TUZIMA –
    Naser KRKANOVIĆ – zaposlen ??? ( Opština)
    Nihad LEKIĆ – zaposlen ??? (Opština)
    Mano TURUSKOVIĆ, direktor Doma zdravlja u Tuzima
    Njegovi SINOVI ( vozači u Domu zdravlja)
    KRKANOVIĆ i TURUSKOVIĆ su na predsjedničkim izborima DOVODILI ROME IZ ALBANIJE da glasaju za VUJANOVIĆA
    ROMI iz naselja kod TURSKOG GROBLJA ( Tuzi, stadion DEČIĆA) su pod njihovom kontrolom …
    FUAD FUJO KRKANOVIĆ ( instruktor vožnje i angažovan u FK DEČIĆ)

6. PRITISCI NA STUDENTE – Pravni fakultet B POLJE

Profesor Ranko MUJOVIĆ je od zaposlenih sa Pravnog fakulteta u B POLJU tražio spisak studenata ( adrese i brojevi telefona) i DAO NALOG PORTIRU FURUNDŽIĆU da to pribavi i da ga to čeka kad dođe u BP. On će DA UVJERAVA STUDENTE DA ĆE LAKO POLOŽITI ISPIT KOD NJEGA AKO GLASAJU DPS.
    KADA PUTUJE U B.Polje ?

7. KUPOVINA PENZIONERA – bonovi za MEX MERKATOR

U ŠTAMPARIJI „ Artgrafika“ JE ZAPOČELO štampanje BONOVA (nominalna vrijednost pojedinačnog bona je 17,625 eura ?!) koji će biti dijeljeni PENZIONERIMA i koji će se moći koristiti u prodavnicama MEX-MERKATOR. ŠTAMPA SE 270.000 BONOVA ( ukupna vrijednost 4 miliona 758.750 eura).
    15 EUR + PDV = 17,625 EUR
    8. KUPOVINA L.K. BERANE

Shodno današnjem telefonskom razgovoru još jednom vas obaveštavam da se u Beranama ovih dana vrši protivzakonito izdavanje ličnih isprava raseljenim licima, odnosno Romima i Egipćanima iz izbegličkog naselja Riversajd. Postoji oybiljna sumnja da se oni odmah potom uvode u birački spisak… Prema pouzdanim informacijama izdat je veliki broj ličnih isprava, a ima ozbiljnih indicija da ovim poslom rukovodi Sabaheta Cikotić, funkcioner u Opštini Berane (načelnik Sekretarijata za društvene djelatnosti) ,rođena sestra poslanika DPS dr Fahrudina Hadrovića.
    Gospođa Cikotić je, inače, član UO JZU Dom zdravlja u Beranama, gdje je direktorica dr Zuhra Hadrović, supruga dr F. Hadrovića, što je klasični primjer konflikta interesa. Sabahetin suprug Mirsad Cikotić, sekretar OIK Berane, član je Savjeta javnog servisa Radio Berane, što je takođe primjer konflikta interesa, obzirom da mu je supruga šef sekretarijata za društvene djelatnosti, koji ”vodi brigu” o javnom servisu.

Interesantno je ukazati na ”djelatnost” supružnika Cikotića.
    Šaljem Vam kopiju lične karte izbgjelice sa Kosmeta, koja je izdata u Beranama, gdje Srbi i Crnogorca za koje su ”odgovorni” sigurni da neće glasati za DPS ne mogu dobiti lične isprave
    ================================================== ====
    A poceli su sigurno sa kupovinom vlasti, ako dps dobije opet vecinu, opozicija treba da zamrzne djelovanje do daljnjeg i gotovo. Vlast se mjenja sa ulice nema druge

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo za bonove Mex Merkatora je ziva istina,moji ih rodielji dobija vec godinu dana,kao kartica -beskamatni kredit koji se odbija kasnije na mjesecni iznos penzija.To je udruzenje penzionera davno potpisalo ugovor sa Mexom.
    Medoooo,citaj malo forum
    Last edited by minjo; 09-05-10 at 00:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Default M.Milikšić/Blic online, FoNet | 08. 05. 2010. - 13:37h

Dva mladića teško pretukla Holanđanina u Beogradu

| Komentara: 170

Sinoć oko 12 časova dva mladića teško su pretukla na ulici muškarca iz Holandije kod beogradskog hostela "Mr Walker", u Zagrebačkoj ulici broj 9, u kojem je boravio, saznaje "Blic onlajn"
    Denisu Brezavsceu (34) u napadu je slomljena butna kost i primljen je u Urgentni centar na odeljenje ortopedije noćas oko jedan sat.

"Mladiću je povređen levi kuk, stanje mu je stabilno i dobro se oseća. Svestan je i komunikativan", rekao je ranije danas portparol Kliničkog centra Drago Jovanović, dodajući da će kasnije biti poznato da li je reč o prelomu kuka.

Brezavsceu je za "Blic onlajn" ispričao da se napad odigrao kada se sinoć vraćao u hostel iz pravca Železničke stanice.
    "Na parkingu kod parka kod Ekonomskog fakulteta prišao mi je jedan dečko, a iza njega je došao njegov prijatelj. Taj prvi me je pitao: 'Ti nisi odavde, odakle si?' Kada sam rekao da sam iz Holandije, možda nije trebalo to da kažem, počeo je da me gura, a onda i šutira sa svojim prijateljem", naveo je Brezavsceu.

On je istakao da su ta dvojica bila u pratnji nekoliko prijatelja, među kojima i dve devojke, ali da je, dok su ga oni tukli, ostatak grupe stajao prekoputa kod Karađorđeve ulice.

"Dok su me oni tukli, dve devojke i nekoliko mladića su stajali sa strane i samo gledali", rekao je on.
    "Pojavila su se dva policajca koja su prolazila Karađorđevom ulicom, oni (napadači) su ih videli i molili me da ih ne prijavim. Rekao sam im da neću, ali sam se kasnije, na savet prijatelja, predomislio".

Taksista koji je bio parkiran kod Železničke stanice, inače Brezavsceuov prijatelj, čuo je da se nešto događa i došao na mesto incidenta, nakon čega je pozvao vlasnika "Mr Walkera" Aleksandra Malića i zajedno sa njim povređeni, koji nije mogao sam da hoda, je prebačen u Urgentni centar.

Brezavsceu je takođe izjavio da se oseća "jako loše".
    "Osećam se jako loše, kuk me jako boli, nadam se da će proći brzo. Operacija možda neće biti potrebna, što će mi uskoro saopštiti lekari", rekao je on.

Ambasada Holandija ne radi vikendom, pa nismo mogli da dobijemo komentar, kao ni od MUP Srbije, od kojeg uskoro očekujemo informacije. Brezavsceu je, međutim, potvrdio da je policija bila kod njega u Urgentnom centru i da mu je rečeno da su napadači privedeni.
    Nezvanično saznajemo da su privedena četiri mladića i dve devojke.

Malić, koji je sa povređenim išao u Urgentni centar, ističe da se napad odigrao bez ikakvog povoda. On je ukazao da sada postoji još jedna komplikovana situacija.

"Hirurzi ne znaju da li da ga operišu jer se ne zna da li će njegovo zdravstveno osiguranje pokriti troškove, ili će morati u Holandiju na operaciju", rekao je Malić, dodajući da će Brezavsceu, ukoliko bude operisan u Beogradu, hirurški zahvat platiti iz svog džepa.

Kako saznajemo, Brezavsceu je odseo u "Mr Walkeru" pre mesec dana, a planirao je da ostane još dva. U Beogradu je bio i prošle godine na tri meseca, a Malić ističe da on voli da dolazi u našu zemlju, da govori srpski jezik i da nije problematična osoba.

"Mi predstavljamo Beograd kao turističku destinaciju, a onda dođu neki i slome strancu nogu ili ga ubiju. Revoltiran sam takvim ponašanjem", rekao je Malić.

On je takođe naveo da je prošle godine jedan muškarac iz Australije pretučen na Kalemegdanu od strane grupe maloletnika, ukazujući na rastući problem vandalizma među mladima.

MUP: Uhapšen Đuro R.

Policija je saopštila da je rano jutros oko 1 čas uhapšen dvadesetogodišnji Đuro R. iz Beograda, jer je u Karađorđevoj ulici, kako se navodi, posle verbalnog sukoba napao i udario u lice holandskog državljanina Denisa Brezavscea, kome je u Urgentnom centru konstantovan prelom leve butne kosti.
    Tridesettrogodišnji Brzavscea je zadržan na lečenju, a protiv Đure R. je podnesena krivična prijava u redovnom postupku, kaže se u saopštenju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Ovo za bonove Mex Merkatora je ziva istina,moji ih rodielji dobija vec godinu dana,kao kartica -beskamatni kredit koji se odbija kasnije na mjesecni iznos penzija.To je udruzenje penzionera davno potpisalo ugovor sa Mexom.
    Medoooo,citaj malo forum
    =================================================

Jeste nema kupovine, nema sigurno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto bi se kupovalo,narod Crne Gore je vazda bio uz Vlast,od Balsica do Djukanovica.......
    Ima ih koji bi skupili pare da daju Vladi a ne Vlada njima.....
    Apropo kuma Ratka,Sanader svjedoci narednog mjeseca u Austriji,samo da ne pominje Knezevica jer nam je puna kapa takvijeh...
    Last edited by minjo; 09-05-10 at 06:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto bi se kupovalo,narod Crne Gore je vazda bio uz Vlast,od Balsica do Djukanovica.......
    Ima ih koji bi skupili pare da daju Vladi a ne Vlada njima.....
    Apropo kuma Ratka,Sanader svjedoci narednog mjeseca u Austriji,samo da ne pominje Knezevica jer nam je puna kapa takvijeh...
    Molim te, daj broj ziro racuna da uplatim Vladi. Toliko su mi toga obezbijedili u zivotu da mislim da je red da se oduzim.
    Mora da znas broj z.racuna, ako ne daj taj s kojeg ti primas platu ili dnevnice, doci ce pare barem do DPS-a a to ti je isto.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni su pare kod Drecuna,najbolja kamata

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni su pare kod Drecuna,najbolja kamata
    Neka su ti srecne i dugotrajne.

Nego mi reci taj z.racun gdje ljudi ocarani radom Vlade mogu da daju svoj doprinos. Vec sam stavio sa strane pare, pa makar ne jeo par dana.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisi exaltiran uspjesima Vlade pa nemo od usta odvajat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisi exaltiran uspjesima Vlade pa nemo od usta odvajat
    Kako nisam. To sto su oni uradili i sto rade, to niko drugi ne bi mogao.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[quote=Ćipur;1624967]Dva mladića teško pretukla Holanđanina u Beograd

Sinoć oko 12 časova dva mladića teško su pretukla na ulici muškarca iz Holandije kod beogradskog hostela "Mr Walker", u Zagrebačkoj ulici broj 9, u kojem je boravio, saznaje "Blic onlajn"
    Denisu Brezavsceu (34) u napadu je slomljena butna kost i primljen je u Urgentni centar na odeljenje ortopedije noćas oko jedan sat.

Brezavsceu je za "Blic onlajn" ispričao da se napad odigrao kada se sinoć vraćao u hostel iz pravca Železničke stanice.
    "Na parkingu kod parka kod Ekonomskog fakulteta prišao mi je jedan dečko, a iza njega je došao njegov prijatelj. Taj prvi me je pitao: 'Ti nisi odavde, odakle si?' Kada sam rekao da sam iz Holandije, možda nije trebalo to da kažem, počeo je da me gura, a onda i šutira sa svojim prijateljem", naveo je Brezavsceu.

On je istakao da su ta dvojica bila u pratnji nekoliko prijatelja, među kojima i dve devojke, ali da je, dok su ga oni tukli, ostatak grupe stajao prekoputa kod Karađorđeve ulice.

"Dok su me oni tukli, dve devojke i nekoliko mladića su stajali sa strane i samo gledali", rekao je on.
    "Pojavila su se dva policajca koja su prolazila Karađorđevom ulicom, oni (napadači) su ih videli i molili me da ih ne prijavim. Rekao sam im da neću, ali sam se kasnije, na savet prijatelja, predomislio".

Mihailo Mihajlov

Pogled sa Zapada u današnjoj Srbiji ne prepoznaje nikakvu sličnost sa vlastitom političkom stvarnošću, već umesto toga i dalje vidi samo jednu nepodnošljivu razliku. Upravo u tom smislu srpski eksces preuzima važnu ulogu autorefleksije modernog Zapada. To je oblik u kome Zapad izbegava hvatanje u koštac sa sopstvenim političkim protivrečnostima i traumatične političke događaje koje ne može konceptualizovati u okviru vladajuće liberalno-demokratske ideologije, odgađa u vremensku i prostornu, u krajnjoj liniji uvek već kulturnu razliku.

Mihajlo Mihajlov, pored Milovana Đilasa najpoznatiji antikomunistički disident Jugoslavije, aktuelni problem nacionalizma posmatra iz jedne drugačije perspektive. Glavni uzrok svih regresivnih tendencija postkomunističke tranzicije, no pre svega povratak nacionalizmu, on otkriva u odsustvu „opšteljudskog identiteta“, odnosno „planetarne svesti“. Do te simbolične praznine, prema rečima Mihajlova, došlo je padom komunističkog internacionalizma, što je upravo na Balkanu imalo tragične posledice.
    Trebalo bi uzeti za ozbiljno kada upravo jedan zakleti antikomunista, koji sebi može pripisati uništavanje univerzalističke perspektive – onoga što sam naziva „pseudoidentitetom globalnog komunističkog pokreta“ – kao vlastitu demokratsku zaslugu, upravo u manjku te univerzalističke perspektive što ga danas glasno oplakuje, traži glavni uzrok jugoslovenske i srpske tragedije.
    No, Mihajlov je i sam postao deo te tragedije. Upravo je on, više no bilo ko drugi iz inače neherojske plejade jugoslovenskih antikomunista, čitavo svoje stvaralaštvo posvetio kritici komunističkih mitova i antifašističkih idola. Neumorno i ne osvrćući se na posledice koje će snositi – završio je u zatvoru, a potom emigrirao – još od šezdesetih godina je demontirao partizanske mitove, brižljivo prebrojavao, poput Tuđmana u Hrvatskoj, žrtve rata na svim stranama, bagatelisao sa junačkim delima antifašističke borbe, rehabilitovao kolaborante nacističkih fašista i još tada zagrebao lakiranu patinu sa Titove ikone – razume se u ime istorijske istine i u službi buduće demokratije. No danas taj isti čovek piše očajničke peticije protiv novih, ovaj put klerikalnih, antisemitskih i fašističkih mitova, idola i ikona, čijem nezaustavljivom napredovanju u današnjoj Srbiji on, zajedno sa tankim slojem liberalne inteligencije koju on sam procenjuje na jedva nekoliko stotina članova i članica, nema šta da suprotstavi. Danas otvoreno kaže da je „bravar“ – kako se Tito nekada nazivao u antikomunističkim krugovima – „bio bolji“ i da Srbija nema demokratsku budućnost: „Sve je mračno i ja ne vidim izlaz.“

Bas me pogodilo ovo...onaj nesrecni Francuz je ubijen kao navijac, a to je bila i ostala *zona velikog rizika*, ali ovaj kukavac NISTA KRIV NIJE, OSIM STO JE PJEVAO NEKU MAKEDONSKU PJESMU...kad procitam istoga dana gornji clanaK, pa posle misljenje prepametnoga dr.Mihaila Mihajlova (R.I.P.), pa povezem sa posljedicom da smene vlasti ne moze bit bez ODLUCUJUCEG doprinosa pro-srpskih stranaka, koje bi, posle eventualno dobijenih izbora MORALE da pravdaju ulozene u njih pare iz Srbije, a to je moguce jedino AKO LAGANO, PARLAMENTARNO, DEMONTIRAJU MNE, sto je u korupciji sklonoj zemlji kao sto je nasa vrlo ostvarljivo, ostaje mi da sa ponosom glasam MIla dok se ne ucvrsti MNE...smjena posle ulaska u NATO, koji garantuje granice!!! Jer ako Mihailov ne vidi izlaz, ja se ne usudjujem da kazem da je za MNE prihvatjivo da sebi dozvoli eksperiment da zaista krhki crnogorski parlamentarizam odrzi nezavisnu CG, a sa skupstinom u kojoj je vecini draza srbijanska himna i zastava nego ona CG....a ja bih sa svojim sinom prekinuo kontakt ako bi bio *mentol* koji sa grupom tuce strance, Rome...itd...i takav poredak bi me naterao da pred smrt *apliciram* za emigraciju nedje.

A prijem u NATO ce bit za najvise godinu, a vjerovatno i manje.

I izgubice opozicija na gornjem pitanju, posto ima strasno mnogo neostrascenih, ali odlucnih, koji misle kao i ja -da je godina dana OK ako je s mukom stacena drzava ulog, tim prije ako se ova vlast sada ZAISTA OZBILJNO hvata u kostac sa tranzicijom i krizom...a pogotovo ako se zna da je u krizi prva stvar formiranje *kriznog staba*, da ne bi bilo sukoba oko puteva i mjera, pa Djukanovic ima potrebni autoritet kriznoga staba-neka ga neka on vodi kroz ovu oluju.
    Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 09-05-10 at 10:44.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Chemtrails/Aerosol iznad naših glava

Od kad smo se pridružili NATO-u ,počeli su da nas praše iz vazduha skoro svakodnevno.Radi se o Chemtrails-ima ili hemijskim tragovima.Za neupućene to su mlazovi iz aviona kojima se namjerno praši nebo iznad nas ,bio-hemijskim agensima.Otvrovima jednom riječju.Barijum ,aluminijum,bakterije itd.
    Dignite glavu i pogledajte u nebo.Povišen broj respiratornih i ostlih bolesti,anemija letargija,samoubistva,nagle smrti...
    Okačiću linkove sa informacijama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    1,480
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,775 Posts

odlična tema. već neko vrijeme se intenzivno informišem o chemtrailsima.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    1,480
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,775 Posts

Zremlje nad kojima je uočena aktivnost Chemtraila su:
    Australija, Belgija, Francuska, Grčka, Haiti, Hrvatska, Italija, Kanada, Meksiko, Holandija, Novi Zeland, Njemačka, Španija, Švedska, Švajcarska, Turska, USA, Velika Britanija.

Građani Hrvatske opažaju aerosolne tragove za koje vjeruju da su kemijski tragovi u hrvatskom zračnom prostoru od Hrvatskog pristupanja u „Partnerstvo za mir“

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    odlična tema. već neko vrijeme se intenzivno informišem o chemtrailsima.
    Sigurno je to da vijest o chemtrails-ima nećemo gledat ni na jednoj TV u CG.Probao sam sa robin hudom (Darko I.) tvin ,i drugima ,ali ni odgovor nisam dobio.Jedino riješenje zasad je Internet i razni forumi.
    Bitno je da što više ljudi sazna za Chemtrails-e i da širi znanje dalje.To je jedino što je moguće sada!

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    ostaje mi da sa ponosom glasam MIla
    Hm,ja i dalje vjerujem da vi koji ga glasate ste odavno progutali ponos a i ljubav prema ovoj zemlji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mani se takvih kvalifikacija ili reci koga to ti glasas da znamo izabrati

Thanks Thanks Given 
    1,480
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,775 Posts

Quote Originally Posted by drummaster View Post
    Sigurno je to da vijest o chemtrails-ima nećemo gledat ni na jednoj TV u CG.Probao sam sa robin hudom (Darko I.) tvin ,i drugima ,ali ni odgovor nisam dobio.Jedino riješenje zasad je Internet i razni forumi.
    Pa naravno da nećemo. Mas mediji stvaraju drugačiju sliku, službenu verziju kojoj mase slijepo vjeruju.
    Recimo njemački RTL je napravio reportažu o chemtrailsima

Prevod u nekim djelovima nije precizan
    1) at 0:22, Fighter pilots influence the weathercharts – not manipulating the climate
    2) chemical trails are not mentioned by Brandt, and also not in the quote.
    3) at 2:00, There is no mention of suspicious aircraft, but of a military exercise.
    The correct translation of the last line is: “The German army warns the meteo station for misleading weathercharts due to the exercises.”
    4) The translation at 2:10 is a complete mismatch. The person is talking how the clouds will move over Germany with the south-west wind

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Ne mogu da vjerujem da neko ima dovoljno moci da pokusa ubistvo a nema da se prijethodno informise da ovaj vozi blindiran auto...e qq.
    Nije bio blindiran, što bi stari rekli da što valja prvi bi ga metak u čelo pogodio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cim se pristupi u Partnerstvo za mir primijeti se i povecan broj komarac.

Page 258 of 321 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)