Kako će Jole da ih isprži
![]()
Kako cemo da se poprzimo, je8ali smo jeza.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako će Jole da ih isprži
![]()
deuscroix
imas li ovu sliku u vecoj rezoluciji ?
AJMO CRNA GORO !!!
Samo me interesuje kako cje Mirko igrati za repq , posto u Merdi ga zaustaviti nmg .. ahhh !
BISOGNA VINCERE !
Preuzeo Grof Dinamo Moskvu!
Imam jedno pitanje, vrlo je hitno! Znam da je bilo ranije o tome, ali mi se ne trazi (bas zbog hitnosti), i molim za pomoc!
Gdje se moze, ako se uopste moze, naci dres crnogorske reprezentacije sa imenom Mirka Vucinica??? Dakle, original ili dobra kopija, bilo kako?
bilo je u pc elgam u pg, radnja legea opreme, i dresovi CG, ali preskupi a materijal ne bas neki kolko sam mogao da procijenim
AJMO CRNA GORO !!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pa znam za to. Ja sam u Cotton pitao juce, kazu da neki novi model dolazi ovih dana. Oni uglavnom imaju onako dobre kopije koje kostaju do 20 eura, sto mi bas i treba. Ima li tako nesto da se nadje po gradu?
Meni je dovoljna majca![]()
---Chelsea Fc---
Dajte ljudi, sestric iz inostranstva dolazi, mali ima potencijal da bude veliki crnogorac dijaspore jednog dana! Pomagajte, nacionalni interesi su u pitanju![]()
^Haha, pa jesi pitao kada dolazi taj novi model?
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
A kazu ovih dana. Vidjecu vala u ponedjeljak.
Oće li neko maknuto ovaj poll?
Bode oči kad se uđe na temu a odavno je otputovao![]()
Sjutra širi spisak
Zlatko Kranjčar će sjutra, 1. maja, objaviti širi spisak fudbalera na koje računa u narednom periodu.
Na spisku koji će medijima biti dostavljen putem elektronske pošte, naći će se i nekoliko fudbalera iz mlade reprezentacije.
- U dogovoru sa selektorom mlade reprezentacije Duškom Vlaisavljevićem uključiću u program i igrače iz mlade reprezentacije, ponajviše zbog toga da ne bi izgubili kontinuitet, jer im se prvenstva završavaju u maju, a 6. juna ih čeka kvalifikaciona utakmica u Švedskoj - kazao je Kranjčar.
B. Boskovic postigao dva gola za pobjedu Rapida veceras![]()
i to drugi gol u 90-ti minut za vodjstvo od 4:3![]()
AJMO CRNA GORO !!!
prica se da ce Boskovic da mjenja tim....
od kako je odisao purovic u ljubljanu, nista se vise necuje o njemu, pa eto malo informacija
do sada samo 5 puta odigrao, a bio je 4 puta u 1./11 i igrao do sada 358 minuta
a postigao je do sada samo 1 gol
nista vise od covjeka. propao totalno...
Purovic je jos i dosta postigao za svoje mogucnosti...nedje procitah da ce ga nogirat i iz ljubljane
sto se Boskovica tice, procitah da mu se ugovor sa Rapidom sigurno nece obnovit...al izgleda da ga Miodrag Bozovic zove u Dinamo iz Moskve, uostalom citav strucni stab Dinama cine Crnogorci
a sto se tice sastava reprezentacije, nadam se da ce Bojovic konacno dobit poziv, vakat je vise
Zna li ko dobijaju li naši klubovi išta od FIFA Solidarity programa? (http://www.fai.ie/index.php?option=c...529&Itemid=318)
Navodno, svaki klub koji je učestvovao u razvoju fudbalera od 12 do 21 godine obavezno dobija odredjenu nadoknadu plus procenat od eventualnog budućeg transfera.
Ja bih zvao citavu odbranu mlade reprezentacije i pustio ih protiv Albanije barem poluvrijeme.
Delibasic strijelac ..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks