View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 60 of 105 FirstFirst ... 105056575859606162636470 ... LastLast
Results 1,476 to 1,500 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    A niko nije pominja građanski rat kad je Timošenko potkradala na izborima a u korist zapada i kad su nudili NATO da pravi baze i instalira projektile
    Mani te se,nema građanskog rata tamo niti će ga bit.Ovo su instruisani pokušaji da partije koje su izgubile vlast povrate uticaj u narodu al malo sjutra.Zemlje istočnog bloka su od okretanja zapadu dobile samo korupciju i manjak samopoštovanja.Niko ih nije doživio kao jednake i kao partnere već taman kao marionete za dnevne političke obračune.I onda se čude što se vraćaju pod okrilje Rusije.Ona im makar nudi niže cijene za energente i slične potrebe a cijenu će istu platiti i zapadu i istoku.

Janukovič je prevagu odnio glasovima Rusa i rusofila i zato nije i nikada neće biti glas Ukrajinaca. Ukrajine - da, Ukrajinaca - ne!
    Ipak, cijenim tvoju rusofiliju. Nije ni meni strana. O tom narodu imam puno pozitivnih impresija, ali o ovom (i bilo čijem) okretanju "istoku" što god to bilo - mislim sve najgore. No i to je legitimno političko opredjeljenje. Ako se Crna Gora ikada okrene istoku ja pakujem kofere pa nek je mojim sunarodnicima sretno. Tu stvarno ne pripadam i ne bih želio da kvarim narodno oduševljenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Peko View Post
    SDP bi bila moj izbor, ali bez Ranka Krivokapica (izgleda covjek ka da je bez kicme).
    Već sam neđe napisao da je odavno bilo ljekovito za samu partiju da SDP izabere novog predsjednika. O Ranku Krivokapiću imam lično jako pozitivan stav ali ono što je sa mjesta šefa partije učinio (vjerujem iz najbolje namjere) jeste na kraju potpuno srastanje sa DPS-om u kome i ovo malo "boje" partija duguje drugim eksponiranim pojedincima.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Janukovič je prevagu odnio glasovima Rusa i rusofila i zato nije i nikada neće biti glas Ukrajinaca. Ukrajine - da, Ukrajinaca - ne!
    Ipak, cijenim tvoju rusofiliju. Nije ni meni strana. O tom narodu imam puno pozitivnih impresija, ali o ovom (i bilo čijem) okretanju "istoku" što god to bilo - mislim sve najgore. No i to je legitimno političko opredjeljenje. Ako se Crna Gora ikada okrene istoku ja pakujem kofere pa nek je mojim sunarodnicima sretno. Tu stvarno ne pripadam i ne bih želio da kvarim narodno oduševljenje.
    Ne bi se baš moglo reći da sam rusofil.U suštini mojim postom sam htio da kažem ono što je hari fino obrazložio.Od zapada su imali samo "lipši mago do zelene trave" dok je sa druge strane odma uslijedilo nešto konkretno.Nije bilo za džabe al bože moj.Da nama neko ponudi duplo manje račune za struju mislim da bismo se većinom složili da im iznajmimo luku Bar na neki duži period

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Već sam neđe napisao da je odavno bilo ljekovito za samu partiju da SDP izabere novog predsjednika. O Ranku Krivokapiću imam lično jako pozitivan stav ali ono što je sa mjesta šefa partije učinio (vjerujem iz najbolje namjere) jeste na kraju potpuno srastanje sa DPS-om u kome i ovo malo "boje" partija duguje drugim eksponiranim pojedincima.
    Ne mislim ja o Ranku, kao o covjeku, nista lose - o njegovoj familiji cujem samo dobre stvari. Ali o njemu kao lideru partije mislim sve najgore, covjek je nit lider, nit vizionar, vec vise lici na Milov privezak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Rece neki Janjusevic za Vijesti prije neki dan da nikakvoga razdora izmedju dpsdp nema,samo da oce malo glasaca da dignu iz klinicke smrti odvojenim nastupom.
    Taj Janjusevic je vodeca budala medju inace nepismenim analiticarima...tako da...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e sad si dokazao suprotnu od njegove teze... on je budala. odličan argument. baš. mnogo zbori. totalno sada vjerujemo da on nije u pravu... što ti je nauka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    e sad si dokazao suprotnu od njegove teze... on je budala. odličan argument. baš. mnogo zbori. totalno sada vjerujemo da on nije u pravu... što ti je nauka.
    Ako ti kazem da je taj "analiticar" iznio tvrdju da LPCG nije usla u parlament zato sto "liberali" (pri tom ne razlikujuci LSCG od Mikove tvorevine!) "placaju cijenu neizlaska samostalno na izbore od 1996 godine na ovamo", vjerujes li mi kad kazem da je apsolutna budala kad se predstavlja ka politicki analiticar jer 90% pismenih ljudi u CG zna da je LSCG uvijek izlazio sam osim upravo 1996 god, a da LP nije LSCG.

Imam jos jedno 5-6 slicnih detalja i prognoza, uvijek pred izbore i uvijek netacnih.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne bi se baš moglo reći da sam rusofil.U suštini mojim postom sam htio da kažem ono što je hari fino obrazložio.Od zapada su imali samo "lipši mago do zelene trave" dok je sa druge strane odma uslijedilo nešto konkretno.Nije bilo za džabe al bože moj.Da nama neko ponudi duplo manje račune za struju mislim da bismo se većinom složili da im iznajmimo luku Bar na neki duži period
    U tome i jeste problem. To što tvoj stav vjerovatno dijeli većina u Crnoj Gori. To je svakako legitimno i ja se tome ne rugam. Svako ima pravo i tako da misli...
    Ipak, na bazi obrazovanja i godina koje imam, odavno znam da Rusija nikom ništa ne "daruje" baš kao ni Zapad. Ekonomski aranžmani donose sa sobom mnogo ozbiljnije - političke. A politički aražmani donose svuda i svagda samo - politički i kulturni uticaj. Znaju to i Ukrajinci odlično zato se i protive ovoj "sadnji tikava s Đavolom" koje propagira Janukovič. A što se tiče Zapada,..pa ne postoji on tu da bi pošto-poto uvlačio nekog u svoju "sferu" ako taj neko tu ne pripada. Da bi neki narod bio dio "zapadne sfere" mora to sam iskreno željeti i to nedvosmisleno i za to se sam vlastitim snagama izboriti. Poput recimo gotovo svih istočnoevropskih država i Gruzije.
    Dakle, uz svo poštovanje prema Rusiji, koja je, da i to kažemo, značajno pomogla da CG bude ostrvo slobode tokom vjekova, ta zemlja je mješavina Evroazijske kulture i zato je i smatraju "Istokom". To "istok" je najmanje geografska odrednica a daleko više kulturna i politička.
    Moj je stav i moje pravo da tamo (na "istoku") ne želim da vidim Crnu Goru. Suviše vjekova joj je ukradeno tim osvrtanjem i zagledanjem prema "istoku" i danas na žalost još živimo posljedice toga.
    Dok budem živ, eto kao jedinka, boriću se da ona svoje mjesto izgrađuje u okviru onog što je Zapadni svijet i njegove vrijednosti, pa taman ostao jedini Crnogorac koji će tako misliti. Jer "Zapad" i nije ništa drugo no ono na šta mislimo kada kolokvijalno kažemo Evropa. Daleko je CG još uvijek od toga da svojim bićem postane dio te Evrope. Možda nikad neće ni postati, ali makar danas gleda u pravom prvacu.
    Eto, i već sam rekao, ako CG počne (poput Srbije) gledati prema Rusiji priželjkujući neke aranžmane s njom, obzirom da smatram da je život kratak, svoju afirmaciju potražiću van ove zemlje a svima koji ne mislite kao ja, nek je sretno s takvom "rusofilskom" Crnom Gorom.
    Last edited by El Re; 27-04-10 at 19:29.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

U tome i jeste problem. To što tvoj stav vjerovatno dijeli većina u Crnoj Gori. To je svakako legitimno i ja se tome ne rugam. Svako ima pravo i tako da misli...
    Ipak, na bazi obrazovanja i godina koje imam, odavno znam da Rusija nikom ništa ne "daruje" baš kao ni Zapad. Ekonomski aranžmani donose sa sobom mnogo ozbiljnije - političke. A politički aražmani donose svuda i svagda samo - politički i kulturni uticaj. Znaju to i Ukrajinci odlično zato se i protive ovoj "sadnji tikava s Đavolom" koje propagira Janukovič. A što se tiče Zapada,..pa ne postoji on tu da bi pošto-poto uvlačio nekog u svoju "sferu" ako taj neko tu ne pripada. Da bi neki narod bio dio "zapadne sfere" mora to sam iskreno željeti i to nedvosmisleno i za to se sam vlastitim snagama izboriti. Poput recimo gotovo svih istočnoevropskih država i Gruzije.
    Dakle, uz svo poštovanje prema Rusiji, koja je, da i to kažemo, značajno pomogla da CG bude ostrvo slobode tokom vjekova, ta zemlja je mješavina Evroazijske kulture i zato je i smatraju "Istokom". To "istok" je najmanje geografska odrednica a daleko više kulturna i politička.
    Moj je stav i moje pravo da tamo (na "istoku") ne želim da vidim Crnu Goru. Suviše vjekova joj je ukradeno tim osvrtanjem i zagledanjem prema "istoku" i danas na žalost još živimo posljedice toga.
    Dok budem živ, eto kao jedinka, boriću se da ona svoje mjesto izgrađuje u okviru onog što je Zapadni svijet i njegove vrijednosti, pa taman ostao jedini Crnogorac koji će tako misliti. Jer "Zapad" i nije ništa drugo no ono na šta mislimo kada kolokvijalno kažemo Evropa. Daleko je CG još uvijek od toga da svojim bićem postane dio te Evrope. Možda nikad neće ni postati, ali makar danas gleda u pravom prvacu.
    Eto, i već sam rekao, ako CG počne (poput Srbije) gledati prema Rusiji priželjkujući neke aranžmane s njom, obzirom da smatram da je život kratak, svoju afirmaciju potražiću van ove zemlje a svima koji ne mislite kao ja, nek je sretno s takvom "rusofilskom" Crnom Gorom.
    Nisam ni ja reka da je džabe .Samo su Rusi u trenu bili "konkretniji".Zemlje na toj graničnoj zoni ne mogu očevit ništa dobro ako se priklone nekom a zapadu pogotovo jer se sve lomi o njihovoj kičmi.Treba biti pragmatičan pa iz toga izvući maximalnu korist.
    Što me opet vraće na CG.Što se tiče spoljne politike meni se najviše dopada način na koji je to Tito završava.Od svih ogrebeš pomalo a ne priklanjaš se do kraja nikom.
    Ukrajina da je nastavila kurs kojim je išla ubrzo bi bila suočena sa kolapsom.Zapadni saveznici nemaju mogućnosti da pomognu ni zemljama koje su im puno značajnije i bliže u ovom trenutku.Mi možemo sad sa distance filozofirat o tome,al kad se nema para u budžetu,kad nemaš energente da podmiriš potrebe stanovništva na priličnoj si muci.Možeš ti pričat o demokratiji i zapadnom putu al te neće niko slušat praznog stomaka i ladnija noga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^Mi nijesmo u toj poziciji da radimo kao Tito. Moras da izaberes neki put, a srecom mi smo izabrali zapadni. Ne kazem da od Rusije treba bjezati. Jednostavno fina saradnja, ali i buduca clanica NATO-a i EU.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

Mi nismo ni u kakvoj poziciji jer smo se tako postavili a glavarima sve to odgovara dok mogu da šklapaju.nego,prežvakala se ta tema o NATO-u.Čeka se još da se to potvrdi ili odbaci eventualno i da i ta priča bude gotova.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A sta kad dodjemo do situacije - da je Rusofila i Rusa vishe nego Ukrajinaca u toj drzavi? I da postoji sasvim jasna geografska linija koja razdvaja jedne i druge? Ima li ta drzava smisla, i da li ce ga ikad imati...? Jer uvijek ce u Ukrajini biti 50-50, +-5% za jedne ili druge... I tu dolazimo do situacija kao sto ih sad imamo, da narod skapava u disfunkcionalnoj drzavi, a poslanici se gadju jajima po parlamentu. To, mislim, ni Ukrajinci ni Rusi nijesu zasluzili...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mi nismo ni u kakvoj poziciji jer smo se tako postavili a glavarima sve to odgovara dok mogu da šklapaju.nego,prežvakala se ta tema o NATO-u.Čeka se još da se to potvrdi ili odbaci eventualno i da i ta priča bude gotova.
    Ne, nije sto smo se tako postavili, vec sto nemamo taj geostrateski polozaj koji je Jugoslavija imala.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

U pravu si Getaway,..Imaju, što bi se reklo, i legalitet i legitimitet. Zato se u civilizovanom svijetu i zabranjuje rad strankama koje bi da urnišu zemlju u kojoj djeluju. Idioti okupljeni oko Timošenkove i Juščenka umjesto to da urade oni su se godinama međusobno hvatali za vratove, pride potkradajući zemlju i podstičući narodno nezadovoljstvo.
    Sada je kasno za bilo što...Kada zakonski dozvoliš normalno djelovanje i vršljanje antidržavnih političkih organizacija onda imaš savršen recept da ti se na kraju dogodi građanski rat što me ne bi iznenadilo da bude logičan nastavak ovog haosa, iako naravno to nikako ne bih želio.
    A ko je taj ko odredjuje koje su antidrzavne politicke organizacije koje treba zabraniti? Evo sad Janukovic ima legitimitet, a siguran sam da on smatra Timosenko&Juscenka antidrzavnim elementima. Pa sta, da ih zabrani?

Izgleda da se ovdje tesko shvata elementarna postavka demokratije - da ako neko ima drugacije misljenje od tebe to ne znaci da je neprijatelj drzave kojeg treba o prvo drvo.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Ne, nije sto smo se tako postavili, vec sto nemamo taj geostrateski polozaj koji je Jugoslavija imala.
    Nisam ni mislio na geostrateški položaj nego više na varijantu gledaj svoja posla i budi dobar sa svakim.Da ne idemo dalje nije tema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo poslije 14 godina i Narodne sloge ponovo se opoyicija ujedinjuje!
    Ovaj put kao najšira koalicija u istoriji crnogorskog parlamentarizma.Da li će pobjediti ili ne veliko je pitanje.
    Ogromni je državni aparat i mehanizmi manipulacije u rukama vlasti.
    Pokušaće kao i uvijek da sve učine da narod u ovoj nesrećnoj Crnoj Gori podijele.Da ponovo pokažu da brat mora mrzjeti brata , da otac mora mrzjeti sina...
    Da li ima više budala i glupih ljudi koji će pasti po tim već čuvenim ,,identitetskim " pitanjima!
    Da li ima ljudi kojima nije proritet ,prioriteta opstati u ovom surovom životu gdje ti lekcije drže kriminalci i korupcionari.
    Vidjećemo što će biti.
    Ipak najvažnije se već dogodilo: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Muslimani a poslije izbora i 4 albanske stranke napravili su nešto VELIKO!
    Ovo je samo početak, zato svako ko opoziciono misli, podržaće ove ljude.
    Onaj kome su bliži Mićun,Brko,Vesko,Darko,Mugi,Aco i taj način razmišljanja glasaće kokainiste!
    Sdp je hrabro iskoračio( u što nijesam vjerovao) ostali su sada sami sa sobom sa Mićunom u ogledalu...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Evo poslije 14 godina i Narodne sloge ponovo se opoyicija ujedinjuje!
    Ovaj put kao najšira koalicija u istoriji crnogorskog parlamentarizma.Da li će pobjediti ili ne veliko je pitanje.
    Ogromni je državni aparat i mehanizmi manipulacije u rukama vlasti.
    Pokušaće kao i uvijek da sve učine da narod u ovoj nesrećnoj Crnoj Gori podijele.Da ponovo pokažu da brat mora mrzjeti brata , da otac mora mrzjeti sina...
    Da li ima više budala i glupih ljudi koji će pasti po tim već čuvenim ,,identitetskim " pitanjima!
    Da li ima ljudi kojima nije proritet ,prioriteta opstati u ovom surovom životu gdje ti lekcije drže kriminalci i korupcionari.
    Vidjećemo što će biti.
    Ipak najvažnije se već dogodilo: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Muslimani a poslije izbora i 4 albanske stranke napravili su nešto VELIKO!
    Ovo je samo početak, zato svako ko opoziciono misli, podržaće ove ljude.
    Onaj kome su bliži Mićun,Brko,Vesko,Darko,Mugi,Aco i taj način razmišljanja glasaće kokainiste!
    Sdp je hrabro iskoračio( u što nijesam vjerovao) ostali su sada sami sa sobom sa Mićunom u ogledalu...
    koliko mene sjecanje sluzi, ta tvoja oozicija je pozivala 2006 godine na podjelke, mandici i danilovici su vikali po sjeveru da se ne ide ni na SVADBU ni na SAHRRAnu ljudima koji ne misle kao oni...
    zato kako te nije sramota da ti iz opozicionar pricas o podjelama...kada ih opozicija pravi od 95 godine...samom cinjenicom da su vam nametnuli pojedinci da ste srbi a to niste...bar niste bili 5 godina ranije prije raspada SFRJ.
    bjazi drug ali bjaziiiii
    :)

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Veca je shansa da na loto-u ubodete dobitnu kombinaciju, izbori su farsa..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je najvažnije da su 12 stranaka u Podgorici shvatili da im je mnogo veći neprijatelj kokain nego što su oni sami između sebe!
    Za mene je to već pobjeda i to najveća do sada.
    Kada se ljudi ujedine protiv droge, trgovine ljudima i oružjem,kriminala i korupcije znači da su počeli da razmišljaju svojom glavom, jer nikakve razlike nijesu prepreka da stanu u isti front protiv KOKAINISTA!
    Zato im veliko hvala, bez obzira na rezultat!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ja nishta novo ne ochekujem na izbore, opozicija ce i dalje bit opozicija, sdp i dps ka i vazda zajedno i idemo dalje..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Meni je najvažnije da su 12 stranaka u Podgorici shvatili da im je mnogo veći neprijatelj kokain nego što su oni sami između sebe!
    Za mene je to već pobjeda i to najveća do sada.
    Kada se ljudi ujedine protiv droge, trgovine ljudima i oružjem,kriminala i korupcije znači da su počeli da razmišljaju svojom glavom, jer nikakve razlike nijesu prepreka da stanu u isti front protiv KOKAINISTA!
    Zato im veliko hvala, bez obzira na rezultat!!
    ti kad nemas odg. mijenjas temu tj pravac price super...to volim...
    samo mi nije jasno vovo KOKAIN glavni grad, gradonacelnik, izbori u Pg..kakve veze ima sa KOKAINOM????
    ajde majke ti pojasni mi to...
    meni je najveci kokain u pg, vi koji ste sljegli iz pljevalja, b.p. i berana....vi ste mi najveca droga od kad znam za sebe...
    sto kad cekam u opstinu dokument da ovjerim, moram da se usmrdimm cekajuci pored seljaka oko sebe

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

WoW WoW dzini bro' chill out!
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    369
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    sto kad cekam u opstinu dokument da ovjerim, moram da se usmrdimm cekajuci pored seljaka oko sebe
    Isto tako se neko osjeća kad čeka pored tebe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emp View Post
    Isto tako se neko osjeća kad čeka pored tebe.
    drug, nisi shvatio poentu...idi okupaj se...posto si se prepoznao!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    A ko je taj ko odredjuje koje su antidrzavne politicke organizacije koje treba zabraniti? Evo sad Janukovic ima legitimitet, a siguran sam da on smatra Timosenko&Juscenka antidrzavnim elementima. Pa sta, da ih zabrani?

Izgleda da se ovdje tesko shvata elementarna postavka demokratije - da ako neko ima drugacije misljenje od tebe to ne znaci da je neprijatelj drzave kojeg treba o prvo drvo.

Taj ko utvrđuje ko je antidržavna organizacija zove se Sud. On to radi na osnovu Ustava i zakona jedne zemlje koja se još u temeljima osigurava od ovakvih prijetnji. U različitim zemljama to je posao različitog suda.
    Probajte u civilizovanim zemljama da osnujete partiju čiji bi programski cilj trebao da bude promjena ustavnog ustroja ili cjelovitosti zemlje. Ako bi vam (kojim SF slučajem) i pošlo za rukom da osnujete takvu partiju ili organizaciju vaš put od slobode do zatvora brojao bi se danima.
    Probajte da u Francuskoj, Njemačkoj, Španiji, Holandiji ili bilo kojoj uređenoj zemlji da učinite to...
    U Crnoj Gori se svašta smatra demokratijom i to prolazi prilično neprimijećeno zato što smo mi od Evrope prilično izolovano društvo i pritom tek rođeno kao produkt 20-ogodišnjeg rastakanja jedne velike države.
    Ovi u Ukrajini nisu zaustavljeni na vrijeme i oni sada imaju legitimitet što su tu gdje jesu. Svijet to treba da prihvati ali zaista ne vjerujem da hoće autentični Ukrajinci pa makar to vodilo i rasturanju Ukrajine na dva dijela. Gotovo sam siguran da će se ovo dogoditi a krv svakako nigdje ne priželjkujem. Uostalom, vrijeme će vrlo brzo pokazati da li sam bio u pravu.

Page 60 of 105 FirstFirst ... 105056575859606162636470 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)