View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 211 of 942 FirstFirst ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... LastLast
Results 5,251 to 5,275 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,882
    Thanked in
    2,707 Posts

ide nam polako vplo u zaborav........

big giant head Guest

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    ide nam polako vplo u zaborav........
    da, realno. kad bi samo postojali neki nasi timovi koji osvajaju medjunarodna takmicenja, sa sansom da te uspjehe ponove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bunny Rabbit View Post
    moze li mi neko od kotorana objasnit vezano za bestije i reprezentaciju - sto treba konkretno da se desi pa da prestanete kulirat reprezentaciju? a i da se to nesto desi kako bi se onda na utakmici crne gore odnosili prema ivovicu kad mu inace cijela hala vice "majmune"?

edit: hala - bazen......

prelistaj malo zadnje 2-3 stranice pa ces sve da nadjes, mrzime da trazim i kopiram...sve je napisano....igraci nisu nikakav problem...
    inace klupsko navijanje i rivalitet je jedna stvar....a reprezentativno druga....to ti je isto kao sto sebi medjusobno jbu mamu na tekmi (mislim na igrace) a onda u repki igraju ko braca i ljube se...ili jos gore...kad leka paskovica udari sakom preko vode a onda u reprezentaciji mu asistira za go....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    da, realno. kad bi samo postojali neki nasi timovi koji osvajaju medjunarodna takmicenja, sa sansom da te uspjehe ponove
    ne znam jel te lose kapiram ili bas zelis to da kazes sto je napisano...2 god za redon....zacrtan cilj ostvaren...oba puta preko vas...jednom osvojili LS, ovu tek poceli pripreme...vidjet cemo sta donosi 14. maj....

ps...ne daj boze da dobijemo onolika sredstva od drzave...bogami bi se recco ceso po glavi s pocetka sezone....
    Last edited by G_A_L_I_O_T; 29-04-10 at 00:50.

big giant head Guest

uhm, bio sam ironican. decko rece 'ode nam vaterpolo u tuki', ja kazem da to nije tacno, jer je jedan klub proslogodisnji prvak evrope, sa sansom da do ponovi, a drugi osvajac len kupa.

opusti se, nije sve u tom navijackom 'ciji je veci' nadmetanju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    prelistaj malo zadnje 2-3 stranice pa ces sve da nadjes, mrzime da trazim i kopiram...sve je napisano....igraci nisu nikakav problem...
    inace klupsko navijanje i rivalitet je jedna stvar....a reprezentativno druga....to ti je isto kao sto sebi medjusobno jbu mamu na tekmi (mislim na igrace) a onda u repki igraju ko braca i ljube se...ili jos gore...kad leka paskovica udari sakom preko vode a onda u reprezentaciji mu asistira za go....
    nije isto kad nekoga non-stop prozivas ili se na bilo koji nacin sukobljavas i kad nekoga nabodes ili mu sto reces pa ste sjutra ok.
    ovo nikakve logike nema, valjda neko ko igra za raprezentaciju treba da se postedi tih prica inace, pa ne ne mora se postovat ali ga postedjet... a da recimo bestije kazu da ih ne zanima reprezentacija dok ovaj igra tamo to bi imalo nekog smisla, ovako nema.
    odje nemam namjeru da branim ivovica no jednostavno ne kapiram bestije.

inace pitao sam sto konkretno treba da se desi.... problem je sto se zaobilazi kotor u bitnije utakmice, znaci konkretno - da se ova posljednja igrala u kotor bi li bilo bestija? ili treba neka odredjena utakmica, pod nekim odredjenim uslovima? sto? kako? dje?

ne znam ima li ko iz bestija ko mi odje moze rec stav njihov. ako nema, ne morate mi ni ostali naokolo objasnjavat fiozofiju neku...
    ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,882
    Thanked in
    2,707 Posts

pa i sam vidis kako igraju, moze primorac osvajat i 7 god ls uzastopce ali to nema nikakvog pozitivnog uticaja na repku.

pod hitno igrace reprezentacije rasturit iz jadrana jer kako su se sastavili veze nemaju lise leka koji jos je mlad pa mu se igra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije isto kad nekoga non-stop prozivas ili se na bilo koji nacin sukobljavas i kad nekoga nabodes ili mu sto reces pa ste sjutra ok.
    ovo nikakve logike nema, valjda neko ko igra za raprezentaciju treba da se postedi tih prica inace, pa ne ne mora se postovat ali ga postedjet... a da recimo bestije kazu da ih ne zanima reprezentacija dok ovaj igra tamo to bi imalo nekog smisla, ovako nema.
    odje nemam namjeru da branim ivovica no jednostavno ne kapiram bestije.

inace pitao sam sto konkretno treba da se desi.... problem je sto se zaobilazi kotor u bitnije utakmice, znaci konkretno - da se ova posljednja igrala u kotor bi li bilo bestija? ili treba neka odredjena utakmica, pod nekim odredjenim uslovima? sto? kako? dje?

ne znam ima li ko iz bestija ko mi odje moze rec stav njihov. ako nema, ne morate mi ni ostali naokolo objasnjavat fiozofiju neku...
    premotaj film unazad pa ces vidjeti koje su tekme igrane u kotor....samo protiv drugorazrednih ekipa....to je najveci razlog....a da se veceras igralo u kotor siguran sam da bi bilo bar 50 bestija na svome mjestu....a mozda bi se napravila i neka koreografija...da ne razvlacim pricu...na stranu bestije, kotor, bazen, reprezentaciju....gledano iz neutralnog ugla...bazen u kotoru ima najveci kapacitet, najakusticnij i najpovoljniji za navijanje i koreografije, najvatreniju publiku al je u drugom planu, jeste dotrajao ali ne toliko....kapiras

inace to za prozivanje...bit ce prozivan uvjek jer je sam trazio...zasto se ne zapita zasto jokic nikada nije prozivan, gojkovic, radovic, vukcevic....za svakog od njih se mogla napisati neka rima...ali momci se ponasaju sportski i u bazenu i oko njega...sto ovaj nije ni blizu...
    Last edited by G_A_L_I_O_T; 29-04-10 at 01:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    uhm, bio sam ironican. decko rece 'ode nam vaterpolo u tuki', ja kazem da to nije tacno, jer je jedan klub proslogodisnji prvak evrope, sa sansom da do ponovi, a drugi osvajac len kupa.

opusti se, nije sve u tom navijackom 'ciji je veci' nadmetanju
    ok, ok...reko da budem siguran...u svakom slucaju nisam nista lose reko ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kapiram. hvala na odgovoru.
    bio sam protiv francuske i nikog nije bilo, pa sam se eo na vrijeme sjetio toga srecom popih koju trinaestojulku i par piva prije toga pa mi lakse pade i ona kisa i smor na utakmicu

mada isto moram rec da mi situacija dje se pljuju igraci svoje reprezentacije bilo koje u bilo kojem sportu nikad nece bit jasna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kapiram. hvala na odgovoru.
    bio sam protiv francuske i nikog nije bilo, pa sam se eo na vrijeme sjetio toga srecom popih koju trinaestojulku i par piva prije toga pa mi lakse pade i ona kisa i smor na utakmicu

mada isto moram rec da mi situacija dje se pljuju igraci svoje reprezentacije bilo koje u bilo kojem sportu nikad nece bit jasna...
    eo gore edit...pojasnjenje za pljuvanje, brljanje, prozivanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok, i to mogu da razumijem, ali zasto se onda ne trazi da se izuzme iz reprezentacije? inace bojkot. vjerujem da bi kotorane (bestije) u tome podrzali i ostali navijaci ako ima razloga, a dati oni znaju najbolje ima li.
    ali nikako istoga covjeka cas pljuvat cas mu aplaudirat. to je vec smijesno, neozbiljno...
    mada meni ni za basu nikad nece bit jasno ali ajde, da ne skrecemo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mimo kotora i hn, donekle bd i pojedinaca iz kontinentalnih djelova malo ko se razumije u vaterpolo....tako da...njima je bitan gol i pobjeda...i meni je naravno kad je repka u pitanju...al mu aplaudirat necu niti ga slaviti...a to sto se leka brlja od strane bestija je medju klupski (navijacki) odnos....
    opet ti kazem...dobio je sto je trazio....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedini pravi razlog nedolaska Beštija na utakmice repke je po 100 i zadnji put ponavljam, zabrana ulaska na sve gostujuće bazene u CG (klupska takmičenja), mada se Budvani popravljaju, viđećemo što će bit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Jedini pravi razlog nedolaska Beštija na utakmice repke je po 100 i zadnji put ponavljam, zabrana ulaska na sve gostujuće bazene u CG (klupska takmičenja), mada se Budvani popravljaju, viđećemo što će bit.
    sto se tice mene ne morate nikad dolazit, jer ponavljam to su vam pecke fore, ne daju nam da udjemo na bazen u hn i bd e necemo da idemo na reprezentaciju, a gore navede vas clan da je jedno klub drugo reprezentacija, vama izgleda nije
    pricam ovo jer mogu doc momci iz nk, dje nema ni bazena posranog da navijaju kao da im je zadnja u zivot a vi ne mozete jer coce ne daju vam kad idete sa klubom da udjete na bazen u hn i bd,
    klub i reprezentacija nije isto to razdvojte vise
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@Didi,
    treba li ti svaki dan objasnjavat? Vidis li da nisu samo Bestije kivne na Savez, da je to preko 90% kotorana? Skoro citava tribina (strana dje ste vi sinoc bili) je u decembru, u polufinalu i finalu Kupa bila iz Kotora, a sinoc ih nisam 5 vidio...
    Pa nece bit' da si u pravu...

Adzic, Ticic (oboje iz Saveza) i Porobic jako dobro znaju da kotorska publika sinoc nije bila. Neka nastave da se inate. Privatna drzava se pretvorila u privatnu reprezentaciju. Sluge rezima... :mad:

Sto bi meni MAJMUN smetao dok igra za reprezentaciju? Niti igra on zbog mene, niti navijam za tu reprezentaciju zbog njega!

A to sto dolaze niksicani, podgoricani, barani, cetinjani...Peru su takvi navijaci miliji nego kotorani i novljani. Njima je Pero idol, simbol Malage, zlata, crnogorstva, doceka u Pg, 5 bazena, bla-bla... (a stan?)

Kotorani i novljani (oni rijetki, koji navijaju za CG) ne mogu da zazmure kad vide kako ova reprezentacija igra! I mi Rim ne zaboravljamo!!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro, pa mislis li da ja dolazim tamo na vaterpolo zbog toga sto velis da smo mi Peru "mili" ?? Nego sto se mene tice, vi ne morate dolazit, nama je sinoc u bd odlicno bilo, kao i uvijek u vaterpolu, pa sa vama ili bez vas. I odvojite jednom klub od reprezentacije, vidi sta se desava u nasem klubskom fudbalu, dje se namjestaju titule pa ipak svi zajedno bodrimo reprezentaciju
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    cattaro, pa mislis li da ja dolazim tamo na vaterpolo zbog toga sto velis da smo mi Peru "mili" ?? Nego sto se mene tice, vi ne morate dolazit, nama je sinoc u bd odlicno bilo, kao i uvijek u vaterpolu, pa sa vama ili bez vas. I odvojite jednom klub od reprezentacije, vidi sta se desava u nasem klubskom fudbalu, dje se namjestaju titule pa ipak svi zajedno bodrimo reprezentaciju
    I sto se mene tice vi slobodno nastavite da idete, meni je ispred TV-a odlicno bilo! Taman (mnogo) manje nervoze nego da sam tamo bio!

I cush ''odvojite klub od reprezentacije''.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo sam off,ali neko je spomenuo stanje u kojem je Kotorski bazen.Neću o tome kako se ulaže za neke druge bazene u drugim gradovima,a bazen na kom igra evropski prvak se raspada,Tačno je da sa strane dizajna,kapaciteta,akustike,funkcionalnosti i pozicije odličan,ali pošto znam odlično bazen i građevinski sam inženjer,u više navrata sam i pregledao sami bazen sa aspekta struke(ne po nečijem angažmanu,čisto iz kurioziteta stručnog) i mogu vam reći da je moje mišljenje(ne bih paniku da stvaram) da je konstrukcija i krov pred kolapsom.Armatura je virila spolja na stepeništu koju su lukavo a ne propisno sakrili i ofarbali,a iznutra je možete vidjeti svuda,.Naravno u uslovima vlage gubi svoju funkciju a konstruktivni sistem je takav da su svi elementi povezani i zajedno 'rade' kako to kažemo.Bez velikog poduhvata na rekonstrukciji( amislim da je to i razlog što se to i ne radi),nema mu sreće još dugo.
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    HMmm..okle ovo poceti... Ajmo od igraca
    Radic je uhvatio dvije kad je trebalo i zasluzio epitet najboljeg kod nas. Od ostalih, igrali su jos i Leka ( sutnuo je kad niko nije smio) , Danilovic je pokazao zasto treba da je u reprezentaciji, brguljan je kupio pera jos za neo vrjeme, boris je pokazao da je jedan od bojih.
    Ostali sta su radili neka kazu, gojkovica nidje, oba janovica ne znam sto su cinjeli, ticic, jokic, paskovic??? Znaci ljudi to je na bazenu izgledalo smjesno...
    Pero je presjedao pola utakmice na klupi gledajuci njemo sto se cini.
    A protiv sebe su imali dva igraca, tempestija i fighlolija, pa jbt, ako ne mozes jednog igraca u polju pokriti nekom taktikom ubi se.. uvalio nam je covjek tri gola, ma nisu ga ni dovatili.. tempesti je strasan, ako ovako bude branio na final fouru nema te ekipe koja ce dobit recca..
    Znaci dobili smo zahvaljujuci sudijima Onaj njemac ljudi, ne d aje svirao za nas, nego je to katastrofa Mogu odgovorno da tvrdim da mu je ovo poljednja utakmica sto je odsudio u svojoj medjunarodnoj karijeri, jer kada ga sada Lonzi dovati...
    Na 4-5 nam je prvo dosudio jedan izbacaj koji nebi ni majci rodjenoj dao, a poslednji izbacaj, uletio je tulgi u njegovih dva metra, znaci .... Sreca, mozda smo ga malo i dohvatili ili sto slicno prije tekme, ali je covjek odradio posao junacki))
    ako ovako budu igrali i dalje... uzas... nemamo mi sto da trazimo ni na finalu svjetske lige, a ne u zagrebu..
    sudije su bili tulga (turska) i naumov (rusija), delegat je bio rumun s njemackim drzavljanstvom.

gojkovic je imao 2 suta na gol (precka + stativa), ali je imao dosta dobrih asistencija (1 gol s igracem vise, akcija gojkovic - brguljan - vukcevic), a i kasnije je imao dosta dobrih lopti na 2m.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    I sto se mene tice vi slobodno nastavite da idete, meni je ispred TV-a odlicno bilo! Taman (mnogo) manje nervoze nego da sam tamo bio!
    hahahah, taman tako, samo sto mi pukao krevet u jednom momentu kad sam skocio....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Montenegro vs Italy (28 april 2010) Highlights - Waterpolo world league.. Crna Gora vs Italija,vaterpolo utakmica za ucesce na finalnom turniru Svjetske lige 2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    Malo sam off,ali neko je spomenuo stanje u kojem je Kotorski bazen.Neću o tome kako se ulaže za neke druge bazene u drugim gradovima,a bazen na kom igra evropski prvak se raspada,Tačno je da sa strane dizajna,kapaciteta,akustike,funkcionalnosti i pozicije odličan,ali pošto znam odlično bazen i građevinski sam inženjer,u više navrata sam i pregledao sami bazen sa aspekta struke(ne po nečijem angažmanu,čisto iz kurioziteta stručnog) i mogu vam reći da je moje mišljenje(ne bih paniku da stvaram) da je konstrukcija i krov pred kolapsom.Armatura je virila spolja na stepeništu koju su lukavo a ne propisno sakrili i ofarbali,a iznutra je možete vidjeti svuda,.Naravno u uslovima vlage gubi svoju funkciju a konstruktivni sistem je takav da su svi elementi povezani i zajedno 'rade' kako to kažemo.Bez velikog poduhvata na rekonstrukciji( amislim da je to i razlog što se to i ne radi),nema mu sreće još dugo.
    vasa gradonacelnica je najavila rekonstrukciju bazena ove godine....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    Eto ti na, sutra ce Adzic u Arenu izjavit' da se u Kotor ne igra zbog bezbjednosti igraca i gledalaca!
    Opstina najavljuje na sva zvona rekonstrukciju bazena, znam da im nije za vjerovat', ali...nadam se.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post

I cush ''odvojite klub od reprezentacije''.
    pa ne moze klub i reprezentacija biti isto nikako, pa da zbog necega loseg sto se desava vasem klubu treba da se odrazi na reprezentaciju

da dejo savicevic radi protiv buducnosti treba li ja da ne idem na utkamice fudbalske reprezentacije?
    jel dejo reprezentacija? jel adzic reprezentacija? porobic? aj ne sprdaj se

ja se slazem sa tobom i ostalim bestijama/kotoranima sto se tice odnosa prema vama kad gostujete, al se ne slazem nikako da taj stav prenosite na utakmice reprezentacije
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Page 211 of 942 FirstFirst ... 111161201207208209210211212213214215221261311711 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)