city 1
valladolid 1
kosice 1
grimsby 1
molde 2
leeds 2
polonia w 1
manc siti 1
frozinone 1
salke 1
hanover 1
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
city 1
valladolid 1
kosice 1
grimsby 1
molde 2
leeds 2
Moj tiket:
Mancester Siti 1
Gent 1
Fenerbahce 1
Real Sosijedad 1
Rendzers 0-2
St. Galen 1
A bio sam umesto ove dve poslednje stavio Shalke i Lece ali nisam stigao da uplatim. I dobro sto nisam uplatio na njih evo Lece vec gubi 0-1
jebeni sity
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Hahah ma siti zakon evo cas preokrenuonego rendzers dade jos jedan :@
padoh i dortmund i salke...pih
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
uzas za sad sve samo sam 2 baciosreca moja hahah
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja pado samo na rendzers 0-2 gola a u 80 minut pade treci gol :mad: Ne mogu da verujem lepo sam nemce preskocio i ovamo sve doslo....
Ja na milvol samo,,,i sto je najgore x2,,,aaaaa dbl,,(((
Aaa tranmeru je trebala pobjeda zbog ispadanja :d
vidim da vas po jedna stalno baca pa evo vam za sjutra da ne bacate pare:sto posto real madrid-osasuna 4+,atalanta-bolonja1,West Bromwich - Barnsley1,Club Brugge - St Truiden 1,Sporting Lisbon - Naval1-1, Sampdoria - Livorno pp2+////uplatite sa 2e
Ja ovoga puta necu napisati sta cu tacno igrati jer ne znam trenutno ni sam ali evo par utakmica kojih sam analizirao:
QPR - Newcastle X2 ne bih igrao cistu dvojku mozda oni zele da imaju okruglo 100 boda pa ce doci na ovu utakmicu X ali eto dajem tip duploj sansi X2 1.3
Kaljari - Udineze 2 Kaljari jako lose igra poslednjih 10 utakmica ne zna za pobedu uglavnom porazi, a i ne treba ni jednom ni drugom bodovi tako da ce bolji pobediti a to je po meni Udineze. Udineze je dosta dobra ekipa ne zasluzuje ovako nisku poziciju a i u poslednjih par utakmica odlicno igra, pobedila je i Romu u kupu. U kladionicama je samo 1.6 na X sad da li je to namestaljka ne znam ali sigurno vredi odigrati dvojku sa kvotom od cak 4
Rio Ave - Gimaraes 2 Rio Ave takodje dosta slabo igra poslednjih desetak utakmica ne zna za pobedu dok je Gimaraes ipak medju 5 najboljih u ligi dosta kvalitetnija ekipa od rio ave, nije bas da blista sa pobedama ali mislim da je dovoljno bolja da moze da izvuce pobedu. Ne treba bodovi ni jednom ni drugom pa ocekujem da bolji pobede, pa prednost dajem Gimaraesu. Kvota na dvojku 2.15
Breda - Tvente 2 Poslednje kolo holandijske lige, Tvente nece prokocasti u poslednjem kolu svoje vodjstvo prvaka lige a i u poslednjih 5 medjusobnih susreta ubedljivo je pobedjivao Bredu i to na istom ovom terenu. Ne treba puno komentarisati na ovu utakmicu, sigurna dvojka sa pristojnom kvotom od 1.45
Genk - Vesterlo 1 u Play off-u i jedni i drugi blistaju sa pobedama. Ali ovaj uzastopni niz od 3 pobeda Vesterla bi trebalo da mu prekine Genk na svom terenu. Utakmica jeste teska moze i nereseno da bude ali pobeda Genka je ovde najverovatnija. Kvota 1.75 na keca
Atalanta, Twente, Celzi?
Kakve utakmice danas qq pogledajte samo parove npr !
Sefild w - cristal palas direktan mec za ispadanje ko dobije spasio semozda je tu kec
turnhout - ronse takodje isto mec za ispadanje i tu mozda kec
Atalanta - Bolonja ovo ako atalanta ne dobije pozdrav djaci![]()
Ita. Serie C1/A
15:00 Foligno - Figline 1 1.29 X 1.01 2 1.01
15:00 Paganese - Perugia 1 1.15 X 1.01 2 1.02
![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Treba gadjat iznenadjenja s jakom parom, Foglino i Paganese 1 hahahah
Bijo si poziw koi se neodbija
St Etienne - Lens - 1 (2.00)
1.80 je ja mislim.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks