ide nam polako vplo u zaborav........
prelistaj malo zadnje 2-3 stranice pa ces sve da nadjes, mrzime da trazim i kopiram...sve je napisano....igraci nisu nikakav problem...
inace klupsko navijanje i rivalitet je jedna stvar....a reprezentativno druga....to ti je isto kao sto sebi medjusobno jbu mamu na tekmi (mislim na igrace) a onda u repki igraju ko braca i ljube se...ili jos gore...kad leka paskovica udari sakom preko vode a onda u reprezentaciji mu asistira za go....
ne znam jel te lose kapiram ili bas zelis to da kazes sto je napisano...2 god za redon....zacrtan cilj ostvaren...oba puta preko vas...jednom osvojili LS, ovu tek poceli pripreme...vidjet cemo sta donosi 14. maj....
ps...ne daj boze da dobijemo onolika sredstva od drzave...bogami bi se recco ceso po glavi s pocetka sezone....
Last edited by G_A_L_I_O_T; 29-04-10 at 00:50.
uhm, bio sam ironican. decko rece 'ode nam vaterpolo u tuki', ja kazem da to nije tacno, jer je jedan klub proslogodisnji prvak evrope, sa sansom da do ponovi, a drugi osvajac len kupa.
opusti se, nije sve u tom navijackom 'ciji je veci' nadmetanju
nije isto kad nekoga non-stop prozivas ili se na bilo koji nacin sukobljavas i kad nekoga nabodes ili mu sto reces pa ste sjutra ok.
ovo nikakve logike nema, valjda neko ko igra za raprezentaciju treba da se postedi tih prica inace, pa ne ne mora se postovat ali ga postedjet... a da recimo bestije kazu da ih ne zanima reprezentacija dok ovaj igra tamo to bi imalo nekog smisla, ovako nema.
odje nemam namjeru da branim ivovica no jednostavno ne kapiram bestije.
inace pitao sam sto konkretno treba da se desi.... problem je sto se zaobilazi kotor u bitnije utakmice, znaci konkretno - da se ova posljednja igrala u kotor bi li bilo bestija? ili treba neka odredjena utakmica, pod nekim odredjenim uslovima? sto? kako? dje?
ne znam ima li ko iz bestija ko mi odje moze rec stav njihov. ako nema, ne morate mi ni ostali naokolo objasnjavat fiozofiju neku...
ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje
pa i sam vidis kako igraju, moze primorac osvajat i 7 god ls uzastopce ali to nema nikakvog pozitivnog uticaja na repku.
pod hitno igrace reprezentacije rasturit iz jadrana jer kako su se sastavili veze nemaju lise leka koji jos je mlad pa mu se igra.
premotaj film unazad pa ces vidjeti koje su tekme igrane u kotor....samo protiv drugorazrednih ekipa....to je najveci razlog....a da se veceras igralo u kotor siguran sam da bi bilo bar 50 bestija na svome mjestu....a mozda bi se napravila i neka koreografija...da ne razvlacim pricu...na stranu bestije, kotor, bazen, reprezentaciju....gledano iz neutralnog ugla...bazen u kotoru ima najveci kapacitet, najakusticnij i najpovoljniji za navijanje i koreografije, najvatreniju publiku al je u drugom planu, jeste dotrajao ali ne toliko....kapiras
inace to za prozivanje...bit ce prozivan uvjek jer je sam trazio...zasto se ne zapita zasto jokic nikada nije prozivan, gojkovic, radovic, vukcevic....za svakog od njih se mogla napisati neka rima...ali momci se ponasaju sportski i u bazenu i oko njega...sto ovaj nije ni blizu...
Last edited by G_A_L_I_O_T; 29-04-10 at 01:23.
kapiram. hvala na odgovoru.
bio sam protiv francuske i nikog nije bilo, pa sam se eo na vrijeme sjetio togasrecom popih koju trinaestojulku i par piva prije toga pa mi lakse pade i ona kisa i smor na utakmicu
mada isto moram rec da mi situacija dje se pljuju igraci svoje reprezentacije bilo koje u bilo kojem sportu nikad nece bit jasna...
ok, i to mogu da razumijem, ali zasto se onda ne trazi da se izuzme iz reprezentacije? inace bojkot. vjerujem da bi kotorane (bestije) u tome podrzali i ostali navijaci ako ima razloga, a dati oni znaju najbolje ima li.
ali nikako istoga covjeka cas pljuvat cas mu aplaudirat. to je vec smijesno, neozbiljno...
mada meni ni za basu nikad nece bit jasno ali ajde, da ne skrecemo...
mimo kotora i hn, donekle bd i pojedinaca iz kontinentalnih djelova malo ko se razumije u vaterpolo....tako da...njima je bitan gol i pobjeda...i meni je naravno kad je repka u pitanju...al mu aplaudirat necu niti ga slaviti...a to sto se leka brlja od strane bestija je medju klupski (navijacki) odnos....
opet ti kazem...dobio je sto je trazio....
Jedini pravi razlog nedolaska Beštija na utakmice repke je po 100 i zadnji put ponavljam, zabrana ulaska na sve gostujuće bazene u CG (klupska takmičenja), mada se Budvani popravljaju, viđećemo što će bit.
sto se tice mene ne morate nikad dolazit, jer ponavljam to su vam pecke fore, ne daju nam da udjemo na bazen u hn i bd e necemo da idemo na reprezentaciju, a gore navede vas clan da je jedno klub drugo reprezentacija, vama izgleda nije
pricam ovo jer mogu doc momci iz nk, dje nema ni bazena posranog da navijaju kao da im je zadnja u zivot a vi ne mozete jer coce ne daju vam kad idete sa klubom da udjete na bazen u hn i bd,
klub i reprezentacija nije isto to razdvojte vise
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
@Didi,
treba li ti svaki dan objasnjavat? Vidis li da nisu samo Bestije kivne na Savez, da je to preko 90% kotorana? Skoro citava tribina (strana dje ste vi sinoc bili) je u decembru, u polufinalu i finalu Kupa bila iz Kotora, a sinoc ih nisam 5 vidio...
Pa nece bit' da si u pravu...
Adzic, Ticic (oboje iz Saveza) i Porobic jako dobro znaju da kotorska publika sinoc nije bila. Neka nastave da se inate. Privatna drzava se pretvorila u privatnu reprezentaciju. Sluge rezima... :mad:
Sto bi meni MAJMUN smetao dok igra za reprezentaciju? Niti igra on zbog mene, niti navijam za tu reprezentaciju zbog njega!
A to sto dolaze niksicani, podgoricani, barani, cetinjani...Peru su takvi navijaci miliji nego kotorani i novljani. Njima je Pero idol, simbol Malage, zlata, crnogorstva, doceka u Pg, 5 bazena, bla-bla... (a stan?)
Kotorani i novljani (oni rijetki, koji navijaju za CG) ne mogu da zazmure kad vide kako ova reprezentacija igra! I mi Rim ne zaboravljamo!!
P r i m o r a c
cattaro, pa mislis li da ja dolazim tamo na vaterpolo zbog toga sto velis da smo mi Peru "mili" ?? Nego sto se mene tice, vi ne morate dolazit, nama je sinoc u bd odlicno bilo, kao i uvijek u vaterpolu, pa sa vama ili bez vas. I odvojite jednom klub od reprezentacije, vidi sta se desava u nasem klubskom fudbalu, dje se namjestaju titule pa ipak svi zajedno bodrimo reprezentaciju
AJMO CRNA GORO !!!
Malo sam off,ali neko je spomenuo stanje u kojem je Kotorski bazen.Neću o tome kako se ulaže za neke druge bazene u drugim gradovima,a bazen na kom igra evropski prvak se raspada,Tačno je da sa strane dizajna,kapaciteta,akustike,funkcionalnosti i pozicije odličan,ali pošto znam odlično bazen i građevinski sam inženjer,u više navrata sam i pregledao sami bazen sa aspekta struke(ne po nečijem angažmanu,čisto iz kurioziteta stručnog) i mogu vam reći da je moje mišljenje(ne bih paniku da stvaram) da je konstrukcija i krov pred kolapsom.Armatura je virila spolja na stepeništu koju su lukavo a ne propisno sakrili i ofarbali,a iznutra je možete vidjeti svuda,.Naravno u uslovima vlage gubi svoju funkciju a konstruktivni sistem je takav da su svi elementi povezani i zajedno 'rade' kako to kažemo.Bez velikog poduhvata na rekonstrukciji( amislim da je to i razlog što se to i ne radi),nema mu sreće još dugo.
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
sudije su bili tulga (turska) i naumov (rusija), delegat je bio rumun s njemackim drzavljanstvom.
gojkovic je imao 2 suta na gol (precka + stativa), ali je imao dosta dobrih asistencija (1 gol s igracem vise, akcija gojkovic - brguljan - vukcevic), a i kasnije je imao dosta dobrih lopti na 2m.
<--- leuk
Montenegro vs Italy (28 april 2010) Highlights - Waterpolo world league.. Crna Gora vs Italija,vaterpolo utakmica za ucesce na finalnom turniru Svjetske lige 2010
pa ne moze klub i reprezentacija biti isto nikako, pa da zbog necega loseg sto se desava vasem klubu treba da se odrazi na reprezentaciju
da dejo savicevic radi protiv buducnosti treba li ja da ne idem na utkamice fudbalske reprezentacije?
jel dejo reprezentacija? jel adzic reprezentacija? porobic? aj ne sprdaj se
ja se slazem sa tobom i ostalim bestijama/kotoranima sto se tice odnosa prema vama kad gostujete, al se ne slazem nikako da taj stav prenosite na utakmice reprezentacije
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks