Ili je možda samo zastrašivanje bilo u pitanju..ali što je onda trošio toliku džebanu![]()
Ili je možda samo zastrašivanje bilo u pitanju..ali što je onda trošio toliku džebanu![]()
She is only here to annoy herself!
Ovo za bonove Mex Merkatora je ziva istina,moji ih rodielji dobija vec godinu dana,kao kartica -beskamatni kredit koji se odbija kasnije na mjesecni iznos penzija.To je udruzenje penzionera davno potpisalo ugovor sa Mexom.
Medoooo,citaj malo forum
Last edited by minjo; 09-05-10 at 00:13.
Dva mladića teško pretukla Holanđanina u Beogradu
| Komentara: 170
Sinoć oko 12 časova dva mladića teško su pretukla na ulici muškarca iz Holandije kod beogradskog hostela "Mr Walker", u Zagrebačkoj ulici broj 9, u kojem je boravio, saznaje "Blic onlajn"
Denisu Brezavsceu (34) u napadu je slomljena butna kost i primljen je u Urgentni centar na odeljenje ortopedije noćas oko jedan sat.
"Mladiću je povređen levi kuk, stanje mu je stabilno i dobro se oseća. Svestan je i komunikativan", rekao je ranije danas portparol Kliničkog centra Drago Jovanović, dodajući da će kasnije biti poznato da li je reč o prelomu kuka.
Brezavsceu je za "Blic onlajn" ispričao da se napad odigrao kada se sinoć vraćao u hostel iz pravca Železničke stanice.
"Na parkingu kod parka kod Ekonomskog fakulteta prišao mi je jedan dečko, a iza njega je došao njegov prijatelj. Taj prvi me je pitao: 'Ti nisi odavde, odakle si?' Kada sam rekao da sam iz Holandije, možda nije trebalo to da kažem, počeo je da me gura, a onda i šutira sa svojim prijateljem", naveo je Brezavsceu.
On je istakao da su ta dvojica bila u pratnji nekoliko prijatelja, među kojima i dve devojke, ali da je, dok su ga oni tukli, ostatak grupe stajao prekoputa kod Karađorđeve ulice.
"Dok su me oni tukli, dve devojke i nekoliko mladića su stajali sa strane i samo gledali", rekao je on.
"Pojavila su se dva policajca koja su prolazila Karađorđevom ulicom, oni (napadači) su ih videli i molili me da ih ne prijavim. Rekao sam im da neću, ali sam se kasnije, na savet prijatelja, predomislio".
Taksista koji je bio parkiran kod Železničke stanice, inače Brezavsceuov prijatelj, čuo je da se nešto događa i došao na mesto incidenta, nakon čega je pozvao vlasnika "Mr Walkera" Aleksandra Malića i zajedno sa njim povređeni, koji nije mogao sam da hoda, je prebačen u Urgentni centar.
Brezavsceu je takođe izjavio da se oseća "jako loše".
"Osećam se jako loše, kuk me jako boli, nadam se da će proći brzo. Operacija možda neće biti potrebna, što će mi uskoro saopštiti lekari", rekao je on.
Ambasada Holandija ne radi vikendom, pa nismo mogli da dobijemo komentar, kao ni od MUP Srbije, od kojeg uskoro očekujemo informacije. Brezavsceu je, međutim, potvrdio da je policija bila kod njega u Urgentnom centru i da mu je rečeno da su napadači privedeni.
Nezvanično saznajemo da su privedena četiri mladića i dve devojke.
Malić, koji je sa povređenim išao u Urgentni centar, ističe da se napad odigrao bez ikakvog povoda. On je ukazao da sada postoji još jedna komplikovana situacija.
"Hirurzi ne znaju da li da ga operišu jer se ne zna da li će njegovo zdravstveno osiguranje pokriti troškove, ili će morati u Holandiju na operaciju", rekao je Malić, dodajući da će Brezavsceu, ukoliko bude operisan u Beogradu, hirurški zahvat platiti iz svog džepa.
Kako saznajemo, Brezavsceu je odseo u "Mr Walkeru" pre mesec dana, a planirao je da ostane još dva. U Beogradu je bio i prošle godine na tri meseca, a Malić ističe da on voli da dolazi u našu zemlju, da govori srpski jezik i da nije problematična osoba.
"Mi predstavljamo Beograd kao turističku destinaciju, a onda dođu neki i slome strancu nogu ili ga ubiju. Revoltiran sam takvim ponašanjem", rekao je Malić.
On je takođe naveo da je prošle godine jedan muškarac iz Australije pretučen na Kalemegdanu od strane grupe maloletnika, ukazujući na rastući problem vandalizma među mladima.
MUP: Uhapšen Đuro R.
Policija je saopštila da je rano jutros oko 1 čas uhapšen dvadesetogodišnji Đuro R. iz Beograda, jer je u Karađorđevoj ulici, kako se navodi, posle verbalnog sukoba napao i udario u lice holandskog državljanina Denisa Brezavscea, kome je u Urgentnom centru konstantovan prelom leve butne kosti.
Tridesettrogodišnji Brzavscea je zadržan na lečenju, a protiv Đure R. je podnesena krivična prijava u redovnom postupku, kaže se u saopštenju.
Sto bi se kupovalo,narod Crne Gore je vazda bio uz Vlast,od Balsica do Djukanovica.......
Ima ih koji bi skupili pare da daju Vladi a ne Vlada njima.....
Apropo kuma Ratka,Sanader svjedoci narednog mjeseca u Austriji,samo da ne pominje Knezevica jer nam je puna kapa takvijeh...
Last edited by minjo; 09-05-10 at 06:35.
Meni su pare kod Drecuna,najbolja kamata![]()
nisi exaltiran uspjesima Vlade pa nemo od usta odvajat![]()
[quote=Ćipur;1624967]Dva mladića teško pretukla Holanđanina u Beograd
Sinoć oko 12 časova dva mladića teško su pretukla na ulici muškarca iz Holandije kod beogradskog hostela "Mr Walker", u Zagrebačkoj ulici broj 9, u kojem je boravio, saznaje "Blic onlajn"
Denisu Brezavsceu (34) u napadu je slomljena butna kost i primljen je u Urgentni centar na odeljenje ortopedije noćas oko jedan sat.
Brezavsceu je za "Blic onlajn" ispričao da se napad odigrao kada se sinoć vraćao u hostel iz pravca Železničke stanice.
"Na parkingu kod parka kod Ekonomskog fakulteta prišao mi je jedan dečko, a iza njega je došao njegov prijatelj. Taj prvi me je pitao: 'Ti nisi odavde, odakle si?' Kada sam rekao da sam iz Holandije, možda nije trebalo to da kažem, počeo je da me gura, a onda i šutira sa svojim prijateljem", naveo je Brezavsceu.
On je istakao da su ta dvojica bila u pratnji nekoliko prijatelja, među kojima i dve devojke, ali da je, dok su ga oni tukli, ostatak grupe stajao prekoputa kod Karađorđeve ulice.
"Dok su me oni tukli, dve devojke i nekoliko mladića su stajali sa strane i samo gledali", rekao je on.
"Pojavila su se dva policajca koja su prolazila Karađorđevom ulicom, oni (napadači) su ih videli i molili me da ih ne prijavim. Rekao sam im da neću, ali sam se kasnije, na savet prijatelja, predomislio".
Mihailo Mihajlov
Pogled sa Zapada u današnjoj Srbiji ne prepoznaje nikakvu sličnost sa vlastitom političkom stvarnošću, već umesto toga i dalje vidi samo jednu nepodnošljivu razliku. Upravo u tom smislu srpski eksces preuzima važnu ulogu autorefleksije modernog Zapada. To je oblik u kome Zapad izbegava hvatanje u koštac sa sopstvenim političkim protivrečnostima i traumatične političke događaje koje ne može konceptualizovati u okviru vladajuće liberalno-demokratske ideologije, odgađa u vremensku i prostornu, u krajnjoj liniji uvek već kulturnu razliku.
Mihajlo Mihajlov, pored Milovana Đilasa najpoznatiji antikomunistički disident Jugoslavije, aktuelni problem nacionalizma posmatra iz jedne drugačije perspektive. Glavni uzrok svih regresivnih tendencija postkomunističke tranzicije, no pre svega povratak nacionalizmu, on otkriva u odsustvu „opšteljudskog identiteta“, odnosno „planetarne svesti“. Do te simbolične praznine, prema rečima Mihajlova, došlo je padom komunističkog internacionalizma, što je upravo na Balkanu imalo tragične posledice.
Trebalo bi uzeti za ozbiljno kada upravo jedan zakleti antikomunista, koji sebi može pripisati uništavanje univerzalističke perspektive – onoga što sam naziva „pseudoidentitetom globalnog komunističkog pokreta“ – kao vlastitu demokratsku zaslugu, upravo u manjku te univerzalističke perspektive što ga danas glasno oplakuje, traži glavni uzrok jugoslovenske i srpske tragedije.
No, Mihajlov je i sam postao deo te tragedije. Upravo je on, više no bilo ko drugi iz inače neherojske plejade jugoslovenskih antikomunista, čitavo svoje stvaralaštvo posvetio kritici komunističkih mitova i antifašističkih idola. Neumorno i ne osvrćući se na posledice koje će snositi – završio je u zatvoru, a potom emigrirao – još od šezdesetih godina je demontirao partizanske mitove, brižljivo prebrojavao, poput Tuđmana u Hrvatskoj, žrtve rata na svim stranama, bagatelisao sa junačkim delima antifašističke borbe, rehabilitovao kolaborante nacističkih fašista i još tada zagrebao lakiranu patinu sa Titove ikone – razume se u ime istorijske istine i u službi buduće demokratije. No danas taj isti čovek piše očajničke peticije protiv novih, ovaj put klerikalnih, antisemitskih i fašističkih mitova, idola i ikona, čijem nezaustavljivom napredovanju u današnjoj Srbiji on, zajedno sa tankim slojem liberalne inteligencije koju on sam procenjuje na jedva nekoliko stotina članova i članica, nema šta da suprotstavi. Danas otvoreno kaže da je „bravar“ – kako se Tito nekada nazivao u antikomunističkim krugovima – „bio bolji“ i da Srbija nema demokratsku budućnost: „Sve je mračno i ja ne vidim izlaz.“
Bas me pogodilo ovo...onaj nesrecni Francuz je ubijen kao navijac, a to je bila i ostala *zona velikog rizika*, ali ovaj kukavac NISTA KRIV NIJE, OSIM STO JE PJEVAO NEKU MAKEDONSKU PJESMU...kad procitam istoga dana gornji clanaK, pa posle misljenje prepametnoga dr.Mihaila Mihajlova (R.I.P.), pa povezem sa posljedicom da smene vlasti ne moze bit bez ODLUCUJUCEG doprinosa pro-srpskih stranaka, koje bi, posle eventualno dobijenih izbora MORALE da pravdaju ulozene u njih pare iz Srbije, a to je moguce jedino AKO LAGANO, PARLAMENTARNO, DEMONTIRAJU MNE, sto je u korupciji sklonoj zemlji kao sto je nasa vrlo ostvarljivo, ostaje mi da sa ponosom glasam MIla dok se ne ucvrsti MNE...smjena posle ulaska u NATO, koji garantuje granice!!! Jer ako Mihailov ne vidi izlaz, ja se ne usudjujem da kazem da je za MNE prihvatjivo da sebi dozvoli eksperiment da zaista krhki crnogorski parlamentarizam odrzi nezavisnu CG, a sa skupstinom u kojoj je vecini draza srbijanska himna i zastava nego ona CG....a ja bih sa svojim sinom prekinuo kontakt ako bi bio *mentol* koji sa grupom tuce strance, Rome...itd...i takav poredak bi me naterao da pred smrt *apliciram* za emigraciju nedje.
A prijem u NATO ce bit za najvise godinu, a vjerovatno i manje.
I izgubice opozicija na gornjem pitanju, posto ima strasno mnogo neostrascenih, ali odlucnih, koji misle kao i ja -da je godina dana OK ako je s mukom stacena drzava ulog, tim prije ako se ova vlast sada ZAISTA OZBILJNO hvata u kostac sa tranzicijom i krizom...a pogotovo ako se zna da je u krizi prva stvar formiranje *kriznog staba*, da ne bi bilo sukoba oko puteva i mjera, pa Djukanovic ima potrebni autoritet kriznoga staba-neka ga neka on vodi kroz ovu oluju.
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 09-05-10 at 10:44.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Od kad smo se pridružili NATO-u ,počeli su da nas praše iz vazduha skoro svakodnevno.Radi se o Chemtrails-ima ili hemijskim tragovima.Za neupućene to su mlazovi iz aviona kojima se namjerno praši nebo iznad nas ,bio-hemijskim agensima.Otvrovima jednom riječju.Barijum ,aluminijum,bakterije itd.
Dignite glavu i pogledajte u nebo.Povišen broj respiratornih i ostlih bolesti,anemija letargija,samoubistva,nagle smrti...
Okačiću linkove sa informacijama
odlična tema. već neko vrijeme se intenzivno informišem o chemtrailsima.
The more things change, the more they stay the same.
Zremlje nad kojima je uočena aktivnost Chemtraila su:
Australija, Belgija, Francuska, Grčka, Haiti, Hrvatska, Italija, Kanada, Meksiko, Holandija, Novi Zeland, Njemačka, Španija, Švedska, Švajcarska, Turska, USA, Velika Britanija.
Građani Hrvatske opažaju aerosolne tragove za koje vjeruju da su kemijski tragovi u hrvatskom zračnom prostoru od Hrvatskog pristupanja u „Partnerstvo za mir“
Sigurno je to da vijest o chemtrails-ima nećemo gledat ni na jednoj TV u CG.Probao sam sa robin hudom (Darko I.) tvin ,i drugima ,ali ni odgovor nisam dobio.Jedino riješenje zasad je Internet i razni forumi.
Bitno je da što više ljudi sazna za Chemtrails-e i da širi znanje dalje.To je jedino što je moguće sada!
Mani se takvih kvalifikacija ili reci koga to ti glasas da znamo izabrati
Pa naravno da nećemo. Mas mediji stvaraju drugačiju sliku, službenu verziju kojoj mase slijepo vjeruju.
Recimo njemački RTL je napravio reportažu o chemtrailsima
Prevod u nekim djelovima nije precizan
1) at 0:22, Fighter pilots influence the weathercharts – not manipulating the climate
2) chemical trails are not mentioned by Brandt, and also not in the quote.
3) at 2:00, There is no mention of suspicious aircraft, but of a military exercise.
The correct translation of the last line is: “The German army warns the meteo station for misleading weathercharts due to the exercises.”
4) The translation at 2:10 is a complete mismatch. The person is talking how the clouds will move over Germany with the south-west wind
Cim se pristupi u Partnerstvo za mir primijeti se i povecan broj komarac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks