Page 255 of 284 FirstFirst ... 155205245251252253254255256257258259265 ... LastLast
Results 6,351 to 6,375 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Evo još jednog razloga da se bodri gospodin. Najveći sa najvećima.

Samo je ovaj prevodilac napravio grešku "Bilo je to 1986 sa Barselonom"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Banovace te DIDI i jos grupicu slicnu tebi, siguran sam u to, i onda vise nece biti provokatora i ljudi koji su dosli na ovaj forum da vrijedjaju druge samo zato sto navijaju za razlicite klubove. Svi koji se ponasaju kao ti i zasluzuju "ladjenje" ili trajno odstranjivanje jer isprovociraju druge tokom normalne komunikacije i onda krene prepirka. Ja ti necu odgovarati vise, niti te konstatovati, dok god si aktivan korisnik na ovom forumu, jer odavno nijesam vidio barem jedan tvoj post koji je bio normalan, realan i koji je bio konstruktivan sto se tice ove teme i bilo koje teme na podforumu sport. Na IGNORE si.
    Gore recenim si opisa sebe i istomisljenike. Ali bas od slova do slova.

Hvala Lijepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Gore recenim si opisa sebe i istomisljenike. Ali bas od slova do slova.

Hvala Lijepo
    Ja sam upozoren i od kako sam upozoren, ne radim stvari zbog kojih sam upozoren. A cim se neko upozori za nesto, logicno je da i drugi ne smiju da se ponasaju tako.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo losija utakmica od kakve sam ocekivao.
    Mislim da je onaj crveni nagrdio utakmicu , plus je bio kontraproduktivan za barcu.
    Da je inter napadao i imao posjeda vise , barca bi vise sansi napravila , a pored onakvog pikea u odbrani tesko da bi gol primila.
    Inter zasluzeno ide dalje
    A valdesu zbog onoga treba dati par utakmica suspenzije,isto kao i moti.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

A nema tu frke...Proce Valdes bez kazne,isto ko sto malom hobitu nikad ne daju zuti karton(nagrdio je Maicon-a)...Jbg zna se kako Farselona igra LS i kako dolazi do trofeja...Ako ne znate,pitajte cika Ovrebo-a...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    A nema tu frke...Proce Valdes bez kazne,isto ko sto malom hobitu nikad ne daju zuti karton(nagrdio je Maicon-a)...Jbg zna se kako Farselona igra LS i kako dolazi do trofeja...Ako ne znate,pitajte cika Ovrebo-a...
    xaxaxa, a sinoc stvarno vise od sramote nijesu mogli da ga zovu da sudi
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Doslo je i vasih 5 minuta slave misevi. Ali to ne znaci da se zaboravlja sve sto se desilo ranije, tako da bolje zacutite i slavite dok mozete. Nemate vi nikakvo pravo da se sladite nekom.

Hvala Lijepo
    Kako ste zdrvima?

Molim lijepo.

Pozdrav za navijace Barselone sa ovog foruma koji ispadose najkorektniji, dok se navijaci Juventusa, Rome i Milana izjedose od muke. Pr$$$$$$$$$$$$.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Više hiljada navijača dočekalo fudbalere Intera na aerodromu u Milanu.

Inter će se posle 38 godina boriti za evropsku krunu.

Kada se saznalo da će o finalsiti odlučivati Barselona i Inter, malo ko je verovao da Italijani mogu do završnice i Madrida. Ipak, verovali su navijači, naravno i Žoze Murinjo sa svojim igračima.

Portugalac je preživeo još jedan veliki fudbalski rat, koji se nije vodio samo na terenu. Koliko je emotivno doživeo "uspešan poraz" na "Kamp Nou" najbolje svedoče njegove izjave i reakcija posle utakmice. Murinjo je pozvao navijače da dočekaju junake na milanskom aeroderomu, a oni su uzvratili na najbolji način.

Ekspediciju Intera dočekalo je nekoliko hiljada navijača, koji su na aerodromu napravili pravu ludnicu...

Kada je pre samo sedam dana Mario Baloteli izašao na teren "Meace" protiv Barse, i pored važnosti meča, "interisti" su prozivkama i zvižducima dočekali svog napadača, kome nikako ne mogu da oproste njegovu javnu privrženost najvećem rivalu Milanu.

Baloteli je tada upao u velike probleme i to ne samo sa navijačima, već i saigračima i funkcionerima kluba.

Međutim, iako nije igrao, Baloteli je putovao u Barselonu, a po povratku, barem po video snimku, kao da je taletnovanom fudbaleru pružena ruka pomirenja...

Trener Intera otkrio je šta je sve njevog tim trpeo u Barseloni, da je policija hapsila Etoa, a onda rekao da se prevario kada je mislio da više neće doživeti odnos koji je imao sa navijačima Čelsija...

Bilo je potrebno da se Žoze Murinjo sa svojom vojskom nerazura isprsi pred kaznenom ekspedicijom iz Barselone, da bi katalonski klub ostao bez prvog trofeja u dve sezone...

Prvi meč 3:1 za Inter, drugi meč 1:0 za Barselonu.

U finale Lige šampiona ide Inter.

Murinjo tvrdi da je utakmica trajala mnogo duže od 180 minuta, da se igralo na aerodromu, na ulici, u i ispred hotela, da je bilo povremena koja su počinjala i završavala se u sitne sate. Jedno poluvreme odigrano je čak i u policijskoj stanici!

Nakon što je u dva meča polufinala Lige šampiona oduzeo Barseloni Pepa Gvardiole prvi trofej u poslednje dve sezone, i to onaj najvredniji, Murinjo je prvo sve lepo proslavio na travnjaku, a onda na konferenciji za medije otkrio šta se sve događalo između dve utakmice.

"Barseloni nedostaje fer-plej, kako na terenu, tako i van njega", prokomentarisao je Murinjo i pozvao navijače Intera da dočekaju "heroje" na aerodromu, iako će u Milanu u četvrtak mnogi biti zauzeti na poslu.

"Leo Mesi je Mesi. Neverovatan talenat, iz druge galaksije, ali kao i svi ostali igrači Barselone, nije igrao na svom nivou. Da bi u ovakvim utakmicama bio najbolji, moraš da poznaješ šta je to fer-plej, a nisam video ništa od toga sa Barsine strani, ni na terenu, ni van njega", rekao je Murinjo za italijansku nacionalnu televiziju RAI.

"U četiri ujutru, noć pre utakmice, nismo mogli da spavamo, jer su nam organizovali rani jutarnji vatromet ispred hotela. Zvali smo policiju zbog buke još u 23 časa, ali je prva patrola došla u 3.30", počeo je Murinjo da objašnjava šta podrazumeva pod nedostatkom fer-pleja van terena.

"Igrač kakav je Samjuel Eto, kao bivši stanovnik Barselone, leti u taj grad svaka dva, tri dana... Tu mu je i dalje kuća. Na dan utakmice on je uhapšen! I to zbog ne plaćene takse iz 2005. godine", dodao je Murinjo

Portugalac je bio besan zbog načina na koji je sudija isključio Tijaga Motu, već u 28. minutu. Brazilac je u pokušaju da zagradi loptu, udario vezistu Barselone Serđa Busketsa rukom u lice, a usporeni snimak upućuje na to da Mota nije mogao da ima tačnu predstavu gde mu se iza leđa nalazio Buskets i da nije imao nameru da povredi rivala.

"Mogu da vam garantujem da ću se sledeće godine ponovo biti ovde. Izgleda da se na kraju svake sezone dogodi da mi Barselona padne pod ruku i uvek se nešto ovako dogodi...", rekao je Murinjo i podsetio na mečeve Barse i Čelsija, dok je bio menadžer londonskog tima.

"Crveni karton za Tijaga Motu je identična glupost kao onaj koji je dobio Didije Drogba. Nažalost, Mota je izgubio smirenost u sekundi. Nisam mu ništa rekao u poluvremenu. Pričao sam ostatku tima kako bi trebalo da igraju sa igračem manje i kako da se adaptiraju na novonastalu situaciju", dodao je Murinjo, koji je u sezoni 2003/04 doneo Portu titulu evropskog prvaka, a slično nije uspeo da ponovi sa Čelsijem.

"Ne želim da blatim sudiju. Rekao sam pre početka utakmice da, kada igrači žele da pomognu sudiji i igraju pošteno, tada je posao arbitra lak. Ali, večeras su neki ljudi dali sve od sebe da otežaju život tom čoveku", aludirao je Murinjo na način na koji je Buskets pao posle duela sa Motom.

O prvom finalu Kupa, tj. Lige šampiona za Inter od 1972. godine...

"Ovo je tim prepun heroja! Svako ko je ušao na teren ostavio je svoju krv tamo. Ponosan sam na svakog od njih, na one koji su igrali i na one koji nisu. Ponosan sam na navijače, koji su patili mnogo kod kuće gledajući šta se događalo".

"Barselona je već bila slavila... Kreirali su kojekakve kontroverze i radili neverovatne stvari u prethodna 24 časa. Zbog toga, zamolio bih naše navijače da nas sačekaju na aerodromu, iako je to teško. Znam da moraju na posao u četvrtak... Ali, trebalo bi da dođu na aerodrom i dočekaju ove spektakularne igrače, jer su oni to zaslužili", dodao je Murinjo, koji je i sam bio presrećan posle kraja utakmice, pa je malo trčkarao po terenu sa prstima uzdignutim u nebo i ka vrhu tribina gde je bilo Interista...

"Mogu samo da zamislim kako su uživali, jer su znali koliko je ovo bilo teško za nas dole na terenu. Teško je igrati protiv Barselone sa jedanaestoricom, a sa desetoricom je to ekstraordinaran podvig", rekao je Portugalac, koji je na čelo Intera došao leta 2008. godine.

Prošle sezone je zaustavljen u osmini finala Lige šampiona, a ove će igrati finale u Madridu, 22. maja protiv Bajerna.

"Ovo je najlepši poraz u mom životu! Ali, tim je zaslužio 0:0, zaista... (Golman) Žulio Sezar učinio je da izgleda kao da igramo sa 11 igrača", rekao je Murinjo.

"Osetio sam neverovatnu sreću na kraju utakmice. Već sam osvojio Ligu šampiona (sa Portom), ali večeras sam se osećao bolje nego tada. Porto je dobio finale 3:0, znao sam dobrih pola sata kako će se utakmica sa Monakom završiti i da ćemo pobediti, dok je ovde neizvesnost trajala do poslednje sekunde", uporedio je Murinjo 2004. i 2010. godinu.

O finalu sa Bajernom...

"Nema spora o tome da, kada dođete do finala, ništa osim pobede nije uspeh. Nama trenutno mnogo znači to što smo do finala stigli posle četiri utakmice sa šampionom Evrope Barselonom, a potom još dve sa Čelsijem. Naglašavam da je Inter sada evropska sila od kluba i da, ukoliko ne postane šampion Evrope ove sezone, biće to naredne ili u bliskoj budućnosti", naglasio je Murinjo, kojeg verovatno očekuje pitanje: "Šta želiš da ostaneš sa nama?" od strane predsednika Intera Masima Moratija.

A, Portugalac je posle dugo vremena progovorio o tome koliko se vezao za Inter i navijače tog kluba.

"Mislio sam da je moj odnos sa navijačima Čelsija neponovljiv i da nikad tako nešto neću osećati u životu, ali pronašao sam i više od toga u Interu!", izgovorio je čovek, koji je uglavom govorio o tome kako mu je teško u Italiji.

"Bilo je nemoguće videti naše navijače na onom ogromnom stadionu, jer su bili skroz na vrhu, ali kada smo primili gol, jasno sam ih čuo u 85. minutu. Čuli su i igrači i znali su tada da su tu uz nas. Patili su mnogo i hvala im", dodao je Murinjo.

Ova izjava isprovocirala je italijanske novinare da pomenu - narednu sezonu, ali je Murinjo ostao zakopčan.

"Ne želim da raspravljam o tome. Imamo dva finala pred nama, oba u Rimu. Prvo protiv Lacija u Seriji A, a potom sa Romom u Kupu Italije. To je moj fokus", zaključio je "Specijalni".

Klubu iz Milana biće to peto finale elitnog takmičenja, a do sada je prvak Evrope bio dva puta.

Barsa je odigrala 12. polufinale, ali je ostala na pet finala.

Takođe, otkako je ustanovljena Liga šampiona u sezoni 1992/93 niko nije uspeo da odbrani tron, a neće ni Barselona ove godine. Ujedno, ovo je prvo takmičenje koje je izmaklo Pepeu Gvardioli otkako je postao šef struke katalonskog kluba - do sada je osvajao svako u kome je učestvovao.

Ovako, njegov kolega Žoze Murinjo ima priliku da se popne na krov Evrope i sa Interom, pošto je svojevremno to učinio sa Portom.

Inter je 1972. godine u finalu Kupa šampiona izgubio od Ajaksa rezultatom 2:0.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Kako ste zdrvima?

Molim lijepo.

Pozdrav za navijace Barselone sa ovog foruma koji ispadose najkorektniji, dok se navijaci Juventusa, Rome i Milana izjedose od muke. Pr$$$$$$$$$$$$.
    Zbog chega se izjedosmo od muke?Shto vam je ovo prvo finale od '72 ili tako neshto nova prilika da poslije 45 godina pauze osvojite LS?
    Da oprostish moj tim ih ima dosta ne mozete ih stic sve da ocete pa za jedno josh dobrih 50 godina ako se ugasimo.

No dobro nama je to normalna pojava makar navijachima Milana i Juventusa dok Romanistima nije dok vi eo to prvi put dozhivljavate fino vam je Medo rekao to prije pola godine nedje, da ne bude da ja peckam odje ikoga.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Ujedno, ovo je prvo takmičenje koje je izmaklo Pepeu Gvardioli otkako je postao šef struke katalonskog kluba - do sada je osvajao svako u kome je učestvovao.

Samo jedna greska..Ispao je iz Kupa Kralja-Copa del Rey(Kup Spanije)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo jedna greska..Ispao je iz Kupa Kralja(Kup Spanije)...
    Tacno tako, ali sam copy+paste sa Monda, i nijesam htio mijenjati. A uocio sam gresku bio.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

evo ih madridisti - izasli malo na sunce
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos jedan video klip doceka sa aerodroma u Milanu!!!

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Nznm kako je kod tebe ali eo kod nas danas bilo 25+ stepeni ja se osuncah posteno...
    Vidjeh i ja da je vama bilo sinoc vruce pa ste morali palit one prskalice na kraju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako ti je to kad znash da tvoj tim svake godine ispada u martu iz lige sampiona

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Nznm kako je kod tebe ali eo kod nas danas bilo 25+ stepeni ja se osuncah posteno...
    Vidjeh i ja da je vama bilo sinoc vruce pa ste morali palit one prskalice na kraju...

vi dok igrate CL nose se dugi rukavi i slabo sunca ima
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

vi dok igrate CL nose se dugi rukavi i slabo sunca ima
    3 na kvadrat = 9
    probajte ovako,mozda nas stignete

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Mi bar znamo što smo i koji klub volimo. :lolblue: :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

http://www.bangkokpost.com/news/spor...hree-match-ban

...zar je moguce da jos nisu smanjili kaznu,e ako im ovo Platini ne odradi ne znam sta ce...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Evo još jednog razloga da se bodri gospodin. Najveći sa najvećima.

Jos i najmladji kapiten u istoriji Zvezde moze da podigne pehar koji mnogo puta gledao u vitrini muzeja svog maticnog kluba.

Forza Inter!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ste zdrvima?

Molim lijepo.

ne mogu reci da se radujem ovom rezultatu Intera ali kad se zasluzeno dobiju najveci favoriti za osvajanje LS, onda tu nema mnogo price. svaka cast
    nadam se da ce i meni i ostalim juventinima na forumu neko cestitati ili bar pohvaliti igru naseg tima, kad mi ostvarimo neki zapazeniji rezultat. jer to ce se desiti prije ili kasnije. Juventus ima para i dobru osnovu igraca (da ne kazem da ima i tradiciju) i uz sjajnog trenera i malo srece, moze do finala pa i do titule LS.
    a ono sto je Barsa uradila je gnusno, neprofesionalno, nesportski... nisam mog'o da vjerujem kad sam vidio da su pustili prskalice 2min posle poslednjeg zvizduka, sramota; pa jos kad sam kasnije procitao na forumu da su navijaci galamili izpred hotela u koje su bili interisti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ste zdrvima?

Molim lijepo.

Procitaj postove prije nego pocnes prozivat.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Odlicno ti poznajes i gledas ovaj fudbal,bila je to ta Barsa,samo sto je Inter bio maestralan,kako su samo u dzep stavili "najboljeg igraca svih vremena",a "vanzemaljac" da je stvarno "vanzemaljac" bi ucinio nesto sam,dao gol,koliko me pamcenje sluzi najbolji igraci svih vremena su oni koji rjesavaju najvece utakmice i po ko zna koji put,zaustavite Cavija,zaustavili ste Barsu,ako on ima prostora da dijeli one lopte,e onda igra Barsa,e onda igra "covjek iz druge galaksije"
    A to sto se izivljavaju nad timovima iz nesretne Primere,od toga ljeba nema.Pa da je imalo pravde oni prosle godine ne da ne bi prosli u finale,nego bi izgubili na Stamfordu 3:0,ali Ovrebo je pogurao.
    I juce su imali obilatu pomoc sudija,mozda je samo trebao sudija da ga uvali,ciganska ekipa,ponasanje za nulu.
    ALi Murinjo je genije,covjek je genije,kako je samo postavio igru,mag!
    E sad cekam neku izjavu tipa ne bi primili gol ni da smo igrali sa 2-3 igraca manje
    Opet se slazem sa tobom.

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    ahahahahahahahhahah funny

NOT
    hahhahaha :*

Quote Originally Posted by sky View Post
    A Ibra posao iz Intera u Barcu da bi osvojio Ligu Sampiona.
    Vazda mu hvala!!! I njemu i Marcu Branci.
    Marco Branca - El Mago!
    Quote Originally Posted by St_Lunatic View Post
    Ibra je poshao iz Intera da bi Inter osvojio Ligu Shampiona i naravno da je izbaksuzira Barsi...
    Hahahhahaha

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Dogodine 3 italijanska kluba u polufinalu!
    Ako se obnove BBilan i Rubentus, ladno pocinje jos 50 godina dominacije Talijana.
    Quote Originally Posted by opmne View Post
    Jadna li je liga sampiona kad joj se pogledaju finalisti . . .

Doslo je i vasih 5 minuta slave misevi. Ali to ne znaci da se zaboravlja sve sto se desilo ranije, tako da bolje zacutite i slavite dok mozete. Nemate vi nikakvo pravo da se sladite nekom.

Hvala Lijepo
    Vido, pravis budalu od sebe, ozb. Mio s mi, pa da ti skrenem paznju.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ee dje ne kupismo balotelija sa strane njegov temperament ali momak daje golove i ja mislim da bi se uklopio u igru barse 100 puta bolje od ibre

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pojedini navijaci su ga pljuvali i prijetili mu. Djelovao je kao da je na ivici suza.
    Mi smo mu prisli i on je pitao da li cemo i mi da mu zagorcamo zivot. Odgovorili smo da ne, i da jos uvijek vjerujemo u njega, da vjerujemo da moze da se promijeni. Zaplakao se, i sjeo u auto. Glavu je stavio u ruke, i plakao. Spustio je prozor, i rekao: "Pravi SuperMario ce se pokazati, hvala vam."

Ovo mi je ispricao kolega sa stranog foruma, i dao snimak dje se jasno vidi da ga prate, a onda su ugasili kameru da ne bi pobjegao zbog nje. Ova prica je vec izasla u nekoliko medija. Njegova sestra je preko njegove zabrane izjavila da on samo zeli da ga navijaci vole i da mu skandiraju, ali kad toga nema, da izgubi glavu i zeli glupostima da ih "kazni".

Nezreo je, ali ima nade.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Page 255 of 284 FirstFirst ... 155205245251252253254255256257258259265 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)