eo cuh sad,vijest koja je stara 2 min dzudovic presa u real za 29 mil.
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
prica se da mu je ovo meta
eo cuh sad,vijest koja je stara 2 min dzudovic presa u real za 29 mil.
sad znamo za koga messi zabija
Ma pusti ga, krizira.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Barsa bi morala da kupi Fabregasa - on bi bio prirodni nasljednik za Xavi-a koji, koliko god da igra strasno, ima 31 godinu!
Osim njega, 1 dobar stoper, umjesto Pujola, i jedan dobar napadac (Vilja) i to je to.
nekima moram da crtam jer vele da je barsa cavi i mesi...
vlado,znam da ti nije lako ali izdrzi do iduce sezone.:twist:
case, postedi me tvojih super pametnih komentara i sve sto imas zadrzi za 23. maj kad svi zeljno ocekujemo tvoju knjigu. siguran sam da ce to btii bestseller !! pogotovu zeljno ocekujem poglavlje o zanetiju i rekobi - o dvoje najvecih sportista svih vremena.:lolblue:
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Barselona bez Ćavija protiv Valjadolida.
Ko zna, može svašta da bude
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ja kad pogledam Barselonu, omrznula mi je i pored prelijepe igre u ove 2 zadnje godine. I taman kad mi dodje da simpatisem Real, koji su za njih gospoda, onda se sjetim koliko su para usuli ove godine u tim da bi ispali od Liona i Alkorkona. I sad oni da uzmu nakon toga titulu, ma daj
Mada im svaka cast na preko 100 golova, dogodine uz par pojacanja u odbrani + kvalitetnim trenerom, mogu da osvoje sve.
Ova lica treba zapamtit :
1.Undiano Mallenco
![]()
( Glavni sudija na meču Barselona vs Real Madrid ( meč završen 1-0 , nije sviran čisti penal nad CR9 i Ibrahimović je postigao gol iz ofsajda.Ni to nije bilo dovoljno te sinoć nije svirao čisti penal nad Kanuteom.
Ocjena : 0
Sličnost:Ovrebo
2.Eduardo Iturralde Gonzales
Dovoljno je reći Barselona vs Espanjol ( penal nad Ćavijem koji je očito samo on vidio na čitavom Nou Kampu.Meč završen 1-0 za Baselonu )
Ocjena :-100000000000000000000000000000000000000000000000
Sličnost : Izraženiji oblik Ovrebo-a
Last edited by Markys; 09-05-10 at 12:17.
Dragi moji navijaci Barse, cestitam vam titulu. Svaka cast, bilo je dobro prvenstvo, ne mogu sad provjeravat, ali se ne sjecam da su 2 tima u Primeri osvojili vise bodova! Ako ni zbog cega drugog Barsa je zasluzila ovaj trofej vise od Real-a zbog oba derbija, mozemo mi sad da spominjemo sudije itd ali od toga nema leba! Cekamo sljedecu sezonu pa da vidimo sto Real moze napravit a mislim da moze bas puno kad se oporavi Pepe, dovede jos jedan krsteni stoper i naravno TRENER i tad se stvarno ozbiljno moze racunat na titule, a i mislim da se za ovu sezonu Real dosta dobro uigrao i postali su tim u svakom slucaju![]()
Kakva crna priča oko sudija. Najbolje da se na to još vadimo. Je li bilo grešaka jes, ali dobro dešavaju se, nekome manje nekome više, sastavni dio sezone. Ne možemo lošu sezonu pravdat sudijskim greškama i nepravdama.
Kakva utakmica sinoć. Na poluvrijeme pođoh pod tuš prije grada i vidim 0:3. Obukoh se i uzimam ključeve od kola 2:3. Ništa mi ne bi jasno, ali čudo se nije dogodilo.
Katalonci evo ruka, i neka Vam je srećna titula, druga uzastopna (ne vjerujem u iznenađenje u zadnjem kolu šampionata). Kao što rekoh prije, zasluženo nema što.
Real Madridu utjeha za lošu sezonu, i loš učinak u CL ne može bit ni ovih 100 golova u Primeri. Jurnjava je trajala baš dugo, Pelegrini je fino ugrao ekipu nema što, i ako ga vjerovatno neće zadržat na kraju sezone,a po meni nije isključivi krivac za nesovajanje titule i rano ispadanje iz CL, postavio je zavidne rezultate ove sezone u Primeri. Na kraju, nestvaran broj bodova za obije ekipe, nestvaran broj datih golova, i jako mali broj primljenih golova za obije ekipe.
Barsa je dobila oba medjusobna i titula zasluženo ostaje u Kataloniju.
Čestitke još jednom.
Iduće sezone nove bitke
Pozdrav.
P.S. Nadam se da će obdanište krenut u školu i da ćemo imat kršteni topik o Primeri bez karakterisanja ko je ciganin sa Konika, ko je Mesija, Buda, Džingis Kan i Julije Cezar i da ćemo uživat u prelijepim mečevima Real Madrida, Barselone ali i ostalih timova Primere koji ove godine nijesu mogle da prate ovaj ritam gore navedenih klubova.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
+ rep
svaka cast fucmute![]()
Dao bih i ja + rep ali You must spread some Reputation around before giving it to hercules again![]()
eo i ovde da se pohvalim:
barcelona e campeon de la euroliga
Visca!!!
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Da da šampioni Evrope, slatke male Evrope!!!kako smo ih sve sprštili, ove godine to je teror.
Dobro, a sad sljedeći vikend i onda još veće slavlje!!!
![]()
Ja vjerujem u čuda , Valjadolid ako želi opstanak mora da grize.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks