eo ga cisti primjer prepotentnosti
http://www.index.hr/xmag/clanak/rona...ga/485284.aspx
vidim vodiš računa i o finansijama.
"Ja sam nekada navijao za Lacio u njegovoj zlatnoj eri krajem 90 tih i početkom 2000 ali taj tim ispari , srećom po mene pa se pojavi Ronaldinjo i njegova Barselona , tako da poslije toliko godina i dalje ostadoh neodlučni navijač"
citati iz remek djela
> Savremeni neodlučni navijač >
Last edited by Markys; 30-04-10 at 00:09.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
eo ga cisti primjer prepotentnosti
http://www.index.hr/xmag/clanak/rona...ga/485284.aspx
Another world trebao bi samo da gledas svoj tim i nikog drugog.ali izgleda toga nema. kao navijac reala najtrofenijeg tima lige sampiona trebao bi da kuliras i iza scene da se smijes svemu ovome,kao sto milanisti rade i svaka im cast. sto se interista tice ,ovo pljuvanje barse i njihovih navijaca, samo mogu reci i podsjetiti ih na gadjanje dide bakljom ostale stvari koje su radili tokom dvomeca.ali brzo se zaboravlja sve izgleda...
mora on dirat barselonu ne bi mu dan bio potpun ako je ne bi taka
Katalonci su pokazali ovih dana ko su i šta su.
Oni žive za Real Madrid.
Koliko je imao Inter pasova, a koliko Xavi? Poshto nisam siguran da je to shto sam procitao tacno
aha hvala, Xavi 108 pasova, cijeli Inter oko 50
Da neznalice osvajaju svijet moze bit, jer samo neznalica ne moze da ima barem 20 pasova na utakmici
Moze li bit da je i ovo UFO? :mrgreen:
Hvala Lijepo![]()
UFO ima 5-6 nickova opet. Kakav je to brat.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kakvi ste z drvima? A jel ima dje snimak toga shuta na gol shto su uputili igraci intera?
Postavio sam u onoj prvoj temi modifikaciju za bulletin koja sprjecava registrovanje s proxya, ali admini vele da im je lakse da svaki put banuju lika, a mi da prijavljujemo. :mrgreen:
Hvala Lijepo![]()
Tako je zanimljivije. Igramo se lovca i lovine.
Ako iko ima informaciju o karti za Finale ispod 200 €, neka se javi na PM.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ufo je do sad imao preko 10 nikova , jedno je sigurno strašno je kreativan što se imena tiče
Čudno mi je da je samo 200 eura (u ovom slučaju samo), prošle godine sam gledala koliko koštaju,htjela s ujakom da idem, i bile su hiljadu i nešto.
Are you suggesting coconuts migrate?
Glupo mi je sto su na eufin sajt prodavali/dijelili karte(11000) prije no sto se znalo ko ce u finale... Oh well
Inace Inter(i Bayern) je dobio 21000 karata pa dako ugrabim dvije!
Evo cijene s uefinog sajta, valjda bi ovakve trebale bit:
Q5: What are the Ticket prices for UEFA Champions League Final?
A5: Tickets to the general public are available in the following price categories:
Price Category 1 (centrally positioned) 300 EUR
Price Category 2 (mainly in the corners) 225 EUR
Price Category 3 (mainly behind goals, lower tier) 155 EUR
Price Category 4 (behind goals, upper tier) 90 EUR
+ taxa neka, mada ovo se odnosilo na one prve karte...
rm -rf /
Kase bice tih karata po nekim simbolicnim cijenama, tu do dvadesetak eura. Toliko o finalistima![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks