Page 258 of 284 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268 ... LastLast
Results 6,426 to 6,450 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Ko se izjede od muke?Koliko sam ja vidio svaki milanista ukljucujuci i mene vam je cestitao bez ijednog prigovora i kazao da ste bili bolji i zasluzili finale.Mi nemamo sto da se jedemo od muke,jer su svi milanisti odavde dosad najmanje 2 puta slavili taj trofej koji cete vi sad pokusat da osvojite nakon 45 godina.A to sto vi nemozete uzivat u vasim velikim uspjesima da milan ne spominjet je vasa stvar
    Dobro, i ja sam malo precerao sa optuzbama. Al stvarno kolko mogu da vidim, par navijaca ova 3 talijanska kluba bas ono ne moze da prihvati uspjeh Intera.

AC spomenuh jer se odma na slavlje navijaca Intera javi neko pametan da kaze 'uzivajte, al mi navijaci Milana znamo kako je to uc u finale i osvojit ga'. Mislim, cemu ta prica nepotrebna?

Nego, da se ne svadjamo ovuda bezveze, ovi koje spominjem ce se sami prepoznat. Za njih jedno veliko :yipiiii:

Pozdrav za nekoliko korektnih ljudi sa ovog foruma koji ne vole Inter, a objektivno su dali sud o ovoj utakmici bez malicioznih ispada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

/me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Markys, ti si opsjednut barselonom. one sestice od prosle godine bas ne mozes da zaboravis ! Opusti se malo i gledaj naprijed - igrace i real cetvrtfinale lige sampiona.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

ah, ovih bajki o Murinju sto citam, ne mogu vjerovat..
    Da li ljudi ovdje znaju sta je zapravo fudbal? Koliko jedan detalj, greska ili sjajan momenat nekog pojedinca moze da ucini? Da ne dubim previse, konkretan primjer.. Da je, recimo, samo onu ruku pri tijelu sudija ignorisao (a mogao je) i da je gol Krkica priznat (a ladno je mogao biti), danas bi SVI govorili kako je Murinjo glupo pokusao da kukavicki sacuva prednost iz prvog meca od ekipe protiv koje se to ne moze i ne smije raditi itd itd... Eto, samo jedan detalj, trenutak na tom mecu bi tog covjeka od heroja napravio tragicara, a ovdje slusam kao da je Bog, napravio je magiju neku u Barseloni, izgubio 1:0, zamalo ispao.. bjez'te, casti vi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cujes li ovoga, ahahhaha!!!
    Malo bi im mnogo bilo da daju 2 neregularna gola i nezalsuzeno nepostojeci crveni!!!

Zaboravio bi se Celzi i Ovrebo.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Da li ljudi ovdje znaju sta je zapravo fudbal? Koliko jedan detalj, greska ili sjajan momenat nekog pojedinca moze da ucini? Da ne dubim previse, konkretan primjer.. Da je, recimo, samo onu ruku pri tijelu sudija ignorisao (a mogao je) i da je gol Krkica priznat (a ladno je mogao biti), danas bi SVI govorili kako je Murinjo glupo pokusao da kukavicki sacuva prednost iz prvog meca od ekipe protiv koje se to ne moze i ne smije raditi itd itd... Eto, samo jedan detalj, trenutak na tom mecu bi tog covjeka od heroja napravio tragicara, a ovdje slusam kao da je Bog, napravio je magiju neku u Barseloni, izgubio 1:0, zamalo ispao.. bjez'te, casti vi...
    ne, napravio je magiju u 1 mecu kad je dobio barsu 3:1, i samo je ostalo da sacuva taj rezultat i to je to
    ko moze da spori da je murinjo izuzetan fudbalski trener taj nema veza o fudbalu, on je bio svjestan kakva mu opasnost prijeti o barse i njenog fudbala za obadvije utakmice je imao taktiku, a gvardioala? ne moze se sve dobijati na pas igru i na lijepo fudbal koliko god to mi zeljeli
    pljuvali se po celziju prosle god koji je isto takticki namucio barsu na nou kamp, nije bilo lijepog fudbala al ne moze uvijek tako bit
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

snajder i roben ce se ponovo sresti madridu.... gospodin "staklena noga" i "skartiran"i ce igrati a konicanin i kaka ce ih gledati na TV-u. Jos jedan + za upravu reala.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ne, napravio je magiju u 1 mecu kad je dobio barsu 3:1, i samo je ostalo da sacuva taj rezultat i to je to
    ko moze da spori da je murinjo izuzetan fudbalski trener taj nema veza o fudbalu, on je bio svjestan kakva mu opasnost prijeti o barse i njenog fudbala za obadvije utakmice je imao taktiku, a gvardioala? ne moze se sve dobijati na pas igru i na lijepo fudbal koliko god to mi zeljeli
    pljuvali se po celziju prosle god koji je isto takticki namucio barsu na nou kamp, nije bilo lijepog fudbala al ne moze uvijek tako bit
    ja ne tvrdim da se samo lijepim fudbalom dobijaju utakmice, to nigdje nisam rekao.. samo velim koliko sitnica, detalj zna da odluci kada su sudbine trenera u pitanju.. danas bi taj isti Murinjo sa tim istim taktikama iz oba mecha bio pljuvan zbog toga kako je uspio sve da izjalovi i od gotovog veresiju da napravi..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi, jadan ne bio, jer bi to bila sudijska pljacka. Razumijes li ti taj pojam?!

Samo zamisli maler..Pandev se povrijedio tacno prije pocetka meca...Odma nova formacija, i sve je to uspio za tako kratko vrijeme. Kakav je to BOG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne tvrdim da se samo lijepim fudbalom dobijaju utakmice, to nigdje nisam rekao.. samo velim koliko sitnica, detalj zna da odluci kada su sudbine trenera u pitanju.. danas bi taj isti Murinjo sa tim istim taktikama iz oba mecha bio pljuvan zbog toga kako je uspio sve da izjalovi i od gotovog veresiju da napravi..
    vidi stvarno sitnice, zamisli da su sudjeni oni penali za celzi, pa ne bi barsa gledala titule evropske
    ne moze se pricat o tome sto bi bilo kad bi bilo
    murinjo je odavno poznat kao extra trener da nije ne bi mu cijena bila kolika mu je, iza njega su rezultati u par liga svetskih
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Ne bi, jadan ne bio, jer bi to bila sudijska pljacka. Razumijes li ti taj pojam?!

Samo zamisli maler..Pandev se povrijedio tacno prije pocetka meca...Odma nova formacija, i sve je to uspio za tako kratko vrijeme. Kakav je to BOG.
    on ima u glavi i 15 formacija u svakom momentu tako da to nije nista strasno. A i mora - on ih trenira svaki dan i proba je sve moguce kombinacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno je to, ali je veliki udarac takva iznenadna povreda. Planirao je da dobije utakmicu.

Vjerujem da Kolarov stize na ljeto. Po Murinjovom palicom, bice u top 3 lijeva beka kroz odredjeno vrijeme. Dobro je sto je uvijek opasan po go, za razliku od Chivu-a, koji je svoj prvi go za Inter da u proslo kolo.

Ocekujem da ce Santon ici na pozajmicu, kao dio transfera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Murinjova genijalnost se ne moze sporiti ni u uspjehu ni u neuspjehu! To je fakat! Barselona je postigla 2 neregularna gola. Prvi iz cistog ofsajda, drugi posle primanja lopte rukom, sto stvarno nije bilo namjerno, ali ko poznaje pravilnik UEFE koji se odnosi na sudjenje, zna da se od prije par godina svako igranje rukom sudi. Ranije je postojala tzv. ruka pri tijelu i slicno, ali toga vise nema. I tu nema nikakvog spora. Moja pretpostavka je da te malo iziritiralo to sto je Murinjo osamdesetih godina (sto se vidi u prilozenom sliku malo ranije na ovoj temi) dolazio da gleda Zvezdu na pitanje novinara vezano za igranje Porta i Partizana u Ligi Sampiona one godine. Ja tebe shvatam kao navijaca Partizana, Partizan je u fudbalu veliki klub, ali uvijek ce biti manji klub od Zvezde. To pokazuju i titule, i kupovi, i medjusobni skor po pobjedama u derbijima...da ne pominjem titiule prvaka Evrope i svijeta. Ali to sve nema veze. Odje pricamo o sadasnjosti, i sad su i Zvezda i Partizan jedni prosjecni evropski timovi, i ne vidim da ce se skoro neko od ta dva kluba plasirati u Ligu Sampiona, osim ako se u Srbiji ne usvoji taj dugo ocekivani zakon o sportu, dje ce se regulisati i pitanje privatizacije na pravi nacin i koji ce privuci kupce koji ce opet podici ta dva kluba na nivo od prije ratnih devedesetih godina.
    Last edited by Luximus; 30-04-10 at 09:22.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako Murinjo osvoji LS, vec moze da se proglasi za najveceg...

Porto
    Portuguese Liga (2): 2002–03, 2003–04
    Portuguese Cup (1): 2002–03
    Portuguese SuperCup (1): 2003
    UEFA Cup (1): 2002–03
    UEFA Champions League (1): 2003–04

Chelsea
    FA Premier League (2): 2004–05, 2005–06
    FA Cup (1): 2006–07
    League Cup (2): 2004–05, 2006–07
    FA Community Shield (1): 2005

Internazionale
    Serie A (1): 2008–09
    Supercoppa Italiana (1): 2008

Koja muda trebaju za 2 lige shampiona sa 2 razlicita tima... Sa Portom i Interom, koji nije gledo LS 45 godina ,uz svo duzno postovanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Plus je tek na pocetku karijere. Sto ce tek uraditi za narednih 20 godina..

Tipujem na 5 LS sa 5 timova. Inter, Real, Mancester, i jos neki klub.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

SVi smo mi mnogo ispod crte da bi mogli da kazemo nesto o Murninju, a ne josh nesto lose!Jer covjek je sa Leirom koliko se sjecam dosao na 5. mjesto i Portugalskoj ligi sto je bio istoriski uspjeh za tu ekipu, onda sa Portom je osvojio UEFA kup i iduce godine i Ligu Sampiona, taj Porto koji je danas 2-3 u portugalskoj ligi i kojeg nema u ligi Sampiona zadnjih godina sa zapazenim rezultatima...Dosao je u Celzi osvojio je Sampionat,Fa kupove liga kupove i onaj komjuniti shild,Celzi je od tada osvojio jedino 1 FA kup...I sad svi pricaju kako je igrao sa 10 igraca u odbrani i ostalo, a Inter je dosao sa 2 gola prednosti i nije dosao da igra fudbal za gledaoce vec za cilj u ovom slucaju finale, svi sad spominju kako je ono bila ruka koja je mogla da se sudi i ovo i ono, a niko se ne sjeca prvog meca i sansi za gol Intera koji je moga lagano i 4-1 da dobije...A Murinjo je VELIKI isto onoliko koliko bi bio da nije prosao mec sa barsom...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

@CaseLogic
    A s Barselonom?
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Stanković preživeo pakao "Kamp nou" stadiona

Vezista Intera Dejan Stanković nije igrao u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Barselone na stadionu Kamp Nou zbog parnih žutih kartona. U intervjuu za Press kapiten srpske reprezentacije priznao je da posle gola Pikea nije imao snage da odgleda finiš utakmice na „Kamp nou", kada je plasman neroazura u finale visio o koncu.

Kako ste proslavili zlata vredan poraz u Barseloni i da li ste uopšte mogli da zaspite po povratku u Milano?

- Malo sam samo odspavao. Bilo je mnogo borbe, emocija, strasti, kasnije i euforičnog dočeka na aerodromu. Došao sam kući oko pola četiri, seo na krevet i počeo da sređujem misli. Napravili smo ogroman posao. Kada se utakmica završila, svako je trčao za sebe, u svlačionici je bilo ludo, ali u avionu se stišala euforija. Finale Lige šampiona je 22. maja, a do tada imamo još tri finala. Čeka nas Lacio u nedelju, blizu je i finale Kupa protiv Rome. Možemo da osvojimo sva tri trofeja i da zaista uđemo u istoriju. To bi onda bio san - objašnjava Stanković.

Iskreno, da li ste imali snage da iz svečane lože posmatrate finiš utakmice, pogotovo što je Pike u 84. minutu postigao gol i naterao vas da drhtite do poslednjeg zvižduka Franka Deblekera?

- Tih šest minuta pamtiću dok sam živ. Neviđeni stres... Kada je Pike dao gol nisam imao snage više da sedim u svečanoj loži. Nas četvorica smo ustali i otišli u svlačionicu. Brzo smo čuli publiku koja je „graknula", u trenutku smo pomislili da su dali i drugi gol. Presekli smo se... Sećam se da je neko istrčao i rekao nam da je gol poništen. Šta ti je fudbal. Kada imaš aktivan rezultat vreme nikako da prođe, a kada ti treba gol, minuti prosto lete... Ma, mnogo je lakše igrati. Koncentrisan si na loptu, igru... Ovako misliš o svakom detalju. Da ne poželiš nikome.

Italijanski mediji su objavili da vam je pet hiljada navijača priredilo spektakularan doček i na taj način vas nagradilo za herojsku igru u dvomeču protiv, prema opštem mišljenju, najkvalitetnijeg tima na svetu?

- E, to je tek posebna priča. Ne treba ništa da ti kažu, da ti skandiraju, na licima tih ljudi, naših navijača, vidiš da su srećni. Vidiš i da bi sve učinili za tebe, da te nenormalno poštuju. Zaslužili su da se raduju, samo što smo se mi nekoliko minuta pošteno borili za vazduh. I to smo se žestoko borili.

Kako se trener Žoze Murinjo ponašao u svlačionici, jer je čitave nedelje vodio medijski rat sa predstavnicima katalonskog kluba, a po završetku meča se sukobio sa golmanom Viktorom Valdesom?

- On je čovek emotivac, možete da zamislite koliko mu je bilo drago. Radovao se, ali zna da nas tek očekuju finala. Uradio je svoje, ekipu je spremio do perfekcije. Hvala i njemu što mi je omogućio da igram finale Lige šampiona, hvala i saigračima.

Hoćete li otkriti bar deo Murinjove taktike, jer se svi pitaju kako je moguće da neko onako „ukoči" ekipu predvođenu Mesijem, Ćavijem i Ibrahimovićem?

- Protiv njih imaš samo dve opcije. Da igraš kao oni i dobiješ četiri komada, ili da sve radiš suprotno. Mi smo izabrali ovu drugu opciju. Gledao sam utakmicu i video kako navijači, a i takve veličine kao što su Mesi i Ibrahimović, gube strpljenje. Bili su jako nervozni.

Hoćete li pehar Lige šampiona doneti u Beograd u slučaju da 22. maja u Madridu savladate Bajern?

- Prvo ću da ga donesem kući da spavam sa njim. A onda u Beograd. Šalim se, neka on stoji u našoj vitrini.

U dosadašnjoj karijeri osvojili ste 19 trofeja, ukoliko sa Interom trijumfujete u Madridu, ući ćete u anale ovdašnjeg fudbala?

- Ne volim da pričam unapred, ali taj trofej bio bi više od krune karijere. Imam šansu da osvojim tri pehara, a to bi otvorilo mogućnost za nove.

Ko se sve javio da čestita?

- Drugovi iz reprezentacije, naravno Miha... Mislim da sam posle meča dobio 50 poruka, dan posle utakmice sam više od sat vremena pričao sa srpskim novinarima.

A Ibrahimović?

- Nije čestitao, nismo se videli...

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Markys, ti si opsjednut barselonom. one sestice od prosle godine bas ne mozes da zaboravis ! Opusti se malo i gledaj naprijed - igrace i real cetvrtfinale lige sampiona.
    I vama je onih 11 - 1 , totalno nezaboravno.Od tada ka ovamo živite za Real Madrid.
    To se se zove opsesija.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ako dobije bajern ili bude nerijeseno italija gubi mjesto. Samo pobjeda intera dovodi do toga da italiji ostanu 4 mjesta.

http://www.sportmediaset.mediaset.it...olo31696.shtml

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Ako dobije bajern ili bude nerijeseno italija gubi mjesto. Samo pobjeda intera dovodi do toga da italiji ostanu 4 mjesta.

http://www.sportmediaset.mediaset.it...olo31696.shtml
    Inter ne mora da se plashi toga, igrace LS jer je josh uvjek nedodirljiv tim u Seria A...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    Ma 100% - samo pronadji taj isti clanak na Goal.com-u u originalu, i vidjeces da je Ronaldo u sali rekao (na pitanje da uporedi sebe i Mesija) "veci sam i siri od njega".Dio sa ljubomorom i ljepotom je ubacio taj hrvatski kvazi-novinar, koji onanise na Barsu i mrzi Real - to ti je na Indeksu uobicajena pojava, vjeruj mi

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    mora on dirat barselonu ne bi mu dan bio potpun ako je ne bi taka
    Nije istina :mrgreen:

Quote Originally Posted by Nikolas View Post
    I nakon ovog skandala imate još obraza da se pojavite ovđe i da blatite fudbalsku instituciju kao što je Real Madrid.
    Neko ima obraz a neko djon 8)
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nego, pazite sta je Gey-porta (Laporta) izjavio za Murinja:

"[The final] is an objective we have, and we intend to progress through the semi-final to the final and win it. That is our ambition. We are not obsessive and whomever wants to attribute us with that quality is a second-rate psychologist," Barcelona president Joan Laporta labels Inter boss Jose Mourinho a second-rate psychologist before Inter knocked them out of the Champions League.
    Lik ga je ladno nazvao second-rate psychologist-om, i jos jednom potvrdio da su glupost i nevaspitanje osobine kojima se podjednako dici kao sa licemjerjem koje je dokazao do sada vise puta :mad: No, Murinjo ga nije udostojio ni odgovora - vec je samo njegovu ekipu eliminisao iz daljeg takmicenja i oslobodio ga "opsesije" da finale igra na Bernabeu po svaku cijenu 8)
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Spremali su se za utakmicu kao da idu u rat...Nema tu sta vise da se prica INTER je zasluzeno prosao dalje i to je to, a prskalice, policija koja privodi Etoa radi kazne iz 2005, pucanje ispred hotela, napadi na Murinja, "docekivanje" igraca INTERa na aerodromu, snimanje spota sa igracima barse na kojem su predstavljeni kao da je trailer za film 300, a ne za utakmicu, preko "krvi" i "zamrzice profesiju" to njima ostaje da se dice sa tim taj "veliki tim".
    Forza INTER!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve mi se cini da ce gospodin Murinho preci u real

Page 258 of 284 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)