Trazi se...
Trazi se...
Il calcio sono io...
Vrijeme je da LS osvoji italijanski tim, pa bio to i Inter! Pun mi je kjurac, engleskih kasapina i spanskih *****cina![]()
Nadam se da će za ovo da bude kažnjen , kao i čitav tim Barselone za ovo ponašanje.
Pravedno bi bilo da se Barselona kazni 3-4 meča bez publike u evropskim takmičenjima ili ne igranjem na Nou Kamp ( makar dva meča ) .
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Igraju se Mesi i Xavi fudbala...i dodje Lucio i uzme im loptu :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Po ovim bodovima italija ga je svejedno ugasila za sezonu 2012/13, jer gube 5 bodova sledece sezone... Taman bi se moralo desit da se nadju 3 tima u polufinalu ako oce da zadrzhe 4to mjesto za LS...
#fakenews
Jadna li je liga sampiona kad joj se pogledaju finalisti . . .
Sinoc su za Inter vise ucinjeli Gvardiola i Ibrahimovic, nego Murinjo i ostali.
Sinoć napisah da je Inter zasluženo pobijedio. Sad da dodam da većih klošara od ovih barseloninih ljudi odavno nisam vidio. Stoka.
Ono sinoć bi moglo poprimiti obrise ''ŠEGE SUDBINE'', a Murinjo ovako, k*rva sudbina :lolblue:
U dvomeču je pobijedio.Ostaje mu još jednomeč, a ovima ostaje da se pojedu od muke.
![]()
Doslo je i vasih 5 minuta slave misevi. Ali to ne znaci da se zaboravlja sve sto se desilo ranije, tako da bolje zacutite i slavite dok mozete. Nemate vi nikakvo pravo da se sladite nekom.
Hvala Lijepo![]()
Evo još jednog razloga da se bodri gospodin. Najveći sa najvećima.
Banovace te DIDI i jos grupicu slicnu tebi, siguran sam u to, i onda vise nece biti provokatora i ljudi koji su dosli na ovaj forum da vrijedjaju druge samo zato sto navijaju za razlicite klubove. Svi koji se ponasaju kao ti i zasluzuju "ladjenje" ili trajno odstranjivanje jer isprovociraju druge tokom normalne komunikacije i onda krene prepirka. Ja ti necu odgovarati vise, niti te konstatovati, dok god si aktivan korisnik na ovom forumu, jer odavno nijesam vidio barem jedan tvoj post koji je bio normalan, realan i koji je bio konstruktivan sto se tice ove teme i bilo koje teme na podforumu sport. Na IGNORE si.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks