https://forum.cdm.me/showthread.php?...ja#post1523156
moj post i prognoza, bajern osvaja LS
Murinjo - Van Gal finale.![]()
Lion ce se ipak śutra plasirati u finale, ali u zenskom fudbalu![]()
pricam sa drugom i veli mi drug jos ne mogu da shvatim kako je ovaj lion moga izbacit reala... tuzno je da se ovakva ekipa nadje u polufinale ovakvog takmicenja... skidam kapu vladu koji je svo vrijeme govorio da je ovo rupa od ekipe.
mozda ce mi se smijat ali odavno gore polufinale ls nisam gleda
bajern zasluzeno prosa tu nema dileme.....nego bolje da se okrenemo sjutrasnjem mecu
Zali Boze da ovakav raspad od tima osakati zavrsnicu lige sampiona za jedan Real i Liverpul, kakav god on bio.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
kako pogresna taktika uf, a i sudija im vala nije morao iskljucivat igraca zbog prigovora kod 0:1 jos...
She is only here to annoy herself!
Ivica Olić LUDIJAK!!!
:yipiiii:
Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D
Nije ni bio faul, sto je najjace. Al ovaj Lion je prdnjava od ekipe, njima ni 2 igraca vise ne bi pomogla. Realovi igraci nek se ubiju kad ove baksaze nisu mogli da prodju.
Van Gal je strasan trener, konacno je sklopio kockice. Ko god mu dodje u finale, bice na jade. Mada je njima odbrana losa, no je Lion sakat pa nisu umijeli gol da im daju. Al opet, imaju strasnu navalu, prati ih neka sreca, trener im je prekaljeni takticar...
Al sjutra je ipak atraktivniji mec polufinala LS. Barsa u teskoj poziciji, al pred svojim navijacima. Dizu se tenzije, pritisak na sudije je poceo jos od srijede, igraci Barselone samouvjereni da prolaze dalje itd. Bice uzivancija ovo gledat, jer sve je moguce. Inter moze izginut ako Barsa dobro otvori mec, a opet ih interisti mogu na kontre rasarafit. Bice zanimljivo u svakom slucaju![]()
kako svi odma zakljuciste da bajern nema sanse u finale,cudo jedno.
Raise my hammer,take my aim
aaa lion je strashna ekipa oni za 180 minuta nisu ozbiljnije ugozili gol bayerna.....a
ko god da im dodje u finale ce iskoristit svaki kiks odbrane
sto se tice sjutrasnjeg meca bice svashta....najbitnije da bude dobar fudbal da se ne dosadjujemo ka veceras
nek pobijedi bolji....pa bio to inter ili barsa
VISCA BARCA!!!!!
Kvota na igru (sjutra veče, utakmica: Barselona - Inter) da NEĆE BITI IZ 1 U 1 je 1.65![]()
ja se nadam da ce bajern i osvojit'![]()
Ahahahahha, pa ne mogu da vjerujem sto je onaj ludi covjek na klupi Lyon-a napravio. Pa Gatsbyy bi bolje od njega postavio taktiku i prvih 11.
Kakav luzer. Kakav glupan.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
zamisli pocnes mec u kom juris rezultat i finale ls bez igracha koi ce ti davat shmek igri.....nije ovaj bajen neka ekipa zaustavis im robena i eto
E vala pravo zboris. Sve do sad je odlicno uradio, sa jednim blijedim Lyonom solidno igrao i dostigao istorijski uspjeh, i onda se blago receno posrao. Olic se sprdao sa njima, znaci nevjerovatno. Razocaran sam u Lyon.
Nego, sjutra pravi mec. Iskreno, ne bih volio ni jedan od dva kluba da prodje, ako je to moguce kako :mrblue:. Inter urodjeno ne volim, a Barca me nervira namrtvo sa njihovom nonsalancijom i busanjem. Mada, neka Barca prodje, i onda neka ih Bayern dobije, iako su mi i oni njemci gadni. Sve sami gadovi igraju zavrsnicu CL ove godine. Pih... Nemam koga podrzavat![]()
DICIOTTO
Ne bi Lion ni Bordoa izbacio, no su oni bas u to vrijeme pali u formi i usrali sezonu i na evropskoj sceni i u domacem prvenstvu.
Sto se tice finala, ne bih zurio s prognozama da ce Bayern biti pojeden, bez obzira ko ce mu biti protivnik.
Hvala Lijepo![]()
ne gledah mec, moram snimak gledat,
da vidim kako im se to bayern usra u zivot a real im nista nije moga'![]()
AJMO CRNA GORO !!!
ko god prodje napunice bayern pa je si li im vidio odbranu a zamlisli kako ce mou(ako inter prodje)postavit taktiku
Krojf o Ibrahimoviću :
"Ibrahimovića bih najjednostavnije mogao opisati paradoksom: ima dobru tehniku za lošeg fudbalera , ali zato lošu za dobroga."
Zaključak : TRUBINJO
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
D DAY je konasno dosao.
Nella gioia e nel dolore, PER L' INTER ETERNO AMORE!!!
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks