on je odlican igrach samo shto je dosta nezreo za svoje godine....ako se malo smiri uradice on velike stvare
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
kako je tebi banja u mozak
e kad case kaze nekom "ne pravi budalu od sebe" aaaaaaaaa. nevjerovatno
nemam nista protiv navijaca intera ali kad pocne da "pise" prevrne mi se zeludac
pusti ga tamo...![]()
Ko se izjede od muke?Koliko sam ja vidio svaki milanista ukljucujuci i mene vam je cestitao bez ijednog prigovora i kazao da ste bili bolji i zasluzili finale.Mi nemamo sto da se jedemo od muke,jer su svi milanisti odavde dosad najmanje 2 puta slavili taj trofej koji cete vi sad pokusat da osvojite nakon 45 godina.A to sto vi nemozete uzivat u vasim velikim uspjesima da milan ne spominjet je vasa stvar
Raise my hammer,take my aim
ovaj equilibrium je presmijesan. no sto ce no da postavlja slike drugih timova i trenera kad njegov "veliki" real ne moze 10 godina da dodje do polufinala. Pored svega najmilije mi je kad cujem da su oni VELIKI klub. na veliki klub se ne kake treceligasi sa po 4 gola razlike niti se u CL dozivljavaju blamaze tipa liverpula. Od reala osta samo kruna i to ona od prije 100 godina. I zato je madridistima tesko tako da moramo da ih razumijemo. njima ni ovrebo i de blekere ne mogu pomoc da odigraju mec lige sampiona u kratke rukave (mimo onih u sept-oktobru).
PJANIĆ: OSVETA NADOBUDNIM ŠPANCIMA
SVE snove Madriđana golom je srušio mladi reprezentativac BiH Miralem Pjanić (19 godina, stigao iz Meca za 7,5 miliona).
- Presrećan sam kako zbog sebe, tako i zbog kluba. Ali i zbog nadobudnih Madriđana koji su pre utakmice bili prepotentni i pričali kako će nas “zgaziti i poniziti”. Mnogo su nas razljutili pa sada neka plaču. Ništa drugo nisu ni zaslužili - istakao je Pjanić.
LOPES: KOGA ĆETE VI DA POBEDITE 3:0!?
POSLE utakmice umalo nije došlo do incidenta u svlačionici madridskog Reala. Temperamentni Argentinac Lisandro Lopes, koji je asistirao Miralemu Pjaniću prilikom odlučujućeg pogotka, nije propustio priliku da replicira Serhiju Ramosu za sve prozivke po novinama.
- Šta je bilo čupavi, rekao si da ćete lako da nas pobedite 3:0 - upitao je uz osmeh Lopes.
TRANSFERI 2009.
RONALDO (Mančester j.) 94.000.000
KAKA (Milan) 65.000.000
Ć. ALONSO (Liverpul) 35.400.000
BENZEMA (Lion) 35.000.000
ALBIOL (Valensija) 15.000.000
GRANERO (Hetafe) 4.000.000
ARBELOA (Liverpul) 4.000.000
HOSELU (Selta) 1.500.000
Last edited by laciale; 29-04-10 at 21:38.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ima li dje snimak to kad su upalili prskalice na Camp Nou?
Sto se tice tog Bilana, ovde se vide sve "Cestitke" bilanista,Rom-a,Rubentusovih i ovih UNICEF-ovih navijaca http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=116168 ,a sto se tice milana kao osvajaca lige sampiona, to je bilo nekad sad ih nema nidje,bilo prije 5 ili 50 godina sve je to nekad...U nedelju slavimo skudeto zajedno sa Lazialima, uzimamo i Cup, onda finale LS i slavimo sa Madridjanima!
Forza Grande INTER!
Vidjecemo.
Fulam prosao dalje, a to znaci da ako Inter osvoji, kao sto i oce, Njemci dobijaju .!. da izbiju oba oka!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nije to pakost - pakost su bile izjave "navijaca" Barse kako ce Real da pati kad budu osvajali LS u finalu na Bernabeu, i kako ce da uriniraju po citavom stadionu - ali NISTA od toga, za to se pobrinuo
doktor, i zato cu sigurno i dalje stavljati njegove slike
Istina, ali ce im osvajanje LS na Bernabeu ostati VJECNI SANBarca se vec prosetala bernabeuom ove godine,tako da opusti se i uzivaj.![]()
Il calcio sono io...
kako je to jadno kad ti zadovoljstvo predstavlja ispadanje naljuceg rivala iz ls......
meni ne smetaju njegove slike jer ga licno puno postujem tako da to radi do mile volje
Sada je 2010, a Real je 2002. OSVOJIO L.S., sto je manje od 10 godina.Dakle, fail
Da te podsjetim: od 1998. do 2002., dakle, za 6 godina, Real je osvojio 3 titule prvaka LS, koliko i Barsa za 100 i kusur godina postojanja, sam RAUL ima titula koliko citava Barselona - tako da je jasno odakle je sva ova tvoja prica i koja joj je svrha.It hurts, I know
Bitno je da Barselonisti nisu spremali cuvenu REMONTADU protiv Intera, i da su je sproveli u dijeloPJANIĆ: OSVETA NADOBUDNIM ŠPANCIMA
SVE snove Madriđana golom je srušio mladi reprezentativac BiH Miralem Pjanić (19 godina, stigao iz Meca za 7,5 miliona).
- Presrećan sam kako zbog sebe, tako i zbog kluba. Ali i zbog nadobudnih Madriđana koji su pre utakmice bili prepotentni i pričali kako će nas “zgaziti i poniziti”. Mnogo su nas razljutili pa sada neka plaču. Ništa drugo nisu ni zaslužili - istakao je Pjanić.FAIL
http://www.index.hr/sport/clanak/pog...io/488642.aspxLOPES: KOGA ĆETE VI DA POBEDITE 3:0!?
POSLE utakmice umalo nije došlo do incidenta u svlačionici madridskog Reala. Temperamentni Argentinac Lisandro Lopes, koji je asistirao Miralemu Pjaniću prilikom odlučujućeg pogotka, nije propustio priliku da replicira Serhiju Ramosu za sve prozivke po novinama.
- Šta je bilo čupavi, rekao si da ćete lako da nas pobedite 3:0 - upitao je uz osmeh Lopes.
Golmani dave protivnicke trenere jer ne mogu da se pomire sa porazom.Ukljucuju se prskalice da bi se pobjednici otjerali sa terena, da se ne bi patilo zbog njihovog slavlja :oops:
http://www.index.hr/sport/clanak/nav...ha/488489.aspx
Protivnicki treneri se docekuju flasama, limentama, jajima i cime sve jos ne :oops:
http://www.index.hr/sport/clanak/mot...ri/488782.aspx
Rijeci su suvisne :oops:
Ronaldo - 94 miliona.TRANSFERI 2009.
RONALDO (Mančester j.) 94.000.000
KAKA (Milan) 65.000.000
Ć. ALONSO (Liverpul) 35.400.000
BENZEMA (Lion) 35.000.000
ALBIOL (Valensija) 15.000.000
GRANERO (Hetafe) 4.000.000
ARBELOA (Liverpul) 4.000.000
HOSELU (Selta) 1.500.000
Kaka - 65 miliona.
Ne gledati Barselonu u finalu LS na Bernabeu - neprocjenjivo.
![]()
Il calcio sono io...
Jadne su bile jedino arogantne i prepotentne izjave navijaca Barse o osvajanju titule na Bernabeu, pa im se to sad obilo o glavu - a najveca tragedija je sto vecina to sad vrlo lose podnosi...
Dobro im je rekao Murinjo - opsesija ih je porazila, jer oni cak i u momentima svog najveceg slavlja i procvata OPET misle o Real Madridu i rivalstvu...
Il calcio sono io...
ovome su katalonci neshto ruzno uradili im ih mrzi ovoliko.....
bolje se ti bavi pitanje kako to da real 6 godina ispada u 1/8 finala nego o barsi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks