Originally Posted by
Ibn Sinan
Usrane sevdalinke, zbori indijanac, zar to nije vrijeđanje moje kulture, i mene jer joj pripadam? Sudit će svima, ne brini, tada će nevjernik reći : Da sam Bog dao, zemlja ostao. Nelogičnost se samo nalazi u tvojoj glavi. Kako Onaj koji je stvorio sva bića, da nekima sudi a nekima ne? Sudit će svima i muslimanima, i jevrejima, i hrišćanima, i nevjernicima i ideolopoklonicima. Samo ajet u Kuranu govori, da će ove dvije zadnje vrste u potpunosti, bez izuzetka biti gorivo za vatru. Pakao je dovoljno velik, ne brini...
Ja sam sad ukapirao da ti pojma nemas zasto vjerujes. Ti samo citiras Kur'an a blage veze nemas zasto vjerujes u to. Nikad nisi ni zastao da razmotris ostale mogucnosti, mozda da izaberes neku drugu religiju. Ti si pravo olicenje slijepog vjernika iz 12-og vijeka. Ne mogu da vjerujem da jos ima takvih ljudi. A trebalo bi malo vise da te vrijedja to sto Muslimani rade u ime te vase "religije mira" kako je zovete. Nijedna psovka na racun Islama ne moze da bude veca uvreda od teroristickih napada.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Bookmarks