Ne izlazim na glasanje.
Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
Ne izlazim na glasanje.
Deserve's got nothing to do with it.
svašta... u bijele košulje... white collar... sve rabotnik do rabotnika![]()
još neka nazovu filijale omladinski odredi i perfektan pjat za DPS...
A sta su radili do sad osim sto su paradirali na rachun naroda i to u Parlamentu? Na stranu oni koji su uz te funkcije lagano kreirali privatni biznis koristeci lagodnost poslanichkih plata, jer im djeca nisu mogla gladovati - narod na to mislio.
Koliko decenija su im peglali kosulje..?Manekenska posla.
Hvala Lepo
Maja ovi iz DPS su se dobro namirili sve ove godine. sve bogatun do bogatuna. ako ćemo o korupciji i grbači naroda DPS gubi izbore glat...
Kako ja vidim sve one palate od ulaska u CG pa do izlaska, sve sa automobilima, pa restorani i kafici u koje su uljuljali bolesno ogromnog novca.. Nesto ne bih rekla da sve ono posjeduje DPS kadar. Vjerujte da stana preko 200 kvadrata nema u CG na prodaju - svi su unaprijed kupljeni od lokalnih vlasnika .I Vjerovatno znate sta to znachi..
Ogroman novac vrte "sitno politichki" i oni koji prvi po netu izigravaju glas "slobode", opozicije, NVO itd...
Dok takve drzava ne postroji s porezima ... Nista.
A ovi bjelokosuljasi sto mozak nisu ukljuchivali dalje od projekcije mocnika, a sve ove godine zivjeli kao paraziti i hranili svoje porodice od sopstvene neodgovornosti za pozicije lezilebovica... Evo ih, sad su ispeglani i spremni po ko zna koji put, bez dzepova pred istim narodom.
Moze im biti...
Hvala Lepo
p.s. Odoh da se brchkam u bazenu na "trulom" zapadu svijeta.. Sve uz placen porez "trulom" zapadu, za rad na "trulom" zapadu... Zivio zapad.![]()
Last edited by Maja; 03-05-10 at 16:54.
ok ušančeni... možemo li možda o nosiocima lista u PG? Mugoša. Gošović, Dedeić, Lazović. zaboravimo na momenat nacionalnu scenu. možda šturo prvo. fakti. pa onda kao po pranju...
Ko je "Bog" u potaji?
Na koga se ne smije pokazati prstom, ne smije se reci nista,ko je neSpomenik, a nije ni Tito, ni Milo, ni Mugi (o njima, kome padne na pamet...liberalno do neukusa)... Ko to moze bit?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 04-05-10 at 02:34.
Kako je SDP nisko pa,kad im je ova LOPOVCINA seljacka nosilac liste.
Jel ovo najbolje od vas-ekvivalentno znacaju glavnog grada?
Ako jes,rasformirajte se da Ve zamolim.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ne mogah,izvini.
Nagon za povracanjem bjese jachi![]()
Lijepo zive opozicionari,no se srecom zna i kako im firme krozA CG prolaze sto se tice inspekcija i kontrola raznog tipa...
Onda ja vjerujem,i himnu zapjevaju izjutra.
Last edited by Sidewinder; 04-05-10 at 10:57.
eto malo sam se nashalio,nista uvrjedljivo,nikakvih shporkijeh rijeci![]()
realno SDP mora prije ili kasnije da prekrati sa dps-om. Ne kazhem da ce to biti na ovim izborima, ali ovo im je jedan od poslednjih vozova. Mnogo toga ce zavisiti od podgorickih izbora, sto se te koalicije tiche. Meni je SDP ok, ali realno nemaju kapaciteta da vode citavu crnu goru. Nemaju dovoljno kadra. Zato im je ovaj pg test jako bitan, a mislim da zhele i da pokazu DPS-u koliko imaju podrske, jer mnogi predosjecaju kraj imperije. Takodje mislim da je Ranko jako pametno odigrao koaliciju sa dps-om, jer da toga nije bilo, danas bi sdp bio ugashen gotovo sam siguran. Sad je pravi cas da pokupi crnogorce kojima je MuMi kompani preko glave. a kako ce to proci vidjecemo.. Takodje raduje me sto je opozicija po prvi put presla preko nekih stvari da bi nasli zajednicku korist. Mislim da je ovo prvi put da je DPS zaista uzdrman u zadnjih pa barem 10 god. Sta ce da bude widjecemo, Ja mislim da opozicija nece bash i uzeti koliko planiraju, mislim da ce SDP profitirati znacajno, ali ipak nedovoljno da promijeni mugija.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Svi su po malo iz te druzine odustali od nekih svojih principijelnih nacela.
Bojim se da ce to napraviti kontraefekat medju biracima,i uciniti ih previse smijesnom druzinom.
Zadnje sto sam moga da ocekujem da je da Batricevic udje u savez sa ljudima koji se nisu odredili o sudbini Crne Gore kao nezavisne drzave.
Velika zabluda je da SDP nema kadra.
Znam da je jedan od najviših funkcionera SDP-a na primjedbu iz DPS-a da im ne mogu prepustiti mjesto direktora jedne državne stručne institucije (jer SDP nema nikog sa odgovarajućom strukom) odgovorio E biće iz SDP, pa da ćemo nekog obućara postavit.
Naravno, nije to specijalitet SDP-a već način na koji se razmišlja i radi u Crnoj Gori.
SDP moze da postane sasvim solidna i prihvatljiva opcija za ogroman dio gradjana.
Nadam se samo ne u ovom sastavu.
Jos razmisljam....![]()
pa i meni je opozicija smijesna, samo kazhem da su barem neshto uradili, jer da su nastawili po onoj prici gubili bi josh vishe. sdp zaista mozhe da postane jako dobra opcija, ali ja pricam da nemaju kadra na nivou Crne Gore, da vode citavu drzavu. Jedino u koaliciji sa nekim...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks