View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 213 of 942 FirstFirst ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... LastLast
Results 5,301 to 5,325 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako sam i mislio
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jos jedna zalopojka Peura sinoc na INTV.
    Opet je pricao mnogo, a sem ogranicavanja broja stranaca nista konkretno rekao nije!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Jos jedna zalopojka Peura sinoc na INTV.
    Opet je pricao mnogo, a sem ogranicavanja broja stranaca nista konkretno rekao nije!
    kako mi se cini ovo je cika peru pocetak krajam (ako se neke stvari drasticno ne promjene, pocevsi od njega)....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Kraj perov...
    Mislite li vi ozbiljno da njega neko moze d askine sa pozicije selektora, osim u slucaju da se on sam povuce?
    Ajde recite mi jedno ime koje ima ovlastenje i snagu da ga makne sa te pozicije? MOzda neko sa politicke scene mada i tamo je jak kao crna zemlja tako da... A to sto kuka , a moze mu se, ionako sto god mu padne na pamet to ce se sprovest, a klubovi neka gledaju i placu..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    A ti samo nastavi da lobiras i budes isturena ruka rezima...
    tebi je svako sluga rezima i sl

no nema smisla zbog par kotorana koji su bestije da pricam neke stvari odje, pa ne bi nikad vise ikom spomenuo sluge rezima i sl no bi se pokrio dobro
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Kraj perov...
    Mislite li vi ozbiljno da njega neko moze d askine sa pozicije selektora, osim u slucaju da se on sam povuce?
    Ajde recite mi jedno ime koje ima ovlastenje i snagu da ga makne sa te pozicije? MOzda neko sa politicke scene mada i tamo je jak kao crna zemlja tako da... A to sto kuka , a moze mu se, ionako sto god mu padne na pamet to ce se sprovest, a klubovi neka gledaju i placu..

to definitivno stoji...ali mislim da bi kiksevi u nisu i zagrebu pogotovo sa nekim zapazenim rezultatom bi uradili svoje...iako mislim koliki je covjek da se ni tada na bi povukao...
    nemam nista protiv njega...veliki je strucnjak ali nesto tu vise ne stima...on najbolje zna sta i nadam se da ce to promjeniti...ako ne neka, stvarno mislim da sa ovakvim timo svakav prosjecan trener moze da se bori za bronzu...da ne pominjem 9. mjesto....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    tebi je svako sluga rezima i sl

no nema smisla zbog par kotorana koji su bestije da pricam neke stvari odje, pa ne bi nikad vise ikom spomenuo sluge rezima i sl no bi se pokrio dobro
    svi koji ih gurate, branite i pokrivate za mene ste to sto sam napisao...jng mozdsa sam malo zaostao jer evo kaskamo u mjesto zadnje 20god...jos malo pa ce zajebat komunizam....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svi koji ih gurate, branite i pokrivate za mene ste to sto sam napisao...jng mozdsa sam malo zaostao jer evo kaskamo u mjesto zadnje 20god...jos malo pa ce zajebat komunizam....
    koga branimo objasni mi ? u kakvom si ti tripu, svakog koje rekao da treba da se ide na utakmice reprezentacije prozvao si slugom rezima, i to jer se ne slaze sa tvojim misljenjem,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koga branimo objasni mi ? u kakvom si ti tripu, svakog koje rekao da treba da se ide na utakmice reprezentacije prozvao si slugom rezima, i to jer se ne slaze sa tvojim misljenjem,
    zato sto sam sasvim slucajno upucen u porijeklo i pozadinu tih poziva al ne bih o tome na forum....u svakom slucaju...ako mislis da nije red da to bude napisano imas moc pa obrisi, sta drugo da ti kazem...
    sve u svemu bas me ludo interesuje koliko bi vas bilo varvara na tu tekmu da kojim slucajem ne bojkutujete buducnost pa niste htjeli ici na revans polufinala kupa....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zato sto sam sasvim slucajno upucen u porijeklo i pozadinu tih poziva al ne bih o tome na forum....u svakom slucaju...ako mislis da nije red da to bude napisano imas moc pa obrisi, sta drugo da ti kazem...
    sve u svemu bas me ludo interesuje koliko bi vas bilo varvara na tu tekmu da kojim slucajem ne bojkutujete buducnost pa niste htjeli ici na revans polufinala kupa....
    upucen si u pozadinu mojih poziva da ljudi dodju na utakmicu? da se nisi malo zajebao i preracunao? nema potrebe lazi da se brisu neka ostanu da svako vidi
    znas koliko me zanima koliko je bestija, varvara, vukova i sl, bilo na utakmicu, zanima me koliko je navijava cg bilo, koliko iz ovog koliko iz onog grada, ne gledam dal neko navija za buducnost primorac inter milan i sl
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upucen si u pozadinu mojih poziva da ljudi dodju na utakmicu? da se nisi malo zajebao i preracunao? nema potrebe lazi da se brisu neka ostanu da svako vidi
    znas koliko me zanima koliko je bestija, varvara, vukova i sl, bilo na utakmicu, zanima me koliko je navijava cg bilo, koliko iz ovog koliko iz onog grada, ne gledam dal neko navija za buducnost primorac inter milan i sl
    e dobro onda...znas sto mislim a to ce biti i u buduce...
    Last edited by G_A_L_I_O_T; 03-05-10 at 07:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e dobro onda...znas sto mislim a to ce biti i u buduce...

TI U KLIN JA CU U PLOCU!!!
    nije uopste ja u klin ti u plocu, jer na osnovu cega ti nekome kazes da je sluga rezima? zato sto ide na utakmice reprezentacije, a to se trenutno ne slaze sa tvojim stavom oko reprezentacije? zbog toga je sluga rezima? aj ne sprdaj se molim te, teorije zavjere
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije uopste ja u klin ti u plocu, jer na osnovu cega ti nekome kazes da je sluga rezima? zato sto ide na utakmice reprezentacije, a to se trenutno ne slaze sa tvojim stavom oko reprezentacije? zbog toga je sluga rezima? aj ne sprdaj se molim te, teorije zavjere
    mozemo ovako do u nedogled...moja protiv tvoje...rekao sam ti kakvo je moje misljenja (ne zelim ista da pisem izmedju redova pa gatam dal ces ukapirat) i to je to....a to sto me ti pozivas na tekmu repke je ok ali ne i nacin na koji me pozivas...jer dok sam ja gledao nase reprezentativce pocev od srj preko scg i sada mne vi ste googlali da saznate sta je vaterpolo...i drago mi je sto su ljudi (vjervatno trudoma tebe i slicnih koji su imali volje da zovu i organizuju ljude) postali zainteresovani za taj sport jer iskreno jedino tu imamo neku buducnost na medjunarodnom nivou iako i dalje mislim da nije bilo zlata u malagi da velika vecina fanova repke sada ne bi imala pojma ni ko su ti momci koji igraju...
    sve u svemu volio bih da kao nekada bodrim repku sa tribine ali dok se neke stvari ne promjene tesko...al nije ni bitno to je problem licne prirode...
    inace pored svega sto je navedeno kao razlog naseg ne dolaska meni je pocetak svega ili ti slag na tortu odnos da ga nazovem rezima i saveza ujedno koji su nakon kvalifikacija u dubrovniku za malagu kada smo nas 7 od toga 2 cure bili za malo lincovani zabranili da se objavi ikakav text u novinama o tome...cdm je objavio kratak text (cak i prije nego sam uspio kuci da se vratim jer iz kako je policija procjenila iz bezbjednosnih razloga nisu smjeli da nas vrate preko debelog brijega vec preko r.srpske i bosna pa je put trajao 3h) koji je sutra bio izbrisan sto sam tada vidio na cdm i nikada ni prije ni poslije...
    jbg ja neke stvari nikad ne zaboravljam al sam spreman preci preko njih kad se steknu uslovi za to...a definitivno jos uvjek nisu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a na koji nacin treba da te pozovem molim te? nesto se ne zalazem za podjele, navijaci prije malage i posle malage i sl,
    tako te ljude koji su se ogrijesili o tebi zovi kako oces, a mene i jos par ljudi odje koji se trude da sto vise ljudi dodje na utakmice reprezentacije ne mozes nikako zvati tako jer nemas ni jednog valjanog razloga za tako nesto
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pera moze savez maknuti kad god oce, tj upravni odbor VS.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bas me ovaj dio zanima. Pogotovo ako tu info. imas od onih kotorana sa kojima vi (podgoricani, iz udruzenja navijaca CG) saradjujete

Postoje ljudi (ja ih ne bi nazivao ''slugama rezima'' kad ih ni ne poznajem), koji pod parolom ''navijamo za reprezentaciju'' idu na tekme i nama se.u da i mi treba da idemo. A inace ih vaterpolo apsolutno ne zanima. Ne zamjeram im sto idu, ali zasto onda nama odje drze lekcije o patriotizmu?

Sto se Peura tice, ja vec rekoh da se zabetonirao i da njemu ovakvo stanje (sa sto manje kotorana na bazenu) odgovara. Ostalima moze da prica price...
    No, ako je mislio da cemo mi ovako da bojkotujemo i da ce prolazit' godine, dok on eksperimentise sa ponajboljim svjetskim igracima...e tu se zajebao...

Uslovljavat bilo koga sa dobrim rezultatima (pogotovo u Nisu, to MORA da bude samo priprema za Zg) nije dobro, ako se vidi dobra igra u Zg-u ja sam prvi spreman da prebolim neki poraz... No ovo sto on radi vec godinu i po' ne lici ni na sto.

I jos nesto. Da li moji kotorani misle da ako maknu Peura na celu reprezentacije dolaze Mirko, Capro ili Veljo? Ne, tu su Blazevic, Ivanovski i Krivokapic. To vam tako ide u nasem vaterpolu... Mracevic i Maric bi prije postavili i Mustura za trenera reprezentacije n'o nekog iz Kotora.
    Zato se ja Peurom ne opterecujem previse. Treba neke druge stvari mijenjat. Samim tim cemo promijenit i ono zbog cega danas ne dolazimo na utakmice repke.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li moji kotorani misle da ako maknu Peura na celu reprezentacije dolaze Mirko, Capro ili Veljo? Ne, tu su Blazevic, Ivanovski i Krivokapic. To vam tako ide u nasem vaterpolu... Mracevic i Maric bi prije postavili i Mustura za trenera reprezentacije n'o nekog iz Kotora.
    iskreno, ja bi volio da dodju capro ili mirko vicevic za selektora, jer kao sto sam vec rekao na drugoj temi, oboje imaju neki moderniji sistem igre nego ove 'starije' generacije. velja ne bi volio da vidim (jos uvijek) jer nema nikakvog trenerskog iskustva, tako da bi mu to ipak bio prevelik zalogaj za pocetak. a za blazevica i ivanovskog sumnjam da bi pristali na to, jer je blazevic i u barceloneti mogao da bude prvi trener, ali nije htio, tako da...
    o krivokapicu je suvisno trositi rijeci i komentare.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Cattaro
    Samo mi nemoj rec da Ivanovski nije dobar trener...i da nije bolji od recimo Velja ili Mirka ? I mislim da precerujete s tim zavjerama protiv Kotorana...u reprezentaciju igraju svi koji su zasluzili, Zdravko se vratio na mjesto prvog golmana (potpuno zasluzeno), tako da ti prica nije na mjestu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    @Cattaro
    Samo mi nemoj rec da Ivanovski nije dobar trener...i da nije bolji od recimo Velja ili Mirka ? I mislim da precerujete s tim zavjerama protiv Kotorana...u reprezentaciju igraju svi koji su zasluzili, Zdravko se vratio na mjesto prvog golmana (potpuno zasluzeno), tako da ti prica nije na mjestu..
    zojka je vrhunski trener, ali razlika je izmedju trenera i selektora.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vidi, nisam za to da sve moraju kotorani da preuzmu, ali sam za to da se Savez od vrha do dna promijeni! Ovako smo dosli u situaciju da jedan Ticic, sa smijesnom karijerom iza sebe (a na racun politike) trpa svoj nos svudje i odredjuje sto ce i kako bit'. Kako to da budvani imaju potpredsjednika Saveza?? (Poznato je da se kompromisom doslo do toga da predsjednik Saveza bude niksicanin koji veze sa vaterpolom nije imao, sem sto je pare davao). Na kraju krajeva, katastrofalan je i rad Takmicarske komisije koju vodi (kotoranin) Pura Popovic! Koliko on danas ima funkcija? :shock:
    Treba covjeka oslobodit malo, opucice se...
    A tu je sad i Cattaro, bez svojih ljudi u Savezu, sto takodje nije posteno...

Nemamo previse sposobnih ljudi, niti ligu (bazu) od 24 kluba, mislim da nije tesko sve dogovorit. Ali nismo svi isti...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar je sa igracima i postuju ga sto je najbitnije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Cattaro
    E sad mi ti reci, zaslužuje li M.Janović, Jokić npr. I reci mi jel Petrović trenutno u reprezentativnoj formi, boljoj od Jokića, jel li D.Brguljan u boljoj formi od M.Janovića

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidi, nisam za to da sve moraju kotorani da preuzmu, ali sam za to da se Savez od vrha do dna promijeni! Ovako smo dosli u situaciju da jedan Ticic, sa smijesnom karijerom iza sebe (a na racun politike) trpa svoj nos svudje i odredjuje sto ce i kako bit'. Kako to da budvani imaju potpredsjednika Saveza?? (Poznato je da se kompromisom doslo do toga da predsjednik Saveza bude niksicanin koji veze sa vaterpolom nije imao, sem sto je pare davao). Na kraju krajeva, katastrofalan je i rad Takmicarske komisije koju vodi (kotoranin) Pura Popovic! Koliko on danas ima funkcija? :shock:
    Treba covjeka oslobodit malo, opucice se...
    A tu je sad i Cattaro, bez svojih ljudi u Savezu, sto takodje nije posteno...

Nemamo previse sposobnih ljudi, niti ligu (bazu) od 24 kluba, mislim da nije tesko sve dogovorit. Ali nismo svi isti...
    Sve se slazem s tobom, ali to nije samo problem vaterpolo saveza nego svih saveza i klubova u kojima sjede politicari koji veze sa sportom nemaju..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@Cattaro
    4. (ili 5.) put se vracamo na njega. Nisam nikad rekao da nije dobar trener...
    Zasto ga jadran nije postavio za trenera (kad vec Pera nisu mogli vratit'), no su doveli Tucka?
    Dakle, nije dobar za jadran, a dobar bi bio za reprezentaciju!
    Mi smo bas na ovom forumu (pret)prosle godine temeljno analizirali sav njegov rad, ali ovo postavljanje Tucka (nisu Ivanovskog ni pomenuli kao kandidata!) mi je doslo kao kec na desetku...
    To se u Kotor (Primorac) nikad ne bi moglo desit...

I, promasio si poentu. Ja se ne sjecam dal' sam u zadnjih godinu dana govorio o tome da je neki igrac zapostavljen. Naprotiv, nedavno sam rekao da mi je O.K. ono sto je Peuro pred mec sa talijanima najavio (kako ce repka zavrsit sa istim snagama kao do sad)
    Iako, znas i sam da su neki igraci imali katastrofalnu sezonu...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    E sad mi ti reci, zaslužuje li M.Janović, Jokić npr. I reci mi jel Petrović trenutno u reprezentativnoj formi, boljoj od Jokića, jel li D.Brguljan u boljoj formi od M.Janovića
    Peuro pod hitno mora nac' konkretnu ulogu za Mladjana Janovica!
    Sad ce se svi sjetit' njegovih sjajnih igara u Malagi, ali to je tamo bilo potpuno drugacije. Doslovce mu se brat (koji je tada bio u najgoroj formi u svojoj karijeri!) sklanjao...
    Nikola i on ne mogu zajedno. A Mladjan, za raliku od Nikole, moze znacajno da nam ubrza igru...

Dajmo Peuru sansu da sada, kroz pripreme, iskristalishe tim.
    P r i m o r a c

Page 213 of 942 FirstFirst ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)