Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Smorio sam se kao Mesi protiv Intera..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja ne znam otkad se to sezona mjeri po razlici u potrošenim milionima?
Jedina stvar koja je mjerilo su trofeji, pare su relativan pojav. Drugo je što je danas doba kapitalizma koje nas je isprogramiralo da se krećemo u pravcu para.
To je mnogo loše, ali je*i ga. Nauči da se boriš sa tim.
Pozdrav i tebi.
Last edited by laciale; 06-05-10 at 12:34.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
[quote=Vlado;1620681]Ne razumiju ljudi... misle ako Mesi probača loptu kroz noge fudbalerima Almerije, Espanjola, Osasune itd. da je bog fudbala... Viđeli smo ga protiv Intera kad je bio ishapšen kao najveći kriminalac...
zato se ronaldo naigra protiv barse (u dresu man.utd i reala - koliko im ono bješe dao golova?), liona..
a sa ovim jačim ekipama iz evrope nijesmo ga imali prilike viđet, ne dolaze do tog nivoa još, ali ima kad, mlad je...:yipiiii:
neka de. razbio je ciriha i majorku pa i malagu. moras da shvatis da u realu ima samo priliku da se pokaze u mecevima u grupi i to u 4 meca - jer cim im dodje iole ozbiljniji klub njega ai i reala nema.
sad bez sale...
ovo sto rade rela i barsa je teror (pricam za primeru) i sto gvardiola kaze: kako god se ovo zavrsi, i ko god dobije - osvojio je trofej zasluzeno.
Pogle Žiginja
![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Sluša sam ovo uživo... Legende!
A meni je uvijek miliji Real od Barce bio. Ja ne navijam za njih, ali izmedju Reala i Barce, oni su mi miliji. Za mene ce oni vazda bit kraljevski klub, bez obzira na to slazem li se ja sa pojedinim stvarima koje oni praktikuju. A i Barca ce vazda bit separatisticki, a razlika je velika.
A to sto Kaka` tamo igra, ima velikog udjela, necemo se lagat :P
DICIOTTO
Milan je drugi u Kalcu, sa JEDNIM bodom zaostatka za liderom i 30 bodova ispred treceplasiranog? :shock: Idi se umij hladnom vodom
Najgori pokusaj utjehe koji sam cuo odavnomedjutim milan je imao 2 put uspjesniju sezonu.
Igraci koji su dovedeni ovog ljeta su igraci top klase (vecina), i oni ce biti tu i iduce godine kada Real (ako Bog da) dovede nekog normalnog trenera - tako da nece propasti, budi siguran - za razliku od Milana, koji je prodao svog ubjedljivo najboljeg igraca i idola navijaca, i cinjenice da je Galjani iduce sezone najavio "kupovinu" slicnu ovogodisnjoj, ili cak i manju, ne sjecam sezasto? zbog vasih potrosenih miliona i naseg prosenja.Real makar ima cemu da se nada, cak i sa ovim i ovakvim Perezom na celu
![]()
Il calcio sono io...
2-6 ili 6 titula u sezoni ? a dva meca ove sezone? da, da. vrati me u 60te godine. to se ne zaboravlja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks