Ah, moga si vala i bez ovoga "sine". Mada dobro, ti to da ispanesh moderan pred forumashima.
No vidji ovo, navijamo da prodje ovaj Inter na gostovanju u Barceloni, a onda pravac Santiago Bernabeu i osvajanje Lige Shampiona protiv Bayerna
A onoga Balotellija treba pravo kod psihijatra poslat. Podhitno kod psihijatra na psiho-terapije!
samo nemoj naglo da stajesh, kad idesh pjeshke, i ono na raskrsknicu na primjer, kad stanes da cekas zeleno...jer moze bit muke!
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Mislis, ono, rear ended?
TAKUMI
-->*-TRIATLON PG!-*<--
zna li ko moze li osoba koja je polagala vozacki ispit u crnoj gori, u ovom slucaju raseljeno lice koje ima srpsku licnu kartu dobiti vozacku dozvolu u srbiji?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
eo sam ja iskopirao ovo tvoje pitanje i prosledio ga mupu srbije, posto i mene to interesuje, pa cu ti javit ako mi budu odgovorili
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Dje ima da se uzme "tire iron" ne znam ime na po naski, na ovo mislim
![]()
rm -rf /
Muka mi ic do TuzA, ima li gdje vamo blize.
Pogledat cu na pjacu ujtro...
rm -rf /
ma sprdam se djaole...ima toga...no ce ti bolje rec ovi do odshtafljuju tochkove po vas dan... ;D
-->*-TRIATLON PG!-*<--
-->*-TRIATLON PG!-*<--
znam da moze ako je polagano u srbiji da se izvadi ovdje... tako da moze sigurno i obratno . Samo ima posla oko toga , znam da je moj kolega morao da ide u srbiji da bi odjavio njegovu i da uzme valjda onaj list da je polozio i sa tim je ishao u nash mup . ako se ne snadjete mogu ga pitati u ponedeljak koja je procedura tacno bila (a vjerovatno je slicno i u vashem slucaju)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za kvalitet ces znat posle odvidanja nekog jakog sarafa.
TAKUMI
moze pomoc...
svaki put kad palim auto pojavi mi se na kompjuteru IN5P SERVICE....u pitanju je AUDI A3 '98 god...sta to moze biti..
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks