View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 207 of 942 FirstFirst ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... LastLast
Results 5,151 to 5,175 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    zato treba napravit jedan neutralni bazen (u PG, 1 zatvoreni pored onog otvorenog) i nek reprezentacija sve utakmice igra na tom bazenu (nesto kao vembli u engleskoj), i nece biti ovakvih prepucavanja, jer se nikad ne moze svima udovoljiti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prica 100 puta ispricana.Zasto bi onima koji me pljuvaju kroz smecarski odnos prema mom gradu i klubu pruzao sansu da se dice mojim prisustvom na tribinama?Da pristajem na to da mi oni odredjuju kad smijem,a kad ne smijem da udjem na bazene u bd i hn?Ne,hvala.Neka im bazen pune isti oni partijski pripadnici koji ga napune i kad dodje da igra primorac
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    prica 100 puta ispricana.Zasto bi onima koji me pljuvaju kroz smecarski odnos prema mom gradu i klubu pruzao sansu da se dice mojim prisustvom na tribinama?Da pristajem na to da mi oni odredjuju kad smijem,a kad ne smijem da udjem na bazene u bd i hn?Ne,hvala.Neka im bazen pune isti oni partijski pripadnici koji ga napune i kad dodje da igra primorac
    nije ti savez odredio da ne mozes uci na bazen u HN vec uprava jadrana, koja nema veze sa savezom. za BD ne znam...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije ti savez odredio da ne mozes uci na bazen u HN vec uprava jadrana, koja nema veze sa savezom. za BD ne znam...
    http://www.wpolomne.org/strana.php?id=26#

viđi ko je treći na spisak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

predjednik skupstine....koji iznese odluku koju donese upravni odbor i ne moze nista na svoju ruku radit'.

a koliko mi se cini ima i vasih u UO, tako da bi vam se i oni smjeskali na bazenu :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

predjednik skupstine....koji iznese odluku koju donese upravni odbor i ne moze nista na svoju ruku radit'.

a koliko mi se cini ima i vasih u UO, tako da bi vam se i oni smjeskali na bazenu :P
    Oni nam ne brane da navijamo, još

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i tekako su svi oni povezani medju sobom (mislim na uprave klubova i saveze), jbg neki to znaju da iskoriste drugi ne, nekima je dozvoljeno da se igraju cowboy-a drugima nije i tako u nedogled....da se razumijemo....nikome ne smeta tekma u bd ili hn ali smeta to sto isti ti koji izmedju redova pozivaju na navijanje, koji su pljuvali atmosferu na zadnjoj tekmi u kotoru (mislim na reprezentaciju) ne odno se se isto prema svima....pocevsi od domaceg prvenstva preko jadranske lige pa tako i sa reprezentacijom...dok ne nauce da nas sve gledaju sve isti ocima mene tamo nece gledati...a nisam sam...ima nas dosta sa ovakvim ili priblizno istim misljenjem....

@didi
    za direktivu sigurno nisam mislio navijacku....znas dobro da citas izmedju redova zato si tu dje jesi.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    i tekako su svi oni povezani medju sobom (mislim na uprave klubova i saveze), jbg neki to znaju da iskoriste drugi ne, nekima je dozvoljeno da se igraju cowboy-a drugima nije i tako u nedogled....da se razumijemo....nikome ne smeta tekma u bd ili hn ali smeta to sto isti ti koji izmedju redova pozivaju na navijanje, koji su pljuvali atmosferu na zadnjoj tekmi u kotoru (mislim na reprezentaciju) ne odno se se isto prema svima....pocevsi od domaceg prvenstva preko jadranske lige pa tako i sa reprezentacijom...dok ne nauce da nas sve gledaju sve isti ocima mene tamo nece gledati...a nisam sam...ima nas dosta sa ovakvim ili priblizno istim misljenjem....
    pa zato sam i rekao, neutralni bazen i svi problemi rijeseni.

u pravu si za to da svu svi oni povezani, ali isto tako vjerujem da znas razliku izmedju visprenih i 'mutavih' ljudi, a ponekad treba biti i malo bezobrazan da bi se izborio za nesto. iako se mi svi dicimo s tim, davno je proslo vrijeme 'cojstva i junastva' i naseg velikog postenja.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Eto, opet smo dosli u situaciju da se pravdamo, ne samo zbog neodlaska na bazen, vec i da branimo nasu ljubav prema crnogorskoj reprezentaciji...

Pocecu od Galiota, koji je napisao da je on, kao i jos 6-7 kotorana, bio u Dubrovnik (!) sa crnogorskim barjakom (!), da bodri crnogorsku reprezentaciju (!) u kvalifikacijama (!) za PE.
    Voli li tu reprezentaciju vise onaj koji ih je docekivao nakon Malage ili Galiot koji ih je pratio od pocetka?

Drugo, mi kotorani, imamo iste poglede na tu crnogorsku vaterpolo reprezentaciju, a to je - SVETINJA! Dakle i oni kotorani koji su Srbi i oni koji su Crnogorci i oni koji su Hrvati - uvjek navijaju za tu reprezentaciju!
    Vi svi ostali znate kakva je situacija u vasim gradovima (i drugim sportovima). A znam i ja, jer pratim i druge sportove...

Shodno tome, nisu u ovoj prici ogorceni samo navijaci Primorca (Bestije) vec svi kotorski ljubitelji vaterpola!
    Sanjali smo od '91. ovu reprezentaciju i kad smo je napokon dobili - ceraju nas sa bazena!

Mozda ce nekome u ovoj mojoj prici smetat' potenciranje kotorana kao nekog ko je na drugaciji nacin gledao na zelju za svojom (crnogorskom) vaterpolo reprezentacijom, ali evo, dacu mu domaci, a tema je: "Mirko Vicevic i Veljko Uskokovic, odnos prema crnogorskoj reprezentaciji'.
    To vam je pocetak i kraj price.
    (ne zaboravite primjer iz komsiluka, onaj plavi decko, Andrija Prlainovic se zove...)
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja iskreno podrzavam i razumijem kotorane....i uopste primorce...nekako je to ipak vise njihov sport...ne mogu ja biti veci ili bolji navijac od njih...mozda je glupo sto ovako pisem, ali ih razumijem...
    Isto kao sto mene boli da zene u rukometi igraju bilo gdje van podgorice...kada je to prakticno ekipa buducnosti...treba da pratis tokom citave sezone te igracice i navijas za bud. a posle repka ode u pljevlja, bijelo polje ili berane....dje ne znaju sto je rukomet...
    maxe...
    :)

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

pa zato sam i rekao, neutralni bazen i svi problemi rijeseni.

u pravu si za to da svu svi oni povezani, ali isto tako vjerujem da znas razliku izmedju visprenih i 'mutavih' ljudi, a ponekad treba biti i malo bezobrazan da bi se izborio za nesto. iako se mi svi dicimo s tim, davno je proslo vrijeme 'cojstva i junastva' i naseg velikog postenja.

Kakav neutralni bazen, o cemu vi ljudi pricate?
    Treba li sad sve u Pg da prebacimo?

Treba li fudbalska reprezentacija u Berane, a riukometna u Tivat da igra

Zna se sto i kako treba! Najlakse je platit' autobuse iz svih krajeva CG i punit sportske objekte po potrebi! To je vjerovatno veci patriotizam...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

fudbal muski - podgorica uvijek
    kosarka - podgorica, bar, niksic
    vaterpolo - Kotor i Budva
    odbojka - podgorica i budva
    rukomet zene - podgorica uvijek
    rukomet muski - podgorica, cetinje, niksic i berane moze i bar

Ovako ja to vidim....i kraj price :0
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde dosta je bilo vise price o tome, na sve to treba zaboravit kad je reprezentacija u pitanju,sve se slazem ali ajde jednom da se ujedinimo i ispostujemo reprezentaciju kao sto se radi u vecim zemljama od nase u kojima su mnogo veci problemi!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svi su sada veliki ljubitelji i poznavaoci vaterpola poslije malage....do tada su preskakali stranicu vaterpola u novinama kojih i nije bilo previse...a kad je uzeta titula u malagi po zavrsetku tekme polovina ovih nazovi ljubitelja je googlalo uru vremena da bi saznalo sta je vaterpolo i ko igra u reprezentaciji...cak i sada poslije par godina da ih pitas da nabroje sasta v i ljude na pozicijama ne bi znali ni sta ih pitas....toliko o tim ljubiteljima i poznavaocima prilika u vaterplolo sportu....

@cattaro
    ma isli bi i oni tad na gostovanja samo da su imali policijsku pratnju, sendvic i dnevnicu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UserName View Post
    Ajde dosta je bilo vise price o tome, na sve to treba zaboravit kad je reprezentacija u pitanju,sve se slazem ali ajde jednom da se ujedinimo i ispostujemo reprezentaciju kao sto se radi u vecim zemljama od nase u kojima su mnogo veci problemi!!
    nema problema...prva znacajnija utakmica protiv normalnog rivala kad se bude odigrala na kotorskom bazenu precicu preko svega (a vjerujem i dosta kotorana)....a ne svaki put da punim tudj bazen i pravim mu atmosferu a u kotor mi posalju reprezentaciju sa pojasevima za spasavanje...tuzno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Eto, opet smo dosli u situaciju da se pravdamo, ne samo zbog neodlaska na bazen, vec i da branimo nasu ljubav prema crnogorskoj reprezentaciji...

Pocecu od Galiota, koji je napisao da je on, kao i jos 6-7 kotorana, bio u Dubrovnik (!) sa crnogorskim barjakom (!), da bodri crnogorsku reprezentaciju (!) u kvalifikacijama (!) za PE.
    Voli li tu reprezentaciju vise onaj koji ih je docekivao nakon Malage ili Galiot koji ih je pratio od pocetka?

Drugo, mi kotorani, imamo iste poglede na tu crnogorsku vaterpolo reprezentaciju, a to je - SVETINJA! Dakle i oni kotorani koji su Srbi i oni koji su Crnogorci i oni koji su Hrvati - uvjek navijaju za tu reprezentaciju!
    Vi svi ostali znate kakva je situacija u vasim gradovima (i drugim sportovima). A znam i ja, jer pratim i druge sportove...

Shodno tome, nisu u ovoj prici ogorceni samo navijaci Primorca (Bestije) vec svi kotorski ljubitelji vaterpola!
    Sanjali smo od '91. ovu reprezentaciju i kad smo je napokon dobili - ceraju nas sa bazena!

Mozda ce nekome u ovoj mojoj prici smetat' potenciranje kotorana kao nekog ko je na drugaciji nacin gledao na zelju za svojom (crnogorskom) vaterpolo reprezentacijom, ali evo, dacu mu domaci, a tema je: "Mirko Vicevic i Veljko Uskokovic, odnos prema crnogorskoj reprezentaciji'.
    To vam je pocetak i kraj price.
    (ne zaboravite primjer iz komsiluka, onaj plavi decko, Andrija Prlainovic se zove...)
    prvo, greska je sto zelis da se pravdas, pogotovo jer je samo 1 osoba osporila to o cemu govoris.
    drugo, vecina tih velikih 'ljubitelja' vaterpola je pocela da prati taj sport negdje u toku 3/4 polufinala EP u Malagi.
    trece, to sto ces ici na bazen, u malagu, ili sjedati ispred tv-a i bodriti reprezentaciju ne govori o tome koliko je volis ili ne. jbg, ja recimo ne mogu sebi da priustim da odem 10 dana na EP ili SP zbog posla kojim se bavim i 'osudjen' sam da gledam utakmice na tv-u, ali to ne znaci da onih 50 ljudi koji su na tribinama voli repku vise od mene (samo imaju vise slobodnog vremena od mene :P ).

a sto se prlainovica tice, da je savez/drzava u datom momentu postupio prema njemu kao sto je ucinio VS srbije, on bi sada igrao za nas. ali jbg u tom momentu je bio prioritet uloziti sve pare u fudbal, a iz istog razloga matija jaukovic (koga znam cijeli zivot skoro) sad pliva za australiju, a ne za CG.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav neutralni bazen, o cemu vi ljudi pricate?
    Treba li sad sve u Pg da prebacimo?
    PG sam naveo kao primjer. moze se i u grbalj napravit bazen za repku.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

a sto se prlainovica tice, da je savez/drzava u datom momentu postupio prema njemu kao sto je ucinio VS srbije, on bi sada igrao za nas. ali jbg u tom momentu je bio prioritet uloziti sve pare u fudbal, a iz istog razloga matija jaukovic (koga znam cijeli zivot skoro) sad pliva za australiju, a ne za CG.
    Kad ti Didi sad vidi ovo... :lolblue:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    nema problema...prva znacajnija utakmica protiv normalnog rivala kad se bude odigrala na kotorskom bazenu precicu preko svega (a vjerujem i dosta kotorana)....a ne svaki put da punim tudj bazen i pravim mu atmosferu a u kotor mi posalju reprezentaciju sa pojasevima za spasavanje...tuzno...
    Slazem se sa tobom u potpunosti ali ipak mislim da treba preci preko svega i ujediniti se barem kad je reprezentacija u pitanju pa ne bitno igrali protiv madjara ili protiv azerbejdžana i igrali u bd ili ko! DIDI je lijepo rekao, iako si ,ponavljam, u potpunosti u pravu! Treba da se napravi kult reprezentacije,nebitno,bilo u vaterpolu, bilo u kojem drugom sportu, ako nas je vec malo daj da napravimo sloznu atmosferu i da se ujedinimo vec jednom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@fidimose
    vjerovatno nisi pazljivo citao niti moj niti cattarov text....nije u pitanju malaga...vec dosta ranije kada su nasi igrali kvalifikacije za malagu...kako i sam kazes vecina ljudi nije ni znalo da ucestvujemo u tom sportu...a da ne pominjem B prvenstvo koje smo morali da prodjemo da bi igrali sve ovo kasnije...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

PG sam naveo kao primjer. moze se i u grbalj napravit bazen za repku.
    Ne, ne...
    Sve velike (odlucujuce) utakmice vaterpolo reprezentacija treba da igra u Kotor!
    Najveci bazen, najbolja vaterpolo publika, pola reprezentacije je iz Kotora...

Sva slicnost sa drugim drzavama i gradovima je namjerna!

P.S.
    Evo reprezentacija ''visinske'' pripreme vec dvije godine odradjuje u ''Bjanki''. Sva je sreca sto taj hotel nema bazen na koji bi se igrale utakmice...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad ti Didi sad vidi ovo... :lolblue:
    heh, pa to su cinjenice.

mislim da nije za forum da pisem kakvih je problema taj momak imao, ali mu se moglo pomoci u datom trenutku, i on bi sigurno igrao za nasu reprezentaciju sad.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se sa tobom u potpunosti ali ipak mislim da treba preci preko svega i ujediniti se barem kad je reprezentacija u pitanju pa ne bitno igrali protiv madjara ili protiv azerbejdžana i igrali u bd ili ko! DIDI je lijepo rekao, iako si ,ponavljam, u potpunosti u pravu! Treba da se napravi kult reprezentacije,nebitno,bilo u vaterpolu, bilo u kojem drugom sportu, ako nas je vec malo daj da napravimo sloznu atmosferu i da se ujedinimo vec jednom!
    ko moze da predje preko svega neka ga...ja sam do daljnjeg iza ekrana bar sto se tice domacih utakmica...gostovanja mi nikada nisu problem...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo, sad kad bih znao da ce se desit ono sto rekoh u prethodnom postu - dosao bi u Bd nocas (jos sam na vrijeme). Ali nece...i dalje ce Bd i novi bit' u prvom planu, a nama mrvice...
    E zato mi ne pada na pamet da ''prelazim preko svega'' ili da se ''ujedinjujem'' sa nekim

Sem toga, bice bazen pun, valjda se i u ovakvim okolnostima moze skupit 1000 ljudi Tako da necemo nikome falit...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka cattaro nemoj sad da uleti na forum neko iz saveza sa nekim prljavim obecanjem pa da moram da jurim u bd.....

Page 207 of 942 FirstFirst ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)