If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa mozda sa se promijenio set kvacila koji kosta 3 eura ne bi bio tako tvrd
Sve je mijenjano, ali je auto pretvrd. A vozi ga penzioner, koji ga dobro odrzava. Volan je uzasno tezak, a o menjacu ne treba trositi rijeci. Ne mozes ga ubos lezerno sanse nema.
Ali dobro, to je ipak VW Gnoj 2. Legendarno auto. Vozis ga 2-3 godine, lijecis se na njega i zavardas ga iljadu vise.
Postujem!
beton ce se raspanut posle 20 god...a ne auto od milion djelova...dobro je da jos uvijek idu...a ne da imaju poneki problemcic...
Mjenjac originalni je sasvim ok. Kada on od starosti rikne, druklageri i salterice i polugice, od 2-3e, ne mogu nikako napravit stvari kako treba.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Pazi, pretpostavljam da je vise presao ovaj golf koji je kod nas nego taj sto si ti vozio.
Uglavnom , nas je presao (od kad je kod nas) preko 200000 hiljada, na mjenjac mu nikad nista radjeno nije, ima lufra ali se lagano salta, nijedna brzina ne skripi, kvacilo je bilo tesko, promijenila se saela i sad je lagano. VOlan jes tvrd, jos je nas do skoto bio na 195 sirinu guma ispred.
Sveukupno gledano auto je nedoder i za one koje boli briga st voze prava stvar, malo trose (dizeli), djeovi prejeftini, svuda ih ima prava star za onoga kome auto nije na prvom mjestu ili kome auot sluzi da se preaci od tacke A do tacke B
Pa to je Gnoj nekad bio, i postovanje za to. Sad vise nije ni to, a nije ni dobro auto.
Zato ja kazem da se prodaje na racun stare slave.
Jbg, taj auto nisam kupio sam, taj auto sam dobio, imao sam 16 godina (u to vrijeme si ti sjedio u WC sa erotikom), bila je nova, rekli su da mora imat najsporiji motor (hvala Bogu sto tada nije bilo ovaj 1.2). Vozio sam ga od 19 maja 2001-e do septembra 2006-e. Presao sam 78 000 km, sa prosjecnom potrosjom od 5,4 litara.
Kvarovi:
3 stop prekidaca
2 seta lamele
ostao sam bez serva pri 70-80 na sat sto je inace njegova maksimalna brzina, bio je senzor, 90 eura.
Pakne su posle posle 43 000 km
2 prekidaca za svijetla
milion H7 sijalica
4 ili 5 puta sam mijenjao drzace stabilizatora
2 puta silent blockove, koji su najgori blockovi in all human history
gumice sto drze balanstangu
dvije spulne airbaga, po 45 ili 55 eura komad, nisam siguran, senzor desnog airbaga
rucna nikad nije radila kako treba
...
...
...
...
A e, gle sto vozim kad ja izaberem.
Nije ovdje poenta da ja sad navijam za neki auto. Daleko od toga.
Samo ocu da kazem da VW grupa nije nista posebno, ispod prosjeka, sa francuzima i italijanima, da ima tamo milion auta koji su bolji od VW-a, znaci, VW ispodprosjecan...kao sto vidite.
Svaki auto se kvari, japanci najmanje, VW grupa, francuzi i italijani najvise.
Last edited by Fabia_Elegance!; 03-05-10 at 10:10.
TAKUMI
moj otac cijeli zivot vozi vw i kada se sve sabere vise sam ja ulozio u bmw-a za par godina nego on za cijeli zivot...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Niko ne moze da ospori da su VW dugovjecna vozila, a to je ono sto nas narod i trazi, zato Passat i Golf vladaju u svojoj klasi kod nas...
Aj kedown opali neke slike iz unutrašnjosti tvojeg...i ja cu od ovog 20god+ starog... nja nja![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
E to je vec pricha koju poshtujem, i koja moze da se svari, to reci je na mjestu, overall ocjena - average!
Shto je prilichno razlichito od smece. Smece su ona kineska ***** shto ih povukoshe iz prodaje iz Evrope sad neki dan. A ovo, ovo je average, kao shto rekoh, u nechemu bolji, u nechemu gori.. Zavisi shta se trazi od auta, i koliko nafake imate da dobijete model bez falinki, i produkcijskih greshaka. Ali to je pricha koja vazi za sve bez izuzetka.
Mada naravno, nije sve u kvarenju i ne-kvarenju, kao shto rekoh..
><
zajebavas li me fabija da si 85 to godiste?a trebalo je i pretpostavit pored sve ovolike price.auuu ja sam mislio da ti u najmanju ruku imas 30 godina vozackoga iskustva ali minimum.. a ja sam golfove prodava i iz berkovica dogonio 98 i 99 te god kad si ti u 8smi razred bio i ti ces da napises odje mene i mom drugu valja li golf ili ne.e pa bruka casti mi.no offense ali mora sam.
Stvarno je bilo komplikovano poco do Berkovica i uzet Golf dvojke farmaceutkinje, u to vrijeme kad te niko nije pitao za papire i ta sranja.
Ajde idi ti u USA i tamo radi kolima, uspjesno.
TAKUMI
Ovaj ABT Gnoj je posran sa detaljima! A ima je mogucnost da bude ubica.
Ali VW metalitet jbg..
Novi 1.2 dizelaš iz Volkswagena
1,2-litarski dizel motor odlikuje tehnologija direktnog ubrizgavanja common-rail, potpomognuta turbopunjačem kao i kod veće braće, 1,6-litarskog i 2-litarskog četvorocilindraša TDI.
Motor razvija 75 KS te 180 Nm od 1.200 obrtaja u minuti, a očekuje se da bi mašinerija pod haubom nove generacije Polo BlueMotiona trebalo da omogućava prevaljivanje stotinu kilometara uz potrošnju od svega 3,3 litra goriva i emisiju CO2 od 87 grama po kilogramu.
U Volkswagenu ističu da su smanjenjem zapremine osim na uštedu goriva uticali i na ukupno smanjenje mase automobila i na manju buku koju motor proizvodi.
na abt auspuh je sraman. a unutrasnjost bi mogla da prodje cak su i fini ovi crveni detalji samo da ih nema na volanu.
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks