View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 3 of 88 FirstFirst 12345671353 ... LastLast
Results 51 to 75 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E blago toj "evropskoj" listi dje se nalaze Sasa Muratic (izdavac licnih karata Romima na 7 dana, da bi glasali) i Kemal Djecevic poznatiji u PG kao Kemo Masni (da ne objasnjavam ko je)...

i jos jedno zapazanje, vise je Mugosa na listi nego svih ostalih :-)

30e DPS i sateliti placaju benzin onima iz drugih gradova koji ce doci na zavrsnu konvenciju na cetinje 21. maja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1000 dinara daje SNP za gorivo za njihov miting ,ajte te budalastine.........,pa naravno da partije placaju svojim fanovima za mitinge
    Meni je smjehotresna lista na kojoj je Emilo.
    Nijesam Milo nego Emilo.
    jos se sjecam te njegove genijalne recenice :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    1000 dinara daje SNP za gorivo za njihov miting ,ajte te budalastine.........

aj uzivaj ti na brod, vazda od ko zna dje znas sto je tacno sto nije ..

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ne daj boze da se obestini ova anketa, ali posto je uvjek bilo kontra nego kako se glasa ovdje i ne bojim se previse
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Evo nove ankete sa 4 liste koje ucestvuju na izborima u Pg, da vidimo kako stoje partije na najposjecenijem forumu u Crnoj Gori....

Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
    Dr Miomir Mugoša, prof. dr Zoran Ćulafić, Vladan Vučelić, Zoran Vukčević, Mladen Brajović, Kemal Đečević, dr Nebojša Kavarić, Dragan Mijajlović, Slobodan Stojanović, Srđan Raičević, Daliborka Pejović, Časlav Vešović, Momčilo Vujošević, doc. dr Boban Mugoša, Spaso Popović, Štjefan Ujkić, Dušan Perović, Borivoje Marić, doc. dr Ranko Lazović, Esad Šainović, Srđan Miljanić, Verica Maraš, Goran Radonjić, dr Nermin Abdić, Slavka Maraš, dr Nedžad Drešević, Slobodanka Marković, Petar Ljucđonaj, Vojislav Marković, Fadil Ljaljević, Andrija Čađenović, Aleksandar Ljumović, Ranko Jovanović, Cvetko Vukčević, Igor Šćepović, dr Aleksandar Odalović, Dubravka Vukotić Drakić, Blažo Šaranović, Arsenije Boljević, Milenko Mugoša, Milivoje Arsović, Ana Brnović, Pavle Stojović, dr Miomir Jovanović, Isen Gaši. Dragana Dmitrović, Dušan Raspopović, Asmir Pepić, Momčilo Vujović, Nataša Vučinić, mr Ivana Radulović-Gatolin, Tijana Turković, Saša Muratović, Hidajet Kalač, Miodrag Đukanović, Rešad Šabović, Marko Bulatović.

Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
    Vujica Lazović, Vladimir Komnenić, Rifat Rastoder, Đorđe Suhih, Mensud Grbović, Milan Marić, Ankica Ivanović, Damir Šehović, Raško Konjević, Siniša Stanković, Ivan Vujović, Čedo Dobrović, Miodrag Bulatović, Milorad Ražnatović, Goran Miranović, Budimir Miranović, Faruk Kerović, Marko Ćulafić, Kenan Hrapović, Jovan Đurišić, Srđan Mugoša, Ervin Adrović, Božo Đikanović, Vesna Pupović, Vladimir Čejović, Nebojša Burzanović, Milovan Šušović, Anda Zlatičanin-Dodani, Slobodan Mićković, Filip Perović, Nikola Martinović, Željko Darmanović, Adis Balota, Milovan Đuričković, Irma Nišić, Milorad Matović, Aleksandar Jovović, Maja Vukčević, Senad Alibašić, Branislav Jovanović, Zoran Rakočević, Miodrag Šofranac, Rajka Pajović, Ida Klikovac, Marijana Bošković, Dragiša Vuksanović, Džavid Bektešević, Jovan Burzanović, Branko Rogić, Nusret Canović, Marko Rakočević, Mirko Pajović, Snežana Burzan, Branka Bubanja, Leon Đokaj, Mirsada Vodopić Marković, Đorđe R. Raičević.

Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
    Dobrilo Dedeić, Zdravko Tošković, Branko Popović, Marko Mihailović, Nadežda Dragović, Dragomir Knežević, Slavko Dabetić, Slobodan Todorović, Zoran Vešković, Budimir Marović, Sreten Tošković, Dragan Stanišić, Veljo Milošević, Biljana Jeremić, Ivan Vučeljić, Milisav Rakočević, Velibor Puletić, Slađana Rašović, Marko Đurović, Marija Tošković, Velimir Šćekić, Aleksandar Miljanić, Nada Vukićević, Ranko Stanić, Puleta Puletić, Malin Mujović, Jakša Turović, Luka Radosavović, Nebojša Krstović, Jelena Popović, Miloš Milošević, Miljan Vlahović, Ognjen Aćimić, Ivan Radević, Mlađen Balšić, Ivan Đuretić, Zvonko Grbavac, Milorad Komnenić, Ljubomir Rašović, Miloš Ćupić, Slobodan Knežević, Jovan Radović, Dejan Gazivoda, Goran Dedajić, Slaven Vujošević.

ZAJEDNIČKA IZBORNA LISTA "BOLJA PODGORICA - BOLJA CRNA GORA"

Neven Gošović Slaven Radunović Boris Marić Velizar Kaluđerović Emilo Labudović Zdenka Popović Branka Bošnjak Vladimir Vujović Dragan Ivanović Goran Radonjić Kolja Ljuljđuraj Sergej Sekulovic Radoš Zečević Marica Babović Slaviša Guberinić Mihailo Ivanović Nebojša Batrićević Miloš Konatar Dragan Ostojic Mitar Vuković. Miodrag Bešović Asim Đečević Slobodan Rakonjac Zarija Pejović Duško Tomašević Dražen Medojević Slavko Vukčević Dušan Slijepčević Aleksandar Stamatović Batrić Novaković Aleksandar Ražnatović Duško Bulatović Rajko Kažić Branko Popović Nataša Jevrić Tatjana Perović Dragan Milić Dejan Mešter Mileta Pivljanin Radmila Jašović Vladimir Čađenović Rajko Stevanović Andrija Mikulić Rajko Popović Miroslav Korać Aleksa Bečić Dejan Bulatović Sanja Mihaljević Saša Milačić Darko Đurović Vasko Kljajić Ranko Bulatović Snežana Kaluđerović Boba Vujačić Veselin Raičević Zoran Futo Aleksandar Sekulić

Ja imam spisak kandidata za SDP - čist izbor
    1. Prof dr Vujica Lazović
    2. Prof dr Vladimir Komnenić
    3. Rifat Rastoder
    4. Dr Đorđe Suhih
    5. Dr Mensud Grbović
    6. Milan Marić
    7. Dr Ankica Ivanović
    8. Mr Damir Šehović
    9. Mr Raško Konjević
    10. Siniša Stanković
    11. Ivan Vujović
    12. Čedo Dobrović
    13. Prof dr Miodrag Bulatović
    14. Milorad Minjo Ražnatović
    15. Goran Miranović
    16. Budimir Miranović
    17. Faruk Kerović
    18. Marko Ćulafić
    19. Dr Kenan Hrapović
    20. Jovan Đurišić
    21. Srđan Mugoša
    22. Ervin Adrović
    23. Božo Đikanović
    24. Vesna Pupović
    25. Vladan Čejović
    26. Nebojša Burzanović
    27. Milovan Šušović
    28. Anda Zlatičanin-Dodani
    29. Slobodan Mićković
    30. Filip Perović
    31. Nikola Martinović
    32. Željko Darmanović
    33. Mr Adis Balota
    34. Milovan Đuričković
    35. Mr Irma Nišić
    36. Milorad Matović
    37. Aleksandar Jovićević
    38. Maja Vukčević
    39. Senad Alibašil
    40. Branislav Miško Jovanović
    41. Zoran Rakočević
    42. Miodrag Mišo Šofranac
    43. Dr Rajka Pajović
    44. Ida Klikovac
    45. Marijana Bošković
    46. Dragiša Vuksanović
    47. Džavid Bektešević
    48. Jovan Burzanović
    49. Branko Rogić
    50. Nusret Canović
    51. Marko Rakočević
    52. Mirko Pajović
    53. Snežana Burzan
    54. Branka Bubanja
    55. Safet Orahovac
    56. Mirsada Vodopić-Marković
    57. Đorđije Raičević

Tako da bih rekao da SDP i DPS imaju slican broj doktora i profesora.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    I neka ljudi i dalje tvrde da je komunizam i obožavanje vođe kod nas prošlost :lolblue:
    Gori ste od onoga u S.Koreju
    Istina...Samo li neko spomene nepomenika g. Lazovica i da vidite kako njegovi puleni sjeku vene... Tuga..
    Sve ostale smijete prozivati ali tog "genija" i moralnu vellichinu ne smijete spomenuti jer je odbornik od osnovne shkole...
    Da nije i kod Vas isti bol proizveden? Kad god napisem nesto ... ranjenici mole da im ne diram komunistichkog firera tj. g. Lazovica "storucicu".

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    1,044 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Istina...Samo li neko spomene nepomenika g. Lazovica i da vidite kako njegovi puleni sjeku vene... Tuga..
    Sve ostale smijete prozivati ali tog "genija" i moralnu vellichinu ne smijete spomenuti jer je odbornik od osnovne shkole...
    Da nije i kod Vas isti bol proizveden? Kad god napisem nesto ... ranjenici mole da im ne diram komunistichkog firera tj. g. Lazovica "storucicu".

Hvala Lepo
    A ne.Nemam svog favorita za koga bih krv dao na aktuelnoj sceni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    ne bih da kvarim idilu binarnih umova, kao recimo Nihilovog, ali postoji i opcija bojkota koja je validna... ti ljudi nijesu za ovu vlast ali ni za tu opoziciju... protive se uslovima u ne vjeruju ovim vođama. za mene validna opcija građanska... kod nas Zapadnjaka normalna, kod vas Balkanaca možda i nije...
    "Umovi" koji u postojećoj situaciji biraju bojkot u stvari idu na ruku vlasti, a to znači da njima satus quo odgovara. Oni ne kapiraju da sama promjena vlasti znači nešto radikalno novo, naročito kada u vlasti treba da učestvuje nekoliko programski različitih partija. Glasati za opoziciju znači glasati protiv jednoumlja i apsolutne vlasti jedne partije DPS. DPS je vazda bio protiv narodne sloge.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

EMILO od rata za mir...

Ako nam je taj CHOBANIN i ratni zlochinac, jer su hushkachi vece smece i od izvrshilaca, buducnost i "dobro Crne Gore" mene je sve jasno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by frnjok View Post
    EMILO od rata za mir...

Ako nam je taj CHOBANIN i ratni zlochinac, jer su hushkachi vece smece i od izvrshilaca, buducnost i "dobro Crne Gore" mene je sve jasno
    Neki su lekcije naucili prije neki poslije uglavnom su svi isti, mjenjaju se kako vjetar duva. Dps nije nista bolji cak sta vise mnogo tih huskaca i njihovih vojnika je danas bas u dps-u i demokratski gleda na stvarnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo čisto zbog djece koja nijesu bila punoljetna 1990,1991...svetozar Marović, sadašnji potpredsjednik Vlade Crne Gore bio je autor ,,Rat za Mir" feljtona koji je izlazio u ,,Pobjedi" !
    Emilo Labudović je bio voditelj drugog dnevnika RTCG, na kojem je samo ,,čitao" ,,Rat za Mir" autora i projektanta g. Marovića!
    Ili da bi shvatili( za neke treba da se nacrta):
    Hitler je smislio Aušvic i napravio plan uništenja Jevreja a Klaus( vojnik trećeg rajha) je izvršavao naređenja!
    Nadam se da sam bio plastičan!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Emilo Labudović mi je mladost u crno zavio svojom mržnjom, svojim fašizmom. Radio je za Momira, Mila i Sveta koji su radili za Miloševića i Crnu Goru i Jugoslaviju u korotu bačili. gadno vrijeme. gadni tipovi. Emilo i dalje vjeruje u svoje zločine. sramota. ne stidi se. on je postojani nesoj.

i nije bio na drugom kanalu. no udarnik.

reći da je samo čitao... lažeš ka' kucko. i ne znam odakle ti obraza za toliko foliranje. demokrato...
    Last edited by Pirun; 02-05-10 at 14:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa on je naglasio da pise za djecu U njegovo pisanje samo djeca ito ona jako mala mogu povjerovati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Realno mi je sad SDP ideološki najbliža opcija, samo što više samostalnih nastupa i biće to dobro.

Ideoloski? Na sto tacno mislis kad ovo kazes? Da li si napravio semanticku omasku, pa si mislio na njihove takticko-politicke manevre ili neke specificne poteze ili imas na umu neku ideologiju - o kojoj bi zaista zelio cuti vise detalja
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Emilo je bio saucesnik,nista manji,mozda i veci.
    I on,i Vujisic,Djurkovic(SADASNJI ULTRAS CRNOGORAC) i ti ostaci smezurane horde RTCG smradova koji su balavili nad dubrovackim snimcima.
    Ambisali se svi u paket.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije nista manji nego prvoborci koji su ranije stvarali tu matricu i mjesecima kukurikali o "odrodjenom rukobodstvu" i jagnjadima Zarkovića pa su tek onda mladi i lijepi dosli da spase Crnu Goru od izdajnika srpstva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je li moguce da 2010 godine raspravljate o Ratu za mir???

ljudi, sto to pricate?

nekome smeta emilo, dobro, neka glasa DPS posto oni tada nisu bili na vlast i kraj, jednog mrzite, drugog ne, a obojica radili isto.

jedini problem je sto je na opozicionoj listi manje emila, sveta, mila, mugija... nego na DPS listi, dakle, manje su gresni ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko ko dobija zna li se mjesta po ovim koalicijama? koliko SNP, koliko BS, koliko DPS, koliko NSD? je li to tek treba dogovoriti?

đe nesta El Re?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koliko ko dobija vidi se po listama. Koliko osvoje mandata tu podvuku crtu na listi i ko se ufatio ufatio. Ne znam da li se moze po zakonu biti i poslanik i odbornik pa kad bi ispali poslanici onda ide sljedeći.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Koliko ko dobija vidi se po listama. Koliko osvoje mandata tu podvuku crtu na listi i ko se ufatio ufatio. Ne znam da li se moze po zakonu biti i poslanik i odbornik pa kad bi ispali poslanici onda ide sljedeći.
    Mislim da BS i LP po jedno u 29.
    Ovamo će SNP uzet 12 od 29, NSD 8, PZP 5, ove manje po jednog, a upravo 29-to OSS.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bjelokosuljasi danas poceli kampanju na trgu u PG
    Kod nas se tako ide na u svatove,evo izgleda i u kampanje.
    Last edited by minjo; 03-05-10 at 11:16.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Evo sad Liberalna partija bice oce umjesto SDP-a da mijenja DPS iznutra
    Zalosno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A nece Lp da mjenja Andrijnu Novu S.D.,to bi bilo zalosnije..
    Last edited by minjo; 03-05-10 at 11:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    đe nesta El Re?
    Bio sam zaista zauzet par dana...Mada iskreno razmišljam i da se povučem na neko vrijeme i ne piskaram više ništa sve dok izbori ne prođu, baš onako kako sam to uradio nekih mjesec dana uoči izbora 29.03.2009 kada sam takođe rasteretio forum mog prisustva.
    Jer već je teško i biće sve teže razgovarati u ostrašćenoj predizbornoj atmosferi punoj političkih navijača i ubijeđenih i vjernih pristalica koji žele da svojim komentarima daju neki svoj umišljeni doprinos što boljem izbornom rezultatu svojih favorita.
    Svi smo ovdje (makar mi koji manje više redovno postujemo) već odavno razvili svoje zastave i svakom se zna ne samo boja već i nijansa. Sve je uglavnom i rečeno i poznato tako da imam osjećaj da malo ko više i čita šta negdje neko o nečem piše a još manje o tome razmišlja. Izgleda mi kao da je važnije "ko je taj što piše" i to je dovljno da se ukoliko "nije naš," po njemu lično, a ne njegovom stavu, onako od sveg srca raspali ko po dušmaninu.
    Znam iako mi to nisu rekli, da mi i nekoliko meni ovdje posebno dragih ljudi i prilično zamjera zbog nekih mojih izrečenih stavova a u predizbornoj atmosferi to sve ljudi, tada povišeno osjetljivi, primaju znatno drugačije tako da je možda zaista bolje uzdržavati se od toga zasad bar dok izbori ne prođu.

Pirun, sistem nije prihvatao da ti "kliknem" na vagu za komentar o Labudoviću a smatram da je to tvoj komentar zasluživao.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reći ću i šta je sumarno moj zaključak i ovih izbora i onog što se piše ovdje kao tek refleksije onoga što je moguće čuti bilo gdje u crnogorskoj javnosti...
    Čitam ovdje komentare većine iskrenih opozicionara i sve je primjetnija nervoza i frustracija u njihovim postovima iako oni možda toga nijesu svjesni dok pišu. To samo govori da je negdje duboko i njima jasno da je opet, po ko zna koji put, izgubljeno prije nego je i počelo. A to je upravo ono što svako ko ima oči vidi odavno - opozicija, u kojoj god kombinatorici izašla, ona ponovo nudi istu stvar za koju joj je rečeno 14 puta da to što oni iznova prepakuju (i to u ne baš naročito različite ambalaže), nema i neće imati većinsku podršku građana Crne Gore, bez obzira radilo se o izborima na nivou države ili nekog grada koji jeste mjerodavan kao lakmus opšteg raspoloženja, a Podgorica je upravo takav, možda i najbolji primjer.
    Ne samo da se u opoziciji nijesu reformisali, već to ne umiju ni da sakriju...Ukoliko su uopšte i željeli sakriti...Kako drugačije tumačiti to da je Emilo Labudović jedna od prvih perjanica te liste?! I nije on jedina personifikacija svog anahronizma te liste. Lista vrvi ili od političkih dinosaurusa ili od ljudi koji se gotovo uopšte nisu afirmisali u javnosti i kao takvi su neprepoznatljivi.
    Neko će mi reći: "a pogledaj listu DPS-a ili SDP-a!"...Neki ljudi u Crnoj Gori nikako da nauče jednu stvar,..sve i da nategnemo pa kažemo za te ljude s te Nevenove opozicione liste "dobri su" to ne znači da će ih to iz opozicije dovesti na vlast. Pa ne ide to baš tako...Prosto zato što u javnosti morate biti doživljeni kao - mnogo bolji, moderniji, prepoznatljiviji i kredibilniji. Morate biti u svakom pogledu superiorniji i u ideji i u stavu i ljudima to morate pokazati. Poput recimo onog Klega koji upravo ovih dana učestvuje u ispisivanju moderne istorije UK. I podjednako važno - pored naklonosti domaće javnosti morate imati naklonost (ili makar benevolentnost) međunarodnog faktora.
    Ali,..kada vam je najprepoznatljiviji s liste Emilo Labudović (prepoznatljiviji običnom građaninu na ulici i od Nevena i od Slavena) onda s takvom listom vi ste upravo ono što je DPS samo mogao poželjeti.
    I ovo s "bijelim košuljama"...Ima li u toj nesretnoj koaliciji ijednog savjetnika koji će im reći da to može biti doživljeno samo kao aluzija na "bjelaše" i "bjelaštvo"?..Kažu da to treba da simbolizuje njihovu želju da rade...Svašta! Recite mi gdje to iko igdje ide da radi u bijeloj košulji??? Tamo gdje ljudi zaista planiraju bilo kakvo zamaranje ne nose se bijele košulje.
    Bilo bi lijepo da za te silne novce koje iz budžeta dobijaju za finansiranje svojih partija i kampanja angažuju makar jednu specijalizovanu marketinšku kuću, makar da im ne dozvoljava da sami sebi zabijaju autogolove. Onda bi nam makar priredili čar i zadovoljstvo da izbori protiču u malo neizvjesnijoj atmosferi.
    Najtužnije od svega jeste to što DPS, iako je nesporno uhodana mašinerija, on je već toliko truo iznutra da od njega uistinu i nije teško biti bolji, samo ukoliko to iskreno želite iskoristiti. No to što je truo ne znači da će se tek tako urušiti sam od sebe. Taman posla. Ovakav, mogao bi uz ovu opoziciju da funkcioniše još najmanje deceniju.

Eto toliko. Bio sam fer prema svakom kao sagovorniku i nisam vas htio zavlačiti glupostima kako sam ja eto neki "nesvrstani" pa vas s tih nekih (kvazi)inteletualnih visina upoznati tek 22. maja kako ću ipak dati glas SDP-u a sve dok tog trenutka sam kao nešto vagao... Svoje razloge da ih podržim sam saopštio i po ptanju izbora 23.maja nemam što više novog reći ukoliko se naravno isti dogode sa svim relevantnim akterima. A ovu rezervu ostavljam jer mi lideri te "bijele" koalicije svakim danom sve više izgledaju kao neko ko je sve svjesniji mogućeg novog poraza i nimalo ne isključujem da nekoliko dana pred izbore, pod izgovorom da izbori neće biti demokratski, objave svoj senzacionalni bojkot istih.
    Last edited by El Re; 03-05-10 at 13:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Bjelokosuljasi danas poceli kampanju na trgu u PG
    Kod nas se tako ide na u svatove,evo izgleda i u kampanje.
    Valjda mislis Bjelasi?

Page 3 of 88 FirstFirst 12345671353 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)