Ima li ko da mi preporuci dobrog majstora sa Opel Omegu 98g i Opel Astru G 00g ???
Hvala unaprijed...
Ma nema ovdje. Jedan je to stavio na S Coupe i cujem da mu je auto u Zetatrans a on u Spuz, tako da....
TAKUMI
Ima li ko da mi preporuci dobrog majstora sa Opel Omegu 98g i Opel Astru G 00g ???
Hvala unaprijed...
Dje ima da se kupe sijalice osram nightbraker osim auto zete?
ima li ko u pg vishe da radi 'plasticne' tablice svih boja, mirisa, ukusa i oblika !?
bih da uradim jednu za pozadi onu cetvrtastu, istu kao original samo malo manju da moze fino da upadne.
Kontakt telefon i adresa bi bili pozeljni ...
pusa.bok
Originally Posted by my name is ...
nisam znao da faximile radi tablice o_O !?
tnx u svakom slucaju
Originally Posted by my name is ...
Treba mi hitno zna li neko, u koje audo-djelove u PG mogu naci bravu za vrata za Renault Clio 98god.?
Who let the dogs out
otpad na Smokovac,ja mislim da ima 100%
nemam broj ali ne mozes promasit,sa mosta smokovac skrenes lijevo i put te dovede do otpada,ne mozes promasit
neki autoelektricar u pg da valja.. ako moze adresa..
hvala
moze li malo preciznije..? ulicu ili tako nesto..? jer ja nisam iz pg ali zivim tu neko vrijeme![]()
Jedino kako ti mogu objasnit je kad ides prema Beogradu ides dodjes na semafore prije pumpe i skrenes lijevo i ides pravo preko pruge oko 500 metara i sa desne strane ces vidjet masu kola, pitaj nekoga dje je motel i servis Sarovic znace da ti kaze.
Ne znam koja je to ulica
hvala ti druze
Dje da povedem Fiata da mi neko dijagnosticira problem
Naime skripi mi nesto naprijed (trap,glava upravljaca,servo pumpa...itd)...u mjestu i u voznji kada okrecem volan, u voznji preko neravnina i lezecih policajaca...
Osim Fandja...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Za passata '91 gdje bih mogao da nadjem blatobran?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Meni treba neko ko izvlaci limariju vakumom,ima li takvoga u CG?
imas blu ate u cabrio original
Zna li neko neku prodavnicu rezervnih djelova za Mitsubishi?
Last edited by dO_ob; 05-05-10 at 11:15.
Ne mogu da vjerujem da niko od ovolikih poznavalaca automobila ne zna dje ima da se kupe rezervni djelovi za Mitshubishi!
A moze li meni reci neko ima li ijedan otpad dje mogu naci onu plastiku za golfa IV naprijed s lijeve i desne strane registracije, crna plastika ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks