Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
svaka cast majorci na toliko pobjeda kuci ali osim valensije svi timovi iz vrha sevilla barca i real su je dobili
i ja pricam da je presmijesna pa oce da me udave,
mizerija od lige ove godine daju se golovi setnjom
ako ko okine bod onome realu, bice to malaga. eo pazite sto vam ja rekoh
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
ja vec dugo komentarisem da je ta liga krajnje neozbiljna, jer svake godine real i barsa prvi i drugi. Ako se potrefi losa godina, eventualno treci. Ali champions nikad nije problem. Realno izuzev ove dvije ekipe, tu su s vremena na vrijeme sevilja, valencia i viljareal, atletiko, ali to nijesu ekipe koje mogu da igraju na visokom nivou u dugom roku. Fudbal jeste lijep za vidjet, ali realno uporedite 9tu ekipu iz italije ( fiorentina ) sa bilo kojom ekipom iz spanije koja je ispod cetvrtog petog mjesta. Ili juve recimo, koji je 7. Isto tako udinese, ili sinisinu kataniju koji su 14, 15. Da ne pominjem sve ekipe od Napolija, Sampa, Genoa, Cagliari, Palermo, Lazio, od kojih svaka ima strasne igrace, rekao bih sigurno jacheg kvaliteta od Majorke koja je 5 u Spaniji, i bori se za cetvrto mjesto. Slicna je situacija i u Engleskoj, u kojoj je konkurencija vjerowatno i najjaca. Realno ove godine Spanska nikad gora nije bila u zadnjih ne znam koliko godina. Ne samo zato shto Real i Barsa dominiraju kao shto dominiraju, vec i zbog nacina na koji im se sudi, nacina na koji ove ekipe igraju odbranu...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Otvaram topic o ligama kad se svaka zavrsi.
Pustite pricu sad.
p.s. Italia rules!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Samo ću reći
![]()
igran je el klasiko,barsa je segandoreala i mislim da se tu sva prica zatvara sto se tice zasluge titule.odradice barsa lagano do kraja,kao i real uostalom. postaje primera kao skotska liga,ali i rendzersu i seltiku oni mrtvi timovi zakinu koji bod,odje nista.
Ma Sevilja kida bodove Barsi i to je to..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Tesko ce to Barsa ispustit
Who let the dogs out
najtezi mec ali ako misle da osvoje titulu moraju ga dobit.
sto reci za ovu ligu? samo je barsa vs real i to ce tek da bude izrazeno u narednom periodu. kad odu vilja i silva iz valensije, agero iz atletika, lusi fabiano iz sevilje... znaci najjaci igraci iz timova koji jedini mogu bar nesto da "ucine" barsi ili realu... u spaniji ce se samo gledati el klasiko i on ce odlucivati osvajaca trofeja.
bez 4 jaka tima ova liga nece biti bas toliko zanimljiva jer cemo imati 2 tima koji ce igrati sampionat za sebe i drugi 18 koji ce da kupe mrvice.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nismo znali ni za Agera, ni za Vilju ni ostale dok nisu poceli da vrte Barsinu i realovu odbranu![]()
Who let the dogs out
:lolblue::lolblue:
nekima odje hvali ram memorije DDR2![]()
E ovo su mi najjaci argumenti. Znaci covjek prica njegovo misljenje o odnosu Reala i Barce ove godine, i zaslugama za titulu, i ovo je odgovor koji dobija. Samo nedostatak argumenata, pretpostavljam. I ja bih volio da Real osvoji, ali ovi odgovori su mi smijesni kad vidim...
DICIOTTO
Saberi ti.Kristijano na ukupno 33 meca dao 32 gola u svojoj prvoj sezoni u Primeri.Mesi na 44 utakmice dao 39 golova.Znaci,Mesi je igrao 11 utakmica vise nego Kristijano i dao 7 golova vise.Gledajuci da Kristijano daje prosjecno gol po mecu cijele sezone,vjerovatno bi preskocio Mesija po broju golova da je bio zdrav.Ali je bitno da je Mesi Mesija i da je Bog,a Kristijano je maneken
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks