Page 256 of 284 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266 ... LastLast
Results 6,376 to 6,400 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

on je odlican igrach samo shto je dosta nezreo za svoje godine....ako se malo smiri uradice on velike stvare

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Pojedini navijaci su ga pljuvali i prijetili mu. Djelovao je kao da je na ivici suza.
    Mi smo mu prisli i on je pitao da li cemo i mi da mu zagorcamo zivot. Odgovorili smo da ne, i da jos uvijek vjerujemo u njega, da vjerujemo da moze da se promijeni. Zaplakao se, i sjeo u auto. Glavu je stavio u ruke, i plakao. Spustio je prozor, i rekao: "Pravi SuperMario ce se pokazati, hvala vam."

Ovo mi je ispricao kolega sa stranog foruma, i dao snimak dje se jasno vidi da ga prate, a onda su ugasili kameru da ne bi pobjegao zbog nje. Ova prica je vec izasla u nekoliko medija. Njegova sestra je preko njegove zabrane izjavila da on samo zeli da ga navijaci vole i da mu skandiraju, ali kad toga nema, da izgubi glavu i zeli glupostima da ih "kazni".

Nezreo je, ali ima nade.
    On je samo jedan nezreli djecak,koji se jos nije u potpunosti pronasao i rascistio sam sa sobom sta zeli...Kad to uradi postace jedan od najboljih igraca svijeta...Ali mozda se to nikad ni ne dogodi,mozda zavrsi kao Cassano...Sve je na njemu...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Nznm kako je kod tebe ali eo kod nas danas bilo 25+ stepeni ja se osuncah posteno...
    Vidjeh i ja da je vama bilo sinoc vruce pa ste morali palit one prskalice na kraju...
    Nije im lako, ali ih moras razumjeti - otisao im je najbolji igrac od prosle sezone, i sad kunu sudbinu zbog njegovog odlaska.Ne, ne mislim na Etoa

Vidjeli smo koliko je teze bez njega
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako je tebi banja u mozak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    On je samo jedan nezreli djecak,koji se jos nije u potpunosti pronasao i rascistio sam sa sobom sta zeli...Kad to uradi postace jedan od najboljih igraca svijeta...Ali mozda se to nikad ni ne dogodi,mozda zavrsi kao Cassano...Sve je na njemu...
    da je kasano bio imalo pribran definitivno bi bio u top 10 shto se igracha tice ali cudan je taj juznjacki mentalitet

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    da je kasano bio imalo pribran definitivno bi bio u top 10 shto se igracha tice ali cudan je taj juznjacki mentalitet
    O tome ja i pricam
    Cassano je mogo daleko da dogura...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako je tebi banja u mozak
    Nemoj se srditi na moju malenkost, bice jos finala za vas.Ali ne na Bernabeu, svakako :lolblue:
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    Nemoj se srditi na moju malenkost, bice jos finala za vas.Ali ne na Bernabeu, svakako :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav od Murinja sa suncem obasjanog Bernabeu-a Pazi kako vam se samo kvarno smije, sram ga bilo
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e kad case kaze nekom "ne pravi budalu od sebe" aaaaaaaaa. nevjerovatno
    nemam nista protiv navijaca intera ali kad pocne da "pise" prevrne mi se zeludac
    pusti ga tamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Kako ste zdrvima?

Molim lijepo.

Pozdrav za navijace Barselone sa ovog foruma koji ispadose najkorektniji, dok se navijaci Juventusa, Rome i Milana izjedose od muke. Pr$$$$$$$$$$$$.
    Ko se izjede od muke?Koliko sam ja vidio svaki milanista ukljucujuci i mene vam je cestitao bez ijednog prigovora i kazao da ste bili bolji i zasluzili finale.Mi nemamo sto da se jedemo od muke,jer su svi milanisti odavde dosad najmanje 2 puta slavili taj trofej koji cete vi sad pokusat da osvojite nakon 45 godina.A to sto vi nemozete uzivat u vasim velikim uspjesima da milan ne spominjet je vasa stvar
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    Pozdrav od Murinja sa suncem obasjanog Bernabeu-a Pazi kako vam se samo kvarno smije, sram ga bilo
    Eh kako je ovo zalosno , postavljas slike igraca i trenera intera , kad vec ne mozes reala,e jada tvoga i pakosti velike.

Barca se vec prosetala bernabeuom ove godine,tako da opusti se i uzivaj.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ovaj equilibrium je presmijesan. no sto ce no da postavlja slike drugih timova i trenera kad njegov "veliki" real ne moze 10 godina da dodje do polufinala. Pored svega najmilije mi je kad cujem da su oni VELIKI klub. na veliki klub se ne kake treceligasi sa po 4 gola razlike niti se u CL dozivljavaju blamaze tipa liverpula. Od reala osta samo kruna i to ona od prije 100 godina. I zato je madridistima tesko tako da moramo da ih razumijemo. njima ni ovrebo i de blekere ne mogu pomoc da odigraju mec lige sampiona u kratke rukave (mimo onih u sept-oktobru).

PJANIĆ: OSVETA NADOBUDNIM ŠPANCIMA
    SVE snove Madriđana golom je srušio mladi reprezentativac BiH Miralem Pjanić (19 godina, stigao iz Meca za 7,5 miliona).
    - Presrećan sam kako zbog sebe, tako i zbog kluba. Ali i zbog nadobudnih Madriđana koji su pre utakmice bili prepotentni i pričali kako će nas “zgaziti i poniziti”. Mnogo su nas razljutili pa sada neka plaču. Ništa drugo nisu ni zaslužili - istakao je Pjanić.

LOPES: KOGA ĆETE VI DA POBEDITE 3:0!?
    POSLE utakmice umalo nije došlo do incidenta u svlačionici madridskog Reala. Temperamentni Argentinac Lisandro Lopes, koji je asistirao Miralemu Pjaniću prilikom odlučujućeg pogotka, nije propustio priliku da replicira Serhiju Ramosu za sve prozivke po novinama.
    - Šta je bilo čupavi, rekao si da ćete lako da nas pobedite 3:0 - upitao je uz osmeh Lopes.

TRANSFERI 2009.
    RONALDO (Mančester j.) 94.000.000
    KAKA (Milan) 65.000.000
    Ć. ALONSO (Liverpul) 35.400.000
    BENZEMA (Lion) 35.000.000
    ALBIOL (Valensija) 15.000.000
    GRANERO (Hetafe) 4.000.000
    ARBELOA (Liverpul) 4.000.000
    HOSELU (Selta) 1.500.000
    Last edited by laciale; 29-04-10 at 21:38.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ima li dje snimak to kad su upalili prskalice na Camp Nou?

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Sto se tice tog Bilana, ovde se vide sve "Cestitke" bilanista,Rom-a,Rubentusovih i ovih UNICEF-ovih navijaca http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=116168 ,a sto se tice milana kao osvajaca lige sampiona, to je bilo nekad sad ih nema nidje,bilo prije 5 ili 50 godina sve je to nekad...U nedelju slavimo skudeto zajedno sa Lazialima, uzimamo i Cup, onda finale LS i slavimo sa Madridjanima!
    Forza Grande INTER!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Opet vrlo moguce da Njemci imaju 4 mjesto, a Italijani ga gube. Jer su Njemci pretekli po bodovima Italijane vec!!! The Bundesliga are still in third with a solid 64,207 points, compared to Serie A's 64,052. Italiju 99% spasava samo Fulam!
    Evo preokrenuo je Fulham

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pojedini navijaci su ga pljuvali i prijetili mu. Djelovao je kao da je na ivici suza.
    Mi smo mu prisli i on je pitao da li cemo i mi da mu zagorcamo zivot. Odgovorili smo da ne, i da jos uvijek vjerujemo u njega, da vjerujemo da moze da se promijeni. Zaplakao se, i sjeo u auto. Glavu je stavio u ruke, i plakao. Spustio je prozor, i rekao: "Pravi SuperMario ce se pokazati, hvala vam."

Ovo mi je ispricao kolega sa stranog foruma, i dao snimak dje se jasno vidi da ga prate, a onda su ugasili kameru da ne bi pobjegao zbog nje. Ova prica je vec izasla u nekoliko medija. Njegova sestra je preko njegove zabrane izjavila da on samo zeli da ga navijaci vole i da mu skandiraju, ali kad toga nema, da izgubi glavu i zeli glupostima da ih "kazni".

Nezreo je, ali ima nade.
    Ne vjerujem ja mnogo tome. Njemu ce oni sut-kartu na kraj sezone dat, kao i sto treba.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidjecemo.

Fulam prosao dalje, a to znaci da ako Inter osvoji, kao sto i oce, Njemci dobijaju .!. da izbiju oba oka!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by wtf?! View Post
    Eh kako je ovo zalosno , postavljas slike igraca i trenera intera , kad vec ne mozes reala,e jada tvoga i pakosti velike.
    Nije to pakost - pakost su bile izjave "navijaca" Barse kako ce Real da pati kad budu osvajali LS u finalu na Bernabeu, i kako ce da uriniraju po citavom stadionu - ali NISTA od toga, za to se pobrinuo

doktor, i zato cu sigurno i dalje stavljati njegove slike

Barca se vec prosetala bernabeuom ove godine,tako da opusti se i uzivaj.
    Istina, ali ce im osvajanje LS na Bernabeu ostati VJECNI SAN
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako je to jadno kad ti zadovoljstvo predstavlja ispadanje naljuceg rivala iz ls......

meni ne smetaju njegove slike jer ga licno puno postujem tako da to radi do mile volje

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

Vidjecemo.

Fulam prosao dalje, a to znaci da ako Inter osvoji, kao sto i oce, Njemci dobijaju .!. da izbiju oba oka!

ahhaahahaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ovaj equilibrium je presmijesan. no sto ce no da postavlja slike drugih timova i trenera kad njegov "veliki" real ne moze 10 godina da dodje do polufinala. Pored svega najmilije mi je kad cujem da su oni VELIKI klub. na veliki klub se ne kake treceligasi sa po 4 gola razlike niti se u CL dozivljavaju blamaze tipa liverpula. Od reala osta samo kruna i to ona od prije 100 godina. I zato je madridistima tesko tako da moramo da ih razumijemo. njima ni ovrebo i de blekere ne mogu pomoc da odigraju mec lige sampiona u kratke rukave (mimo onih u sept-oktobru).
    Sada je 2010, a Real je 2002. OSVOJIO L.S., sto je manje od 10 godina.Dakle, fail

Da te podsjetim: od 1998. do 2002., dakle, za 6 godina, Real je osvojio 3 titule prvaka LS, koliko i Barsa za 100 i kusur godina postojanja, sam RAUL ima titula koliko citava Barselona - tako da je jasno odakle je sva ova tvoja prica i koja joj je svrha.It hurts, I know

PJANIĆ: OSVETA NADOBUDNIM ŠPANCIMA
    SVE snove Madriđana golom je srušio mladi reprezentativac BiH Miralem Pjanić (19 godina, stigao iz Meca za 7,5 miliona).
    - Presrećan sam kako zbog sebe, tako i zbog kluba. Ali i zbog nadobudnih Madriđana koji su pre utakmice bili prepotentni i pričali kako će nas “zgaziti i poniziti”. Mnogo su nas razljutili pa sada neka plaču. Ništa drugo nisu ni zaslužili - istakao je Pjanić.
    Bitno je da Barselonisti nisu spremali cuvenu REMONTADU protiv Intera, i da su je sproveli u dijelo FAIL

LOPES: KOGA ĆETE VI DA POBEDITE 3:0!?
    POSLE utakmice umalo nije došlo do incidenta u svlačionici madridskog Reala. Temperamentni Argentinac Lisandro Lopes, koji je asistirao Miralemu Pjaniću prilikom odlučujućeg pogotka, nije propustio priliku da replicira Serhiju Ramosu za sve prozivke po novinama.
    - Šta je bilo čupavi, rekao si da ćete lako da nas pobedite 3:0 - upitao je uz osmeh Lopes.
    http://www.index.hr/sport/clanak/pog...io/488642.aspx

Golmani dave protivnicke trenere jer ne mogu da se pomire sa porazom.Ukljucuju se prskalice da bi se pobjednici otjerali sa terena, da se ne bi patilo zbog njihovog slavlja :oops:

http://www.index.hr/sport/clanak/nav...ha/488489.aspx

Protivnicki treneri se docekuju flasama, limentama, jajima i cime sve jos ne :oops:

http://www.index.hr/sport/clanak/mot...ri/488782.aspx

Rijeci su suvisne :oops:

TRANSFERI 2009.
    RONALDO (Mančester j.) 94.000.000
    KAKA (Milan) 65.000.000
    Ć. ALONSO (Liverpul) 35.400.000
    BENZEMA (Lion) 35.000.000
    ALBIOL (Valensija) 15.000.000
    GRANERO (Hetafe) 4.000.000
    ARBELOA (Liverpul) 4.000.000
    HOSELU (Selta) 1.500.000
    Ronaldo - 94 miliona.
    Kaka - 65 miliona.
    Ne gledati Barselonu u finalu LS na Bernabeu - neprocjenjivo.

Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako je to jadno kad ti zadovoljstvo predstavlja ispadanje naljuceg rivala iz ls......
    Jadne su bile jedino arogantne i prepotentne izjave navijaca Barse o osvajanju titule na Bernabeu, pa im se to sad obilo o glavu - a najveca tragedija je sto vecina to sad vrlo lose podnosi...

Dobro im je rekao Murinjo - opsesija ih je porazila, jer oni cak i u momentima svog najveceg slavlja i procvata OPET misle o Real Madridu i rivalstvu...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovome su katalonci neshto ruzno uradili im ih mrzi ovoliko.....

bolje se ti bavi pitanje kako to da real 6 godina ispada u 1/8 finala nego o barsi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovome su katalonci neshto ruzno uradili im ih mrzi ovoliko.....
    Da si procitao tekst iznad shvatio bi da jedino mrzim aroganciju i prepotentnost, a ne ni Katalonce, ni Barselonu, niti bilo sta/koga drugog

P.S.Je li ti to veliki navijac Reala na avataru ili mi se samo cini?
    Il calcio sono io...

Page 256 of 284 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)