Meni i tebi je lako da se složimo... Ovakva Ukrajina jasno (gotovo hiruški precizno) podijeljena na dva (po svemu različita) dijela će se, po meni, ukoliko se ne desi neko čudo, brzo pokazati neodrživom. Ipak to je stvar samih Ukrajinaca i to kako će uređivati svoju zemlju pripada njima i samo njima. Država je ili država ili to nije. Nema tu prostora za kreativna tumačenja.
Ja nisam slučajno postavio ovaj klip, jer smatram da i u CG, baš kao i u ostatku Evrope kojoj stremimo, treba zabraniti one političke organizacije koje dovode u pitanje nezavisnost, ustavni ustroj i cjelovitost Crne Gore.
Ovo natezanje i igranje žmurke, na kom DPS tako jeftino mobiliše pristalice, odavno je prestalo da zabavlja normalne ljude a ovoj zemlji (ne DPS-u!) se jednog dana može obiti i o glavu. Već vidim DPS koji bi se i tada nudio da nas "spašava".
Uvijek ću biti za to da se sa Srbima (njihovim legitimnim predstavnicima) otvori dijalog kako bi se regulisao njihov status ali ova agonija gdje svako malo najavljuje prepravljanje Ustava u temeljnim i suštinskim stvarima, mora jednom prestati.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
U ljesanskoj nahiji se vazda pusio hercegovacki duvan,tezi je od marihuane,a i poznato je u kakvo je bunilo padao Njegos od tog duvana pisuci Gorski Vijenac.
Sve narkoman do narkomana:joint:
Koja silna zamjena teza... evo, sad ce Janukovic imenovati novi Sud (sve sa velikim S da mu da na znacaju) pa neka Sud zabranjuje Timosenkovu, antidrzavnog elementa.
A tek je smijesna prica o partijama i civilizovanim zemljama. Prvo, koliko znam, nijedna partija ni u Ukrajini ni u Crnoj Gori name programski cilj da dovodi u pitanje cjelvoitost zemlje. Drugo, teznja promjeni ustava je potpuno legitimna i prisutna u svakoj demokratiji. Kad bi zabranjivali partije koje hoce promjenu ustava nikad, izmedju ostalog, Amerika ne bi dobila amandman kojim se ukida ropstvo.
Jedno kratko pitanje pred podgoricke izbore za pristalice Mugosine koalicije:
Dje su vam 4 bazena?
Release Yourself
pa evo sdp na svom plakatu obecava cak 5!![]()
impresivna opoziciona koalicija u PG.
Ja bih mu prva zamjerila da je u ovom periodu krize (koja traje vec nekoliko godina) napravio ta 4 bazena u PG i to na ustrb drugih prioritetnijih obaveza za grad i gradjane PG.
Jedno je obecanje u uslovima i periodu kada ni najveci znalci i predstavnici mnogo vecih gradova i drzava nisu mogli da predvide sta dolazi, a drugo je odgovornost u situaciji koja je preozbiljna. Da je obecanje sprovedeno u djelo, mislim da bi g. Mugosa dobio sve lose kritike sto je ispostovao rijech a neracionalno i neodgovorno postupio. Naravno bio bi ovdje iskritikovan i od moje malenkosti na forumu. Nikakvog efekta, ali, eto.Ovako, dobro je postupio sto je progutao za sada svoju rijech, a u bolja vremena i takav lokalni "luksuz" sigurno se nece zaobici.
Hvala Lepo
Mogu rec da se slazem sa tobom, djelimicno. Djelimicno jer mislim da kriza nema nikakve veze sa tim.
Ja sam napisao to kao provokaciju, jer nakon tog obecanja, onako seljackog sa otvorenom sakom i 5 prstiju koji predstavljau 5 bazena, ja sam bio skeptik ali je bilo i onih koji su bili sigurni u to obecanje.
S obzirom da idu izbori, pa tako i obecanja, valja se prisjetit proslosti.
Release Yourself
Ja to ovako gledam - Pg ima ona dva bazena, koristili su ih i civili, bili su i vaterpolisti i to na najvecem nivou... ne uzimam to posebno za zlo, uzevsi u obzir krizu i sve, kao sto rekose neki. Ipak, takvo bacanje sa obecanjima govori o kredibilitetu gradonacelnika donekle...
a sto sad da obeca svemirsku stanicu da ce napravit (i naravno ne ispuni) koliko bi glasova izgubio, 2 ili 3?! Moze mu bit![]()
She is only here to annoy herself!
Celebic gradi bazen i sporske terene sa gradom po pricipu privatno-javnog partnerstva![]()
Last edited by minjo; 28-04-10 at 16:57.
Neven je lider!
Nosilac liste 12 mushkatira
Neven nazalost jos nikog nije napao i izbio tako da ne predstavlja pravi izbor za gradonacelnika podgorice.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Minjo izvini ali te moram pitat,drogiras li se ti?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ne ja,niti pijem niti pusim,ali imate kratko pamcenje ili se pravite ludi.Ima svjedoka toga vremena,prave se blasavi,ka i Neven,nisam ja nista radio,takva su vremena bila,mi priznajemo sada CG,kako da ne....
Kako ko.
Ja sam licno bio prijatelj sa jednom pokojnim novljaninom koji je u tom periodu bio rezervni policajac,i jedan od bedema svega crnogorskog u tom gradu(vrlo malobrojnog).
Imao sam podatke tada o svim ljudima koji su radili otvoreno sa mrznjom protiv bilo cega sto je crnogorsko.
Ovaj covjek konkretno,se nije bavio tim o cemu pricas,sto ne znaci da nisu drugi iz te partije tada.
Last edited by Sidewinder; 28-04-10 at 17:27.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks