Barcelona Barcelona ale ale aleeeeeeee
Pricajte vi sto ocete,ali katanacio je jos uvijek najdjelotvornija taktika u fuzbalu.Ovi bogovi,madjionicari,pokemoni se mogu pozdravit sa prolazom
Raise my hammer,take my aim
Barcelona Barcelona ale ale aleeeeeeee
a zasto niko ne kaze "Sve je to fudbal"
nego se stalno izvlacite (i jedni i drugi) kad god je neka rasprava,
na crvene kartone, na povrede, na statistike...
da se ne desavaju ovakve stvari ne bi postojale kladionice...da se sve moze tako lako predvidit!
-->*-TRIATLON PG!-*<--
To je klasicni ciganluk koji odlikuje ovu ekipu, pa i njenog najboljeg igraca, nazalost.Po meni nosilac/osvajac Z.Lopte nikada ne bi smio da se ponasa onako, ali eto...
Tesko ce Inter uraditi ista posle ove sramote...Ajmo Inter, ne smije se dozvolit ovim indijancima da dva puta za redom ovako prodju u finale...
Il calcio sono io...
Messi je odavno zaslužio makar žuti , čovjek će da ubije Maikona
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ovo je Murinjo ispred...
![]()
\\OFL•GIC
samo da izdrze jos 45min da ne prime 2 gola pa ga neka crveni
Vidi se da ti je objektivnost na nivou noćas.
Start Kivua je bio na loptu, prekršaj MOŽDA zbog toga što je i Mesija ponio, žuti karton ni u ludilu.
A da li je Snajder glumio ili ne, to mi već ne možemo znat zar ne? Zna se što je fer plej u svakom slučaju, no je Farsi frka pa htjedoše sa dva igrača više da ga uvale.
Mnogo gora situacija po meni je bila neizbacivanje lopte nakon sto je Snajder ostao da leži... a potom potpuno neopravdan žuti za Kivua koji je odnio loptu.
da nije osta da mu se pomoć ukaže poslije možda ? no kad je vidio da akcija završena, trk nazad.. budite objektivni malo..
Dao mu je direktno crveni, grafika je pogrešna.
I naravno da je za karton. Je li ovaj teatralno pao jeste. Ni prvi ni posljednji.
Inache sam navijach Real Madrida ali moram da kazhem da je Mesi zasluzio zhuti vishe puta. Pogotovo ono guranje u trk Etoa kad ga je cimnuo na reklamu. Nemojte rec da ono nije slichno Motinom drugom zhutom.
I neizbacivanje lopte dok Snajder leži, folirao ili ne fair play je u pitanju...
I kakav je ono žuti za Kivua, čovjek je loptu ponio? I to pred očima sudije koji je bio 2 metra daleko?
Mislim da je barsa favorizovana kod sudija malo, neki donos tipa 60:40...
Prastajte, ja sam navijach Reala pa mozhda nijesam objektivan, ali nekako mi tako izgleda, josh kad se sjetim prošle godine i Chelsea...
Još 45 minuta.
Last edited by hercules; 28-04-10 at 20:50.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Inter ide u finale jer Mota drzi tradiciju da ima dva zuta pred finalne meceve![]()
Ja bih se ostavio karakteristika lopovskog finala i slično, da ne otvaramo utakmice Barselona Chelsea od prošle godine. Jer ne znam kako bi se ono moglo kvalifikovat. Čak mi je u Chelasea bilo žao...
Evo počinje drugo poluvrijeme da vidimo što će bit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks