Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Mnogo je Sergio Ramos i 30 milki za Maicona. Sto kaze Case, sigurno vrijedi 40 miliona, ali 30 i Ramos ti dodje taman oko 50-60 miliona. Mnogo za beka, kakav god da je.
DICIOTTO
odlicni su obojica. u odbrani su isti , maikon je prodorniji i vise namjesti golova ali zato ramos da vise golova.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
neka ostanu obojica dje su, najbolje bi bilo i za njih, a i za njihove klubove
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Sto se ismijah na ovu anketu
http://www.index.hr/sport/clanak/gua...no/489407.aspx
Maikon vrijedi mozda 10 miliona vise od serhia,sigurno ne nista vise.Ni sada nije mnogo bolji od njega+ovaj ima 4-5 godina manje.Najbolji je bek na svijetu,niko mu to ne spori,ali serhio ne zaostaje puno
Raise my hammer,take my aim
evo da vidis sto je izjavio onaj uzasni, nekulturni i nadasve arogantni predsjednik barselone, "prljavi" laporta... stram ga i stid bilo.
http://www.marca.com/2010/05/04/futb...272975877.html
p.s jesmo li rekli da g**** od indexa i goal.com ovdje ne pominjemo. ne umiju cak ni da prevedu clanke kako treba.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Noćas bi Tenerife mogao da istrči sa drugim timom na Kamp Nou. Ako je vjerovat glasinama, unaprijed su se oprostili od bodova protiv Barse, a igrače će sačuvat sa vikend meč sa Almerijom koji im je zadnji voz za opstanak.
(naravno, Tenerife je Barsin stari "prijatelj", tako da ima i tu razloga za "sklanjanje" sa puta Barsi)
Maicon ima 7 golova, a ima sigurno preko 12 asistencija.
Ramos?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
mrzi me provjeravat,ali mogu ruku u vatru stavit da ramos ima bar toliko golova,i bar upola toliko asista.A ni u defanzivi ne zaostaje skoro nimalo za maikonom
Raise my hammer,take my aim
Pazi - ja sam uvijek otvoreno priznavao da je Laporta ubjedljivo najbolji u svom poslu (predsjednik fudbalskog kluba), ali sam isto tako uvijek govorio da je neotesano djubre, primitivcina, licemjer i ostrasceni nacionalista.Dakle, umjece u poslu koji obavlja mu nikada nisam sporio, ali ljudske kvalitete jesam.I ja, i mnogi drugi, naravno
Sam Raul ima trofeja Evropskog klupskog prvaka koliko i citav fudbalski klub Barselona - cisto da te podsjetim ko ima prave velicine u ekipi, koje novac ne moze da kupizivi u zabludi
mada za kasiljasa, ramosa, iguaina i par stotina miliona sve je moguce![]()
![]()
Il calcio sono io...
shto se ove sezone tice ramos je dao 3 gola i to sva 3 glavom a imao je 1 asistenciju za gol
Vjeruj mi da zaostaje - kad igra kao desni bek, naravno.Cesto gubi koncentraciju, markiranje mu OCAJNO ide, zna da se zaboravi i ostane u "napadu" u nezgodnim kontrama, zna i da napravi imbecilno glupe prekrsaje, cesto se lako i naivno da isprovocirati i slicno...100 PUTA je bolji kao stoper, bar po meni.
Maikon je (trenutno) najbolji desni bek na planeti, za klasu ispred svih, ukljucujuci i D.Alvesa i S.Ramosa.To je realnost...
Il calcio sono io...
Il calcio sono io...
Vamos teneriffe, madrid campeon!!!!
dobro je,sad ce teneriffe dva brza gola...sto se drogirate koji *****?
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks