daj sta radi ovaj real vise, misle li ga davat ?![]()
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
dako dobije real ovo...
AJMO CRNA GORO !!!
daj sta radi ovaj real vise, misle li ga davat ?![]()
AJMO CRNA GORO !!!
evo ga konacno, KAKA![]()
AJMO CRNA GORO !!!
nepotreban crveni za Saragosu, laktom u lice iz čista mira, i fin gol Kolunge, predriblao Kasiljasa.
ali dobro, valjda niko nije očekivao da će da u ovom periodu sezone izgube bodove protiv još jednog kraljevskog kluba...![]()
Nije iz cista mira, tako su odigrali citav mec - provocirajuci i udarajuciPlus im je sudija oprostio makar jos jedan cist crveni u prvom poluvremenu...
Ovo je maksimalno glup zakljucak ili "ocekivanje", Real je VRLO LAKO veceras mogao ostati bez bodova.Svako ko je gledao mec zna o cemu pricam...ali dobro, valjda niko nije očekivao da će da u ovom periodu sezone izgube bodove protiv još jednog kraljevskog kluba...![]()
Il calcio sono io...
Jeffren je strasan igrac. Ima je danas odlicnu partiju. On i Ibrahimovic po asistenciju i go.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
sraman crveni karton za saragosu. kakvo foliranje iguaina,nevjerovatno. Kaka' idol. milo mi je sto se vratio golovima.
Sinoć je bilo očigledno da Saragosa ide na to da Realu okine koji bod. Rezultatski nijesu ni bili daleko, ali eto. Real gura i dalje, dobija sve redom. Ne sjećam se zadnjeg kixa, osim u "el klasiko". Idem im ove godine! Masa igrača je tu, a jedan potez jednoga od njih - rješava meč. Iguain je malo ono isfolirao, ali je i onaj klošar iša laktom da mu glavu slomi... Totlano nepotrebno!
Barsa se dosta dosta mučila sa Herezom. Morali su uć i Mesi i Pike da bi se bilo 100% sigurno u pobjedu. Odavno Barsa ne igra kako zna i umije. Pa Herez je protivnik kojemu se daju 2 3 gola u prvo poluvrijeme i onda se meč otaljava i čuva snaga.
Kolko za kolom, kraj se približava, a ja sam sve sigurniji da će Barsa za titulu morat da pobijedi SVE do kraja! I Barsa i Real prejaki su za ostatak lige. S tim što Real nekako lakše igra.
Barsa sad gostuje Viljarealu, pa dočekuje Tenerife, pa u goste sa Seviljom, pa kući sa Valjadolidom. Real sad dočekuje Osasunu, pa gostuje Majorki, dočekuje Bilbao i gostuje Malagi.
imaju teska gostovanja i jedni i drugi. real ce gostovati majorki (trebace im za CL) i malagi (za opstanak) a barsa viljarealu (za ligu evrope) i sevilji (mozda im nista nece trebat bodovi).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
hetafe-sevilja 4-3. strasan mec. e sad se do daske zago*na situacija u Primeru sto se tice mjesta za CL. tu su majorka, sevilja i viljareal. barsi i realu nece biti nimalo lako.
za*****lo se odavno...bice pakleno zadnjih par kola...naravno ocekujem da vas presegaju sevilja i viljareal... sto se naseg rasporeda tice svi su u tripu oko majorke,niko ne spominje mec protiv baskijaca(atl.bilbao),iskreno njih se najvise bojima a i trebaju im bodovi za LE...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ja pominjem meceve na strani. ne racunam da ce bit tesko protiv osasune i bilbaoa (bez ako vam noge ne polome). malagi ce mozda zadnji mec bit i najvazniji jer ce im visit ostanak u seriji A.
Pa pogledaj na live.score kako je Herez bio "nježan"
http://livescore.co.uk/default.dll/g...n1&game=340450
kasapana!
ponekad mislim da je igrachima tako malih timova cilj povrijedit nekog velikog igracha
dobili su 1 crveni a trebali su 2-3 gledao sam ja utakmicu druze..i ono za sta je dobio crveni je opravdano nije ga strasno zakacio ali se vidjela divljacak namjera da ga povrijedi i sudija je to vidio...a Ronaldo je naviko i sta sad ako je naviko treba da ga udaraju?
EDIT: ono nije muski fudbal,ono je iskazivanje nemoci...
Vart i Raul do kraja sezone out!
Sad gledam pregled i vidim ove scene sa Raulom nakon povrede(to nije dato u direktnom prenosu)...Raul gospodin,uvjek uz ekipu...Presao je i preko loma zgloba da bi dao podrsku ekipi,bio je uz Real vise nego trener...I ne zaboravimo da je povrijedjen dao gol...Po meni je on covjek koji treba da ide na klupu Real Madrida,definitivno osoba koja moze i zasluzuje da bude trener Reala...
Madridista para siempre...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks